frikjent: siste episode

frikjent caroline berg eriksen sofakveld2

God kveld til deg! Jeg blir så glad inni meg når dagene går som denne, for jeg har endelig fått lest litt, forberedt oppskrift-onsdag, trent og jobbet og nå får vi tid til sofakos i tillegg! Det er hverdagslykke! Om bare hver dag kunne gå like smurt, men det er jo ikke tilfellet. Jeg har altfor ofte resterende ting på to do-listen min, og noen ganger tror jeg den eneste redningen er å stå opp midt på natta. Men så gal kan ikke engang jeg være, så da får jeg heller slå meg til ro med at i hvert fall noen dager blir sånn som i dag, og det er jo bare helt gull!

frikjent caroline berg eriksen sofakveld

________________________________________________________________________________________________________

Så vi skal slappe av og nyte siste episoden av Frikjent, ligger 1 episoden foran den som blir tv-sendt nå, ser det på tv2 sumo – så det anbefales om du er like utålmodig som oss 😉 Krysser fingrene for at det ikke blir en sesong til, jeg vil jo at dette skal være avsluttende! På bordet har vi snacks i alle former og fasonger, lørdagen gikk jo med under dyna for min del, så da må jeg ta igjen litt kos i dag. Noe av det beste jeg vet, som jeg ikke har spist på altfor lenge, må jo med: yoghurtnøtter! Så er det dipp og gulrøtter, mørk sjokolade og jordbær! NAMMIS! 

frikjent caroline berg eriksen sofakveld3

frikjent caroline berg eriksen sofakveld4

Håper dere har hatt en fin ukestart ♥ 

35 kommentarer

 1. Herlig – det er lite som er så deilig som å kunne stryke ut samtlige punkter på det som virker som en evig to-do liste! Nyt kvelden søte deg! <3

 2. Herrefred, så lyst jeg fikk på noe godt av dette bildet med godsakene.

 3. Vi så også på det vi Sumo når vi hadde gratis måned. Men syns det var så dyrt å ha Sumo fast, veldig dårlig nett tv side syns jeg. Ikke verdt pengene hehe. Så da må man heller passe tidene så man får med seg det på tv. Så nå er det Frikjent nest siste episode 🙂 Det kommer en til sesong 🙂 Har du sett Kampen om tilværelsen på NRK? Den er veldig bra også syns jeg 🙂 En av dem beste seriene på lang tid 🙂 Anbefales! Ha en fin kveld 🙂

  1. Nei, det er ikke sikkert det blir en til sesong. Tv2 har sakt at drt kun kommer en til sesong dersom de klarer å lage en som kan toppe denne. Tviler på at det skjer, men jeg hååååper:)

   1. Jeg syntes jeg så på instagram til Nicolai Cleve Broch at han var i Malaysia på innspilling for sesong 2. Derfor jeg trodde at det kom en ny sesong. Da blir det spennende å se hvis det kommer en eller ikke 🙂

   2. Åja, hmm ja kan godt stemme:) Synes bare jeg leste for et par dager siden at de ikke hadde bestemt seg, men man får jo hvertfall håpe:P

 4. Hei! Det såg veldig koselig ut!! Lurte bare på om du satt i stuen på det bildet, eller om det er en annen plass? Kos deg masse videre 🙂

 5. flink du caroline..kos dere..klem

 6. Therese

  Åh så koselig:)

  Har vært så slapp og sliten i det siste, så har blitt to uker (nesten) uten trening. Men gleder meg villt til en lang løpetur i skogen i morgen.

  Takk for at du deler disse små glimtene av hverdagslykke:) Du virker som en flott person, ønsker deg og familien din alt godt:)

 7. Kristin

  Åh, det så bare superkoselig ut! Så flinke dere er til å gi en hvilken som helst mandag en så fin avslutning 😉 Helt med på den!
  Skikkelig digg med dager som føles så bra, vet selv det kan være lett å glemme på de som føles mindre bra, men plutselig er det en god en der igjen! 🙂
  Fortsett å spre glede, hygge og inspirasjon, fine du 🙂
  God mandagskveld-klem til deg!

 8. Birgitte

  kan du prøve deg på å lage yougurt? Elsker det selv men er så dyrt… 🙁 Er det noen som mestrer det så er det du !

 9. Såg den også på sumo nå!! 🙂 Kan jo ikke røpe noe siden mange ikke har sett siste episoden 😉 Det du hadde på bordet såg veldig fristende ut!! 🙂

 10. Nam! Så mye godt 🙂 Er også utålmodig når det gjelder den serien! Vil bare gi et tips når det gjelder migrene, har det selv.. Jeg har fått Cataflam-tabletter på blå resept, og de hjelper virkelig! De er mye billigere enn både paracet og ibux, noe som ikke hjelper meg i det hele tatt når jeg har migrene. I tillegg pleier jeg å smøre både nakke, skuldre, panne og tinninger med Heat Lotion fra Forever Living. Den kremen anbefales virkelig, både ved migrene og ellers når du bare er trøtt, sliten eller stiv i skuldrene. Kan kjøpes her https://www.foreverliving.no 🙂
  Ha en fin kveld, dere! 🙂

 11. Hei 🙂 Kunne du lagt ut oppskriften på det dere spiste til middag i dag ? Så det på snapchat og det så såå godt ut 🙂 🙂

 12. Kjersti

  Hvilken type yoghurtnøtter er det du pleier å kjøpe? Jeg er på jakt etter yoghurtnøtter uten palmeolje, men har ikke funnet noen enda, så har et håp om at du vet om noen! Jeg simpelthen elsker yoghurtnøtter av alle slag – men har ikke samvittighet til å kjøpe så mye av det når jeg vet hvor mye palmeolje det er i dem :-/

  1. Da kan du lage selv 🙂 Da vet du i alle fall hva du har i dem, og trenger ikke å bekymre deg over sånt.

 13. Dette er ikke for å kritisere, og litt utenom topic, men jeg skjønner ikke helt hvordan dere kan si at dere spiser lavkarbo og «fronter» denne livstilen, det er jo alltid karbohydrater i det dere spiser (av det som blir lagt ut på bloggen vel og merke 🙂 )?? Drikker alkohol gjør dere også, mye oftere enn meg og de fleste jeg kjenner som spiser faktisk lavkarbo… jeg har rundt 200gr per uke, som tilsier omkring 30 gram per dag.. jeg har aldri hatt noe ønske om å gå ned altså, jeg holder meg stabilt og trener/er i aktivitet med puls hver eneste dag, Jeg syns ikke jeg lever strengt, da jeg ikke går i ketose, da det heller aldri har vært noe mål… Hva ligger du/dere på ila ei uke? Og hva regner dere som strengt lavkarbo?

  1. Caroline

   Jeg ligger på rundt 50 gram om dagen 🙂 Det er kjempefint at du har funnet en livsstil som passer deg, men det finnes ingen regler selv om vi spiser lavkarbo. I stedet for å skeie ut på en lørdag eller fredag, skeiet jeg ut i går. Og alkohol er helt greit i moderate mengder på min livsstil, jeg nyter gjerne et glass vin når jeg føler for det, men det stopper med det ene glasset, jeg har ikke behov for å helle i meg en hel flaske eller flere glass. Når jeg spiser maks 50 gram karbohydrater om dagen vil jeg kalle det lavkarbo. Slik har jeg spist i flere år og det fungerer helt utmerket for meg 🙂 Jeg orker ikke å ha noen regler å forholde meg til eller å veie ting jeg spiser.

   1. Jeg syns bare det er fint og høre ulike meninger /måter å «spise lavkarbo» på, og hvordan folk «definerer» det på 🙂 For meg har det blitt en livstil, jeg vet hva som inneholder hva av karbo og sånn som regel, så har de siste 4-5 årene ikke veid eller hatt regler, det har bare blitt sånn 🙂 Så er det jo helt klart at folk reagerer forskjellig, hos noen jeg kjenner reagerer kroppen veldig når dem går over «tillatt» mengde karbo, andre har en mye høyere toleranse om man kan si det sånn! Grunnen til jeg begynte på lavkarbo var at jeg hadde konstante magesmerter, og da jeg møtte mannen i mitt liv som hadde spist lavkarbo i flere år, begynte jeg sakte men sikkert å gå over på dette da jeg merket drastisk forbedring i smertene! Så takk for svar 🙂

   2. Caroline

    Jeg slet også med magesmerter ved høyt inntak, så jeg kjenner til det :/ Usj! Og mensensmerter også, de var betydelig vondere da jeg ikke spiste som nå, så det er helt klart store fordeler for min del 🙂 Så gøy at flere får det til å fungere! Det er jo det beste, å ha funnet en livsstil som passer 🙂 Jeg er sånn som deg, vet ca. hva ting inneholder, så jeg vet jo ikke nøyaktig hva jeg ligger på om dagen, men regner med det er rundt der, uten at jeg tenker noe videre over det, fordi jeg er så vant til å spise som jeg gjør 🙂

   3. Gjenkjennelig med magesmertene, men har ikke prøvd lavkarbo. Vet du hva forklaringen kan være på at dette bedrer seg på lavkarbo-kost?

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Det er enkelte som opplever magesmerter med mye korn og ved enkelte frukt og grønnsaker :/ Vegard Lysne har skrevet en grei innføring i det, tilstanden kalles irritabel tarm syndrom.

    https://www.friskogfunksjonell.no/irritabel-tarm-og-hva-du-kan-gjore-med-det/

 14. Så utroolig godt ut!!

  Lager du dipp selv? Har du evt. oppskrift? :

  1. Caroline

   Nei, vi jukset med holidaymix i går 😉 Men jeg lager gjerne selv av rømme blandet med hakket hvitløk, chilipulver, paprikapulver, gressløk og cumin 🙂

 15. Frikjent er en kjempe serie. Håper på fler

 16. Den som gikk på tv i går, episode 9, var det siste eller er den episode nr 10 også? :O

 17. Hva lager du Dip av Caroline? Er det naturell yoghurt og ???? Dette så utrolig deilig ut 🙂

  1. Caroline

   I går ble det yoghurt naturelle 🙂 Men skaljeg lage selv, bruker jeg helst rømme blandet med hakket hvitløk, chilipulver, paprikapulver, gressløk og cumin 🙂 Kanskje litt chilisaus også. Nammis!

 18. Hvordan er jordbærene om dagen?? Blir stadig fristet, men så er jeg alltid redd jeg skal bli skuffet over at de er sure eller ikke smaker noe, så tidlig på året.. 🙂

 19. Madelen

  Frikjent har også vært fast her i huset, og jeg så siste episode på sumo i går. Uten å røpe noe for kommentarleserne så synes jeg faktisk det var morsomt at jeg klarte å gjette meg til morderen allerede i 4 episode… Håper det kommer mer av den type norsk tv 😀

 20. Perfekt snacks! Hvilken mørk sjokolade er det du foretrekker å kose deg med og hvor kjøper du den? 🙂

 21. Så skikkelig godt ut alt sammen! 😀 hvor er det serveringsbrettet ditt ifra? Var veldig enkelt- men samtidig så elegant.

 22. Karoline

  Hvor er joggedressen fra?

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 23. Hei, vakre Caroline!

  Jeg lurte på to ting:

  1. Hvor er det hvite matfatet (brettet) fra?
  2. Hvor er den skålen med små håndtak på ? Altså, skålen med youghurtnøtter i.

  Håper på svar!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *