on set in copenhagen

caroline berg eriksen fotoshoot københavn rack clothes

Oi, oi, oi! For en dag vi hadde i går! Full fart på sett fra halv ni til fem og rett til flyplassen etterpå. Det var fantastisk gøy og krevende på samme tid, og nå er jeg bare så sliten. Hjemreisen gikk heldigvis bra, til tross for forsinkelser med flyet på grunn av mennesker som ikke dukket opp mens vi satt ombord, som selvfølgelig freaket meg helt ut. I tillegg stod det aldri go to gate eller boarding på tavlene inne på flyplassen, så det var flaks at vi gikk for å sjekke om alt var i orden, ettersom vi synes det var litt rart at vi ikke hørte noe. Da vi kom til gaten stod folk og sjekket inn seg selv, for de som skulle hjelpe til stod og diskuterte med en flykaptein som hadde utgått visum, men som skulle på flyet vårt. Herlighet, jeg lager jo helt ville historier i hodet mitt når jeg overhører slike ting, så jeg var ikke veldig høy i hatten da jeg satt meg ned i setet mitt. Men med storesøster sin hånd å holde i, gikk det veldig bra, og faktisk bedre enn på veien til. Vi var ute av Gardermoen nærmere halv ti og jeg stoppet i Drammen for å sove noen minutter i bilen som ble til over en time, og var ikke hjemme før rundt klokken ett. Da var jeg helt ødelagt, la meg i sengen uten å pusse tenner og uten å rense ansiktet. Dette er noe jeg aldri gjør, jeg får helt fnatt av bare tanken, men jeg var bare så sliten. Uansett: grunnen til Københavnturen min var en hemmelig fotoshoot som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om når tiden er inne! Her er noen bilder så lenge! 

________________________________________________________________________________________________________

lights – camera – action  

caroline berg eriksen fotoshoot københavn guldsmeden babette

caroline berg eriksen fotoshoot københavn gullsmede babette frokost økologisk

caroline berg eriksen fotoshoot københavn gullsmede babette frokost økologisk2

caroline berg eriksen fotoshoot københavn makeup

caroline berg eriksen fotoshoot københavn clothes rack

caroline berg eriksen fotoshoot københavn morgenmad

caroline berg eriksen fotoshoot københavn rack

caroline berg eriksen fotoshoot københavn lunsj morgenmad2

caroline berg eriksen fotoshoot københavn morgenmad tallerken 1

caroline berg eriksen fotoshoot københavn stol på sett

________________________________________________________________________________________________________

Anette og jeg var superoptimistiske da vi tok med oss treningsklær til København, for det har jeg ikke rukket å ta opp av kofferten engang, haha! Vi så for oss en morgenjoggetur i går, men det hadde ingen av oss sjans til, jeg måtte jo plutselig opp klokken seks for å jobbe før vi ble hentet, så planen i dag er ukens første treningsøkt 🙂 Det gleder jeg meg til, kroppen trenger energi! Men først er jeg nødt til å prioritere jobb, jeg har så mye å ta igjen når jeg har vært borte, og det hoper seg opp så altfor fort. Det er bare å sette i gang! Jeg skal prøve å finne på noe spennende til oppskrift-onsdag i dag også, så klikk gjerne innom senere! 

56 kommentarer

 1. Det er alltid godt å komme hjem etter man har vært borte. Veldig synd dette med flyskrekken din, skulle ønske det var noe som bare «kurerte» det. Du er i hvertfall utrolig tøff som likevel setter deg på flyreise etter flyreise!
  Kom hjem i går kveld selv etter fem dager i hovedstaden. Det ble take away sushi og sofa før jeg stupte til sengs! Orket heldigvis å ta kveldsrutinen, men det vare bare såvidt 😉

  Senk skuldrene, nyt en kopp kaffe og pust! Så går kontorarbeidet fort som en fei 🙂

  Klem fra meg<3
  https://sofiemortensen.com

 2. Linda Maria

  Hei Caroline! Jeg kommenterer så og si aldri, men følte for å gi deg litt skryt. Jeg synes bloggen din av en eller annen grunn har blitt mye bedre i det siste! Jeg vet ikke hva det er. Kanskje du føles litt mer voksen nå på en måte? Masse fine og inspirerende antrekksbilder av både deg og skjønne lille Nelia. Også har jeg begynt å følge deg på snapchat, og det gjør at man som leser føler at man kommer litt mer innpå deg og hverdagen din, noe som er veldig gøy 🙂 Så bra flyturen hjem gikk bedre! Jeg jobber som flyvertinne i Norwegian og husker jeg møtte deg, moren din og Nelia ombord en gang 🙂 Dere var så søte alle tre! Men jeg merket helt klar at du ikke var helt komfortabel med å fly, men syntes du taklet det bra. Var nok godt å ha din snille mor ved din side! Mange sier det blir verre etter man får barn, noe som ikke er så rart. Jeg har en to år gammel datter selv, og jeg har blitt mer redd for alt egentlig! Mer bekymra for alt og ingenting. Nå er ikke jeg redd for å fly da, men f.eks på alt annet er jeg verdens største pyse! Ønsker deg en fin dag! Tenker det var godt å se igjen Nelia etter turen <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Linda, koselig å få slike hyggelig kommentarer med positive tilbakemeldinger 🙂

   Ha en fin dag du også <3

 3. Herregud så fin du var på det nederste bilde! Utrolig fine farger til deg! Har du begynt å kutte ut mer og mer kjøtt? Isåfall er det fantastisk både for deg selv,dyrene og miljøet. Kan jeg spørre hva søsteren din spiste når hun var sammen med dere i påsken og dere hadde lam? Jeg tenker at det kanskje var vanskelig for henne på mange måter.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Vi forsøker å spise litt mindre kjøtt, og har et veldig plantebasert kosthold. Anette var bare med oss i en dag, og da hadde vi ost og kjeks.

 4. Wow, så utrolig fin du var på håret her!! Det kledde du kjempegodt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Kristina

  Det nederste bildet der, helt fantastisk! Tror det er et av de fineste bildene jeg noen gang har sett av deg Caroline =)

  1. Caroline

   Ååh? Så hyggelig 🙂 Tusen takk!

 6. katrine

  Bloggen din altså, jeg blir helt imponert! Har fulgt deg nesten siden du startet, og blir aldri lei, du er så flink! Jeg bare lurte på; er det noen spesiell grunn til at du har flyskrekk, noe som har hendt tidligere i livet? Har ikke flyskrekk selv, men jeg synes du er modig jeg, som både flyr og skriver om det.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀

   Ja, det har vært noen hendelser som har satt sine spor :/

 7. Åh, buffet <3

 8. Freaker du ut av å bli sittende ombord, fordi de venter på folk som ikke kommer?? Det er da lite å freake ut for. Og folk som sjekker seg selv inn? De sjekker da inn før de kommer til gate.. Du mener kanskje at de BOARDER seg selv? Som er utrolig normalt i København, det er jo selfboarding-sluser.

  1. Sånn snakker man ikke til noen med angst. Angst er ikke rasjonelt og det hjelper lite med sånne kommentarer.

 9. hva er makspulsen og hvilepulsen din?

  1. Caroline

   Makspulsen er 203, hvilepuls varierer veldig, men tror den ligger mellom 50 – 60.

   1. litt rart fordi på klokken din sto det at du hadde 37 i puls???

   2. Caroline

    Prosent 🙂

  2. Makspuls er forskjellig fra person til person, det er ikke trenbart og forandrer seg med alderen. Hvilepuls er trenbart.

 10. Oj jävlar vad fin du är i håret!!!! Hårfärgen är HELT fantastisk!

  / Andrea
  https://rawness.se/blogg/fitfemme

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Solveig

  Så gøy! 🙂 Og fine bilder! 🙂

  Syns forresten du er veeeldig lik den personlige treneren, Tonje, i «The Biggest Loser – Norge» på TVNorge… Nesten dobbeltgjengeren din, jo! Hvertfall etter at du ble mørk igjen… 😉 Dere er vel ikke i slekt?

  https://www.tvnorge.no/programmer/the-biggest-loser-norge/trenerne/tonje-1.32483

  1. Eh det var ikke akkurat noe kompliment til Caroline… De er ikke like i det hele tatt!!

   1. - kikki

    Hvorfor slipper sånne kommentarer gjennom? 🙁
    Ikke et kompliment til Caroline? Mulig de ikke ligner, men begge to er nydelige damer.

   2. Jeg også syns dem likner! Hvorfor er ikke det et komplement? Syns Tonje er en fin jente jeg….. Men må ALT være et kompliment? kunne jo være det var ment som en observasjon….

 12. Blir spennende å høre hva du har pågang 😉 Har sagt det flere ganger før, men wow for ett fint drømmehår du har 🙂 På det øverste bilde så ser det oppklipt ut, knall fint, love it :-))) Ha en super fin onsdag fine deg :-))

 13. Hvor ser du på Hart of Dixie? 🙂

 14. Hvorfor tar du ikke fly fra Torp?

  Det går direktefly derfra til København, og det er 12 mil kortere kjøretur (1 time kortere) enn fra Gardermoen (til Siljan).

  1. Caroline

   Fordi jeg skulle reise med Anette, og da hun ikke har bil så var det det enkleste 🙂

 15. Så lik du var Anette på bilde nr 5 🙂 Du kler veldig godt hårfargen du har nå 🙂

 16. Så utrolig fin du var det siste bildet der, du er jo helt nydelig når du er litt mer «laid back» i stilen. Å håret ditt på det bildet: PERFEKT!

  Jeg hiver meg også på Linda Marie sin kommentar lenger her oppe, jeg synest bloggen har tatt seg veldig opp. Måten innleggene er på og måten du besvarer kritikk på. Det er fantastisk å se hvordan man kan utvikle seg som mennesker og veldig inspirerende 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 17. Hej!
  Kom precis över ett superbra blogginlägg hos Blondinbella: https://blondinbella.se/2015/04/sokes-en-van/

  Kan inte detta vara något som du kan prova också? 🙂 inte alltid lätt att hitta vänner med liknande intressen i vardagen, och du har ju väldigt många olika läsare!

 18. Hei Caroline!

  Hvilke renseprodukter bruker du? 🙂 Noen å anbefale?

  Klem

 19. Blir spennende å høre hva fotoshooten skal brukes til 😀 Er det forresten planlagt noen flere innlegg om fototips etterhvert? Synes de innleggene var så gode og lærerike, hadde blitt veldig glad om det kom flere!

  1. Caroline

   Det er ikke planlagt, men du skal ikke se bort i fra at det kommer noen 🙂

 20. Savner deg på snap!! Så det var en person som kommenterte at de syntes det ble for mye med snap og blogg, så håper ikke det er derfor. Tror de aller fleste syntes det motsatte etter at du kom på snap! <3 Jeg følte i hvert fall at det ble enda mer gøy å følge bloggen. Jeg kommenterer så og si aldri, er ikke så flink på å ta meg tid til det, men følger deg fast! 🙂 Håper du har en fin dag uansett hva du styrer med av jobb. Jeg sitter med siste masteroppgave i dag, nærmer seg sakte men sikkert levering nå :O Klem fra Linn 🙂

 21. Mathilde

  Kjipt at det blir sånn når du har flyskrekk :/

 22. Hei Caroline 🙂 Bare en ting jeg har lurt på. Du sier så ofte at du har så veldig mye jobb. Jobber du med noe annet ved siden bloggen?

  Det finnes jo 16 og 17 åringer som har like mange lesere som deg og der leser aldri noe om så mye jobb (sånn utenom den jobben det er å skrive innlegg og snakke med sponsorer osv). Bare lurer 🙂

  1. Caroline

   Jeg jobber kun med bloggen, men i tillegg har jeg en del prosjekter ved siden av, men de er jo alle relatert til bloggen.

   Hvilke 16-17 åringer sikter du til?

   Antall lesere har ikke så mye å si for hvor mye man jobber med bloggen. Det er bloggere som har langt færre lesere enn meg som sikkert jobber like mye 🙂

   1. AStrid

    Blir vel uansett feil å samlingne en voksen dame med en liten datter, ektemann og hus osv. med 16-17åringer?! Sier jo seg selv at familielivet tar mye tid av hennes hverdag og at det er strevsomt å har nok tid til jobbrelaterte ting Marie!

  2. Marie, det er mye jobb knyttet til å drive et firma, uansett om kjernevirksomheten er blogg eller annet. Det er administrative ting, regnskapsjobb og mye mer. I mange tilfeller bruker man også tid og ressurser på å jobbe strategisk med langsiktige planer og utvikling av produktet sitt. Jeg tipper at mange 16-17-åringer som driver firma får dette gjort av andre, eller i det minste mye hjelp. Så tar det lang tid å ta gode bilder, og redigere. Når man har mange samarbeidspartnere som må man også i møter med disse, og jeg tipper det er mye mail som må besvares, både knyttet til samarbeid, potensielle samarbeid, media, fans, osv., osv. I tillegg til alt dette kommer jo da planleggingen av alle blogginnlegg og selve skrivingen av disse, mm.

 23. Uff, hadde nok blitt like redd som deg på den flyturen:) Men ser ut som du ellers har kost deg i dag! Pen du er:)

 24. Ej hvor spændende – god fornøjelse imens du er i Danmark 😉

 25. Caroline R.

  Noen sjanse for å se nærbilde av sminken som du har på i disse bildene? Jeg syns denne looken er helt fenomenal på deg – for meg er dette fullkommen stilsikkerhet.

  Apropos stil – jeg syns ofte du er utrolig flott på håret! Selv mangler jeg litt kunnskap om enkel hverdagsstyling. Selv om jeg gjerne setter av en times tid til kun sminke blir det gjerne bare med hår som henger rett ned – jeg føler ofte jeg ikke får til så mye annet med det. Jeg sjekker ut Pinterest for inspirasjon av og til men det er ikke alltid så lett å skjønne hvordan man egentlig skal gå fram!

  Om du kunne tenkt deg å skrive ett innlegg en gang om tips til hvordan man kan putte litt wow-faktor i manken på daglig basis så hadde du gjort denne leseren til en lykkelig kvinne. 🙂

  Ha en ellers fortreffelig onsdag!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Jeg har dessverre ingen nærbilder av sminken, og de høyoppløselige har vi slettet :/

   Ha en fin dag <3

 26. Hei, du! Må bare si at jeg koser meg glugg med bloggen din. Og Snapchaten!

  1. Caroline

   Så hyggelig at du gjør det 🙂

 27. Pernille

  Du er alltid fin og vakker, Caroline, men det siste bildet var WOW!! Det er det fineste bildet jeg har sett av deg, helt fantastisk vakker.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 28. Vakre Caroline =)

  Jeg har vært en fast leser fra jeg så deg på «dama til Leo». Jeg titter innom bloggen din flere ganger daglig for å se om det er kommet nytt innlegg, og koser meg like mye hver gang du har lagt ut noe. Du virker som en veldig snill og god person. Følger deg og LK på Snap også. Jeg digger deg og synes det er så kult at du ikke lar deg knekke av kommentarer noen kommer med at du tar for mye bilder av deg selv eller Nelia. Det du og LK legger ut lyser opp dagen min og det er derfor jeg følger dere. Bare fortsett å ta bilder av akkurat hva du vil. Nelia er bare så søt. Blitt så stor alt =)

  Selv når du får mange stygge og ufine kommentarer på et innlegg, fortsetter du å skrive neste innlegg med hodet hevet og er like god som du alltid er. Du er flink med det du driver med og er en stor inspirasjon for meg når det kommer til trening, mat-tips, være positiv og så masse mer!

  Håper du fortsetter å både blogge og Snap’e (leser fortsatt bloggen like mye som før) så jeg kan drømme meg bort, og også få litt latter i hverdagen min =) Tusen takk for at du deler så mye med oss. Du gjør en kjempejobb!

  Stor klem til deg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Jasmin 🙂 Det er alltid hyggelig med slike positive tilbakemeldinger! <3

 29. Aleksandra

  Helt enig! Kjempefint bilde av deg nederst! Hva er krøllene/bølgene laget med? Rettetang eller krølltang? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 De brukte en tykk bølgetang for å lage krøllene 🙂

 30. Helt enig med de andre her, du er helt nydelig på det siste bildet der. Men syns du var fin på det første bildet også! Liker det litt rufsete håret 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *