my latest buys

new in my wardrobe caroline berg eriksen hoved

Nå er det lenge siden jeg har delt mine siste innkjøp, faktisk tror jeg vi må tilbake flere år, så nå føler jeg virkelig det er på tide! I tillegg er plutselig ting utsolgt innen jeg rekker å vise det frem i antrekksinnlegg, så noen ganger er det bedre å være litt tidligere ute 🙂 Her kommer en liten oversikt over hva som er nytt i min garderobe akkurat nå. 

________________________________________________________________________________________________________

new in my wardrobe 

new in my wardrobe caroline berg eriksen aq aq

Jeg har blitt helt forelsket i sett som dette, og jeg gleder meg til å ha det med i kofferten på sommerferie. Til solkysset hud og en høy, stram hestehale, tror jeg det blir helt nydelig! Dette er fra merket aq / aq, og du finner toppen her og skjørtet her

new in my wardrobe caroline berg eriksen3

Playsuiten i dusrosa blir også med i kofferten til varmere destinasjoner, den er fin sammen med løst, flagrende hår og strappy sandaler. Det er noen uker siden den var helt ny nå, men den finnes fortsatt her. Den andre playsuiten er fra mango, og den er mye mer laidback. Den gleder jeg meg til å bruke sammen med hvite sneakers eller sorte, flate sandaler. Går egentlig til det meste, og kan pyntes både opp og ned. Så fin! Denne finner du her

new in my wardrobe caroline berg eriksen4

Den grå kjolen med høy hals er utrolig fin på! Jeg har bare fått prøvd den på en gang, og faktisk kom den med på en snapchat som Lars-Kristian filmet for noen uker siden, men jeg har ikke fått brukt den ennå. Litt usikker på hvordan jeg skal style den, men den blir kul med flate sneakers og en bomberjakke til grillkvelder eller andre happenings med venner i løpet av sommeren. Du finner den her. Jakken som henger bak, er en tynn, florlett sak som jeg gleder meg til å style med både jeans og denimshorts – gjerne hvite! Den har så fine detaljer! Denne finner du her

new in my wardrobe caroline berg eriksen detaljer

Helt tilslutt er også disse rosa pumpsene blant mine nyeste innkjøp. Tipper de kommer til å bli mye brukt i sommer! Disse er fra Ted Baker, og finnes her

new in my wardrobe caroline berg eriksen2

________________________________________________________________________________________________________

Var det noe du likte? 🙂 

51 kommentarer

 1. Gud! Jeg elsker det første settet :O Som du selv sier, solbrun hud og stram hestehale. JAAAA! 😀 Fortsett med slike innlegg! Kjempegøy å se nye innkjøp 🙂

  klem til deg <3
  http://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Så gøy at du likte det! Skal notere meg at det må skje litt oftere enn 1 gang hvert 3. år :p Haha 🙂

   Klem!

 2. Ingrid Grace

  Om jeg likte noe? Åh jaa! Kjempeflotte antrekk! Holdt nesten på å si som vanlig, men når du har god smak så har du det. Hver gang. Jeg fikk lyst på flere av disse antrekkene, egentlig alle! Det blir trivelig å se bilder av deg etter hvert med disse klærne og skoene. Ha en fin kveld. 🙂

  Ingrid Grace

 3. likte settet og den grå kjolen utrolig godt!! Settet kan jo også være fint med håret rett og bak skuldrene – hvis du skjønner hva jeg mener? Litt usikker på jumpsuiten fra Mango, men ofte er jo ting finere på enn på hengeren;)

  1. Caroline

   Skjønner hva du mener, C! Enig 🙂

 4. settet var dritkult! Toppen kan kanskje også være fint til et litt mer kripssensuelt skjørt?

 5. Pastel colors!Me like!Can wait to see the outfits (posts)!

 6. Playsuiten fra mango var såå fin!:-) du er jammen meg flink til å style og har øye for både farger og hva som kan passe til hvilke plagg! Du imponerer:-). ville også si at jeg synes bloggen din har blitt så bra! Etter jul har du kommet sterkere tilbake, og innleggene dine er så inspirerende! Liker veldig godt at det er variert og at du også er personlig og Skriver litt om Nelia:-) jeg har ei prinsesse på 1 år selv, så jeg liker at du kommer med litt tips/ inspirasjon om barn også! har dere bestemt noen sommerferie da?:-) klem:-)

  1. Caroline

   Å, så glad jeg blir, Mari! Tusen takk for så fine ord 😀 Det er så stas med barn, gjør hverdagen så mye rikere! Vi reiser en tur til Hellas 😀 Blir nare 1 uke, men fy søren, jeg gleder meg! Mamma og pappa har reist samme plass i flere år og har blitt kjent med de lokale der, så i år gleder Nelia seg til å møte en gresk gutt på samme alder. Det blir stas 😀

   Klem til deg i sola!

 7. Så mye fint! Men hvor er klesstativet ditt fra? 🙂

  1. Caroline

   Ikea 🙂

 8. Rå lekker den pudder rosa playsuiten og blå kjolen, det kommer til å bli smashing på deg 🙂 Og de rosa skoene! Da er det bare å vente på sol og sommer 😉 Du har jo så utrolig mye fint :-)))

  1. Caroline

   Ja, ikke sant 🙂 Tusen takk! Mer sol og mer varme, ja takk 😀

 9. Hvilket objektiv benyttet du deg av når du stod på bordet? Så det på snapchatten til Lars Kristian, haha. 🙂

  1. Caroline

   Har slettet bildene nå, men jeg tror det var Sigma 35mm Art f1,4 🙂

   1. Tusen takk, Caroline 🙂

   2. Caroline

    Bare hyggelig 🙂

 10. Hei Caroline. Bare et spørsmål utenom som jeg har lurt på en stund, har dere ikke begge hundene nå? Bare Hugo som er med på bildene

  1. Caroline

   Vi har begge to, Ronaldo var med på bilder for 6 dager siden 🙂

   http://carolinebergeriksen.no/2015/04/16/pysjamasparty-pa-sykestua/

 11. åh, mye lekkert her! tror jeg også må unne meg noen nye plagg i vår- og sommergarderoben !

 12. Det er så mye reklame på bloggen din for tiden 🙁

  Savner vanlig blogging.

  1. Caroline

   Dette er vanlig blogging, Mille 🙂 Det er klær jeg har kjøpt av mine egne penger, fordi jeg har lyst på dem. Bloggen min handler om inspirasjon, og da er det jo naturlig at jeg viser det frem.

   1. Tror hun sikter til at innlegg er merket med annonselenker og slike ting, men dette må dere jo gjøre ifølge reglemanget, betyr jo ikke at det er reklame- innlegg. Tror mange misforstår det 😛

   2. Caroline

    Ja, jeg regner med det 🙂 Men det er jo likevel «vanlig blogging». Ville vist frem det jeg har kjøpt selv om jeg ikke kunne brukt affiliatelinker 🙂

   3. Ja jeg har ikke sagt noe annet, skriver bare at det er derfor jeg tror flere tror det er mer reklame enn før selvom det ikke er det.

   4. Caroline

    Jeg mente ikke noe med kommentaren min 🙂 Helt enig med deg.

   5. Karoline

    Men det står jo «Inneholder annonselenker» øverst. Da er jo dette reklame 🙂

   6. Caroline

    Ja, reklame er det, men jeg har kjøpt klærne for mine egne penger og ville blogget om kjøpene selv om jeg ikke kunne bruke affiliatelenker 🙂

   7. Men hvis dette er vanlig blogging, hvorfor ha med affilate linker…?

   8. Caroline

    Det er helt vanlig for meg å bruke affiliatelenker i blogginnleggene 🙂 Hvorfor skulle jeg ikke ha de med? Innlegget ville jo vært akkurat det samme selv om affiliatelenkene ikke var med 🙂

   9. Tror folk sikter til om du tjener på disse linkene. For det er vel noe man tjener på det? Ellers hadde du vel ikke linket slik?

   10. Caroline

    Jeg tjener på linkene, ja 🙂

   11. Det er nok ikke mye penger Caroline får for slike lenker, likevel vil du at hun skal skrive innlegget helt uten inntekt? Hvorfor?

    Ville du sagt på jobben din «Nei, disse timene trenger jeg ikke betaling for.»? Og hva forventer du av en selger, ekspeditør i butikk, journalist eller hvilken som helst annen yrkesaktiv person? At de skal tjene minst mulig slik at forbrukeren kan føle seg bedre? For det er den eneste grunnen jeg kan tenke på. En blogger med tillit (som jeg har til Caroline) tjener ikke penger på bekostning av leserne, men utnytter sitt eget arbeid til å tjene mest mulig penger, og dermed bruke all den tiden hun kan til å glede leserne sine med innhold til innlegg.

    Annonse eller ei, jeg er da selvstendig og fornuftig nok til å bestemme om jeg vil kjøpe produktet eller ikke. Og hvis jeg vil kjøpe produktet, så taper jeg ingenting på at Caroline tjener litt ekstra gjennom disse linkene som jeg kan bruke. Prisen er den samme for meg uansett.

    Beklager, jeg skulle egentlig stoppe etter første setning, men jeg blir så provosert av annonsediskusjonen. Annonse betyr ikke tvang, og syns man annonseringen er umoralsk og falsk så får man heller reagere på det, eller bytte (blogg)kanal.

 13. Hei, jeg lurte på noen ting ang. trening. Hva spiser du på morgen før du trener, bare en kaffekopp? Hvor fort løper du på en kilometer? Kunne du laget en treningsplan for nybegynnere som vil lære seg å løpe?:)

  1. Caroline

   Hvis jeg trener rett etter at jeg har stått opp, så tar jeg bare en kaffekopp og venter med frokost til etter trening 🙂 Hvor fort jeg løper på én kilometer avhenger jo veldig av hva slags trening jeg driver med :/ Vanskelig å gi noe godt svar på det.

 14. Rigtig fin blogpost, Caroline 🙂 fine delikate farver på tøjet. Glæder mig til at se det «in action». God dag til dig og din familie <3

  http://bycoba.com

  1. Caroline

   Tusen takk, hyggelig at du likte den 🙂

   Håper dagen din også har vært fin <3

 15. Katarina

  Hei Caroline! Jeg digger bloggen din, den er så inspirerende! Har lest den siden litt før bryllupet deres, og den blir bare bedre og bedre. Du fremstår som en veldig flott person og fortjener alle gode ord som kommer din vei. Har et spørsmål angående den dusrosa playsuiten. Den var helt nydelig, bare MÅ ha! I følge størrelseguiden til Nelly skal jeg ha 36 over hofte og midje, men 38 over brystet. Hva ville du gått for? Klem <3

  1. Caroline

   Å, så koselig, Katarina! Tusen takk, dette gjorde meg så glad 🙂

   Jeg ville gått for 38, om den er for trang over brystet, kan det fort være at du bærer den høyere enn du skal, og da vil den kanskje bli litt kort i shortsen? Synes ikke det gjør noe at en slik playsuit er litt stor, heller det en akkurat passe 🙂

   Klem til deg!

   1. Katarina

    Tusen takk for hjelp! 🙂

 16. Den lyse jakken var superfin. Hvilken størrelse har du den i? Jeg må trolig opp noen størrelser i forhold til hva du bruker.

  1. Caroline

   Jeg har xs/s 🙂 Den er ganske oversized, kjempefin!

 17. Å, den grå kjolen var heeelt nydelig! Kult å style den med hvite sneakers, og en enkel veske, men kanskje med en kraftig farge på leppestiften – sterk rosa eller sterk korall! Det hadde sett så bra ut på deg! 😀

 18. Kjempegøy med sånne innlegg 🙂 Jeg likte playsuiten fra Mango supergodt, tror den må klikkes hjem 🙂

 19. Tak for en super fin og hyggelig blog Caroline! 🙂 Hvor er de flotte bøjler fra? 🙂

 20. Super cool indlæg 🙂

  Fedt at du skriver hvordan du vil style de forskellige ting, jeg er nemlig selv tit i tvivl om styling. Bruger tit din blog som inspiration. Kvaliteten af indlæggene og din styling er langt højere end diverse magasiner. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så hyggelig at du synes det! <3

 21. Hei! Jeg synes det er gøy å følge med på bloggen din. Veldig mange bra innlegg! Men det er noe jeg har lagt merke til, og det er at en av de andre bloggerne konsekvent skriver overskriftene på engelsk. Hvorfor det, i grunnen..? Det er ganske irriterende, særlig når det sniker seg inn skrivefeil! Mulig det bare er meg, men jeg synes det er mye morsommere med kule overskrifter på norsk. Derfor håper jeg jo at ikke du begynner med det samme. Lykke til videre!! 🙂 Jeg følger nok med videre uansett hvilket språk du skriver på!

 22. Den florlette jakken var bare såååå fin, men da jeg skulle «klikke meg inn» så kom det opp atter igjen Moved Temporarily.
  Kan jeg finne den igjen på en annen måte? Gå inn et annet sted?

 23. Katrine

  Hei Caroline. Kan jeg spør hvilken str du har i den grå kjolen fra ASOS, og om du vil si den er normal i str??

  Mvh Katrine 🙂

 24. Aaah! Jeg får ikke linken til den nydelige jakken nederst til å virke. Den er jo så fin :O Hvor kan man få tak i den (om du har tid til å fikse link selvfølgelig… du har jo sikkert endel å fare med 🙂 ).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *