nelias barnerom: update

inneholder annonselenker

nelia berg eriksen rom barnerom

God lørdag til deg! Jeg har tatt noen nye bilder av barnerommet, det er jo en stund siden forrige gang jeg viste det i sin helhet, og siden den gang har vi bygget ut sengen. Jeg har funnet et nydelig sengesett fra Lexington som passer kjempefint sammen med det andre stripemønsteret på rommet. Vi har fjernet stelletoppen på kommoden og gjort om den ene pyntehyllen til bokhylle, så jeg tenkte jeg ville vise dere hvoran det ser ut her nå 🙂 Rommet blir flittig brukt, og nå som hun kan klatre og sitte på stolene selv, er det ekstra stas. Jeg er veldig glad for at vi brukte så mye tid på dette i ventiden, det var jo utrolig koselig samtidig som det i dag er en veldig fin tid å tenke tilbake på. Vi har så mange fine bilder fra monteringen av møblene og diverse. Så dersom du har mulighet, anbefaler jeg virkelig å lage til et skikkelig rom i venteperioden, tiden etterpå går så fort og før du vet ordet av det er de blitt over ett år ♥ 

nelia berg eriksen rom barnerom klesstativ

________________________________________________________________________________________________________

nelia berg eriksen rom barnerom2

nelia berg eriksen rom barnerom vimpler

nelia berg eriksen rom barnerom 3

nelia berg eriksen rom barnerom vimpler gyngehest

nelia berg eriksen rom barnerom bokhylle

nelia berg eriksen rom barnerom veggbokstaver

nelia berg eriksen rom barnerom4

nelia berg eriksen rom barnerom seng stokke

nelia berg eriksen rom barnerom 5

________________________________________________________________________________________________________

Alle de store møblene er fra Oliver Furniture. Sengen er fra Stokke. Den største hyllen over kommoden samt hyllen over klesstativet er fra Oliver Funriture, inkludert klesstativet. Vimplene har jeg bestilt via etsy.com, kleshengerne er fra Lisbeth Dahl. Lekekassene, giraffen og elefanten er fra RH Baby & Child. Gardinene har jeg fått spesialsydd via svigermor Veggpynten bestilte jeg via etsy.com, fra en selger som heter wallartdesign. Der kunne jeg bestemme farger og slike ting selv, kjempekjekt! Det er ikke noe problem å ha veggklistremerker på panel. 

Du kan finne bokstavene som henger litt rundt omkring her i rosa, og de små klossene som jeg har pyntet med, finnes her. Her finner du dukkesengen, og om du sjekker denne siden, har de en del møbler som ligner på disse fra Oliver Furniture 🙂 Blant annet dette klesstativet er ganske likt, og så har de fått en kjempesøt gyngehest her! Nelias gyngehest er gammel, og malt om i fargene som passer rommet. Jeg fikk den i gave av Anette og Stine da jentene holdt babyshower for meg. 

Neste investering til rommet blir et kjempefint skostativ som jeg har sett på lenge! I tillegg til en liten lenestol som jeg tenker at hun kan  ha ute i stuen ved siden av sofaen. Så ønsker hun seg lekekjøkken og dukkehus etter hvert, tenker jeg, men det får vente 😉 Det er jo ikke plass! Spør om det er noe du lurer på! Barnerom og interiør er så gøy 🙂 

124 kommentarer

 1. Så nydelig rom til ei lita prinsesse!

 2. Christine Løgstrup

  Hej Caroline, Sikke et fint værelse Nelia har. Hvordan har du fået varer fra RH Baby & Child til Norge? Vi ville gerne bestille noget til Danmark, men kan kun se at de sender til USA og CANADA. Vh Christine

  1. Caroline

   Jeg brukte Jetpak 🙂

  2. Hei Christine,
   Kontakt http://www.usa-scandinavia.com. De hjelper å sende varer fra USA til Skandinavia.Bestiler varene for deg og videre sender til Danmark 🙂

 3. Jeg har alltid trodd at rosa-tyranniet ble innført som en slags motreaksjon blant noen stakkars markedsførere som måtte vokse opp på 70-80 tallet, en tid da alle barn måtte kle seg i mørkegrønne bukser, brun-oransje (arvet) genser og leke med unisex Lego. Disse menneskene må vel etterhvert overlate jobbene sine til yngre krefter som kan reagere mot rosa og lyseblått? Mens jeg venter tålmodig på at det skal skje, prøver jeg så godt jeg kan å oppdra gutta mine til å ikke bekymre seg for mye om hvordan de selv og omgivelsene ser ut (går helt etter planen foreløpig). Det kommer jo sikkert til å dukke opp noen driftige unge damer etterhvert som kan hjelpe dem å velge farge på interiøret. 😉

 4. Så fint det rommet er. Helt herlig. Christine Løgstrup du kan bruke USA-scandinavia.com, de hjelper deg å sende varer fra nettbutikker i USA som ikke sender til Danmark, Norge eller Sverige. De handler for deg og sender til deg i Danmark 🙂

 5. Hei Caroline.

  Hvor har du fått tak i det flotte gulvteppet med N på?

 6. Hei Caroline! Håper du kan svare meg på dette! Teppet du har kjøpt hos poshtots, hvilken str var det du valgte på det? De går jo fra 4’round til 6’round..Hva nå enn det betyr i størrelse?:p Hilsen Marie

 7. Hei Caroline.

  Hvor er de bildene fra som henger med vindue?
  Ha en strålende dag 🙂

 8. Hei!

  Kjempesøtt rom! Mye jeg kunne tenkt meg! Hvor har du kjøpt toget på hyllen og bokstavene på hyllen (Nelia)

 9. Hei.

  Hvor har du kjøpt det toget på hylla? 🙂

 10. Hei, her lurer jeg på hva slags bok er det som ligger på kommoden?
  takk for sååå fin inspirasjon <3

  1. hmmmm??

   1. Caroline

    Det er en bok jeg har fått tilsendt fra en leser. Under dåpen til Nelia skrev alle gjestene hilsner i den 🙂

 11. Hvor kan jeg bestille teppet fra??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg husker dessverre ikke lenger hvor jeg bestilte det, det er så mange år siden :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *