update fra sykestua

victorias secret blomster pysj esker ikea caroline berg eriksen

Bah. Så kom det til oss også. Først til meg, og bare et par timer etterpå, ble Lars-Kristian rammet. Må jo innrømme at jeg gnir meg litt i hendene, ettersom han virkelig koste seg over at han ikke var blitt syk. Knasket i seg kjeks foran meg, smilende tilfreds. La til og med ut en video på snapchat! Og jeg lover deg, det siste du ønsker er jo å få spyansiktet ditt smurt utover i sosiale medier. Skal i hvert fall være takknemlig for at han lot meg slippe unna mens jeg kastet opp, haha! I mitt tilfellet kom feber også på kjøpet, så jeg var helt kake i går, og jeg får så vondt inni meg av å tenke på at det er sånn den lille kroppen vår har hatt det! Lille  Og så frusrerende det må være å ikke kunne si ifra. Hun er i hvert fall på bedringens vei, det er verre med de skranglete foreldrene. Men det går i det minste fremover, og det at jeg ikke har matlyst kan være like greit, for da har jeg i hvert fall ikke noe å kvitte meg med. Lønner seg alltid å se det positive med alt! 

________________________________________________________________________________________________________

walk in 

victorias secret blomster pysj esker ikea caroline berg eriksen 2

Jeg har benyttet anledningen til å få på plass noen nye esker fra ikea på skapet som jeg kjøpte for en stund siden. Det har tatt sin tid, enda de tok sånn ca. ett minutt å få sammen. Hugo er alltid verdens beste trøster, så han hjalp til  Jeg fikk også nye blomster i hus i går, for helgens skyld, så disse skal jeg sette oppe i stuen nå, det er jo her på sofaen vi helt sikkert kommer til å bli liggende i dag. Bah! Jaja, det kan jo bare gå én vei herfra 🙂 

victorias secret blomster pysj esker ikea caroline berg eriksen hugo chihuahua

Håper vi sees igjen litt senere, nyt lørdagen så lenge  Her kaller sofaen! 

33 kommentarer

 1. Beautiful!

 2. Uff, håper det går fort over. Positivt at Nelia er bedre i hvert fall. Jaja, mannen din fikk vel bare erfare et klassisk tilfelle av «hovmod står for fall» 😉

  Masse god bedring til dere alle!

 3. god bedring til dere. Det går nok fort over skal du se! =)
  Jeg har blitt så heldig at jeg fikk magekatarr på mandag, så har lagt rett ut 5 dager nå med intense smerter og oppvask. begynner å bli litt lei, men jeg er opptimistisk. det kan jo ikke vare evig! ;P

 4. randira

  Hei Caroline! God bedring til dere alle! Må innrømme at jeg så den videoen fra LK på snap, og tenkte stakkars deg! Du såg jo helt forferdelig ut (misforstå meg rett…). Men spør han ikke om lov, før han legger ut snap av deg da? Og iallefall når du er syk? Og når jeg attpåtil leser her at du ikkje likte det, så var det jo utrolig dårlig gjordt av han! Jeg hadde blitt raaaaasende! Til pass for han at han fikk spysyken også!!!

  1. La meg gjette, du er singel? Først av alt, hva tjener du på å bli rasende? Get over youself a… Og for det andre, hadde caroline virkelig hatt noe i mot det så hadde ikke mannen lagt det ut, tror de kjenner hverandre så pass godt at de vet hverandres grenser på hva som er direkte ydmykende og hva som er litt pinlig og «nei ikke gjør det a, okey da»-flaut… Dette tipper jeg er sistnevnte… Og en tredje ting, really, hvor spytryne har man når man er fullsminka og stylet hår? Husker bildet caroline la ut, uten sminke, der var hun syk og så faktisk ikke helt i form ut… nå så hun bare ut som hu var litt trøtt, syns jeg, slik som vi har sett før på snap hehe 😉

 5. Usj, stakkars! Føler med dere, spysjuka er fææl :O

  Ønsker dere masse god bedring!

 6. Uff, masse god bedring til alle dere tre! ❤️

 7. Uff ja så ble dere også smitta, omgangssyke er jo bare såååå smittsomt selv med god hygiene !! Det ligger lissom i lufta… Heldigvis så går det raskt over, men forferdelig når det står på!! Ikke lurt å » gosse» seg, det slår som regel tilbake på en! God bedring til dere alle 🙂

 8. Hei Caroline 🙂

  Hvorfor tør du ikke å vise ansiktet ditt når du er dårlig? Det er menneskelig å bli syk.
  Vær deg selv og prøv å fremstå ekte. Det tar seg godt ut.

  God bedring 🙂

  1. Pleier du å legge ut bilde på facebook/instagram når du er syk, Line?? Og hadde du gjort det selv om du visst 60 000 stk skulle se bildene?

   Man MÅ ikke vise alle sider av seg selv på en blogg. Holder det ikke å vite at Caroline er syk? Hva får du egentlig ut av å se ansiktsbilder når hun er dårlig?

 9. God bedring til dere alle ! <3

 10. HUFF, fælt å være syk. Hva heter Lars Kristian på snap?

  GOD BEDRING TIL DERE ALLE

  1. Caroline

   LKERIKSEN23 🙂

   Tusen takk 🙂

 11. Uff da! God bedring til dere alle tre 🙂 Du får ta hevn å legge ut snap av LK når han er syk da 😉 Paybacktime! Hihi! 😉

 12. Utrolig kjedelig med omgangssyka!! God bedring til alle! Håper dere har godt med eplejus og farris i hus!! Bare å pøse på med det uansett hvor lite dere har lyst å drikke!! Det må til! Ellers så blir dere bare enda slappere!!

 13. Okej.. nu är det 5 inlägg på rad som handlar om spysjuka :p förstår att det är jobbigt med sjukt barn och att ni båda blivit sjuka, men det blir lite mycket..

  Det är också väldigt mycket Nelia på bloggen och snapchat nu för tiden om man jämför med hur det var för ett tag sedan. Hon är ju supersöt, men det finns många saker jag hellre läser om på din blogg 🙂

  God bättring till familjen 🙂

 14. Ønsker dere begge god bedring og krysser fingrene for at det går over raskt <3

  Å, Lars Kristian karma is a bitch 😉

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Hei! Trenger et lite råd angående sko – skal ha på meg en kjole med hvit bunn og blått blomstermønster på (har dessverre ikke bilder). Mønsteret dominerer kjolen, og fargen heller kanskje litt mer mot gråblå. Det jeg lurer på er om jeg kan ha nude-fargede sko til kjolen eller ville du anbefalt noe annet? Har et par svarte pumps som jeg liker veldig godt, men jeg vet ikke om svarte pump OG svart strømpebukse blir litt i meste laget? Jeg er litt rådvill… Vil virkelig treffe med dette antrekket 🙂

  Takk på forhånd og god bedring til hele gjengen!!!

 16. Det første bilde du la ut her er helt prima, sier mer enn tusen ord!

 17. Det første bilde du la ut her er helt prima, sier mer enn tusen ord!

  1. Caroline

   🙂

 18. Caroline

  Huff, God bedring til alle 3!

 19. Kan du lage et inlegg på hvordan dere lager fondue og hva dere bruker? 🙂

 20. God bedring til alle sammen!:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Hvordan orker du å dra å kjøpe blomster når du er dårlig? :-/

  God bedring til alle tre!

  1. Caroline

   Det gjorde jeg ikke, Lars-Kristian kjøpte med seg hjem fra jobb på fredag 🙂 Jeg ble ikke dårlig før på fredagkveld, så jeg kunne fint ha kjøpt dem selv da også 🙂

 22. Vår treåring har hatt sin første runde med oppkast denne uken. Heldigvis holdt vi voksne oss friske!

 23. Sunniva

  Jeg synes det er litt spesielt at du ikke har problemet med å legge ut bilder av datteren din (som er ei nydelig jente, det er du også!), når du ikke ønsker bilder av deg selv i denne tilstanden. Alle foreldre må gjøre som de selv tenker er best, og jeg skal ikke fortelle deg hvordan du skal gjøre jobben som mor, men jeg synes vi som er voksne skal tenke over hva slags bilder og historier vi deler av våre barn.

  1. Caroline

   Hei Sunniva 🙂

   Jeg skjønner godt hva du mener, og jeg er igrunn enig med deg, men jeg synes ikke at bildene jeg deler av Nelia bærer preg av at hun har vært syk.

   1. Sunniva

    Nei, det er forsåvidt sant. Og du er heldigvis ikke av dem som deler i detalj om det ene og det andre. 🙂

   2. Caroline

    🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *