mid season sale – get inspired

annonse

For meg er det lite som inspirerer mer enn fresht, nytt treningstøy, og i disse dager er det mid season sale hos Get Inspired! Klart jeg må tipse om det! Her finner du utrolig mye fresht til lav pris, så det er bare å boltre seg! Salget varer så lenge lageret rekker, sjekk ut hele her. En liten oversikt over mine favoritter finner du under 🙂 

________________________________________________________________________________________________________

get inspired mid season sale

1. treningstights med push-up for rumpa röhnisch 2. fargerik treningstights med lavt liv kari traa 3. styrketreningstights get inspired for röhnisch 4. hvit treningstights röhnisch 5. hårbånd kari traa 6. tee nike 7. bh kari traa 8. shorts nike 9. tee for yoga adidas 10. treningsbh stay in place 11. shorts röhnisch 12. treningsdagbok – anbefales! 13. shorts nike 14. hansker – perfekt for uteløping – kari traa 15. joggesko new balance 16. joggesko nike 17. joggesko asics 18. joggesko nike 19. joggesko asics 

16 kommentarer

 1. Hei Caroline! Jeg har den rosa shortsen fra nike, bare i grå, og jeg liker den veldig godt, synes den sitter veldig fint på. Problemet er bare at jeg synes den er hakket for kort, når jo såvidt nedfor rompa, noe jeg synes er ubehagelig i gymmen. Jeg kan jo ikke gå med lang, varm tights hele sommeren/begynnelsen av høsten, så har du tips til en shorts som er hakket lengre enn den fra nike, samtidig som den gir fin rompe? Takk på forhånd:D

 2. Hei Caroline.

  Har lest bloggen din en stund nå og synes du har så mange flotte klær. Jeg ble selv mamma for 7uker siden og jobber med å finne tilbake formen. Snart på startvekt 😉 derfor ønsker jeg å spandere meg selv noen nye tilskudd til garderoben og lurte på om du kunne skrevet et innlegg tips til nettbutikker? Kjenner ikke til så mange bortsett fra kjente butikker som nelly, bubbleroom og zalando

 3. Vet du om det er knyting i livet på tights nr 3? 🙂

  1. Caroline

   Jeg tror ikke det er det :/

 4. Fint treningstøy er gøy!

 5. Bittelitt off topic, men vet du hvorfor mailene Get Inspired er så barnslige? 😛 Jeg bestilte noe der i fra nylig, og dette datt i mailboksen «Klar, Ferdig, GÅ! Vi har nå gitt postbudet pakken din, og fortalt at den mest sporty jenta i gata venter spent!» Jeg «døde» litt av kleinhet, og min mor på noen å 40 gjorde det samme 😛

  1. Caroline

   De er så søte 🙂 Synes det er koselig, jeg!

   1. Haha, man må jo skille seg ut. Elsker det 🙂

 6. Så mye fint du har funnet her. Liker fargene også.
  Inspirerende Caroline 🙂
  Ha en riktig god kveld med dine Caroline 🙂

 7. Hei:) Så fine tøy.

  Jeg bare lurte på om du kunne si hvilken størrelse du har på dette skjørtet? http://carolinebergeriksen.no/2015/04/10/snaps-from-oslo/#comments

  Jeg skal bestille det på nett, men er så usikker på om jeg skal ta small eller medium, pleier å variere mellom de to størrelsene.. Ville du gått opp til medium eller ned til small på dette skjørtet? 🙂

  Hadde satt så stor pris på svar:) Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Jeg har 34/xs 🙂

 8. Ida Mari

  Hei Caroline 🙂 Lurte på om du kunne være så snill å fortelle meg hvilken treningstights du har likt aller aller best av alle du har prøvd ? Selv har jeg en fra Røhnisch som heter Ester Long. Syns denne er fantastisk god. Men jeg skulle gjerne ha hatt en til. Jeg ser du bruker Lynne ganske ofte. Fargen er jo nydelig, men jeg er så usikker på alle de sømmene da jeg har litt «ekstra å ta i» 😉 har også behov for at den dekker magen og ikke sklir ned.

  1. Caroline

   Akkurat nå liker jeg Røhnisch Shape Anti Shake best 🙂

 9. Mathilde

  Så mye fint 🙂

 10. Hei, Du som har litt peiling på treningsklær. Jeg sliter sånn meg å finne thigts som puster. Har sikkert noe med materiale å gjøre, men kanksje du har noen tips? Synes at typsik adidas og nike ikke fungerer så bra her, og enda værre er det med kjeder som H&M osv. Går ofte en halv dag i treningstthights da jeg synes det er så lettvint å slippe å skifte hvis jeg stikker på trening etter studietid.

  1. Caroline

   Har du prøvd röhnisch sine? De er veldig, veldig gode 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *