blue jean baby

inneholder annonselenker

boyfriend jeans caroline berg eriksen slitt lyseblå

Jammen klarte jeg å skru sammen ikea-kommoden helt på egenhånd! Men skal si det tok på kreftene, for jeg måtte legge meg ned for å sove i 45 minutter etterpå, haha! Det er et sikkert tegn på at jeg ikke er hundre prosent ennå, det verste jeg gjør er nemlig å sove på dagtid. Uansett, nå skal det bli orden i kaoset som har hersket på det lille klesrommet mitt vegg i vegg med soverommet snart, og det skal bli så deilig. Det er et liiite rom med blant annet sommerklær, treningstøy, badetøy og kosetøy i et eneste digert sammensurium, så jeg gleder meg til å ta fatt på dette prosjektet, som sikkert ikke kan ferdigstilles før om noen måneder. Altfor mye annet må og kommer til å bli prioritert først, men nå har jeg i det minste tatt det første museskrittet i riktig retning. 

________________________________________________________________________________________________________

Disse bildene tok vi før viruset kicket inn på fredag, elsker disse buksene høyest av alle buksene jeg eier tilsammen akkurat nå. De er perfekte til hæler, men kanskje enda kulere til sneakers. Eller til sandaler eller birkenstocks. Vet i hvert fall at de kommer til å bli flittig brukt fremover mot varmere tider. 

boyfriend jeans caroline berg eriksen slitt lyseblå4boyfriend jeans caroline berg eriksen slitt lyseblå2boyfriend jeans caroline berg eriksen slitt lyseblå3

jeans one teaspoon / sandaler asos – utsolgt lignende her / klokke daniel wellington / veske zara tee h&m / kåpe gina tricot 

________________________________________________________________________________________________________

I skrivende stund sitter vi benket foran tv-skjermen og får med oss ODD-kampen. Lars-Kristian er så fortvilet for at han er her og ikke der, og det forstår jeg godt. Men kampen er jo god, og vi krysser alt vi har for seier! Nå tenker jeg at det er på tide å skrive handleliste for den kommende uken. Vi snakker sunnhet med stor S for alle dagene som kommer, føler at kroppen må behandles bra nå som den har vært gjennom denne forferdelig sjauen. Mandag – jeg er så klar! 

22 kommentarer

 1. Så fint! Jeg har noen liknende bukser men de er blitt for store ettercat jeg begynte å trene i vinter…

 2. Dette antrekket var bare helt rått (Y) Lekkert . . . LEKKERT!
  Glad du er på beina igjen 😉 Tusen takk for antrekksbilder Caroline <3
  Det er alltid så givende!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Anette S.

  Kjekt å se at du er blitt frisk igjen, og at resten av familien følger etter:-) Skikkelig stillig antrekk btw – perfekt blanding av feminint og maskulint syntes jeg:-)

  1. Caroline

   Ja, det er utrolig deilig! Tusen takk 🙂

 4. Hei 🙂 var å spiste deilig indisk linsesuppe på bare grønt idag, har såååå lyst på den oppskriften. Kan du høre med Anette om du får lov å dela den med oss? Tror du ville ha elsket den, mange av de smakene som du liker, ingefær, koriander, kokosmelk, chili og masse annet godt 🙂 fortsatt god bedring til dere!!

  1. Caroline

   Så koselig at du likte den 😀 Å, gleder meg til å smake neste gang jeg kommer hjem! Jeg skal høre med henne 😉

   Stor klem!

 5. Så fantastisk antrekk! Lys boyfriend jeans er så lekkert 😀

 6. Kjære deg Caroline, kan du fortelle meg hvilken modell og hvilken størrelse ray-ban brillene dine er? Jeg bestillte de, men tror jeg fikk feil.. Dine ser større ut (og finer). Takknemlig for svar! 🙂

  1. Caroline

   Modellen er Justin 🙂 Jeg tror de kun kommer i en strl., i hvert fall så vidt jeg vet 🙂

   1. anette

    Oi, ja det var ikke de jeg bestillte! Takk for svar 🙂

 7. Hei så utrolig kul bukse! Fineste boyfriend jeansen jeg har sett! Den satt kjempe fint på deg også Caroline 🙂
  Hvilken størrelse har du denne i? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Enig, den er så fin! Jeg har 25 i denne, men kunne fint hatt en mindre, for den henger virkelig langt nedpå :p Så du kan fint gå ned 1 strl. vil jeg tro 🙂

 8. Hva er logikken bak å måtte være hyper-sunn uken derpå hvor du har lagt syk og nærmest ikke klart å få i deg noe/ lite?

  1. Caroline

   Det beste du kan gjøre for kroppen din etter en slik periode er vel å få i deg sunn og næringsrik mat 🙂

 9. Isabell

  Hei! Buksa di er så fin. Hvor har du kjøpt den?

  1. Caroline

   Det er link i innlegget 🙂

 10. Isabell

  så hvor du hadde kjøpt den nå 🙂

  1. Caroline

   🙂

 11. Dwightinha

  Kåpen er lekker, jeansen er bare grusom.

  1. Caroline R.

   Ja, jeansen er faktisk litt grusom, det er det som gjør den så sinnsykt freeesch. Jeg ELSKER dette antrekket, det har så jævlig mye attitude.

 12. Elsker antrekket! Det har som du skriver ‘så jævlig mye attitude’, rå tøft!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *