langtur – retur

står1

Hei til deg! Nå sitter jeg på båten og håper å rekke hjem før lille skal sove  Jeg har vært helt i Vestby i dag, og grunnen var et besøk til  førerhundskolen Veiviseren, og det var så fint! Var der klokken ett og er ikke på vei hjem før nå, så det har vært en lang dag, men en veldig fin en. Å, hundevalper! Selv om den ene holdt på å svelge krøllene mine da jeg lekte med den, husket jeg plutselig hvor fantastiske de er når de er så små. Labradorvalpene var på størrelse med det Hugo er nå, men det er likevel noe med det barnslige vesenet deres som rører noe i meg. Uansett, det er ikke akkurat rom for flere hunder hos oss nå… selv om jeg faktisk alltid har hatt en lite ønske om en labrador. Hmmm 🙂 Jeg tenkte å fortelle mer om besøket mitt senere, så nå byr jeg på noen antrekksbilder fra gårsdagen! 

________________________________________________________________________________________________________

skjørt ganni skinn striper camilla pihl bianc caroline berg eriksen 2

skjørt ganni skinn striper camilla pihl bianc caroline berg eriksen detaljer veske

skjørt ganni skinn striper camilla pihl bianc caroline berg eriksen

skjørt ganni skinn striper camilla pihl bianc caroline berg eriksen 3

sitter1

skjørt ganni skinn striper camilla pihl bianc caroline berg eriksen detaljer

skjørt ganni / genser ellos / sandaler bianco by camilla pihl / veske nly / ringer hasla / klokke daniel wellington / solbriller rayban 

________________________________________________________________________________________________________

Ha en nydelig kveld til vi sees igjen ♥ 

48 kommentarer

 1. Så classy og vårlig outfit! Elsker spesielt Daniel Wellington klokkene dine!! 😀 Har blitt veldig fan av dem! Du har ikke kjøpt den nyeste av de da? Med swarovski stener? Jeg kjøpte den her om dagen og elsker den, siden jeg liker litt bling!! 😀 De var altfor små før, men nå hadde det kommet en ny type i strl 34 mm, nesten like stor som de andre med standard-looken. Ville bare tipse deg siden jeg ser du og er fan 😀

  1. Caroline

   Nei, den har jeg ikke sette heller :/ Skal sjekke den ut, takk for tips 🙂

   1. Jeg har den lille modellen med diamanter oppi, synes den ser såå sofistikert og fin:)
    Selv foretrekker jeg rosé/mørk brun, hvilken kombo liker du best?:) Har sett på den med sånn matt skive også, og de med romertall er også kjempefine!

   2. Emilie

    Her er link til den; https://www.danielwellington.com/no/classy-sheffield-1180

    Jeg valgte svart reim med sølv 🙂 Men den kan fås i rosegull også, og brunt skinn.

 2. Josefine

  Hei, spurte om det samme igår, og kommentaren ble godkjent, men fikk ikke svar. Hvilken størrelse har du på det stripete settet fra Ganni med t-skjorte og shorts? Synes du settet er normalt eller stort i størrelsen?

  1. Caroline

   Jeg har xs, men det er ganske stort i størrelsen, så hvis du har mulighet, råder jeg deg til å gå en ned 🙂

 3. Hei,
  har prøvd å søke rundt på ellos etter genseren, finner den ikke – har du link? ;D

 4. Åå, så flott at du har vært der og skal skrive om del 🙂 vi hadde en førerhund 1 år som valp, og nå er den ute og hjelper noen som trenge han mer enn oss. Var veeeldig trist å levere han fra seg, men er jo et veldig fint alternativ for de som ikke har mulighet til å binde seg til en hund i 10-15 år, og man får jo også gjort en veldig god gjerning 🙂

  1. Caroline

   Ja, ikke sant 🙂 Har dere hilst på i ettertid?

 5. For noen nydelige bilder! 🙂 Hot mama!

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk <3

 6. Mathilde

  Elsker klokken og vesken 🙂

 7. Hei:)
  Jeg følger deg på snapchat og la merke til at du hadde på deg noen sorte joggesko i dag. Hvilke sko er det? Så bra ut til skjørt:)
  Takk for svar 🙂

  1. Caroline

   Det er skoene fra camilla pihl sin kolleksjon for bianco som jeg blogget om på søndag 🙂 https://carolinebergeriksen.no/2015/04/19/bianco-by-camilla-pihl/ Superfreshe!

 8. Finfin genser 🙂 Har du lenken? Finner den ikke på ellos.no :p

  1. Caroline

   Fant den ikke jeg heller, tror den er utsolgt :/

   1. Æsj, men så søt du er som prøvde å finne den – tusen takk 🙂

 9. Hei! Nå er det lenge siden jeg har kommentert på bloggen din. Vært så hektisk at jeg nesten ikke har hatt tid til å lese, men nå har jeg tatt igjen litt av det tapte:-) Du er så flott på alle måter og hvis jeg har hatt en kjip dag på jobben eller er i dårlig humør blir jeg alltid glad av å lese bloggen din! Du er stor inspirasjon! Har brukt mange av oppskriftene og har vært superfornøyd med alt jeg har prøvd.

  Ha en fin helg!

  Hilsen Inga

  1. Caroline

   Å, Inga! Tusen takk for så fine ord! De gjør meg så glad 🙂 Håper du har en fin helg i vente 🙂

   Klem din vei!

 10. Du er så fin med mørkt hår! 🙂 Men du, er det på tide å spandere på seg en ny header snart? 😉 Ha en fin kveld videre 🙂

  1. Caroline

   Ny header er liiiike rundt hjørnet 😀 Og tusen takk! Har snuset litt på å bli blondere de siste dagene, men er redd det er en veldig LANG prosess nå som jeg er så mørk :/ Så det var veldig koselig å høre!

   Klem 😀

   1. Du er kjempe fin med blondt hår også, men med mørkt hår ser du ut som en klassisk Hollywood starlet fra 50-tallet 😀

    Gleder meg til å se ny header, det blir spennende 🙂

   2. Caroline

    Tusen takk 😀

   3. Madeleine

    Nei nei nei, ikke lysere! Du er smashing med det mørke håret!!! <3

 11. Hvilket objektiv bruker du på disse bildene? Superfine!!

  1. Caroline

   Sigma 50mm Art f1,4 🙂

 12. hei!
  jeg har bare noen forslag til mat du kan lage de kommende ukene. hva med å friste med noe

  hjemmelaget jordskokksuppe
  en deilig rett med asparges (kanskje med hjemmelaget hollaindes og parmaskinke ved siden av
  kanskje noe ripsgele hadde vært tingen
  eller multekrem og en deilig kalvestek med rødvinssaus og urtebakte poteter
  kan også legge ut forslag til variasjoner med forskjellig omelettfyll, for eks fetaost, bacon, soltørkede tomater, spinat, rødløk, asparges, kidneybønner.
  Håper du vil falle for fristelsen for en av disse rettene i uka som kommer 🙂

 13. kanskje overraske med finnbiffgryte med masse sopp og creme fraiche oppi 🙂 overrask litt på matfronten innimellom, ikke alltid kom med ting som er årstidsbasert. ta en høstrett på våren osv, det gir oss gode følelser, enig? 🙂
  fylt paprika er digg
  hjemmelaget falafel og couscous
  thaisuppe med masse kokos og chilli, jeg har oppskrift på verdens beste, du kan få hvis du vil 😉

 14. Dette var et utrolig fint antrekk! Du kler veldig godt striper 🙂 Syns du er kjempefin med mørkt hår!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Christin

  Hei. Åhhhh du er nydelig Caroline. Likte veldig genseren, og kom plutselig på at jeg har sett en lignende på woolland.no.
  Håper det er ok at jeg linker den https://woolland.no/dame/sommerull/ulltopp-dame-floro-blue-marine
  Elsker den nettbutikken, så det er et tips fra meg. Norske gründere som står bak, kanskje du har hørt om den. 🙂
  De har og kjole i sånt stripete mønster.

 16. bare beklager å komme med så mange matforslag i kveld, men jeg har røyket en sigarett og blitt veldig sulten. her kommer ny liste til deg 🙂

  marinert andebryst med grillet ananas og feta og spinat krem
  pestomarinert kalkunbryst med balsamicosaus og glasserte grønnsaker
  innbakte scampi med rømmedip og ovnsbakt aubergine med fyll
  fylt kyllingfilet med kremet soppsaus
  calamares med aioli og lavkarbo hvitløksbrød. »håper du finner inspirasjon, her har du ohvertfall mange forslagene å jobbe utifra da 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Du er nå morsom 😉

   Takk for tipsene, igjen 😀

 17. caroline, jeg vet du får mange mails og spørsmål men vær så snill og ta tid til å se på mine forslag som jeg har kommet med nå i kveld. jeg har veldig lyst til å hjelpe deg med enda mere inspirasjon og du kan alltid få hjelp av meg. jeg skal skrive her mye, jeg lover deg det caroline. jeg kommer igjen med anbefalinger og ideer, tips. husk, dette er ingen rkav, bare vennlige råd fra min side, siden du er glad i mat. her begynner vi fra øverst til nederst 🙂

  bacalao med nypoteter og en klatt creme fraiche. og proscecco selfølgelig 😉
  lammeskanker med rotgrønnsaker og balsamicosaus
  bakte fiken med vaniljekrem
  laksegryte med squash, vårløk, fløte og estragon og paprika
  greske kjøttboller med hjemmelaget tzatziki husk sukker i den, eller steviadråper
  risotto med kamskjell. nam!

  1. Caroline

   Tusen takk for fine tips, Olivia 😀

  2. You high?:p :))

 18. Aleksandra

  Enig. Du er HELT NYDELIG med mørkt hår. Altså serr. Hakeslep.
  Men lurer på… har du bare mascara på øvrevippene, eller du en eyeliner og mascara nede også? 🙂 Føler meg så naken med kunn mascara oppe, men kanskje ikke så veldig vant med det enda. 🙂 Bruker du noe vippeserum som skal få de lengre? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Jeg har litt mascare nede også, bruker ikke eyeliner hver dag. Bruker heller ikke noe vippeserum akkurat nå 🙂

 19. Aaaw, så søtt med hundene, da. Vokste opp med en gul labrador, verdens mest barnevennlige, tror jeg. Jeg var rundt 12 år når hun døde, tror jeg, og det var første gang jeg så min far gråte. Det var sterkt! Dine små lever jo ofte lengre, hvor gamle er de nå? Sikker på at du har glede av dem i mange år til. Hundeklem fra meg til deg!

  1. Caroline

   Uff, gruer meg til vi mister våre, men heldigvis er det mange år til 🙂 Ronaldo blir 9 år til høsten, og Hugo 8 år 🙂

 20. Veldig fint antrekk, gir meg en skikkelig Chanel-følelse:-) Stripete genser og røde lepper er kjempefin kombo!

 21. Marianne

  Har selv en labrador på 1 år nå. Begynner å savne valpetiden litt, til tross for at han var tidenes ramp. Han er såå herlig nå som han begynner å bli litt mer voksen også. Mye glede i hunder! 🙂

 22. Hjertet mitt smelta da jeg så bildet av deg med en stor puddel! Har en stor puddel selv så ikke rart, hi hi.
  Ha en fin fredag, Caroline!<3

  1. Caroline

   De er så søte 😀

   Ha en fin fredag du også <3

 23. Ler godt her når du skriver at du var på veivisern☺ med min labrador tispe som er fra veiviser på fanget selv om hun er nå 25 kg. Dessverre gikk hun ikke igjennom nåløyet for å bli førerhund. Dette er vår hund nummer 2 fra veiviseren, det har vært en stor glede for stor og små i vår familie å være forvert. Vil anbefale alle som ikke er sikker på om de vil ha hund til å prøve det i 1 år som forvert.

 24. Så fine bein!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 25. You are sooo beautiful! And we absolutely love this outfit, just like all the others haha! 😀
  We would be so happy if you could check out our blog and maybe even give us some Feedback. We just started it a few months ago.
  http://www.rosaftannabella.weebly.com
  Kisses!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *