suede on suede

inneholder annonselenker 

Hei til deg! Nå er vi i ferd med å pakke sammen dagen, bare et par timer til nå, så er vi klare til å sette kursen hjemover til Norge igjen. Jeg har hatt en kjempefin dag, og jeg forteller dere selvsagt mer senere 🙂 Jeg gleder meg så til å se Nelia igjen! Da vi fløy hit var jeg hundre prosent bestemt på å leie bil for å kjøre tilbake, for vinden var så kraftig og det var veldig ubehagelig turbulens. Jeg hater når jeg går inn i den boblen hvor jeg ikke klarer å tenke positivt samme hva noen sier til meg. Når hodet mitt har bestemt seg, så har det bestemt seg, og denne gangen gikk det ikke så veldig bra. Jeg bare krysser alt jeg har for at vær og vind er bedre denne gangen, og at vi får en fin opplevelse på veien hjem. 

I mellomtiden tenkte jeg å vise dere noen antrekksbilder vi tok her om dagen. I am so in love with this skirt! 

________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen frynseskjørt outfit fringe suede 5caroline berg eriksen frynseskjørt outfit fringe suede detaljer close up fringe55caroline berg eriksen frynseskjørt outfit fringe suede3caroline berg eriksen frynseskjørt outfit fringe suede detaljer

skjørt asos / topp ganni / sandaler asos / veske zara / solbriller rayban / ringer hasla / smykke + øredobber celine engelstad 

________________________________________________________________________________________________________

Vi sees igjen senere! 

37 kommentarer

 1. For et fantastisk antrekk, Caroline! Elsker skjørtet 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Du er så nydelig med mørkt hår!:)
  Har du vippeextensions forresten?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Nei, bruker løsvipper.

 3. Utrolig fint det øverste bildet! Du har så fint smil 🙂

  Krysser fingrene for at flyturen deres hjemover går bedre <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. For et nydelig antrekk! Og det skjørtet var bare helt fantastisk 🙂

  Håper du får en bedre opplevelse i morgen <3

 5. Martine

  Hei 🙂 Har du lest noe om oppmerksomhetsøvelser eller mindfulness? Det kan være ett tips å trene på å akseptere situasjoner slik de er, uten å prøve å forandre dem. Du blir ikke lykkeligere, men du tåler etterhvert mere følelser. Og kanskje håndterer du flyreisene bedre hvis du vedkjenner reaksjonene du opplever, istedet for å tvinge deg til å være positiv/glad/optimist. Det er ikke noe quick fix (da anbefaller jeg narkotika) :p men noe som kanskje kan gjøre susen på sikt.

  Må bare legge til å at jeg elsker bloggen og snap’n til dere begge. Og at Neilia har det kvænteste ganglaget jeg noengang har sett! Så søt :)))

 6. Mathilde

  Så fin veske 🙂

 7. Alt kler den smukke!:-D du er alltid så fint kledd, gjennomført fra topp til tå!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. så fiint antrekk! Ganske chill men likevel skikkelig elegant! fin du er 🙂

 9. Et lite tips mot flyskrekken, ta et gummistrikk rundt handleddet og hver gang du er på vei inn i boblen drar du hardt i det. Snappen merke, men du har allerede så mye adrenalin at det ikke gjør vondt… Når det er skikkelig ille turbulens funker den ikke, men den hjelper meg som oftest:)
  Jeg har også seriøst vurdert 4 døgn på hurtigruta fra Nord-Norge heller enn å fly i dårlig vær, så forstår deg godt 😉

 10. Kristin

  Hei, jeg lurer på noe ang. kondisjonsøkter. Spiser du alltid noe med en gang etter en kondisjonsøkt, isåfall hva? Jeg trener ganske mye, og vil bli mer markert og miste fett, derfor prøver jeg og ikke spise for mye. Derfor planlegger jeg alle treningsøktene mine til måltidene jeg skal spise (lunsj, middag, kvelds) og trener sånn at det passer akkurat med når jeg skal spise neste gang for å slippe kalorier i mellom disse måltidene! Men spiser du alltid noe etter øktene? Hender det du drikker proteinshakes? Håper virkelig på svar! Skulle ønske jeg ikke var så opptatt av mat og til hvilke tider jeg spiser 🙂

  1. Caroline

   Det kommer helt an på når jeg spiste før treningen, men som regel følger jeg bare den faste måltidsrytmen min 🙂 Det er ikke slik at jeg må ha i meg «det rette» måltidet etter treningen. Hvis jeg var deg ville jeg spist når jeg var sulten, men om treningen var ferdig mer enn 4-5 timer siden forrige måltid, ville jeg prøvd å spist relativt fort etter økten.

 11. Kamilla

  Hej Caroline! Du har så fina bilder på din blogg! Finaste bilderna av av alla modebloggare jag vet om 😉 Jag undrar vad du har för objektiv när du tar antrekksbilder som de här och de fina i förra inlägget? Jag har en Canon kamera själv och vill minnas att du också har det.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Vi bruker stort sett Sigma 50mm Art f1,4 til antrekksbilder. Kjempebra objektiv 🙂

 12. So beautiful!!!!Lovely outfit!

  1. Caroline

   Thank you sweetie <3

 13. Wæææ, for et fint antrekk og for noen fine bilder! Du er virkelig helt skjønn med mørkt hår!
  Håper flyturen har gått bra 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Slo til i dag med å bestille en suede veske! 🙂 Er ikke helt komfortabel med den stilen enda så jeg begynte med noe enkelt.

 15. Flott skjørt! Eg har også et suede skjørt, som eg dessverre har fått en matflekk (fett ser det ut som) på, og så ser eg at skjørtet ikkje kan vaskes:(

  Noen som har tips?

  1. Kristin

   Tørrshampo! Spray på flekken, la det tørke og bank det av ved å snu plagget rundt å banke fra undersiden/foret. Funker som baret det! Fikk tipset i skinnbutikk 🙂

 16. Nydelig skjørt =D

 17. Fast leser

  Hei, Caroline.
  Jeg er en fast leser hos deg og liker veldig godt måten du fremstiller deg selv og måten du opptrer som en profosjonell blogger. Jeg ville bare si at, jeg personlig synes du bør kanskje tone ned sminken litt(?) Jeg vet at dette høres ut som en frekk kommentar, men jeg mener det ikke vondt! Føler bare at du ser litt ekstra «tung» ut med så mye sminke, jeg har selv det samme problemet og ser faktisk fershere ut med mindre sminke – rart nok.
  Du er en utrolig vakker kvinne og et forbilde for mange. Du har en mann som elsker deg så høyt at han gjorde drastiske tiltak for å skåne deg for noe som helst vondt, du har født en utrolig sjarmerende datter – mer kan jeg ikke si om Nelie i og med at jeg kun vet om henne via bloggen din. Jeg håper inderlig at du er stolt av deg selv, og at dette med sminkene kun er en «blogg-greie». For jeg ser denne trenden hos mange bloggere. Siden de skriver om produktene og det blir tatt så mange bilder daglig så er det kanksje et behov for å sminke seg til en fotoshoot.
  Dette er bare noen tanker jeg har hatt inni meg når jeg har sett bilder av deg, for jeg mener du er utrolig vakker rett etter trening – bilder du har lagt ut her. Da har du nok mindre sminke på deg og du har mer energi.
  Uansett, håper deg og din familie vel og at du fortsetter med bloggingen som før. Beklager hvis dette ble oppfattet som støtende og/eller sårende, for det var ikke mine intensjoner.

 18. For ett fantastisk flott bilde det første i rekka! Helt amazing av deg og for en fin hårfarge 🙂 Rå stilige solbriller, veske og ikke minst skjørtet! Råååå stilig og alt var så fint på deg 🙂 Skjørte har de dessverre ikke flere av, ikke så rart at det har forsvunnet fort! Håper virkelig du får en bedre hjemreise enn nedover, Åhhh fryktelig når man har det sånn! Blir godt for deg å komme hjem til dine kjære 🙂 Men synes du er tøff jeg som utfordrer flyskrekken din, er jo ikke lenge siden sist og da i små fly!! Stor kred til deg for det :-))

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 😀

 19. Så nydelig du er. Jeg får liksom ikke semsket skinn til å fungere. Det er så dumt for det er så fint 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Antenna

  Skulle ikke du bytte design i januar??

  1. Caroline

   Jo, men det har vi satt litt på vent 🙂

 21. Elisabeth

  Hei vakre deg:) du ser helt smashing ut!!!!! Fantastisk flott, voksen og inspirerende dame er du:):):) nydelig med mørkt hår:):):) stå på videre med jobben din og den flotte familien:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth <3

 22. Victoria

  You are beutifull, but i think your hair is too dark. loved you blond

 23. Fredrik

  Hva heter solbrillene du bruker? De er nydelige!

  1. Caroline

   Rayban Justin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *