all striped everything

inneholder annonselenker

maritimt ganni shorts tee caroline berg eriksen vann med blåbæ2

________________________________________________________________________________________________________

God kveld til deg! Etter at Nelia krøp til køys i dag, tok jeg meg tiden til å nyte et rykende ferskt magasin og et glass med mitt favorittvann i nøyaktig 20 minutter. Noen ganger er det faktisk ikke så mye mer som skal til. Jeg kjenner jeg er litt mer sliten enn jeg vanligvis er på en helt normal torsdag, og det er sikkert på grunn av hektiske døgn i København, men også fordi jeg har vært hjemme med lille i hele dag. Det tar på med syke barn, og jeg føler meg alltid litt utilstrekkelig når hun ikke blir bedre. Jeg trodde først hun hadde blitt ganske bra, men så snudde det plutselig helt om, og hun ble verre igjen. Uff! Håper det snur i morgen! 

maritimt ganni shorts tee caroline berg eriksen vann med blåbær3

shorts fra ganni / tee fra ganni / hodebånd fra asos – utsolgt – lignende her 

maritimt ganni shorts tee caroline berg eriksen vann med blåbær

________________________________________________________________________________________________________

Joggeturen min ble forresten flyttet inn etter bare noen minutter ute, jeg hørte ikke bilene som kom og holdt på å blåse av veien flere ganger, så det føltes mer forsvarlig 😉 Det ble 30 minutter kjapp løping etterfulgt av 30 minutter med styrke på bein og stuss. Mmmm, nå er jeg helt salig i kroppen, nydusjet og klar for middag som blir altfor sen av flere grunner. Håper ingen er syke hos deg og at du har hatt en fin torsdag ♥ 

50 kommentarer

 1. Andrine

  Stilig glass du hadde til vannet ditt! Kan jeg spørre hvor det er kjøpt hen? 🙂

  1. Caroline

   Det er fra Etsy, men jeg husker dessverre ikke selgeren :/

  2. Jeg vet du får kjøpt nesten helt like på clas ohlson faktisk!! 🙂 39 kr..

 2. åh, håper lille blir fort frisk <3 Husker jeg passet lillebroren til mannen (19 år mellom dem – hehe) en gang han var syk som toåring, helt forferdelig å ikke kunne gjøre noe for at han skulle bli bedre.

 3. Åå kjenner igjen den følelsen av å være fullstendig utkjørt etter en dag med syke barn! Det tar på!! Stå på, sikker på du gjør en god jobb! God bedring til lille vennen din❤️

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk 🙂

   Klemmer 🙂

 4. Hei Caroline,
  Nei det er ikke kjekt nar barna blir syke og du føler at du ikke strekker til. Vi vil jo gjøre det sa godt vi kan for de stakkar. Hvordan gar det foresten med deg selv. Du sa du hadde migrene. Min niese har det ofte og jeg synes så synd på henne, hun blir veldig syk. Hva gjør du for å bli bedre når migrenen setter i gang? Håper å høre tilbake fra deg om dette. På forhånd takk Caroline og god bedring til både deg og Nelia 🙂

  1. Caroline

   Nei, det er virkelig ikke noe kjekt 🙁

   Migrene er det ikke så mye å gjøre med, annet enn å lukke øynene og prøve å sove :/

   1. Migrene er noe dritt, sliter med det selv. Og ene jenta mi har hatt migrene siden hun var 3 år, klassisk barnemigrene 🙂 Nå er hun heldigvis så gammel at hun kan få medisin mot det, men før så var det å ligge på et kjølig mørkt rom, kastet opp og lyssky som bare det.

    Du burde kanskje ha bestilt deg legetime sånn at du får medisin mot anfallene? Selv bruker jeg en nesespray som heter imigran. Veldig greit, når jeg kjenner anfallet er i emning så er det et puff i nesen, også legger jeg meg nedpå litt. Gir seg som oftest på 1-2-3 ved hjelp av den nesesprayen 🙂

    God bedring til Nelia forresten! Norovirus (hvis det er det hun har) kan være forferdelig tøft for en liten kropp (og for voksne også forsåvidt!), og det kan i enkelte tilfeller drøye ut i flere dager. Har hatt barn innliggende på barneavd hvor jeg jobber som er på dag 4 med oppkast og diare og som må få væskebehandling. Et tips for å sjekke om hun begynner å bli dehydrert er å klemme sammen en hudfold på hånden hennes. Faller den raskt ned så er hun godt hydrert, men blir hudfolden stående så er det et faresignal. Det er gode tips du har fått om eplejuice og farris, samt GEM. Og lollipopis er supert. De fleste barn elsker den isen, og da får de samtidig i seg væske 🙂

    Også krysser jeg fingrer og tær for at du og mannen din ikke blir smittet!

    Og forresten: et annet tips er å kjøpe klor på sprayflaske i dagligvarebutikken, og spray og vask over der hun kaster opp 🙂

   2. Kan anbefale akupunktur mot migrene. jeg sleit masse før, men nå er jeg nesten helt fri for anfall. Var veldig skeptisk til om det hadde noe for seg, men ble positivt overrasket.

   3. Martine

    Oppsøk lege. Det finnes flere medikamenter man kan prøve mot migrene – både under pågående anfall og forebyggende mot nye anfall.

   4. Caroline

    Tusen takk for alle tips! Jeg hadde hyppigere anfall tidligere enn de siste årene, så det er godt. Det er også en av grunnene til at jeg aldri har kommet meg til legen for å få imigran, men jeg vurderer det hele tiden, og det hadde jo vært så deilig med noe i nærheten som kunne hjelpe meg. Igjen, tusen takk for tips 🙂

 5. Huff altså, vår lille (som bare er 1 mnd yngre enn Nelia) fikk omgangssyken første gang hun også for to uker siden. Så jeg skjønner godt hva du mener. Hun begynte å kaste opp på natten, virket myyye bedre dagen etter, men så begynte hun på nytt neste natt igjen. Og så gikk det TRE dager uten oppkast, og så spydde hun igjen to ganger den femte natten!! Så, et litt annet mønster enn hva vi voksne er vant med tydeligvis. Jeg håper nå virkelig ikke at Nelia får det på samme måte, men tenkte det kan være greit å vite. For jeg var overhodet ikke forberedt på det!:-O Men etter litt research har jeg forstått at det kan være vanlig blant barn, spesielt om det er rotavirus.
  Anyway!:-) Var ikke tenkt å skrive dagens lengste innlegg – haha – men ønske deg en fin kveld videre og masse god bedring til Nelia!! Det er forferdelig når det holder på! <3 Men de takler det bedre enn oss!;-)
  Klem

 6. Camilla

  Hvor har du kjøpt de fine glassene der?:) Sååå kule da! God bedring til søte Nelia<3

  1. Caroline

   Jeg kjøpte det på Etsy, men jeg husker dessverre ikke selgeren 🙁

 7. Så fin du var i stripes! Og for et nydelig speil over sofaen! Kan jeg få spørre hvor den er fra?

  1. Caroline

   Det er fra TM Design 🙂

 8. Marthine

  Hei, prøver å finne et slikt glass du har lagt ut på bildet her. Hvor kan jeg kjøpe et slikt et? 🙂

  1. Caroline

   Jeg kjøpte mitt på Etsy, men jeg husker ikke selgeren 🙁

   1. Hennie

    De har noen lignende på Åhlens til 25kr 🙂

   2. Elisabeth h

    Og på TGR -butikkene, koster 10 el 20 kr.

 9. Huff god bedring til nelia. Dette kan vare leeenge. Når jenta mi hadde det i januar så kastet hun opp 5 dager i strekk 🙁 det var grusomt for mammahjertet :'( når jverken jeg eller legevakten kunne gjøre noe. Ps hun er 1mnd eldre enn Nelia. Eneste som holdt seg nede i magen av drikke var cola uten kullsyre.

  1. Caroline

   Nei, så ille! Det gikk heldigvis helt greit i går, ikke noe oppkast, men matlysten er det verre med 🙁

   Klemmer!

 10. Takk for super blogg som sprer glede i min hverdag 🙂 Et lite spm: Glassugerøret som følger med smoothiekoppen din, er det sugerøret greit og få vasket?

  1. Caroline

   Tusen takk, hyggelig å høre 🙂

   Ja, det går helt fint å vaske! Jeg har dessverre knust mitt :O

 11. Hej fina du 🙂 vart har du köpt det fina glaset som du dricker vattnet ur? 🙂

  1. Caroline

   Jeg kjøpte det på Etsy, men jeg husker ikke selgeren 🙁

  2. Samme type glass får du også kjøpt på Åhlens 🙂

 12. Camilla

  Hei Catoline 🙂

  Jeg liker bloggen din veldig godt:) men i det siste har det vært veldig mye reklame. Hva er grunnen til det? Idag er det reklame i alle innlegg.

  1. Caroline

   Hei Camilla 🙂

   Vi forsøker å ha maksimalt to rene reklameinnlegg hver uke, men denne uken har det skjedd en del endringer slik at det har blitt ett ekstra. Til sammenligning var det kun ett reklameinnlegg forrige uke, og ingen uken før der igjen.

   Når du sier at det er reklame i alle innlegg i dag, så er det en sannhet med modifikasjoner. Med unntak av Get Inspired, så er det klær jeg selv har kjøpt og betalt av mine egne penger, hvor jeg bruker en «affiliate» for å tjene provisjon pr. salg. Det er altså ikke «vanlig» reklame, slik som f.eks Blush og Get Inspired.

   1. För många upplevs nog reklamlänkar som vilken annan reklam som helst, oavsett vad du själv menar om saken. Säkert extra tydligt nu också när du fått nya instruktioner på hur du ska märka inläggen. Det sistnämnda tycker jag är väldigt positivt 🙂

 13. Uff og uff, dakar lille 🙁 Ikke noe godt når de små er syke. Jeg tenkte på en ting: Det er jo vanlig å kunne være hjemme fra jobb med sykt barn. Når du er sliten selv også, så håper jeg du ikke får dårlig samvittighet om du oppdaterer mindre- eller kanskje ikke i det hele tatt- på dager som denne. Vi faste leserne tror jeg unner deg det. Og så krysser jeg fingrene for at ikke du blir syk også. Det så ordentlig koselig ut med blad og noe godt i glasset. Ønsker deg en fortsatt fin kveld! Håper dere får sove så godt som mulig i natt.

  1. Caroline

   Lars-Kristian er heldigvis bare borte 4 timer i forbindelse med trening, og det er også midt i sovertiden til Nelia 🙂 Så vi er jo to stykker om det. Men i de timene han var på trening i går ble det null jobb, kun kos 😉

   Tusen takk, Tina 🙂

   1. Tina A

    Det var veldig godt å høre 🙂

 14. At du etter et døgn med barn med omgangssyke lengter etter en treningsøkt og deretter et glass med VANN er intet annet enn imponerende! Are u for real, liksom? Kan du ikke gi meg en biiiitteliten del av din selvdisiplin?:-)) jeg hadde slengt meg på sofaen med snacks og sjokolade, var jeg i samme situasjon:-/ skulle ønske jeg klarte å ha samme kontroll som deg og «alltid» ty til sunne valg. God, beundrende klem
  Og god bedring til vesla!

 15. Jeg tror glassene heter Mason Jar Tumbler 🙂 Finner de ved å søke opp dette inne på Etsy.

 16. Jeg er fast leser av bloggen din,og har vært det i mange år. Jeg stusser veldig over måten datteren din blir publisert på.
  Først ville du ikke vise bilder av henne, noe som jeg syntes var veldig fornuftig med tanke på hvor mange lesere du har. Jeg selv er veldig forsiktig med hva jeg legger ut av mine barn. Dette er bilder de selv kan finne igjen på nett om noen år. Det er forståelig at du valgte å dele bilde av henne fordi folk var nysgjerrige, men nå er det bilder så og si hver eneste dag av denne ettårige mannekengen. Det er jo greit, og jeg blir inspirert av antrekksbiødene av henne, selv om jeg aldri hadde lagt ut så mye av mine egne barn. Det tror jeg de fleste foreldre med litt fornuftig nettvett vil si seg enig i. Dette er jo et valg som alle foreldre må ta stilling til, vi er ulike og jeg pleier ikke å blande meg inn i andre foreldres meninger. Det som provoserer meg er at du legger ut flere bilder daglig av din syke datter. Dette er ekstremt dårlig gjort overfor barna våre. De er på sitt mest skjøre, og du legger ut bilde på bilde av henne. Flest på snap, men alle vet jo hvor enkelt det er å kopiere disse bildene. Jeg er i hvertfall ekstremt glad for at det ikke florerer bilder av meg overalt fra da jeg var syk som liten. Tenk deg om!!!

 17. Hei Caroline.

  Under graviditeten din med Nelia når begynte du med strekkmerke kremer? Brukte du oljen til Mama Mio eller kremen Tubby Rub?
  Ha en flott dag 🙂

  1. mente selvfølgelig Tummy rub krem 🙂

  2. Caroline

   Jeg startet samme dagen som jeg fant ut at jeg var gravid, omtrent :p Leste litt om forskjellige kremer, bestemte meg og bestilte, og så satte jeg i gang, morgen og kveld. Det gikk overraskende fort å smøre meg og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det, selv om jeg selvsagt aldri kan vite om det virkelig hadde noe å si.

   Jeg brukte Tummy Rub Stretch Mark Oil fra halsen og hele veien ned der hvor magen starter, og etter at denne hadde trukket inn, smurte jeg Tummy Rub Stretch Mark Butter på magen og også i korsryggen 🙂

   Hele rutinen her, https://carolinebergeriksen.no/2013/09/22/mine-smorerutiner-under-svangerskapet/ om du vil lese 😉

   Masse lykke til!

 18. Hei 🙂
  Synes det settet du hadde på deg var så fint! Men jeg klarer ikke helt å forestille meg hvordan det sitter på og ser ut når man står oppreist, om du skjønner? Jeg har ikke så lange bein, så jeg føler alt ser bare dust ut på meg. Jeg har lyst til å gå i shorts og skjørt, men føler bare kjoler som fremhever midjen tar seg best ut på meg. Men det er jo ikke alltid like praktisk :p Har du noen tips i forhold til hvordan en kan føle seg vel, selv om en ikke har så flott kropp som det du har? 🙂 Eventuelt et innlegg om å få bedre selvtillit nå som sommeren nærmer seg?
  Veldig glad i bloggen din, og synes du er veldig flink som står på selv om ting går i mot! 🙂 Ha en fin fredag 🙂

 19. Mathilde

  Du er så pen<3

 20. henriette

  Hei, hvor er speilet bak deg fra? (har du mål på speil?)Mvh , Henriette

 21. Frøken ch

  Hvor er buksen du hadde på snapchat før idag ifra? Dødsfin! Den hullete boyfriend/ish buksen? 🙂 håper på svar 😀

 22. Frøken ch

  Hvor er buksen du hadde på snapchat før idag ifra? Dødsfin! Den hullete boyfriend/ish buksen? 🙂 håper på svar 😀

  1. Caroline

   Det kommer antrekkspost, men den er fra one 🙂

 23. Frankie

  Hei, liker blogger din veldig godt. Og finner masse inspirasjon her! Jeg så «Froztkristiansund» på instagram bruker dine bilder for å markedsføre for klær i sin butikk, som du har maken. Synes det er rart de ikke tagger deg på bildene, som stammer fra din blogg.

  1. Caroline

   Så hyggelig at du gjørt det 🙂

   Tusen takk for at du sier fra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *