let go of all your troubles

. . don’t worry ’bout a thing! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker denne låta, og i dag ble musikkvideoen sluppet, så den vil jeg dele med dere nå 🙂 

________________________________________________________________________________________________________

Vi har faktisk akkurat spist middag, klokken ble altfor mye i dag, vi fyrte opp grillen halv ni! Men jeg var hjemme veldig sent, og nå kjenner jeg at drømmeland kaller i det fjerne. Mmmmm – puta mi Sov godt dere, vi sees til frokostfredag i morgen! Ikke glem å følge meg på snapchat da, jeg er nesten alltid på der om jeg ikke er her eller noe annet sted – carobergeriksen – der får du litt bakgrunnssnacks, hvis jeg kan kalle det for det 😉 

– klem til deg – 

36 kommentarer

 1. Leste om turen deres til Maldivene, og der skrev du at dere hadde filmet så mye. Har du laget en video av de klippene fra den turen? 🙂 Hadde vært gøy å se 🙂

 2. Jeg elsker også den sangen!!!! Og generelt disse gutta! Blir så glad av dem. Bloggen din er utrolig inspirerende:) Du har så flotte bilder og skriver så bra! Jeg er helt ny i bloggverden med min egen blogg som handler om trening mot maraton når man har fire små barn. Ta gjerne en titt. Jeg har en konkurranse nå hvor du kan vinne nydelig bambull fra Olaf Tufte:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Hyggelig å høre! Lykke til med bloggen din, skal ta en titt 🙂

 3. martine

  jeg hørte låten for første gang da du hadde den på en snap. Siden har jeg digget den også:D:D skikkelig glad sang- GOD HELG!

  1. Caroline

   God helg til deg også <3

 4. Johanne

  Hei elsker også den sangen <3 Men lurte på om du kan lage et blogginnlegg om hair extensions. Hvorfor du har byttet til balmain hair og ikke har Hendrix lenger. Og ikke minst hva er prisen på Balmain hair 🙂 Hva er generelt forskjellen på de to?

 5. hei caroline 🙂

  har et spm: mener å ha lest at du kjøpte inn maling da du tok fingeravtrykk av nelia. hvor kjøpte du dette? 🙂

  1. Caroline

   Det kjøpte vi på Panduro 🙂

 6. Digger den sangen, Madcon kan lage bra musikk 🙂 Happy friday :-))

  1. Caroline

   Det kan de 🙂 En fin fredag til deg også, Anita <3

 7. Henriette

  Åpenbart at du promoterer denne sangen så mye som du gjør (på både blogg og snap) pga Peter Peters og Camilla Pihl som jobber tett med Madcon. Kom igjen, dette ødelegger all troverdighet. Leserne dine er ikke så dumme.

  1. Caroline

   Jeg promoterer den av flere grunner, at jeg jobber med Peter er én av dem, men det har jeg ikke noe behov for å legge skjul på. Det blir jo som om jeg skulle delt en låt eller lignende av en venninne 🙂 Men faktum er at jeg liker låten og hører ofte på den i løpet av dagen! 🙂 Skjønner ikke hvorfor det på noen måte skulle ødelegge noe troverdighet.

   1. Men det gjør det…jeg gikk også automatisk ut fra at dette får du betalt for – ergo du har lav troverdighet. Det er ikke noe du trenger å forstå eller ikke forstå – det bare er sånn. Du kan ikke lenger promotere noe som har sammenheng med peter peters & co uten at et stort antall lesere tenker at dette tror vi ikke på

   2. Caroline

    Da har vi nok bare ulik mening, Bea 🙂 Det er en sang/musikkvideo, den er fortsatt den samme selv om jeg har en tett link til Madcon. Det hadde vært noe annet om jeg anbefalte et produkt som lovet noe, en effekt av ett eller annet slag. Da hadde jeg hatt mye mindre troverdighet om jeg hadde en tett relasjon opp mot produsenten/selgeren.

    Jeg liker sangen, uavhengig av om jeg og Madcon har samme manager eller ikke. Du må gjerne mene at min troverdighet i denne forbindelsen er lav, men det endrer jo ikke på sangen/musikkvideoen 🙂

    Ps! Selvsagt har jeg ikke fått betalt, merkelig at du tenkte det. Alle betalte innlegg er merket øverst, det er lett å se 🙂

   3. Ulik mening!?!! At jeg, og andre, ikke tror på uavhengigheten din her, er ikke noe vi kan være enige eller uenige om. Det er et faktum at mange ikke tror på det du sier. Du trenger ikke å like det, og om du ikke tror på det får være din sak, men det er IKKE en mening som du kan være uenig i.

   4. Caroline

    Jeg har aldri nektet for uavhengigheten min, Bea 🙂 Jeg skriver bare at det ikke er relevant i dette tilfellet. Hvilken rolle spiller det at vi har samme manager? Det er en sang, enten liker du den eller så liker du den ikke… Skal jeg slutte å skrive om cafeen til søsteren min også, siden jeg åpenbart ikke har noen troverdighet da?

   5. Henriette

    Det er ikke en idé å lytte til leserne dine? Når vi sier at dette er noe som tærer på din troverdighet, kan du ikke bare imøtekomme det med å si at vi har ulik mening. Du er vel ikke rette vedkommende til å uttale deg om din troverdighet. Du er helt avhengig av at leserne dine har tillitt til deg, og når vi sier ifra om at dette er en situasjon som fremstår som litt rar, burde du heller ta det i betrakning.

    PS: Det er helt på rene at flere bloggere ikke følger reglene om merking av innlegg. Så nei, det er ikke merkelig, som du sier, at vi er litt skeptiske. Det vitner vel strengt tatt bare om en fornuftig kritisk sans?

   6. Caroline

    Jeg lytter til leserne mine hele tiden, Henriette 🙂 Noen ganger er jeg enig, andre ganger er jeg uenig. I dette tilfellet er jeg ikke bare uenig, men jeg skjønner heller ikke på hvilket grunnlag du og Bea er kritiske.

    Ps! Jeg synes de fleste bloggerne er flinke til å merke. Du må gjerne komme med eksempler på betalte innlegg de siste 5-6 månedene hvor jeg ikke har merket godt nok 🙂 Siden du sier at det er «på det rene», så regner jeg med at du har noen konkrete eksempler?

   7. Henriette

    Regner med det er unødvendig å linke til saker i media hvor ulike bloggere kritiseres av blant annet forbrukerombudet for manglende merking av innlegg? Dette har du vel antakelig fått med deg.

    Kritikken har også omhandlet denne bloggen. Om kritikken er rettmessig eller ei (regner med dere er uenige i den) trenger vi ikke ta nå. Poenget er følgende: Det er/har vært stort fokus på hvordan bloggerne driver sin business, noe som naturligvis medfører en generell skepsis til bloggere. Det må dere vel være enig i?

   8. Caroline

    Det begynner å bli en stund siden siste sak, men jeg er ikke uenig med deg i at det har vært en pågående sak hvor merkingen stadig har blitt bedre 🙂 Det har ikke vært manglende merking som har vært problemet, men hvordan det har blitt merket.

   9. Så rart at alt skal sees i verste sammenheng. Ville aldri falt meg inn å trekke kobling til at dette får hun penger for. Hverken når det gjelder Camilla P eller Madcon. Noen som unner andre bra ting uten baktanker. Samme som når Caroline nevner søsteren sin kafé. Om dere mener C har liten troverdighet så hvorfor bruke energi på bloggen hennes?

   10. Caroline

    Jeg ser heller ikke problemet, Ikn 🙂 Men jeg tror enkelte ser problemer uansett hva jeg sier eller gjør, sånn er det bare. Lite å få gjort med det, heldigvis er de ikke mange 🙂

 8. så tøft ^^ liker den låta =) musikkvideoen er jo veldig dem så det er morro 😉 ha en fin kveld Caroline =)

  1. Caroline

   Helt enig, synes den er dødskul 🙂

 9. Synd at folk henger seg opp i bagateller. De som klager her må heller lytte til sangen. Don’t worry about a thing
  Synd at jeg ikke kan høre her, fungerer ikke her i USA.
  Skal se om det er en annen mate jeg høre den.
  God helg Caroline 🙂

 10. At du skriver om din søsters kafe er en helt annen sak. Det er helt naturlig at du gjør det, det påvirker ikke troverdigheten din og det oppleves ikke som skjult reklame. Hva forskjellen er? Hun er søsteren din, og det vet vi. Da har vi den nødvendige konteksten for å tolke budskapet. Helt uproblematisk. Hvis du derimot hadde omtalt kafeen uten å nevne at den tilhørte søsteren din, ville vi vært over troverdighetsproblematikken igjen.

  1. Helt enig med Bea, og Henriette over her. Jeg tenkte først, jøss hvorfor har Caroline lagt ut en musikkvideo som blogginnlegg…?- det har jeg ikke sett før den tiden jeg har lest bloggen. Så kom jeg på samarbeidet med Peters og Madcon og skjønte da grunnen til dette innlegget.
   I tillegg synes jeg det er flott med noen vennlige kritiske røster, de aller fleste (unge) blogglesere er ekstremt ukritiske og svelger ALT uten å tenke seg om. Det er synd, og det bør vi lære ungdom som vokser opp idag. Vær kritiske til det man leser, og dette gjelder ikke bare reklame på blogger men også glansbilde-tilværelsen som legges frem (obs: gjelder rosabloggere generelt!)

 11. Syns du svarte forståelig og pent på disse kommentarene, som igjen er ute etter å finne feil . De vil aldri bli fornøyd, lurer på hva denne obsesion de har av dette bunner i. Håper du ikke lar denne KG bermen gå innpå deg, de det er synd på. Vet at de er blitt en pest og plage på FO, de sender jo inne klager på bloggere som en hobby:-) De som jobber på FO har ikke tid og kapasitet til flisespikkeri, mistanker og synsing. Men de holder på. Trøst deg med at 99% av Norges befolkning ikke er som disse på KG, du ser slike over alt på nett, jeg velger le av slike, selv om det er til å grine av. Ha en flott dag, heia Odd.

  1. Caroline

   Helt enig, Eva 🙂 Ha en flott dag du også, synd det ikke gikk veien med Odd :/

 12. Mariell

  For min egen del syns jeg det er problematisk når relasjonen din til Peter Peters/Madcon ikke kommer frem når du promoterer. Selv om det ikke er en annonse eller reklame du får betalt for så er det god skikk å tydeliggjøre slike linker. Når du promoterer kaféen til søsteren din er jo alle klar over at det er søsteren din. Tilknytningen din til Peters/Madcon tror jeg derimot ikke alle nødvendigvis er klar over. Du som er utdannet journalist og har vært profesjonell blogger i så mange år burde virkelig hatt en større innsikt i hvor viktig åpenhet og ryddighet er ovenfor leserne dine.

  1. Caroline

   Du må gjerne synes det er problematisk, men dette er en personlig blogg, jeg er ikke underlagt noen vær varsom plakat og har heller ingen økonomiske interesser av å legge ut videoen til Madcon 🙂 Det er ikke alle som vet om at Bare Grønt er kafeen til søsteren min, med unntak av hvis jeg nevner det samtidig som jeg promoterer kafeen.

   1. Mariell

    Er klar over at du ikke er underlagt noen vær varsom-plakat, derfor jeg brukte begrepet god skikk. Reelt sett er jo bloggen din blitt et stort medium hvor du når ut til flere enn mange aviser og magasiner her i landet, og jeg mener derfor at alt av skjulte linker og tilknytninger i promoteringsøyemed er uheldig. Og da mener jeg jo selvfølgelig at det også bør nevnes at det er søsteren din som driver kaféen hvis den blir promotert på bloggen.

  2. Hvordan kan du uttale deg på vegne av leserne hennes? Hvordan vet du at jeg som leser, syns dette er så viktig? Snakk for deg selv, og ikke bruke fellesnemneren Leserne, eller hva Alle er klar over.

   Ps: jeg er ikke CBE eller LKE, så slipper gjengen på KG begynnes spekulere i dette også :o)

   1. Mariell

    Jeg skrev at jeg «for min egen del» syns det er problematisk. JEG må jo få lov til å mene hun kan være tydeligere overfor leserne uten at jeg tillegger andre den meningen. Vet ikke helt hvor du har det fra at jeg uttaler meg på vegne av leserne som sådan 🙂

 13. jeeeu jeu

  hei deg du e deg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *