let’s start tomorrow

IMG_8254

God morgen til deg  Aaaah, når lukten av kaffe gjør deg lykkelig igjen, da vet du at du er på bedringens vei! Sånn er det i hvert fall i mitt tilfelle, og dagen i går sklei forbi uten at jeg orket tanken på det jeg i hverdagen omtaler som mitt sorte gull. Kaffe var rett og slett noe jeg aldri kunne seg for meg å drikke igjen, litt som den følelsen i starten av graviditeten. Men da den velkjente lukten nådde nesen min i dag, våknet alle sanser i kroppen og jeg følte meg så mye bedre! Takk og lov Hele familien er oppe og står, og det er et godt tegn. 

________________________________________________________________________________________________________

coffee and sweets – because I deserve it 

IMG_8256

Nelia er fortsatt utrolig slapp, men jeg tipper det henger lenger i hos de små… og hos mannfolka 😉 Lars-Kristian hangler veldig fortsatt han også, så jeg skal gjøre mitt beste for å pleie både stor og liten i dag, samtidig som jeg skal teste ut mine mer macho sider og mekke sammen et ikea-møble helt på egenhånd. Det kan jo bli spennende! Forrige gang jeg prøvde meg på det samme, endte jeg med å måtte skru fra hverandre alt igjen, fordi jeg hadde gjort EN glipp. Eller, Lars-Kristian måtte skru fra hverandre alt igjen. Og så sammen igjen. Haha! Jeg skal ikke si for høyt at dette står på to do-listen min i dag, jeg vil jo ikke at han skal bli syk av bekymring i tillegg 😉 

IMG_8268

I dag skal jeg kose meg med alt jeg vil, og det starter med ballerinakjeks – som jeg ikke har spist siden jeg gikk på barneskolen. I morgen starter en ny og bedre uke nok en gang, men denne gangen kan det jo faktisk ikke bli annet enn nettopp bedre. Vi sees senere, i dag er jeg tilbake, i hvert fall på de fleste områder, og det kjennes godt ♥ 

47 kommentarer

 1. You are so sweet, you deserve the sweets really <3
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  International Giveaway: Zatchels Bag as Thank-You for the Supporter of my Hobby

  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   You’re sweet too, Rena 😉

   1. Oh, thank you so much! x

 2. Så fint at dere er på bedringens vei!! Håper søndagen blir fin, og lykke til med å skru sammen møbelet! Er uenig i at det er «macho» å skru IKEA møbler da, kvinner og menn har vel begge samme forutsetninger til å skru sammen et møbel? :p

  1. Caroline

   Tenkte at denne kommentaren kanskje ville komme, og selvfølgelig trenger det ikke å være macho :p Men for meg er det det, for jeg klusser det alltid til :p

 3. Fortsatt god bedring Caroline! Og det IKEA-møbelet, DET klarer du så fint på egen hånd, det er jeg sikker på 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Helen 🙂 Jeg skal nok klare det ila. noen timer :p

 4. Så godt å høre at du føler deg bedre 🙂 Måtte mann og barn også bli frisk raskt!
  Ønsker dere likevel en fin søndag <3

  1. Caroline

   Fin søndag til også, Hanne 🙂

 5. Jeg syns det er så rart at du som trener jevnt og er hverdagssunn har så ufattelig dårlig immunforsvar? Blir litt demotivert av det, om ikke all treningen DIN skal bedre immunsystemet, så har det i alle fall ingen effekt på meg!

  1. Caroline

   Jeg er svært sjeldent syk, men når små barn begynner i barneheagen så har de med seg en god del bassilusker hjem som det er vanskelig å gardere seg mot :/ Lars-Kristian har f.eks heller ikke vært syk spesielt ofte, men har allerede rukket det 3 ganger hittil i år.

   Når det er sagt så vil ikke all trening være positivt for immunforsvaret. Trener du veldig hardt vil du oppleve at immunforsvaret blir dårligere :/

   1. Dette med immunforsvar er det jo ingen fasit på, varier fra person til person. Jeg har selv ei lita ei i bhg og jeg har aldri blitt smittet av noe av det hun drar med seg. Hun er også generelt lite syk. Jeg kan sitte med henne på fanget g kose når hun har omgangssyken og jeg blir aldri smittet. Jeg trener også mye og er aktiv, spiser sunt. Trener mye styrke da, mulig det har noe å si, men har alltid vært lite syk. Så synes jeg forkjølelser, omgangssyke og alt slik ikke er så mye å klage over heller, det går jo over. Har en mann som har gått igjennom kreftbehandling, og tro meg, han ville heller hatt omgangssyken gange 10 for å slippe cellegift.

   2. Leit å høre om mannen din, Mia. Kreftbehandling er grusomt og alt blekner i forhold.

    Men likevel, for en utrolig dum kommentar. Vi ville alle valgt omgangssyken foran kreft og cellegift. Det betyr ikke at det ikke er lov å uttale seg om midlertidig ubehag og smerter relatert til annen sykdom.

   3. For en utrolig teit kommentar Nina, snakk om å vri og vende på alt jeg skriver! Poenget mitt er at folk syter for mye for små ting som forkjølelse, omgangssyke osv, skriver de føler seg dødssyke og i det hele tatt. Det er å håne de som faktisk er dødssyke. Men dette blir vanskelig for dere som ikke har vært nært på noen som har gått igjennom noe slikt eller gått igjennom det selv. Man får et annet syn på de vanlige virusene folk går igjennom årlig. Sier ikke at man ikke skal klage, men synes mange gjør det i overkant mye. Ellers god ettermiddag til deg, så håper jeg du kan se flere sider av saken og ikke vri alt folk skriver i verste mening.

  2. Jeg vil anbefale å teste ut betaglukaner. 🙂 Man får det på helsekosten og på apotek. Det skal holde imunforsvaret i givakt, slik at det er mer forberedt på å beskytte mot bakterier og virus. Jeg synes det har fungert veldig bra, og jeg har tidligere vært sånn at jeg blir forkjøla bare av å tenke på å gå uten skjerf.

  3. Hvis det var Norovirus de hadde, som vel er den vanligste typen omgangssykevirus, så er man faktisk immun mot denne ganske kort tid etter man har vært syk. Det er snakk om få måneder, eller noen uker. Etter det blir man like syk som om man ikke var syk sist. Sånn sett ikke en type sykdom som er «sunn» å ha for å booste immunforsvaret. Det har virkelig ingenting med livsstil å gjøre, om man ikke kaller det å ha barnehagebarn en livsstil 😛

  4. Som nevnt tidligere er Norovirus den vanligste årsaken til det vi kjenner som omgangssyke. Her er det tilstrekkelig med 10-100 virus for å bli smittet, og med tanke på at man skiller ut 1-10 millioner virus pr gram oppkast eller avføring ved infeksjon, er det nesten umulig å ikke bli smittet når man omgås andre med infeksjonen. Likevel er det noen som aldri vil bli smittet. Dette skyldes genetiske faktorer som beskytter mot viruset. Noen mennesker mangler reseptoren for viruset, vil da naturlig nok ikke bli syke.
   Men husk at man fortsatt vil skille ut virus ca 3 dager etter at symptomene har forsvunnet – Kjedelig å spre det videre 😛

   Det er alt for mange myter og stor vaghet rundt immunforsvaret når det kommer til markedsføring av produkter, reklame, trening osv. Med litt kildekritikk og sunn fornuft, er det ikke alltid så vanskelig å finne fram til god fakta og veldokumentert forskning 😉

 6. Charlotte

  Hei! Vi skal hente en Coton de tulear valp til helgen, og jeg er på utkikk etter en sånn kurv som du har til dine. Er det mulig å spørre hvor den er fra? Nyt søndagen! 🙂

  1. Caroline

   Så herlig! Gratulerer 🙂 Den kjøpte jeg på dyrebutikken her i Skien, som ligger på kjøpesenteret Herkules 🙂 Er en stund siden, og vet at de ikke har den lenger :/ Riviera Maison har en veldig fin en, forresten! 🙂

 7. Så fine bilder! Godt å høre at dere alle er på bedringens vei 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Håper at det går mot bedringens vei med dere. Jeg så at du hadde fått noen tips til næring ved omgangssyke. Jeg syns havresaft (kok havregryn og sil ut kornene) er det beste, da det er helt smaksnøytalt og i tillegg inneholder salt. Når jeg eller noen på jobben er dårlig og ikke klarer å holde noe i magen, lager jeg alltid havresaft med godt resultat 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 😀

   Klem til deg!

 9. Hvor er den fine kaffekoppen fra?

  1. Caroline

   fra miss etoile 🙂

 10. Så godt å høre at du er på bedringens vei! 🙂
  Ikea klarer du fint! 😀 Heier på deg.

  har forresten drømt om deg to netter på rad nå, vet ikke om det er litt creepy! haha
  Men du å Nelia har ivertfall vært innom drømmene mine, å dere var like hyggelige både å går natt å i natt!

  Stor klem! god bedring til dine to hjerter

  1. Caroline

   Haha 😀 Man drømmer jo om så mye rart, ikke creepy i det hele tatt 😉

 11. Så bra at dere/du er på bedringens vei.
  Elsker bloggen din Caroline. Lykke til med montering. Det som er herk med Ikea, er alle de skruene. Og jeg har ingen mann som kan hjelpe.
  You go girl

 12. Hei! Et lite spørsmål fra meg, helt urelatert til innlegget, men jeg håper du kan svare allikevel. Jeg har nettopp kommet i gang med treningen, etter mye inspirasjon fra deg! Hittil er min favoritt 2XU-tightsene, fordi de er såpass stramme, men de er så veldig gjennomsiktige og siger litt ned. Jeg vurderer å kjøpe styrktightsen til getinspired som er på salg nå, men leser at den også siger ned. Har du noen erfaringer med dette? 🙂 OG hva er din favoritt når det kommer til løping? Jeg har så veldig lyst på en tights som faktisk holder seg oppe under hele løpeturen.

  Setter veldig pris på svar. Fortsatt god bedring til dere alle!

  1. Caroline

   Så flink du er som har kommet i gang, veldig bra 😀

   Styrketightsen anbefaler jeg først og fremst til styrke 🙂 Når det gjelder tights til løping, vil jeg sterkt anbefale shape antishake tightsene. De er perfekte! Holder ALT på plass og siger ikke, det garanterer jeg deg!

   https://www.getinspired.no/treningsklaer/bukser/rohnisch-shape-lynne-7-8-anti-shake-tights-12727.html

   https://www.getinspired.no/treningsklaer/bukser/rohnisch-shape-aine-7-8-anti-shake-tights.html

   https://www.getinspired.no/treningsklaer/bukser/rohnisch-shape-brett-7-8-anti-shake-tights-12741.html – ekstra høyt liv 🙂

   Evnt. denne fra Craft https://www.getinspired.no/nyheter-forsiden/craft-delta-compression-long-tights.html 🙂

   Klem og tusen takk 😀

   1. Tusen hjertelig takk 😀 Da bestilles det med en gang.

 13. Så bra at du nesten føler deg frisk igjen ! Man føler seg ofte nesten dødssyk når man har omgangssyken så er alltid så utrolig deilig å bli frisk igjen! 🙂

  Forresten, moren min lagde en oppskrift fra deg til middag i går! Vi spiste ostefyllt kyllingfilet med bacon rundt, smakte kjempe godt! Det ble en suksess ;-)Tror vi bare satt å pratet om hvor godt det var hele måltidet! 🙂 så takk for oppskriften! Tipper mamma kommer til å prøve flere oppskrifter fra deg nå haha 🙂 ha en fin dag videre og masse god bedring til mann og barn!

  1. Caroline

   Ja, når det er på det verste så er det akkurat som du beskriver :p

   Så bra at det falt i smak! 🙂

 14. Mathilde

  God bedring til dere alle 🙂

 15. I loooove lazy sunday mornings in bed, reading or watching TV!And I of course breakfast&coffe in bed!!!And most of all I like to have something sweet for breakfast!!!It gives me energy to start a new day!!!
  Have a wonderful week!
  kisses

 16. Hjelpe meg, når ble det macho å skru et møbel?
  Jeg vet du er ei dyktig og oppegående kvinne, Caroline, men den kommentaren fikk deg til å virke ufattelig hjelpesløs!

  1. Caroline

   Sier det bare med et glimt i øyet 🙂

 17. Ser du virkelig så stygg ut uten sminke at du ikke tør å vise deg, men vi kan godt se det fete håret ditt. «late-som-perfekt-livet» liksom

  1. Caroline

   Du burde følge meg og/eller Lars-Kristian på snapchat, lagt ut masse bilder av det stygge trynet mitt, det fete håret mitt, og det liksom perfekte livet vårt der 🙂

  2. Nå må mariam gi seg. Hvis hun mener C er så perfekt, så ville hun ikke jobbet når hun er syk. For jobber det er det hun gjør. Viktig å stelle seg, ellers føler man seg enda verre. Synes det var et fint bilde. God bedring

   1. Caroline

    Tusen takk 🙂

  3. Neimen! Sånne ting sier man bare ikke!! Hallo folkeskikk??!!!

 18. Kristin

  Hvordan er extentionsene dine festet når du får til å sette opp håret slik? Kan du evt vise bilde EL forklare hvor de sitter og hvor stramt/løst. Jeg har selv extentions, men får ikke satt det opp slik. Alt for stramt liksom.

 19. Nå vil jeg gi deg et godt råd til neste gang det blir omgangssyke i barnehagen. Du skal svelge 7 hele, HVITE pepperkorn, før du får omgangssyken, og du vil ikke få det. Leste en gang dette rådet i en svensk avis, og det var mye brukt av folk som jobber i helsevesenet. Etter at jeg leste dette har ikke jeg blitt syk når jeg har passet barnebarn med omgangssyke. Har også begynt å gi til de største barna og de holder seg unna omgangssyken. Var bare et lite kjerringråd på en mandags morgen. Håper dere alle er på beina igjen og klar til en ny frisk uke.

  1. Caroline

   Haha 😀 Hørtes ikke digg ut, men skal gi det et forsøk 😉

 20. For en søt kaffetrakter, hvor fant du den?

  1. Caroline

   Det er en julegave fra en venninne, så det vet jeg dessverre ikke 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *