friday and girlsnight

Nå har jeg pakket bagen for et opphold mindre enn 24 timer, men jeg skal kose meg så fælt på disse timene! Jeg reiser en tur til Oslo, der skal jeg besøke Charlotte og noen av de andre jentene for en rolig jentekveld i sofakroken: vi skal skravle, spise og drikke vin! Jeg gleder meg! 

________________________________________________________________________________________________________

ready to hit the road 

happy weekend caroline berg eriksen louis vuitton weekend bag 2

Så da tar jeg helg og vil ønske deg en superfin fredag ♥ 

52 kommentarer

 1. Have fun and a great weekend!

  1. Caroline

   You too, Lela 😀

 2. Hei. Du får kose deg masse. Skal Nelia bli med?

  1. Caroline

   Nelia er hjemme med pappa 🙂

 3. Jeg ser du har lagt på deg litt Caroline og det kler deg kjempegodt! Nå ser du ikke lenger sykelig tynn ut, du har fått litt «mer å ta av». Jeg synes du ser sunnere og friskere ut enn på lenge 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Aka vide klær og litt muskler?

  2. Nok en onskapsfull kommentar som er ment for å såre, men er «pakket inn i ros». Ingen liker å høre at noen synes de har gått opp i vekt, med mindre personen har et ønske om vektøkning da… Ville du sagt dette til venninnen din?

   1. diggit

    Fullstendog unødig kommentar. Og du må jaggu studere henne nøye hvis du mener hu har lagt på seg. Ser ut som alltid ellers. Blid og pen.

   2. Heeelt enig med C!! Skikkelig stikk

   3. Enig med deg C. Ville vel heller ikke sagt til en venninne at hun pleide å se sykelig tynn ut. Usmakelig kommentar.

  3. Lagt på seg? :p Hva i all verden? Hun har bare blitt nydeligere med årene, og har faktisk en kropp alle kvinner drømmer om <3

 4. Darleen

  Ha en super helg

  1. Caroline

   Takk det samme 🙂

 5. Så super koselig, kos deg masse 🙂 Sånne gode jente kvelder er gull verdt innimellom 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Kos deg du også <3

 6. Caroline

  Hvor er det putetrekket fra som du har i stolen? Veldig fin 🙂

  1. Caroline

   Det er fra Princess 🙂

 7. God helg til deg å dine <3 kos deg masse!

  1. Caroline

   God helg til deg også <3

 8. Natalie S.N.

  God helg:) kor er buksa i frå?

 9. Jeg leser bloggen din, insta og snap, er så moro å se hvordan livet ditt er : ) Jeg har nylig fått diabetes type 1 og lurte på om du kunne dele noen gode oppskrifter på lav karbo? Er ei veldig sunn og aktiv 21 åring som hadde sett pris på tips fra folk som vet litt mer om lavkarbo 🙂 klemmer fra meg!

  1. Caroline

   Hei Trine 🙂 Jeg regner med at det er diabetes type 2 du har fått? Jeg ville ikke nødvendigvis anbefalt lavkarbo til en med diabetes type 1 :/ De aller fleste oppskriftene du finner i matkategorien er lavarbovennlige! 🙂

   Klemmer!

   1. Jeg har type 1 og da teller man hvor mye karbohydrater man får i seg for å sette insulin. Så istedenfor å spise noe som har mye karbohydrater seg, så om du hadde noen tips til lav karbo. Skal sjekke det ut 🙂 Takk for svar og ha en kjempe fin helg ♡

   2. Caroline

    De fleste oppskriftene er som nevnt lavkarbo, men jeg ville pratet med legen min om lavkarbo før jeg startet. Det kan godt hende du har gjort det, men insulin har andre oppgaver i kroppen enn kun karbohydratmetabolismen. Det er ikke anbefalt at type-1 diabetikere går for lavt på karbohydratene i kosten :/

   3. Lavkarbohydratdietter kan forsøkes inntil ett år ved ønske om vekttap ved nyoppdaget type 1 diabetes hos voksne. Dette er nasjonalt handlingsprogram retningslinjer

   4. Susanne

    Da bør du lese bloggen «insulinfri.no»
    P.S. Det er fullt mulig å få diabetes type 1 i voksen alder….

   5. Lars-Kristian Eriksen

    Kjenner ikke til den bloggen, men det er ikke noe mål å være insulinfri på type 1 diabetes… Insulin har, som Caroline nevner, andre oppgaver i kroppen enn karbohydratmetabolismen. Som en annen nevner over her, så kan lavkarbo brukes i korte perioder i forbindelse med vektnedgang ved nyoppdaget type 1 🙂

   6. Man må telle karbohydrater når man har diabetes type 1, og man regulerer insulinen utifra mengde karbo man får i seg. Jobber med nettopp dette bl.a, og de med nyoppdaget diabetes må lære seg å telle karbohydrater. Man skal absolutt få i seg karbohydrater når man har diabetes, men helst de trege karbohydratene.

   7. Hei! Jeg har ei jente på 7 år med diabetes, det har hun hatt siden hun var et halvt år. Det gjør meg ingen ekspert på diabetes type 1, men jeg føler jeg har god oversikt. Insulinet sin oppgave er ikke bare å håndtere karbohydratene, men også kroppens basale behov. Det finnes noen type diabetes som ligger i gråsonen mellom type 1 og 2, og det er mulig at de kan ha et mål om å være insulinfri, det har jeg ikke noe kunnskap om. Men alle de som har den vanlige diabetes mellitus MÅ ha tilførsel av insulin. Det å redusere på de raske karbohydratene vil så absolutt være med på å stabilisere blodsukkeret, men å tro at man kan bli insulinfri ved å gå på lavkarbo er jo direkte farlig. Uten insulin vil man jo bli hyperglykemiak (blodsukkeret blir høyt) og når kroppen vil etterhvertforbrenne fett som energi. Avfallsstoffene av den forbrenningen er ketoner. En med diabetes skal ikke i ketose, da vil man risikere ketoacidose (diabetisk koma), man blir syreforhiftet, og man risikerer livet. Dette er kort fortalt, det er mulig jeg er ufullstendig i min forklaring, jeg er bare en diabetes mamma. Men jeg synes man skal være forsiktig, som du Caroline sier å kaste seg på lavkarbo med type 1 diabetes, og uansett må man aldri ha mål om å bli insulinfri!

   8. Det ble noen skrivefeil her og der ser jeg, men håper budskapet kom frem allikevel. Tungvint å skrive lengre tekster på mobil 😉

 10. God helg Caroline. Dette fortjener du. Alltid koselig med jentekveld 🙂
  Noen timer til fredagskveld her borte enda.

  1. Caroline

   God helg til deg også, Bente <3

 11. Kos deg masse, og ha en super helg!

 12. Hei:) er det LV keepall 50 eller 55?
  Trodde du hadde en LV i brun størrelse 50?

  1. Caroline

   Dette er Lars-Kristian sin, størrelse 55 🙂

 13. Du ser strålende ut! God helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Marianne

  God helg 😀
  Har en farget dagkrem å anbefale? 🙂

 15. Kos deg på jentekveld:)

 16. Jeg forstår ikke hvordan noen kan ha glede av å komme med negative kommentarer om deg. Håper venninne kvelden var hyggelig.

 17. Du ser fantastisk ut! Kos deg mye 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 18. Håper du koste deg masse på girlsnight 🙂 Det er så hyggelig med et avbrekk og kose seg sammen med venninner.

  http://aasehelen.blogg.no

 19. Lillian

  Elsker å kunne sette meg ned med en kopp kaffe og bare la meg inspirere av bloggen din. Å lese bloggen din gjør at jeg må sette meg ned og slappe av litt for meg selv. Så tusen takk for at du gir meg nyttig, inspirerende og lærerikt innhold. Jeg skjønner at du har Norges mest leste blogg 🙂

  Hilsen jente på 21 år som har Caroline Berg Eriksen som forbilde.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 20. Hei Caroline,

  Håper du er bedre i hodet nå og at du har fått hvilt deg.

  Jeg ser at du reklamerer for blush på bloggen.
  Da jeg så tilbudet på -30% på kerastase, måtte jeg inn å bestille litt. Men der set ut som at det ikke er rabatt på kerastase overhodet….

 21. Mina Hoff

  Hei Caroline! Du har så superfin kropp og personlighet. Jeg beundrer deg for å stå i mot all dritt du får av alle. Jeg digger deg! Alt godt 🙂

 22. Katarina

  Kjære, søte, flotte Caroline

 23. Marlene

  Bruker du linser, Caroline? I så fall, hvilken mascara bruker du og gjør du noe spesielt for at den skal sitte ekstra godt?
  Jeg sliter med at mascaraen sverter sånn når jeg bruker linser.

  1. Jeg bruker linser men har aldri opplevd at mascara sverter av pga linsene. Jeg bruker Dior sitt vippeserum innen jeg påfør mascara. Den pleier vippene og mascaraen sitter utrulig godt med denne som base. Ekstra pluss at vippene virker lengre og fyldigere med denne på 😉

 24. Katarina

  Ser at bare første setninga på kommentaren min kom med..:( Dette har skjedd flere ganger ser jeg, kanskje noe dere bør sjekke ut? Skrev hvert fall bare gode ord og tanker til deg, da:) ha en fin dag

  1. Caroline

   Jeg kan si fra til teknisk om det, så kan de sjekke det ut 🙂

   Tusen takk 🙂 Ha en fin dag du også <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *