bare grønt, geiter og nye leker

God morgen til deg! Jeg rakk aldri å kikke innom en siste gang i går som planlagt, så da sier jeg hei litt tidlig i dag stedet. Jeg har drukket morgenkaffen min og er snart klar for dagens treningsøkt. Hadde treningsfri i går, og det er alltid så digg å kjenne på den ekstra energien jeg har etter en hviledag, så jeg tenker at det blir en blanding av både langkjøring og styrke denne gangen. Etter treningen blir det litt jobb før vi pakker sakene og reiser hjemover igjen.

bare grønt caroline berg eriksen fredrikstad

Det ble så innmari surt og kaldt i går, så mamma og jeg så heller kampen fra tv-skjermen. Tidligere på dagen var vi innom Bare Grønt, kaféen til storesøster i Fredrikstad. Der spiste vi linsesuppe med peanøttdressing til, mmmm! Holdt meg stappmett i timesvis. Det ble en chili- og ingefærshot på meg også, favoritten! Så ble det en tur innom Gamlebyen for å hilse på geitene etterpå, det var stor stas 😉 Her kommer noen bilder: 

________________________________________________________________________________________________________

some of my day in pictures 

bare grønt linsesuppe caroline berg eriksen fredrikstadbare grønt caroline berg eriksen fredrikstad nelia geiter gamlebyenbare grønt caroline berg eriksen fredrikstad geiter gamlebyenbare grønt caroline berg eriksen fredrikstad huske gamlebyen

________________________________________________________________________________________________________

Nye leker blir det så og si alltid når hun er på besøk hos mormor og morfar, og i går ble denne med hjem fra Toys R Us. Den er så fin! Skulle nesten ønske det var jeg som var liten jente igjen, haha! Så vi har lekt med den på morgen begge to 😉 

lekebondegård play2learn toys r us nelia caroline berg eriksen

Vel, trening og jobb venter – vi sees senere ♥ 

29 kommentarer

 1. Kaféen til søsteren din virker så herlig! Det er bare så synd at den er så langt unna. Hun har ikke planer om å utvide og evt åpne en i Oslo? Hehe 😉

  Klem fra meg<3
  https://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Foreløpig tror jeg de har nok med den i Fredrikstad, men om det går bra så hvorfor ikke? 😀

 2. Mathilde

  Ha en fin torsdag videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ha en fin dag videre du også <3

 3. Såå herlige bilder!

 4. Seems like a wonderful day you have there!!!Enjoy!

 5. Hei 🙂 Kan du lage et innlegg med kjoler man kan bruke i bryllup som gjest? Spesielt lange kjoler! Hadde satt veldig pris på det 🙂

  1. Bertine

   Det hadde jeg også likt veldig godt! 🙂

   1. Jeg og!! 🙂

 6. Du har alltid så lyse, fine og inspirerende bilder! Bare nydelig 🙂

  Ønsker deg og dine en fin dag!

 7. Jeg har en liknende silkeskjørt med blomstermotiv og nå fikk jeg litt stylingtips av å se på bildet ditt! Så fint det ble med strikkoverdel og nude sko! Veldig ladylike, men casual samtidig 🙂 Du er like vakker som alltid. Kos deg videre!

 8. Dette innlegget minte meg mot slutten litt om sånn type innlegg du har gjort et par ganger før, time for time ( https://carolinebergeriksen.no/2014/09/07/lordag-time-for-time/ ). De synes jeg er kjempekoselige, så jeg lurte på om det kanskje var mulighet for å få ett sånt innlegg igjen snart? Skjønner at ikke alle dager er like aktuelle for noe sånt. 🙂

  1. Caroline

   Absolutt! Det kan jeg gjøre 😀 Det er gøy å lage også!

   1. eniig, det er veldig gøy å lese 😀

 9. Så fine bilder, og maten såg jo bare himmelsk ut!
  Har hatt norsk tentamen idag, så nå tar jeg på russebuksen og skal feire at skolen er snart slutt! 😀 SKÅL!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Så deilig å være ferdig med den da! Du får feire med måte 😉

 10. Så ut som en veldig koselig og fin dag 🙂 Fine bilder i skjønne omgivelser 🙂 Ha en strålende fin torsdag :-))Og 1 mai i morgen…

 11. Henny88

  Awww, nydelige Nelia! 😀 Skjønner så hva du mener. Hjertet mitt hopper av glede når jeg er innom lekebutikker… :-p Det er så mye fint til jenter. Jeg elsket å leke med Barbie som liten, faktisk nesten til jeg kom i puberteten. 😉

 12. Hellandussen så skjønn lille jenta di er! Helt supernussla! Heldig er dere!

  1. Caroline

   Hun er den herligste <3 Føler oss som verdens heldigste 🙂

 13. Hei, har et ønske. Nå som det ikke lenger går an å høyreklikke på din side (jeg brukte det til å høyreklikke på en link, og velge «åpne i ny fane»), kan du så ikke ordne det sådan, at alle links automatisk åpnes i «ny fane»?. Ønsket bunner jo i, at jeg ikke vil forsvinne fra din side/ditt aktuelle innlegg. 🙂 Det skal være et enkelt grep i WordPress, eller hva du nå bruker.

  1. Caroline

   Vi kommer til å åpne for høyreklikking igjen snart 🙂

   1. Flott! 🙂

   2. Anette S.

    Mens vi er inne på ønsker, er det mulig å få en «husk meg» knapp i kommentarfeltet? Det tar ikke lange tiden å skrive inn, men er litt irriterende å skrive inn hver gang:-P

   3. Caroline

    Det kan jeg notere ned 🙂

 14. Therese

  Herlighet, så nydelig lille Nelia er! Jeg lurer på om du kan komme med noen tips/oppskrifter på sunn snacks for de minste? Hvis det er noe dere pleier å lage da selvsagt:) Hehe

  Her går det for det meste i banan- og havrelapper, men begynner å bli litt lei det som føles som 100 bananer i uken, hehe.

  Stor klem til den fine familien dere er 🙂

 15. Merethe

  Hei Caroline 🙂 Dette har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men drister meg å spørre alikevel 🙂 For en stund siden (noen år faktisk) så husker jeg at du anbefalte bdb brow boost, men da hadde du nettopp begynt å teste den. Derfor lurer jeg på om du merket noe forskjell på bryna dine? 🙂

  Ønsker deg en strålende flott kveld 🙂

  Klem

  1. Caroline

   Jeg merket litt effekt, så jeg vil absolutt si at det er verdt å prøve den 🙂

 16. Elisabeth

  Jeg lurte på om du hadde noen tips til bruk av Chia frø??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *