workout no. 2 – done

trening musikk caroline berg eriksen

I dag ble det 2 treningsøkter på denne kroppen, først 40 minutter med god løping tidligere i dag, og nå gjennomførte jeg nettopp 30 minutter med styrke utendørs, og jeg rakk det akkurat! De har nemlig startet gjødslingen allerede, og den lukten takler jeg ikke nå som det bare er tre døgn siden jeg lå over toalettskålen. Nå får jeg snart nytt treningsutstyr å bruke her hjemme og jeg gleder meg som et barn! Det blir så gøy å vise dere hva jeg har kjøpt også, og jeg vet at jeg kommer til å bli tusen ganger mer motivert enn jeg er nå, selv om det skal godt gjøres. 

________________________________________________________________________________________________________

what I listen to when I work out 

Anyway, jeg tenkte å dele mine favorittlåter å trene til akkurat nå, det begynner jo å bli en stund siden! Her kommer topp 10 i tilfeldig rekkefølge. Jeg hører alltid på en god miks av veldig gammelt, gammelt og nytt – so here goes: 

trening musikk caroline berg eriksen planke

♥ shamir – on the regular ♥ riptide – vance joy ♥ cheerleader – omi remix ♥ pump it – the black eyed peas (motivasjonsboost.no) ♥ miami to ibiza – swedish house mafia ♥ she wants to move – n.e.r.d ♥ euphoria – laureen ♥ mr. saxobeat – alexandra stan ♥ i saw you kid – jonas alaska ♥ don’t worry – madcon feat. ray dalton ♥ 

________________________________________________________________________________________________________

Nå står lesing på planen resten av kvelden, jeg fikk ikke lest noe i forrige uke på grunn av Københavnturen og deretter sykdom hos lille, så nå er det virkelig på tide å friske opp. Selv om jeg endelig kan hele skjelettet på rams, det lærte jeg meg da jeg stod og fikset meg her om dagen. Lars-Kristian har jo laget verdens skjønneste skjelletmann til meg som  henger på baderomsveggen – haha 🙂 Fineste overraskelsen!

Jeg håper du har hatt en helt super start på uken!

52 kommentarer

 1. Othelia

  Wow, Freeshe thigst!! Hvor er de ifra??

  1. Caroline

   takk 😀 de er fra adidas, get inspired 🙂

 2. Hei Caroline!

  Det hadde vært supert om du kunne delt med oss hvilke styrkeøvelser du gjør på en sånn 30 min økt 🙂

 3. Kan du lage et innlegg med fordeler med trening? Fordeler med kondisjon vs. styrketrening, eller bare trening generelt. List opp så mange punkter som mulig som du kommer på! 🙂 Kanskje du kan inkludere noe med hvordan trening før og under graviditeten er fordelaktig for fødsel? Er det slik at fødselen kanskje bli lettere eller mindre smertefull dersom en er godt trent? Hadde vært til stor inspirasjon dersom du lagde en slik liste.

 4. Sporty! takk for musikktips! 😀

  1. Caroline

   Bare hyggelig 🙂

 5. For et forbilde du er! Treningsmotivasjonen min øker pga av deg! Hadde du kunnet dele noen av styrkeøvelsene du gjør? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Kommer mer styrkeøvelser i fremtiden!

 6. martine

  Fresh som alltid. Tommel opp:D Jeg ville bare si at jeg prøvde mageprogrammet du la ut for en stund siden, og for å si det sånn- der har jeg en jobb å gjøre. Du er sterk i kjernen din i hvert fall:D Jeg trener relativt mye (bare tydeligvis litt for lite core). Men jeg tenkte på at jeg håper folk kjenner etter sine egne begrensninger, og legger antall repitisjoner etter hvor sterk man er. Ha en strålende uke!

 7. Åhhh jeg elsker den sangen med Omi -Cheerleader.. Jeg blir så giret av den sangen

  1. Caroline

   Er så enig 🙂

 8. Flinke deg! Lurer litt på hvordan det er å løpe med beatsene, om du gjør dette. Har lenge vurdert å gå til kjøpt av dem til joggeturene mine.
  Klem <3

  1. Caroline

   Det går helt fint å løpe med dem, fungerer som et hårbånd i tillegg, holder småhår på plass 😉

   Klem til deg!

 9. Du er så flott! Men du bruker alt for mye sminke! Spesielt på huden.

  1. Enig! Varför lägga på så mycket? Du är ju jättesöt utan smink 🙂 ser väldigt onaturligt ut sådär, speciellt tillsammans med den fräscha träningsoutfiten!

  2. Håller med. Träning handlar om träning – inte om catwalk, reklam för sminkprodukter och/eller dylikt. Ser högst onaturligt ut! Synd, på en så vacker tjej som passar även utan smink! – och framförallt under tillfällen som träning.

   Tack för mig,

   Andrea
   http://rawness.se/blogg/fitfemme

   1. Caroline

    Jeg mener trening handler om nettopp trening, om en sunn livsstil og en aktiv hverdag. Om man sminker seg eller ikke har ingenting å si på verken resultat eller innsats, så dette synes jeg er helt feil å påstå. Folk har forskjellig behov, selv om jeg liker å sminke meg, så dømmer jeg ikke andre som lar være 🙂

 10. Utrolig bra liste ☺ Får snekre den sammen til trening i morgen tidlig. Første økt etter ferien – må ha litt motivasjon da ☺

  1. Caroline

   Håper du får en god økt 🙂 Du har sikkert masse energi å gi nå!

   Klem 🙂

 11. Hadde jeg bare sett så fresh ut rett etter trening 😉 akkurat kommet hjem fra trappeløping og er sliiiiten 😉 men deilig-sliten 🙂

  1. Caroline

   Det er hardt! Så flink du er, den beste følelsen 🙂

  2. Hvem da at det er tatt rett etter trening:) Jeg personlig tviler vedlig på det:) Det går jo da fint å bare ta bildernår som helst å si at de er tatt etter deeeeilig løpeøkt..Ikke les alt bokstavelig talt:)

 12. Du er en vakker dame, men se på det øverste bilde. De øyevippene gjør deg bare tacky. Dette er skrevet i beste mening..

 13. Fint du er frisk igjen og har fått en god start på uken! Min start ble heller dårlig, håper morgendagen blir bedre!

  1. Caroline

   Uff, så leit å høre, Lone! Jeg håper det samme for deg 🙂

 14. Hei Caroline 🙂 eg har bestilt i fra Asos på ca 2000 kr, så er det nokon så seier at ein betaler toll på varene og nokon har betalt masse toll på posten for å få ut pakken..? Ser du bestiller litt, kva er det som gjeld?
  Beklaga, hadde ingenting med dette innlegget å gjer, men måtte bare spørr menst eg kom på det, for pakken er rett rundt hjørna.
  Du er rå, stå på 🙂 kos og klem

  1. Caroline

   Det går så fint at du spør 🙂 Jeg har opplevd å gjøre begge deler, både før, når jeg henter pakken og etter at jeg har hentet den, så jeg tror det kommer an på hvilket firma som tar seg av dette 🙂 Med for eks. collicare må jeg alltid betale tollen før jeg får pakken, men med DHL får jeg faktura i ettertid 🙂

   Klem!

 15. skjelett skrives med to teer 🙂

 16. Må si det igjen! Du er en stor inspirasjon for meg med tanke på flere ting, men spesielt trening. Jeg har tatt meg selv i nakken og etter å ha kjøpt nye freshe treningsklær må jeg si at bare det er en liten motivasjonsfaktor 🙂 hver tur blir bedre å bedre, spesielt med det flotte været vi har hatt de siste dagene!

  Nydelige bilder av en herlig jente! Gleder meg til å se hva du har kjøpt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

 17. Tidenes latterligste spørsmål, men har aldri skjønt meg på de som rekker å ha flere økter daglig, men samtidig klarer å se sååå fresh ut som deg?? Kor ofte dusja du håret? Blir du ikkje svett? Kommentaren er ikkje skrevet med stygge hensikter, du er nydelig!

  1. Caroline

   Tusen takk, søte deg! I dag rakk jeg to fordi den første ble såpass kort, 40 min. med løping 🙂 Kunne fint klart meg med det, men jeg ønsker å trene litt mer styrke fremover, så da grep jeg muligheten til 30 min. når jeg fikk tid 🙂 Det tar jo ikke lenger tid enn det, å det er fort gjort! Klart jeg blir svett! Dusjer håret ca. 3 ganger i uken 🙂 Bruker tørrsjampo om jeg har behov for det 🙂

 18. Er det polestang du har kjøpt? 😉 Du har jo testet det tidligere i utdrikningslaget ditt. Super trening 🙂

  1. Caroline

   Haha, nei :p Men det er sant! Det var ganske gøy også faktisk, men veldig vanskelig 😉

 19. Du ser fantastisk ut!!

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du! 🙂

 20. Hei Caroline! Du er så fin og flink med bloggen, liker den veldig godt og er en fast leser!
  Hvor har du kjøpt By malene birger mobildekselet ditt? Jeg har iphone 6 og har ikke funnet by malene birger deksel til den enda, helst i den svarte og hvite modellen eller den beige med hvit. Vet du om noe nettside/link?
  Tusen takk for hjelpen hvis du vet 😀
  Ha en flott uke, og stå på videre, du er flott! <3

 21. Så utrolig fin neglelakk! Hvilken er det du bruker her?

  1. Caroline

   Det er shellack 🙂 Usikker på hva den heter :/

 22. S. Kati

  Hei.
  Dette har ikke noe med innlegget over å gjøre, men håper du kan svare meg for det. Det gjelder cruise 🙂

  Skal på det til sommeren og lurer litt på dette med drikkepakkene man kan bestille på forhånd. Gjorde dere det?
  Er jo mange valg, med og uten alkohol, så blir litt usikker. Ungene får bruspakke, enkelt og greit, men oss voksne….?

  De pakkene som inneholder kaffedrikker, er det ‘skikkelig’ kaffe latte osv. eller automatkaffe, husker du/vet du det?
  Jeg tenker bruspakke kan være greit for oss voksne også, så kan man heller kjøpe vin, øl osv. utenom (jeg drikker lite). Hvordan er prisene hvis man handler alkohol utenom drikkepakkkene?

  Og hvordan sjekker mannskapet hvem som har kjøpt hvilke drikkepakker? Jeg tenker, hvis min mann kjøper en drikkepakke med alkohol, det er vel ikke ulovlig om jeg smaker et glass eller to av han…. 😉

  Hvis noen andre lesere av bloggen din har tips, så tar jeg imot det med takk (det med drikke på cruisebåtene, resten har vi kontroll på)

  1. Caroline

   Hei 🙂

   Vi hadde ingen drikkepakke, verken alkohol eller kaffe, men kjøpte selv underveis. Du kan også kjøpe disse pakkene ved ankomst på båten 🙂 Jeg regner med at du får kaffe fra de vanlige kaffebarene, noe annet ville overrasket meg :O Jeg husker ikke helt prisnivået på alkohol, men jeg mener på at det var norske priser. Jeg tror at pakkene må bestilles pr. luger, og ikke pr. person, men det er mulig jeg husker feil :/ Om det er slik at man kan kjøpe én og én pakke, så tror jeg neppe at noen reagerer hvis du smaker på glasset til mannen din 🙂 Det hadde vært merkelig!

 23. Kristine

  Jeg vet ikke om dette er et helt rart spørsmål, eller om jeg er den eneste som er interessert i det. Men tror du du kunne skrevet litt om dine studieteknikker?:P Jeg skal snart ha anatomi eksamen, og synes det er vanskelig å lære meg alt sammen. Hvordan klarte du å lære deg hele skjelettet utenat? Hele 206 bein, det er ikke bare bare. Må si jeg er imponert 🙂
  Ha en strålende dag videre!

 24. Michelle

  Trener du alltid med full sminke? Og kan det påvirke huden på en negativ måte?

  1. Caroline

   Nei, trener ikke alltid med full sminke 🙂 Jeg tror uansett ikke at det har så alt for mye å si.

  2. Det påvirker nok ikke huden så veldig mye nei. Det absolutt viktigste for huden din er å bli godt renset morgen og kveld! Følg opp med serum/ ansikts krem anpasset for din hud.

 25. Isabelle

  Du har så utrolig fin hud! Ikke bare i ansiktet, men ellers på kroppen! Ser ingen føflekker, strekkmerker eller lignende i det hele tatt. Selv har jeg masse «skavanker» i huden, og har hatt det så lenge jeg kan huske.

  Noen tips til renere og glattere hud?

 26. Hei. Den sportsbhen din var veldig fin, hvilket merke er den? Hvor får man kjøpt den?

  1. Caroline

   Den er fra Gina Tricot eller Lindex, men den er veldig gammel :/

 27. Emmely Nilsen

  Hvilken tørrshampo bruker du? Trenger virkelig litt tips om det! Så jeg blir veldig glad om du har noen gode produkter å anbefale!

  Ha en fortsatt fin dag <3

  1. Caroline

   Jeg bruker tørrshampo fra Jan Thomas 🙂

   Ha en fortsatt fin kveld <3

 28. Super kul tights!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *