finally

inneholder annonselink 

anti shake get inspired caroline berg eriksen

Endelig er jeg klar for ukens første treningsøkt! Å, savn! Planen er å legge løpeturen utendørs, men det blåser noe helt vanvittig her i dag, så jeg får se om jeg klarer å holde ut. Skal i hvert fall prøve, så gjenstår det å se om jeg får gjennomført uten å blåse tilbake til huset igjen 😉 Har på meg den fantastiske shape anti-shake for anledningen, som du finner på salget hos Get Inspired HER. Litt push up for rumpa er vel aldri feil 😉 Og forresten! Jeg bestilte meg litt nytt treningsutstyr å ha her hjemme tidligere i dag, og nå gleder jeg meg som et BARN til det kommer! Det blir så gøy! Viser dere selvfølgelig når det er på plass *klapperihendene* 

anti shake get inspired caroline berg eriksen rosa

________________________________________________________________________________________________________

Og dere altså, tusen takk for så mange gode tips ved forrige innlegg! Nelia er allerede mye bedre, og er superfornøyd med tørre kjeks. Det er det eneste hun har hatt lyst på i dag, sammen med litt juice og farris. Uff, jeg blir jo forresten helt hypokonder av å være sammen med henne når hun er syk, føler baseluskene hopper over på meg og at jeg er dømt til å bli dårlig uansett hva jeg gjør. Men vi er veldig flinke til hygiene, så jeg krysser alt jeg har for at vi slipper unna! 

anti shake get inspired caroline berg eriksen jump

Vel, da legger jeg ut på tur i det stormende solværet! Det skal bli digg! Sees etterpå 🙂 

27 kommentarer

 1. Er merket på beatsa dine solo eller studio? er så usikker på hvilken jeg skal velge!!

 2. De Beats By Dredu har, er det de som har den Bluetooth-funksjonen? Hvis det er de, er det noe du vil anbefale og er det bra lyd i dem? Håper på svar da jeg vurdere å kjøpe de:)

  1. Caroline

   Det er bluetooth, ja 🙂 Jeg er kjempefornøyd!

 3. Digger treningsantrekket! Fine farger! Blir så glad og inspirert at jeg også har lyst å ta meg en løpetur 😀

 4. Fresht tøy! God tur på trening 🙂 Jeg kjørte styrke tidligere i dag og kroppen er helt ferdig!
  Men god følelse da 😀

 5. Such a pretty jogging outfit, Caroline! I’ll be needing a band like that to to hold my iPhone when working out. Hoping you had a good run! It would be great if you posted a workout diary or something, it would definitely be both interesting and inspiring. Love from Helsinki! ♥ http://www.arcticvanilla.com/

 6. Silje Kroken

  Hei Caroline!
  Jeg er ambasadør for Friluftlivets år 2015, og kom på at du er et snabla bra ansikt for vår nye kampanje #mittre!
  Norges speiderforbund lanserer 23.april kampanjen på alle sosiale medier, kommer nok til å bli dekket av nyheter osv. Ordførere fra hele landet har sagt ja til å bli med, men Fabian Stang sa nei. Så ja, jeg lurer på om du så enkelt som kunne tatt med deg familien din på treklatring!

  1.Finn et tre du liker, ta deg opp en gren eller to – finn dine grenser og følg dem.
  2,Få en venn på bakken til å ta bilde
  3.Post bilde på nett – #mittre, #få15 – og send utfordringen videre

  Det er også mulig å laste opp bilder rett på nettsiden mittre.no – fra og med 23. april. Nettsiden vil vise alle bilder tagget med emneknagg #mittre
  Greia med treklatring, er at det er et lavterskeltilbud som hele den norske befolkningen kan ta del i! Altså, trær har vi nok av i dette landet?
  For deg som er så mye ut i skog og mark, er dette en super mulighet til å bli med på morroa, og dessuten spre budskapet videre 🙂
  Om du har noen spørsmål ang kampanjen, eller annet må du gjerne sende meg mail.

  Beste hilsen
  Silje Kroken
  Ambasadør for FÅ15
  Norges speiderforbund

  siljekrok1@hotmail.no
  (haha du trenger ikke publisere denne kommentaren forrensten)

 7. Jeanette

  hva er greien med denne vinden? blåser iskald hos meg også.Sol,men iskald vind og da forsvinner liksom vårstemningen litt. Utrolig fine klær forresten!

 8. Fine, sporty deg! <3 Kan du linke til bose-headsettet? Samboeren min ønsker deg i bursdagsgave 😀 Fortsatt god bedring til lille Nelia! 🙂 PS: Hvordan falt dere på navnet Nelia? Var det "vanskelig" å velge? Var det en lang prosess med navnvalg? Hvordan veeet man hva man skal gi av nav til den lille? Syns det er supervanskelig! 😉

  1. Caroline

   http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/hodetelefoner/STUDIOWIRWH/beats-by-dr-dre-wireless-hodetelefoner-hvit

   Vi ble inspirert av de som bodde i huset her før oss 🙂 Så navnet falt på en måte ned i fanget vårt.

 9. Tror du at du kunne takket ja til å bli med på 71 grader nord kjendis om du fikk tilbudet? 🙂

  1. Caroline

   Ikke akkurat nå, men kanskje neste år 🙂

 10. Solstråle

  Hei spreke du! Et lite tips jeg har når barna mine blir syk et glass med blåbærsaft og røre litt potetmel inn det binder magen! God bedring te nelia!

 11. ny vår

  Tusen takk for en større motivasjon en du aner at du ga meg! Jeg fikk diagnosen utbrent for et år siden etter en smertefull spontanabort og min lille 4-åring holdt på å miste livet bare 3 dager etter spontanaborten,jeg trodde jeg skulle falle til et bunnløst sted. Jeg har brukt det siste året på å komme meg,en rekke opp og nedturer har ført til en frykt for å presse meg fysisk og en total mangel på treningsmotivasjon…inntil jeg leste dette innlegget og noe ble vekket i meg. Jeg har akkurat svidd av litt for mye penger på ny pulsklokke og treningsdagbok hos get inspired (et navn mitt i blinken for meg nå) og fikk den fineste mailen fra dem der de fortalte at om 2-4 dager er varene hos meg. Dette skal bli en ny vår for meg. Tusen,tusen takk for et innlegg jeg med sikkerhet kan si motiverte meg til et viktig steg i riktig retning!

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre at jeg, og Get Inspired, kan inspirere deg slik! 🙂 Leit å høre med spontanaborten og sykdommen, men krysser fingrene for at fremgangen din fortsetter <3

 12. Er det headsettet trådløst? I såfall hvordan fungerer det, og hvor får man tak i det?

  1. Caroline

   Du kobler det til med bluetooth, fåes på Elkjøp 🙂

 13. Push up for rumpa har aldri vært rett for meg i hvert fall 🙂 Jeg synes det er så greit å være fornøyd og takknemlig for den rumpa jeg har, uten at jeg føler for å «jukse», men heller har fokus på plagg som er behagelige og lett å bevege seg i og ikke prøver å gjøre meg til en annen enn den jeg er. Men heldigvis er folk forskjellige 🙂 Det hadde blitt en kjedelig verden om alle likte det samme, tenkte det samme og gikk kledd i de samme klærne 🙂

  1. Uææ, jeg visste ikke at jeg kunne høres så blærete ut.. *Flau*

   1. Caroline

    Haha 😀 Det syntes ikke jeg du var heller 🙂

 14. Herlig med rosa

 15. Viktoria S

  Elsker bloggen din! Du er et forbilde for mange inkludert meg! 🙂 Hva heter puls-klokken din og hvor kjøpte du den?

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det! 🙂

   Jeg har ambit3, du kan leser om merket her: http://carolinebergeriksen.no/2014/02/06/suunto-ambit2-s/

 16. Christine

  Jeg lurte på om du kunne komme med noen råd for oppstramming av mage. Har klart å gå ned rundt 20 kg på litt over 2 år nå,men trenger å få strammet opp mageregionen.

 17. hei! hva heter skoene du har på deg? 🙂

 18. Hei:-)
  Jeg lurte bare på hvor drikkeflasken er fra?

  1. Caroline

   HM 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *