jazz it up

familielunsj jonas b porsgrunn caroline berg eriksen outfit

God morgen til deg! I dag står treningsfri på planen min, så jeg har hatt en rolig morgen med litt hjemmekontor, og nå skal jeg avgårde til Vestby hvert øyeblikk for en jobb. Jeg skal ikke være der før etter lunsjtider, men det tar jo en liten dagstur å dra helt herfra 😉 I går var hele familien i Porsgrunn og spiste en tidlig middag, det var så deilig vær, så vi var litt spontane og dro rett etter barnehagen. Koselig! Planen var å sitte ute, men det er så synd at vinden ødelegger stemningen, så det ble et bord inne i stedet. Jeg spiste en slags wrap med tunfiskrøre, velger alltid det når vi er der. Den er kjempegod, og bare fyllet er så utrolig mektig, så jeg lover.. jeg er fortsatt mett! Her kommer noen bilder 🙂 

________________________________________________________________________________________________________

sunshine always makes me happy 

familielunsj jonas b porsgrunn caroline berg eriksen2

familielunsj jonas b porsgrunn caroline berg eriksen 3

familielunsj jonas b porsgrunn caroline berg eriksen lars-kristian eriksen

familielunsj jonas b porsgrunn caroline berg eriksen

familielunsj jonas b porsgrunn caroline berg eriksen nelia mamma

________________________________________________________________________________________________________

Ønsker dere en nydelig dag! Antrekkspost kommer senere 🙂 

33 kommentarer

 1. Love the red nails&lips!Also the outfit is beautiful!Gorgeous family, and seems like a fine sunny day!

 2. Wonderful spring look – you can always win me with a mix of stripes and leather 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thanks, Rena 🙂

 3. for et nydelig antrekk du hadde på deg! Du rocka virkelig det skinnskjørtet 🙂

  Skal tilbake på trening i dag, etter to ukers ufrivillig pause. Har vært så opptatt med jobb og reising, så har ikke fått tid på samme måte som før. Kjenner jeg smågruer meg litt…

  Håper du får en fin fredag!
  Fredagsklemmen er allerede sendt <3
  https://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Tusen takk, Sofie 🙂

   God trening, det går sikkert helt fint 😀

   Jeg håper på en bra torsdag for deg, men også en fin fredag 😉

   1. haha! Mente selvfølgelig torsdag. Som jeg akkurat nevnte på bloggen, så har jeg fri både i dag og i morgen. Tok helg i går og hodet henger ikke helt med på dagene 😉
    Treningen gikk forresten kjempebra! Beste treningsøkten på leenge 😀 Klarte så vidt å gå opp trappene til tredjeetasjen jeg bor i, haha!

    Klem <3
    https://sofiemortensen.com

 4. Er det rosevin i glasset ditt? 🙂

 5. Hei! Hvor har du kjøpt skinnskjørtet?:)

  1. Caroline

   Det kommer antrekkspost senere i dag 🙂

 6. Så koselig! 🙂 Er så deilig at solen og temperaturen har begynt å stige litt!
  Det hjelper sånn på humøret 😀

  1. Caroline

   Helt enig, du merker det utrolig godt på humøret 😀

 7. heter lars kristian Ikeriksen23 på snap? skjønner ikke hvorfor jeg ikke får lagt han til

  1. Caroline

   Ja, men jeg tipper at du skriver stor «i» på starten, i stedet for en liten «L» 🙂 Mange som gjør det tror jeg. LKERIKSEN23 heter han hvert fall 🙂

   1. det forklarer situasjonen, haha!

 8. Hallo. Så lekker hestehale! Men, hvordan får du den til å holde seg på plass? Hestehaler har jo en tendens til å «falle ned», om du skjønner hva jeg mener 🙂

 9. Så nydelig du var med den toppen og røde lepper og negler. Veldig kledelig til deg!
  Og tunfisk, nomnomnom:-)

  Jeg har forresten noen forslag til innlegg:

  -Om man sitter mye foran PC-en og/eller har barn, kan det fort tære på armer og rygg. Kunne du hatt et innlegg om dette? Altså ikke «auau, så vondt jeg har i dag», men øvelser for å tøye ut de musklene man bruker, tips for å unngå musearm og slikt? Det er jo sikkert litt på siden av hva du vanligvis skriver om, så kanskje det bare kunne ha vært en liten del av et innlegg?

  -Ett plagg, flere stiler: Jeg tenkte tips til hvordan man f.eks kan bruke ett skjørt eller en topp på tre (eller flere, om du føler deg ekstra kreativ :-)) måter. Selv trenger jeg kanskje et lite dytt i ryggen til å bruke ting jeg allerede har liggende i skapet heller enn å kjøpe nytt, og du er jo så flink til å kle deg!

  -Hvordan få bedre selvfølelse? Stort tema, ville gjerne ha hørt dine tanker omkring det.

  Klem til deg! Snart helg! 😀 Håper du nyter dagen. Nelia er forresten så utrolig skjønn 🙂

 10. Tonje Agate

  Nydelig vær 🙂 Er det mummi-tights søte Nelia har på seg der?
  Fin dag til dere <3

  1. Caroline

   Ja, det er det 🙂

   Fin dag til deg også <3

 11. Så fantastisk nydelig du er på håret:) Kan jeg spørre om du brukt en spesiell krølltang eller noe?

 12. Hei Caroline!
  Er en av dine faste lesere (er innom sikkert 20 ganger pr dag, og følger deg på snap), og har vært det i ca 2 år. Først og fremst på grunn av din store treningsglede, som jeg ikke kunne skjønne i starten. Men siden jeg selv begynte å trene i høst, har jeg gått ned 15 kilo, fått en helt ny og sterk kropp, trener annenhver dag, gjerne mer til tider, og storkoser meg 🙂 Det skal du ha mye av æren for, så tusen takk!! Siden jeg begynte å følge deg og din mann på snap, føler jeg at jeg kjenner dere så godt, så jeg slenger med et lite dikt i samme slengen, haha.

  Hver eneste dag, både helg og ukedag
  Inn på bloggen og se, på fine Caroline.

  Du er blid som ei sol, skriver fine ord,
  om deg og ditt liv, det gir meg ny giv.

  Du er litt sånn som meg, føler jeg kjenner deg,
  Tuller og er rar, og så herlig humor som du har!

  Følger deg på snap, ler meg helt skakk,
  av deg og din mann, fine sammen, du og han.

  Du sprer godt humør, og glede rundt deg strør,
  Glad fordi du er, AKKURAT den du er 🙂

  Håper du aldri slutter å blogge, du er virkelig et friskt pust i hverdagen min. Du glam’er opp dagen min hvis den er litt rufsete, og får meg til å føle meg bedre. Du har virkelig funnet din plass i arbeidslivet, du er profesjonell, rutinert og så utrolig kvalitetsbevisst. Fortsett som du gjør!

  Stor klem fra Trøndelag 😉

 13. Elsker antrekket! Og så herlig å kunne være spontan noen ganger, middag ute midt i uken er ikke å forakte 🙂

 14. Rå stilig skjørt 🙂 Passet veldig fint til Camilla Pihl sine høye sandaler 🙂 Hyggelig å kunne ta ting på sparket noen ganger, fine bilder av dere fra i går :-)) Ha en superfin torsdag :-)))

  1. Caroline

   Helt enig 🙂 Tusen takk! <3

   Ha en fin torsdag du også, Anita <3

 15. Veldig fint antrekk!

 16. Jessica

  Kjempe fine bilder av en deilig dag 🙂
  Lurte på om du kunne prøvd å lage den tunfiskwrapen til en oppskriftonsdag? Så veldig god ut!

 17. Nydelig antrekk og nydelige bilder! Ha en fin dag videre! 😀

 18. Det er vel over en uke siden nå, men jeg husker du sa det var en stor nyhet eller prosjekt du holder på med som du snart kan fortelle til oss, og jeg lurer bare på når? Jeg er så nysgjerrig på hva det er! Superfine bilder 🙂

 19. Fine bilder og anntrekk! Her i Trøndelag er det alle årstidene på en dag.. Uff, er så slitsomt med sånn dårlig vær..
  God kveld videre 🙂

 20. Jonas B er fantastisk! Det er så deilig å kunne gjøre litt sånne ting! Ungene setter pris på slike avbrekk de også, også når de er eldre!

  Hva spiser Nelia når dere er ute sånn? Er litt motstander av barnemenyer, for i det store og det hele spiser jo ungene samme som oss.

  Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Det kommer veldig an på hva de har på menyen 🙂 Barnemenyene på de fleste steder handler jo om mengder, og da passer det jo ganske bra. På Jonas B spiste hun pizza, men hun var ikke så veldig sulten så vi tok det med oss hjem 🙂

 21. Camilla

  Har du et innlegg med div øvelser man kan gjøre med kettlebells? Hvis ikke, kunne du laget et?:D

 22. Mathilde

  Send litt sol til Nord Norge? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *