når alt er lov

caroline berg eriksen dyne strekke grå pysj

Når du er syk, er alt lov. I hvert fall alt som skal til for at du skal føle deg bedre, og i dette tilfellet var det kun lesing, dansing og hopping blant dyner som falt Nelia naturlig. Så da flyttet vi like gjerne sengen til mamma og pappa ut på stuen og hadde et lite pysjamasparty der, med bøker, tv-titting, Mariekjeks og frokost til mor. Nå høres det ut som jeg har vært oppe i en liten evighet, og det har jeg også. Hun våknet ikke senere enn kvart over fem og ville danse, og det er jo et godt tegn! Gleden var kortvarig, for jeg tror hun forstod hvor sliten hun egentlig var da hun først satt igang, og etter en liten time sovnet hun i armene mine. Jeg håper hun klarer å holde på næringen hun har fått i seg i hele dag, jeg blir jo så bekymret for den lille kroppen ♥ 

caroline berg eriksen nelia dyne lese

caroline berg eriksen frokost

Takk for alle gode ord og god bedring-ønskninger, dere er så fine! 

________________________________________________________________________________________________________

Jeg skal forsøke å jobbe litt mellom slagene i dag, og når Lars-Kristian kommer hjem, skal jeg legge ut på tur. Jegt renger frisk luft! Foreløpig ser det ut til at vinden er like sterk som i går, men jeg håper det roer seg 🙂 Ha en fin fredag – forhåpentligvis uten sykdom ♥ 

78 kommentarer

 1. Det første bildet av deg var bare helt nydelig!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Hei:) Må si at jeg beundrer dere for måten dere oppdrar Nelia på. Alt for mange foreldre er så opptatt av grensesetting og «å ikke gi etter». Dere er mest opptatt av å gi kjærlighet og legge til rette for Nelia. Tommel opp!! Dette vil dere få igjen for senere, det lover jeg. Det viktigste man kan gi barna sine er jo tid, kjærlighet og selvtillit, da vil det meste legge seg til rette underveis. Dette gleder et morshjerte å lese, selv om mine nå er i slutten av tenårene. Lykke til videre:)

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   1. Tre viktige elementer i barnets oppdragelse er : Kjærlighet, omsorg og grensesetting. Alle barn har behov for og trenger grenser. Jeg jobber i barnehage, og vi ser TYDELIG der hvor barn kommer fra hjem med grenser. Det skaper faktisk trygge og harmoniske barn. De barna som kommer fra hjem der hvor grenser ikke er så viktig har ofte en annen adferd, de er ofte mer usikre, utagerende og uharmoniske. Så det å sette grenser har man virkelig igjen for senere i livet. Jeg har sett barn opp gjennom årene som kommer fra hjem med masse omsorg og kjærlighet, men hvor grenser ikke er så viktig, som har det vanskelig. Jeg har selv fire barn, i alderen 3 til 15 år, og de er oppvokst i et hjem med klare grenser, masse kjærlighet, omsorg og trygghet.

   2. Caroline

    Helt enig, Elin 🙂 Grenser er utrolig vikig!

 3. God bedring til den lille! 🙂

 4. God bedring til lille Nelia 🙂 Samtidig lurer jeg på om det er Cottage Cheese du har i bollen?

  1. Caroline

   Tyrkisk yoghurt, cottage cheese, mandler, honning, blåbær og bringebær 🙂

 5. Fortsatt god bedring til lille 🙂 Dansing er alltid et godt tegn!

  1. Caroline

   hihi, ja 😀

 6. Kristin

  Hei. God bedring til jenta di. Lurte på om du kunne fortelle litt hva du gjør når jenta di kastet opp? Jeg har en gutt på 3 år som ikke har hatt omgangssyke ennå. Blir jo mye søl overalt kan jeg tro!? Og jeg som har stoff-sofa hjeeelp.

  På forhånd takk.
  Ha en fin fredag

  1. Caroline

   Vi gjør ikke noe spesielt, som regel så rekker vi ikke bort / inn i sengen før det kommer opp :/ Det er bare å kle av henne og dusje av det som har kommet på henne 🙂 Ellers så legger vi håndduker på alle sofaer o.l, i tilfelle hun skulle kaste opp i nærheten av dem. La også et tykt «laken» (som du får kjøpt på apoteket) i bunnen av sengen hennes, under et par håndduker, så ikke det skulle komme på madrassen 🙂

   1. Kristin

    Takk for svar. Håper jenta di et bedre nå.
    Eeeelsker bloggen din. Den er min bibel. Hehe

   2. Caroline

    Haha! Skjønne deg 🙂 Håper dere slipper unna, selv om det sikkert kommer før eller siden :/

    Klem!

 7. Hvordan rekker du å sminke deg og ordne håret når du passer på Nelia? 🙂 Blir snart mamma selv, og lurer på om det er slik at man er nødt til å gå rundt og se ut som en dass hele tia, eller om man kan finne smutthull av tid til litt egenpleie? :p

  1. Caroline

   Vi er jo to 🙂 Så med mindre du blir alenemamma så har du jo hjelp.

   1. For en undøvendig kommentar Caroline: «med mindre du er alenemamma så har du jo hjelp». Unnskyld meg, men føler det ble veldig «vi er mer vellykket enn dere som er alene». Jeg er selv alenemamma og jeg har alltid hatt tid til å ordne meg selvom mitt barn er veeeeldig urolig, hun har hatt kolikk og skrek 10 timer i strekk hver dag når hun var baby, sov nesten aldri på dagen og vært mye urolig på natta. Jeg har fortsatt hatt tid til å dusje, sminke meg, stelle meg og trene, samt husarbeid. Og jeg har vært helt ALENE. Det går på et vis! Klart husarbeidet ble ikke tatt hver gang i den verste perioden, men hadde aldri noe problem med å få stelt meg. Det blir hva man gjør det til. For noen uavhengig av om man er to eller alene så er overgangen til å ha et barn tøff og man føler man ikke har tid og strekker til i det hele tatt, klart man da ikke prioriterer eller føler man får tid til å stelle seg selv. Mens andre uavhengig av om man er to eller alene klarer å presse inn litt tid og føler seg ikke så presset.

   2. Det er kanskje ikke på sin plass at jeg blander meg inn her, men unnskyld meg, tror da ikke Caroline mente noe vondt med kommentaren ,det eneste hun gjorde var da å svare på spørsmålet!

   3. Caroline

    Nei, jeg mente absolutt ikke noe vondt, hadde bare litt dårlig tid, så jeg ble litt kort 🙂

    Poenget mitt er at vi er to, og da sier det jo seg selv at Lars-Kristian også bruker tid på henne slik at jeg kan gjøre ting for meg selv. Dette fungerer selvfølgelig omvendt også 🙂 Men små barn sover jo også mye på dagtid, spesielt i begynnelsen, og da er det jo absolutt rom for å bruke tid på seg selv 🙂

   4. anette

    Unødvendig kommentar? Caroline har jo aldri vært alenemamma før, så det er jo litt vanskelig for henne å svare på om alenemammaer rekker å stelle seg.
    Jeg syns det er like fasinerende hver gang folk klarer å vri om ordene hennes til det totalt ugjenkjennelige.
    Hvordan kan «Med mindre du er alene mamma så har du jo hjelp» bli til «vi er mer vellykket enn dere som er alene»?
    Er det rart det er krig i verden sier jeg bare.

    Og Caroline, du er så skjønn med Nelia at jeg blir helt varm i hjertet. Barna er fremtiden. Takk for at du gir ditt bidrag ved å lære barnet ditt om kjærlighet.

   5. Caroline

    <3

   6. Jøss, så hissig. Selv er jeg alenemor, og skjønner godt hva Caroline mener. Man kan jo tolke det meste som skrives på nett som man virkelig går inn for det, i og med at vi ikke hører stemme og ser kroppsspråk, men her syns jeg du overtolker, og leser ting mellom linjene som overhodet ikke står der der, helt uten noe som helst grunnlag. Det hun skriver er jo «med mindre du er alene så får du jo hjelp», og det stemmer jo helt for min del i alle fall. Men hun skriver IKKE at de som er alene overhode ikke klarer noe på egen hånd, så det var litt merkelig tolkning det der.

   7. Jeg synes det var en unødvendig kommentar, ferdig snakket. Så vil jeg påpeke at dere fans som hyler ut om netthets burde se på hvordan dere selv kommenterer på nett.

   8. Kommentaren du har kommentert under har ikke nevnt netthets, og har også bare påpekt fakta. Det er jo du som netthetser, så den må du lenger ut på landet med.

   9. Snakk om å snu en uskyldig kommentar, til noe stygt. Caroline påpeker jo bare det åpenbare: Fire hender er mer enn to!

   10. Amalie

    Hva gjorde du med den skrikende babyen med kolikksmerter mens du dusja, trente og sminket deg?

   11. Amaile: Tro det eller ei, men barn med kolikk sover innimellom de også. De skriker ikke 24/7, gratulerer med tidenes minst gjennomtenkte kommentar.

   12. Amalie

    Her var det spørsmål om hvordan Caroline fikk tid til å sminke seg om morgenen og det kan jo være en liten utfordring om man er alene med babyen/smårollingen (da er jo de fleste små våkne og opplagte) Men for deg går jo det jo tydeligvis veldig fint.

   13. Oi, her var det noen som var hårsåre.Tror ikke Caroline mente det sånn i det hele tatt..

   14. Jeg får inntrykk av at Lars Kristian stiller opp veldig(!!!) mye for sin kone og barn! Synes fruen skulle skrytt litt mer av han. Tror han har mer anledning til å hjelpe mer til hjemme enn en mann som jobber 08-16 har muligheten til…

 8. Hei, huff synes synd på Nelia nå

 9. Herremin så skjønne dere er sammen! Synes Nelia var så lik Lars Kristian da hun var yngre, men etter hvert blir hun bare mer og mer lik deg:)

  Håper du slipper unna smitte og all den dritten der!

  Gi Nelia en god bedrings klem fra meg <3
  https://sofiemortensen.com

 10. Pernille

  Hvor er det fine grå settet ditt fra? 🙂

  1. Caroline

   Det er ikke et sett, men to seperate deler fra HM 🙂

 11. Hva er det Nelia drikker? 🙂 appelsinjuice? håper hun blir frisk snart! God bedring! 🙂

  1. Caroline

   Farris med appelsinjuice 🙂

 12. Johansen

  Hvem som har tatt disse fine bildene? 🙂

  1. Caroline

   Lars-Kristian 🙂

 13. Hva er det som er oppi den skålen? Ser veldig godt ut 😀

  1. Caroline

   Tyrkisk yoghurt, cottage cheese, mandler, honning, blåbær og bringebær 🙂

 14. Huff, stakkars lille! Men ser ut til at dere koser dere, sykdom til tross 🙂
  Jeg driver interiørbutikken http://www.woroom.no og kan anbefale deg en tur innom for å se vårt flotte utvalg av interiør og nå også et lite utvalg velværeprodukter 🙂 Skulle du ønske å prøve vårt nye merke JOIK, med bare naturlige ingredienser – også til barn – så hører jeg gjerne fra deg! God bedring til den lille og en fin helg til deg og dine! 🙂

 15. Skrev jo mye mer, noe galt med kommentarfeltet i dag?

  1. Caroline

   Nei, ikke som vi vet?

 16. Hei.

  Lurer på hvor den lyse jeansen du hadde på deg på snapp er kjøpt? Den var så fin! 🙂

  God bedring til Nelia 🙂

 17. Huff, stakkars lille Nelia! God bedring til henne! Håper hun snart blir frisk 🙂

  Jeg har et spørsmål som ikke har noe med dette blogginnlegget å gjøre. Jeg mener å huske at du for en tid tilbake (kanskje 1-2 år siden) skrev et innlegg om din PFC – Lady Comp. Ønsket så gjerne å lese tilbake på dette da jeg nettopp har bestilt meg Lady Comp selv. Har du kanskje fjernet det, eller er det bare jeg som ikke finner det? Vil du i så fall være så snill å gi meg en lenke? 🙂 Det hadde vært supert!

  Dersom du derimot har fjernet blogginnlegget har jeg et par spørsmål angående Lady Comp som jeg hååper du kan svare på!
  1. Er du fornøyd med det som prevensjon/fungerer det bra?
  2. Har du erfaring med at det er mange røde dager i løpet av måneden?
  3. Hvorfor valgte du PFC fremfor andre typer prevensjon? (bare nysgjerrig, skjønner godt hvis du ikke ønsker å gå inn på det 🙂 )

  Er bare litt nysgjerrig på å høre andres erfaring med dette da jeg nesten ikke har hørt om det før + at det står så lite om det.

  Takk for svar på forhånd! God helg til deg Caroline! Bloggen din er herlig 🙂

 18. Ååå, Caroline du må hjelpe meg. Jeg har bodd i Grenland i 1,5 år og finner ingen frisør å gå til. Har drevet å reist 75 mil tur/retur hver gang jeg har fikset håret da jeg i hvert fall vet at jeg blir fornøyd. Nå vil jeg sette på extentions igjen og hadde håpet på at noen her kunne gjort det. Vet du bruker en salong i Oslo, men lurte på om du vet av noen som bruker en salong her. Må jo være noen av de andre fruene som har extentions? 🙂 Håper på svar. Er lei av bomturer til frisøren. (Ja, disse problemene:-p)

  1. Hvis du er villig til å dra 75 mil (Trondheim?) for å fikse håret, bør vel Oslo være innafor? Tipper du finner grei standard der, lissom!

  2. Hei! 🙂
   Hvis du leter etter en frisør som gjør extensions nærheten, så vil jeg anbefale Made By Me i Skien. Hun er veldig flink og har både Peaks hair og Balmain!

   1. Merete

    Takk for svar! Det skal jeg sjekke ut:)

 19. Savner antrekksbilder for tiden, men jeg skjønner jo at det ikke lar seg gjennomføre
  akkurat nå om dagen. Er innom bloggen din flere ganger om dagen likevel – bare for å få
  denne «boosten» som jeg har blitt helt avhengig av <3

  Det er mange år siden jeg hadde små barn, men husker godt tiden da de var syke.
  Det er så utrolig leit at man ikke kan hjelpe dem til å bli friske på 1 2 3. Du vet nesten ikke
  hva godt du kan gjøre for dem, og man får nesten like vondt selv.

  Riktig god bedring til Nelia og så får vi bare håpe at du og Lars Kristian slipper unna.
  Varme klemmer til fine skjønne Nelia og så krysser vi armer og bein for at hun snart er
  seg selv igjen <3 GOD FREDAG til dere 🙂

 20. Gunnhild

  Hei! Hvor har du kjøpt baggybuksene du la ut på instagram tidligere idag?

 21. Hei Caroline 🙂
  Håper du kan svare på denne, for jeg er litt stressa akkurat nå :-/ Jeg lot meg inspirere av innlegget ditt om sminken du bruker og bestilte diverse fra Blush.no. Det ene mineralpudderet ble feil i fargen, og jeg dro til nærmeste parfymeri og kjøpte et som jeg kunne mixe med den andre fargetonen. Jentene på dette parfymeriet sa at det pudderet jeg hadde kjøpt fra Blush, Idminerals, så fake ut. De var veldig tydelige på de selger mye uorginale produkter der, og det gjorde meg bekymret da jeg venter på pakke 2 nå :-/

  Har du erfaringer med dette, og kan du garantere at produktene du anbefaler oss er originale?

  God bedring til Nelia 🙂

  1. Caroline

   De selger ekte varer, drøyt av de å påstå noe annet :O Hvilket parfymeri var dette?

   1. Hvorfor er det drøyt? Siden de ikke er en autorisert bare minerals forhandler skal man ikke se bort fra det.

    For å være helt ærlig synes jeg det er rart at du reklamerer for uaotoriserte forhandlere. Vi som forbrukere aner ikke hvor produktene er laget, hvor de kommer fra, hvor de har vært tidligere, hvordan de har blitt behandlet osv. Og spesielt hvile temperaturer de har vært utsatt for. De kan ha stått i svære containere i steikvarme i flere uker, før de blir sendt et sted der de står for kaldt, og derretter blir stående i varme igjen. Og du vet heller aldri om produktene er utgått på dato.

    Bestillte en krem fra blush, den var enten ikke behandlet riktig i forholdt til temperatur eller utgått på dato. Den var utrolig kortere og ekkel.. Har kjøpt den samme kremen flere ganger fra autorisert hudpleiesalong, så jeg skjønte med en gang at det var noe fishy med kremen..

   2. Caroline

    Fordi Blush eies av komplettgruppen, et selskap som på ingen måte vil akseptere at det selges falske varer. Å hevde at en såpass stor aktør selger falske varer, basert på ett produkt er rimelig drøyt. At man ikke er autorisert betyr bare at man handler via et annet marked for å oppnå rimeligere priser. Jeg har aldri hatt negative erfaringer, og ingen jeg kjenner som bruker Blush har hatt det heller 🙂

   3. Hei!

    Siden du tjener penger på samarbeid med dem, tror jeg ikke du kunna ha skrevet noe annet enn at du er fornøyd. Men håper at andre lesere blir mer OBS, jeg tror ikke det er helt tilfeldig at noen kunder (leserne dine) skriver her at de fikk dårlig produkt

   4. Caroline

    Jeg ville aldri jobbet med de om det var tilfellet at de solgte falske varer, så enkelt er det 🙂

 22. Heia

  Vil tipse om en ny blogger jeg kom over som du kan lese mer om her: http://www.antisupermamma.no

  Hun skriver om livet slik det er, dønn ærlig og fantastisk!! Alt kan ikke være ryddig til enhver tid og alle dager er ikke like perfekte, slik er det bare, det er dager man ikke orker å rydde fordi man rett og slett ikke orker pga stressende dager på jobb med lite søvn, eller at ungen har holdt en våken hele natten.

  Det er helt ok å være sliten og ikke ha et skinnende hjem til enhver tid, det er ok å si at du i dag er alt bare helt bånn i bøtta. vi er bare mennesker og ingen ingen kan leve det perfekte liv for det perfekte eksisterer ikke, men tro meg man kan ha det veldig bra for det. Det gjelder å fokusere på hva som er viktig her i livet, er det viktig å slite seg helt ut og kollapse eller faktisk lytte til seg selv når man er sliten og ta det helt med ro.

  Denne bloggeren vet virkelig hva hun snakker om og det er helt fantastisk å lese om at det faktisk er helt greit om ting ikke er skinnede rent til enhver tid, man er bra nok som man er og er ikke det helt fantastisk å høre! Akkurat du er bra nok som du er, du trenger ikke ha plettfrie benkeplater til ehver tid, tomme skittentøyskurger, nyklipt plen, nyvaskede gulver og et ryddig kjøkken. Akkurat du som leser dette er bra nok som du er, om det er litt rot av og til, so what, hva er det værste som kan skje?

  Uansett så ble jeg så glad da jeg fant denne bloggeren for da føler jeg meg ikke så aller værst selv og det er en god følelse. Ønsker deg og alle andre lesere en riktig riktig god helg og stikk innom bloggen til http://www.antisupermamma.no for masse god og nyttig lesning

 23. Hei fine Caroline 🙂 Lurte bare på om du fremdeles bruker, og er like fornøyd med ladycompen din? Har sett at de har fått en nyere modell også. Vurderer å kjøpe meg en slik selv.

  1. Caroline

   Jeg bruker fortsatt den samme og er fornøyd 🙂 Jeg vil likevel være forsiktig med å anbefale prevensjon av noe som helst slag, ting kan jo skje uansett hva man bruker 🙂

   Klem!

 24. Masse god bedring til Nelia <3 Vi har akkurat kommet hjem fra 5 netter sykehuset, snuppa på 16 mnd ble dehydrert av oppkast og løse bleier. Det var rota-virus. Sender dere masse varme tanker, aldri gøy med syke barn. Håper hun blir frisk fort 🙂

 25. Masse god bedring til Nelia <3 Vi har akkurat kommet hjem fra 5 netter på sykehuset, snuppa på 16 mnd ble dehydrert av oppkast og løse bleier. Det var rota-virus. Sender dere masse varme tanker, aldri gøy med syke barn. Håper hun blir frisk fort 🙂

  1. Caroline

   Nei, så ille! Godt at alt gikk bra! Tusen takk 🙂

 26. Den skåla, med frokosten din, den er da veldig liten. Er dette virkelig alt du spiser til frokost? Det er skummelt lite mat for en voksen kvinne som trener så mye?? Er det ikke Lars? Du har jo peiling på sånt. Er dette bare en del av frokosten?

  Må nare spørra, da en fadderjente av megber superfan av bloggen din, og nå driver hun å skal spise like lite som du, for åbgå ned i vekt. For å bli som du.

  Jeg har også reagert på mat mengden du tilsynelatende spiser. Selb har jeg gått flere gr kurs, og gått ned mye fekt, menvspiser masse masse mat. Stusser på mengden din.

  1. Caroline

   Mengden av mat kan ikke alltid måles i volum, line. Tyrkisk yoghurt er veldig energitett, og det blir derfor greit med kalorier. Man kan heller ikke vurdere noe sånt ut i fra ett måltid, det er jo totalen av hva du får i deg over tid som bestemmer om du spiser for mye eller for lite. Jeg er jo ganske så vektstabil, og har vært det over lang tid, det betyr jo at mengden jeg spiser tilsvarer energiforbruket mitt 🙂 At du spiser «masse mat» og går ned i vekt er en sannhet med modifikasjoner. For å gå ned i vekt må du spise mindre enn du forbruker, sånn er det bare :/

   1. hannah

    Man kan jo spise masse mat og likevel gå ned i vekt! Det kommer jo alt an på hva man spiser og i hvilke mengder 🙂

   2. Caroline

    Det har du helt rett i, det var derfor jeg skrev at det var en sannhet med modifikasjoner, og at matmengde ikke kun kan vurderes ut i fra volum 🙂 Spiser du mye frukt og grønnsaker kan du spise mye mat målt i volum, da det er relativt kalorifattig.

 27. Vil ikke fremstå som en bedreviter nå, men ser at Nelia drikker appelsinjuice med farris. Vil ikke anbefale det når hun er syk med omgangssyken, pga all syren som er i appelsinjuicen, det tærer nok en del på magen hennes, og gjør det nok litt vondere for henne når hun kaster opp :/

  Ellers vil jeg ønske deg god bedring, Caroline! Får håpe du blir fort frisk igjen 🙂

  1. Caroline

   Magesyren er nok enda surere, og når det blandes med vann går det helt fint 🙂

   Tusen takk 🙂

   1. anonym

    litt nysgjerrig nå – på det første innlegget ditt om magesjauen, der du selv ba om tips, fikk du et enormt antall helt likelydende råd, flere av dem fra helsepersonell, om å blande farris og eplejuice. Hva er grunnen til at du velger å se bort fra det, og gi appelsinjuice istedet? Jeg er ingen ekspert, men jeg vet jo og at appelsinjuice er veldig stekt for magen, så jeg synes det LH sier høres fornuftig ut, mens ditt svar, unnskyld meg, er i beste Caroline–vet-best-stil. Hva er det du vet om dette som er bedre enn det alle andre vet (jeg tenker på alle de som anbefaler eplejuice)?

   2. Lars-Kristian

    Hei Anonym!

    Begge deler fungerer nok sikkert helt fint, og det kommer nok an på hva barnet liker best. I tillegg kommer det også an på blandingsforholdet med vann. Eplejuice har som regel lavere pH enn appelsinjuice (pH 3-4), men det spiller ikke så stor rolle, da magesyren er veldig mye surere (pH 1-3). Så når du først kaster opp, så kaster du opp noe som er langt surere enn det du uansett har spist.

   3. Så frekt, «i beste Caroline-vet best-stil?» Hva vet du? Kanskje Nelia ikke liker eplejuice, eller kanskje de ikke hadde det tilgjengelig i kjøleskapet akkurat den dagen? Må ALT virkelig forklares

   4. Oi, det var virkelig ikke meningen å lage en diskusjon, kom bare med en uskyldig kommentar. Men Caroline «kjenner» meg godt nok gjennom kommentarfeltet, regner med at hun skjønte at hensikten var god, og ikke ondsinnet 🙂

   5. Caroline

    Ingen fare, LH 😉

   6. Legevaktslegen

    Det viktigste for barn med omgangssyke er at de drikker. Altså kan de drikke hva som helst så lenge det går ned. Om det er eplejuice eller apelsinjuice er likegyldig. Styr unna meieriprodukter, ting med mye sukker og kullsyre så er man trygg. Til barn som er dehydrerte og har vært syk en stund anbefales GEM for å få riktig mengde salter også! God bedring og kos dere med apelsinjuicen

 28. Jeg håper så gjerne at dere har tanker om flere barn! Det gjør meg så glad når jeg ser hvordan dere har det i familien, du er en veldig fin mor, Nelia er heeeeeldig!

 29. Fine bilder! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *