snaps from oslo

sponset extensions

oslo møtedag caroline berg eriksen aker brygge

God morgen! Å, så deilig med en update her igjen! Jeg savner det når jeg går så lenge som 24 timer uten – oh my! Dagen i går var fryktelig lang, men også veldig, veldig fin. Jeg startet dagen i går med pleasure hos Nikola, og ettersom jeg forsov meg, kom jeg en halvtime for sent, men det gikk heldigvis bra, og vi rakk både farge og heising av hår. 

oslo møtedag caroline berg eriksen aker brygge gevir drikkeoslo møtedag caroline berg eriksen aker brygge gevir nikolaoslo møtedag caroline berg eriksen aker brygge gevir balmaingevir hår nikola caroline berg eriksen

________________________________________________________________________________________________________

Etter besøket hos Gevir, møtte jeg Espen for en kaffe. Endelig! Nå er det så lenge siden jeg har fått snakket med han, så det var godt. Etterpå var det møter resten av dagen,  jeg var hjemme rundt klokken ni på kvelden, så jeg rakk ikke å si god natt til Nelia, men jeg var inne og kikket på henne – dessuten våknet hun i natt fordi hun mistet smokken, så da fikk jeg en god klem ♥ 

oslo møtedag caroline berg eriksen aker brygge espen hilton

Peter og jeg wrappet opp dagen med et siste møte hos Joey and the Juice, hvor jeg endte opp med å spise det samme som han, og denne juicen var så god! Eple, ingefær og spinat. Må jeg prøve å lage selv 🙂 Frokostfredag kommer forresten senere i dag med en oppskrift som faktisk er ganske midt i blinken for en lørdagsfrokost 🙂 Så vi sees senere  Ha en fin dag så lenge! 

oslo møtedag caroline berg eriksen aker brygge møtedag avsluttet joe and the juice

90 kommentarer

 1. Hei, hei.
  Så fint skjørt, akkurat et slikt jeg er på utkikk etter.! Kan du si hvor du har kjøpt det? 🙂

  1. Caroline

   Zara 🙂 Kjøpte det på nyåret 🙂

 2. Fantastiska bilder. Önskar dig och alla läsare en härlig helg nu!

  / Andrea
  http://rawness.se/blogg/fitfemme

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 God helg tilbake <3

 3. josephine

  Så utrolig kule solbriller!! Hvor er de fra? ha en fin dag videre, fine Caroline 🙂

  1. Caroline

   Lånte dem av Espen 😉 Tror det er Rayban 🙂

 4. Veronika Hansen

  Synes håret ditt ikke er noe vakkert… Huff… Anbefaler deg heller å dra til Trondheim og besøk hos Coma Frisørsalong (Monika Berge) (Norgesmester i frisering) og så en omgang hos Glimt bli ny strudio..

  1. Really? Ha en fin dag, da 🙂

  2. Synes ikke innlegget ditt var noe vakkert. Huff. Anbefaler deg å leve etter regelen har du ikke noe fint å si, så lar være å si det og kanskje et kurs i høflighet.

   Her var du frekk både mot Caroline og frisøren som faktisk ordnet håret.

  3. Er det mulig å poste et sånt innlegg? Caroline er alltid fin på håret – og mener du noe annet kan du skrive det på en hyggeligere måte – enda bedre – hold det for deg selv!

  4. jøss, for en hyggelig frøken du er..

 5. God morgen 🙂 Det skjørtet var så fint! Hvor har du fått tak i det? Åh jeg liker virkelig frokost-fredag, spennt på hva du skal dele senere 😉 Har et spørsmål om chiapudding, når jeg lagde det så ble det liksom så flytende… Det stod i kjøleskap over natta, med den mengden melk og frø som du anbefalte. Men jeg brukte vanlig kumelk.. Var det kanskje derfor den ble så flytende??

  1. Caroline

   Ja, det kan godt være det er derfor 🙂 Prøv kanskje med litt mindre melk også?

   Skjørtet er fra zara, kjøpte det for noen mnd. siden 🙂

   Klem!

   1. Marita

    Ok, takk! Skal prøve igjen, kan jo ikke bare gi opp pga en fiasko 😉
    God helg! 🙂

   2. Hei Marita 🙂 Prøv å røre litt i glasset alle 5 min (i ca 15-20 min) før du setter det i kjøleskapet over natten. Good luck 🙂 God helg til alle sammen!

 6. Hei Caroline,

  Har en innrømmelse å komme med. Vet ikke om det gjelder for andre, men kan snakke for meg selv.

  Etter at du kom på snap, er jeg mye sjeldnere innom bloggen din. Har gått fra å besøke deg hver dag til ca hver 3 dag. Før måtte jeg innom hver dag, for å følge med.

  Nå føler jeg behovet er dekket pga snap, og har ikke lenger trangen til å lese bloggen på samme måte som før.

  Ønsker dere en god helg 🙂

  1. Caroline

   Hei! Så trist! Her deler jeg jo mat, trenings- og sminketips som jeg ikke gjør på snap, så det var synd å høre. Vil jo heller at du leser bloggen 🙂 Kanskje jeg får revudere snap 😉

   Klem og god helg 🙂

   1. Monica

    Er veldig glad i bloggen din altså, synes den er fantastisk!! Du er en utrolig bra dame som jeg ser så opp til.
    Føler bare at jeg får dekket «behovet» pga snap. At jeg derfor ikke trykker meg like ofte inn på bloggen lenger.

    Misforstå meg rett, synes det er gøy å se deg på snap altså:)

   2. Caroline R

    Neeei, du må ikke revudere snap! Jeg syns det er så fantastisk å få lov til å følge både deg og LK på snap, og se litt mer av deg og deres liv på en måte som ikke blir framstilt på bloggen. 🙂 🙂

   3. Aleksandra

    Jeg kan også snakke kun for meg selv, men jeg har det litt omvendt av det Monica presenterer. Etter at du kom på snap har jeg følt meg mye mer «inkludert» i hverdagen din, du har sluttet å være så fjern og fremmed og jeg føler enda mer lyst og interesse for å følge deg på bloggen din. Det vi får se på snap er jo bare «behind the scene» og teasers, så jeg syns ikke det ene utelukker eller svekker det andre, tvert imot! 🙂

   4. Hei søte, og alltid fine Caroline:)
    Jeg har faktisk tenkt over det samme selv:( selv så digger jeg å følge dere på snap, men dessverre tror jeg det går ut over lesertallene:( har fått inntrykk av at de har vært lavere siste tiden? Ikke vet jeg, jeg er iallfall innom flere ganger for dag:p tenkte bare å nevne det jeg også<3

   5. Heia finaste deg!

    Eg er alltid innom og sjekker bloggen din, fleire gonger dagen. Og eg elske å få snap! Er så morsomt å få vere med deg løpet av dagen!
    Det er faktisk slik at eg sjekker bloggen din oftere på grunn av snappen, så eg vonar du ikkje sluttar:)

    Du gjer ein kjempe jobb, og er ei skikkeleg motivasjonsdame! Ha ei nydeleg helg!

    Er nett ferdig med å jogge 3 mil, så no er det jobb:)

    Kos deg mykje!

   6. Neeeei, det trenger du ikke tenke på 🙂 Tror de fleste leser bloggen som før, jeg er hvertfall like avhengig! Snap kommer bare i tillegg, og er utrolig moro å se på 🙂

   7. Camilla

    Har det på samme måte, er bare innom bloggen av og til og skumleser..

   8. Veronika

    Å, vær så snill ikke slutt med snapchat. Er hyggelig å følge med der OGSÅ! 🙂

    – V

   9. Helene

    Jeg er ikke enig, jeg sjekker bloggen like mye som før.. Så det gjelder ikke alle! Digger at du snapper!

   10. Kanskje du ihvertfall ikke trenger å være SÅ aktiv på snap. Tenkte først det var gøy å følge deg og se en litt mer privat side, men snappstoryen din får hele programmet til å HENGE seg på mobilen min, fordi du legger ut så vanvittig mye og så mange korte snutter…. altså, hvem bryr seg om å se hva du ser på av påskefilmer? Tror ingen har glede av småklipp av fjols til fjells, ei heller din reaksjon på den. I tillegg tror jeg et fåtall har interesse av å se deg filme deg selv med et påtatt «overrasket» uttrykk og åpen munn mens du ser på et eller annet……… eller at bilen din lader, eller at du tar dagens 10. kaffe. Det er lenge siden det var «in» å være kaffeavhengig. Og vi vet hvordan ungen din ser ut nå, altså. Og at du selv syns mannen din er kjekk (heh) og god å ha hjemme.

   11. Du vet at det er frivillig om man skal følge noen på snap? Hvis du ikke er interessert i å få snaper av henne, så ikke følg henne.
    Den kritkken du kommer med nå er veldig lite konstruktivt, og bærer mer preg av drittslenging.

    Personlig synes jeg det er morsomt med snap av dagligdagse ting, så håper du fortsetter å legge ut som før Caroline 🙂

   12. Inga S

    Gøy med Snap, men enig i at det kan bli litt for mange per dag. Mobilen min henger seg også og bruker evigheter på å laste inn når det er så mange 🙂

   13. til No: .. hvorfor i alle dager følger du Caroline på snapchat da? det du nettopp beskrev ER det hennes snaps består av, liker du de ikke forstår jeg hvirkelig ikke hvorfor du ser de. Trenger ikke anstrenge deg stakkar..

   14. «No»: Du trenger en ekstra høneblund. Snakk for deg selv, og rydd opp på telefonen din så den ikke henger seg.

   15. Er det mulig å være så uhøflig og frekk? Hvis du absolutt har noe imot henne kan du jo slutte å følge med på mystoryien hennes da? Ingen har sagt at du må. Det er faktisk mange (inkludert meg) som liker å følge med på det, nettopp fordi legger ut mye morsomt og interessant der. Hun sender bilder og videoer av hverdagen hennes, som faktisk er ganske intteressant, og når hun sender videoer av seg selv som ler og har det gøy, tror jeg du er den eneste som klarer å ikke trekke på smilebåndet selv. Det er vel morsommere å ha noen som faktisk er aktive på snap enn at noen ikke legger ut noe som helst? Synes du ikke det synes jeg du bare kan slette henne fra snapchat, og ikke drive å sende stygge komentarer av den grunn. Hun kan sende en million bilder av både henne selv, kaffen, Nelia og Lars Kristian, nettopp fordi det er hennes liv og du ikke bestemmer en dritt over det. Blir så oppgitt av sånne folk som deg som bare kommenterer unødvendig dritt. SKJERP DEG! At det virkelig finnes så barnslige mennesker som deg er utrolig! HILSEN 14-ÅRING..

   16. Foreslår at du sletter snappen jeg da hvis du ikke har behov for og se hva
    Caroline legger ut. Er jo sånne øyeblikk fra hverdagen som er gøy og se.
    Dere lesere kommer jammen i meg med mange rare kommentarer,blir helt
    Matt jeg. Stå på du Caroline både med snap og blogg stortrives med begge
    deler jeg

   17. Hvorfor følger du Caroline på Snapchat egentlig, når det er så mye du ikke liker?

   18. Jeg er like ofte innom bloggen din, jeg 🙂 flere ganger om dagen (Haha, nesten avhengig), tross at du snapper.

    Synes bare det er hyggelig å følge deg på Snap, Caroline. Spesielt på dager som i går når du ikke fikk oppdatert bloggen 🙂 synes innleggene blir mer personlig nå som du viser en «behind the scenes» side av det hele 🙂 tommel opp for at du snapper!

    God helg <3

   19. Christine

    Hei!

    Jeg er ikke en ivrig snap-bruker, men synes innleggene dine der er morsomme og «personlige» og det har for min del ført til at jeg liker bloggen din enda bedre! Jeg leser den som et magasin, ser på bilder og finner inspirasjon, kjempebra! Så jeg sier ja-takk-begge-deler 😀 Gleder meg også til et nytt innlegg om sminke (jmf: in the making på snapchat!). 😉 Jeg er også nysgjerrig på hva du bruker av hudpleie for øyeblikket og vil gjerne ha innlegg om det også! Innleggene dine om mat er kjærkomment og jeg blir også minnet på at det er hyggelig å anrette maten fint, også i hverdagen, når man rekker!

    Ha en fin helg!

   20. Selvfølgelig vil du at hun skal heller lese bloggen, snapp tjener du jo INGENTING på… 😉

  2. Victoria

   Helt enig. Etter at du begynte med snap er jeg omtrent ikke inne på bloggen din mer. Før var jeg innom her flere ganger daglig, mens nå er jeg det 1-2 ganger i uken. Føler det aldri er noe «nytt» her inne, fordi jeg allerede har sett det på snap. Men det er bare min mening. Liker deg godt! Klem

   1. Caroline

    Tusen takk for tilbakemeldingene 🙂

 7. Hei! Først og fremst vil jeg bare takke deg for all den positive energien du sprer. Det er alltid like herlig å klikke seg inn på bloggen din 🙂 Jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om hverdagstips som gjør hverdagen mer effektiv eller noe du syns er smart og vil dele?

  1. Caroline

   Tuusen takk, snille du! Skrev et innlegg i høst som du kanskje kan få nytte av 🙂 http://carolinebergeriksen.no/2014/09/26/5-tips-hvordan-klare-deg-gjennom-en-hektisk-periode/

 8. elisabeth

  Hei Caroline 🙂
  Hvilken behandler brukte du på cocoon skin?

  1. Caroline

   Jeg var hos Petra Eckmann for restylane 🙂

 9. så fiint antrekk 🙂 Joe & the juice er så friskt og digg! Elsker at de har fått det i stavanger også 🙂

 10. Hei!
  Du skrev for litt siden at det var en nyhet eller noe sånt du skulle dele:)? Et eller annet nytt prosjekt du holder på med?
  Nysgjerrig! Hehe. Når skal du drop the News? 😀

  Ha en fin helg.

 11. Bare lurte på en ting… Er det ikke fryktelig slitsomt å vedlikeholde «fasaden» sin sånn hele tia? Vedlikehold av kropp, hår, trene så og så ofte, holde hus og hjem i orden, oppdatere blogg, instagram osv… Jeg blir sliten bare av å tenke på det! Haha ;p Ikke slemt ment altså, men får du tid til å bare sette deg ned og koble helt av og gi litt f av og til?

 12. Hei, jeg følger deg på snapp og den hvor du sitter i bilen og hører på en sang, hvilken sang er dette? Fått helt dilla på den, men aner ikke hva den heter…! *frustrert 😛

  1. Caroline

   Volare av Gipsy Kings 🙂

 13. Hei Caroline 🙂 Gleder meg til å høre den nyheten du skal dele i Køben. Synes det er kjempe kult å følge deg på snap, da vet en hvor vi har deg hvis du ikke har postet noe på bloggen. Du er et positiv mennesket med nydelig personlighet, det kan man se av å følge deg live på snap. Ingenting er overfladisk ved deg, så tommel opp for den gode jobben du leverer <3 Har vært en fast leser siden 2013, og får ikke så mye inspirasjon fra andre steder enn din blogg. Ønsker deg og dine en fortreffelig helg.

 14. Kristine

  Hei

 15. Kjersti

  Har fulgt bloggen din noen måneder nå, spesielt etter all kritikken du fikk. Skjønte ikke hva folk hengte seg sånn opp i, jeg kunne ikke se noe vondt i verken deg eller bloggen. Så jeg ble fast leser, og jeg må bare si at jeg blir fylt av inspirasjon av HVERT innlegg du legger ut! Det er så tydelig at du legger utrolig mye jobb ned, i alt fra å ta bilder til redigering, til skriving og å gå gjennom alle kommentarene. Bare det at du svarer på så mange kommentarer er beundringsverdig! I tillegg ser du HELT smashing ut, håper jeg klarer å holde meg så fresh når jeg blir mamma! Det er veldig tydelig at ikke alle skjønner at blogging er en ekstremt krevende fulltidsjobb – uten ferier! Og likevel klarer du å legge ut noe fresht og inspirerende hver dag, selv om du kanskje bare kikker innom i farten av og til føler jeg aldri at innlegget er bare fordi du føler at du må blogge, jeg får alltid noe ut av det. Skulle tro de fleste skjønte at livet ditt selvsagt ikke er så rosenrødt som det virker på bloggen, og klarte å ta deg med en klype salt av og til. Det at du velger å dele så fine ting, og være nesten utelukkende positiv gjør at jeg kan senke skuldrene ti hakk når jeg leser bloggen din. Du er UTROLIG dyktig, håper du aldri glemmer det! Du har fått så utrolig mye ufortjent kritikk, jeg blir ofte helt sjokkert når jeg leser kommentarene du får! Syns faktisk det er helt greit å ikke la de mest unødvendige kommentarene komme gjennom, de fortjener ikke oppmerksomhet, og dessuten holder den positive atmosfæren seg da 🙂 Du er en av de som tar bloggjobben aller mest seriøst, og likevel får mest kritikk. Jeg håper virkelig ikke du tar den ukonstruktive kritikken til deg! Samtidig ser jeg at når noen faktisk kommer med noe konstruktivt er du flink til å ta det til deg, eller forklare hvordan du ser det og hvorfor du har valgt å gjøre det du gjør.
  Dette ble en utrolig lang kommentar, men jeg ville bare si at jeg er så utrolig imponert over deg, og du inspirerer meg hver dag. Keep up the good work, gleder meg til å følge med på bloggen videre, du har nok mye spennende i vente! Må også få si at antrekket var nydelig, og jeg gleder meg til Frokostfredag! 🙂 Stor klem <3

  1. Caroline

   Hei Kjersti! Så utrolig glad jeg ble nå! Tusen, tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen så fine ord til meg, du aner ikke hvor mye det betyr for meg! <3

   Konstruktiv kritikk er absolutt velkommen, det er jo det som kan gjøre meg bedre 🙂

   Tusen takk for at du følger meg, lesere som deg gjør at jeg får så utrolig mye giv! Stor klem til deg og god søndag <3

 16. Så utrolig fint skjørt! Håret er fremdeles lekkert 🙂 Du og Espen hadde vært et stilig par 😉 God fredag i fin været :-))) Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ha en fin dag du også <3

 17. Coffee, hairdresser, meeting friends, blue skies! 4 x yes! I like that maths task! 🙂

  http://www.allnnothing.com

 18. Henny88

  Videosnapene fra Oslo var adorable, samme med antrekket ditt. Har mye å lære av deg, særlig om positivitet. Du beriker dagene mine. 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre 😀

 19. Den juicen hørtes skikkelig god ut 🙂 Ah – jeg skal reise bort en uke nå fra lille… Det er på en måte en jobbtur da jeg skal reise med bloggnettverket mitt og lage web serie, men en uke er lenge lenge når man har en liten 2 åring hjemme. Skyping er jo ikke det samme som en god klem 🙂

 20. Snap OG blogg! ja takk! :))

 21. Du ser helt smashing ut som vanlig 🙂 Håper du hadde en herlig dag i det fine vårværet. Liker bloggen din bedre så godt, men det er en ting som er litt irriterende: er dette en hard arbeidsdag for deg, virkelig? for oss andre som har «vanlige» jobber er det helt normalt å jobbe 8 timer hver dag hele uken. Dette er ingen kritikk til hvordan din arbeidsdag er, men det kan ikke sies at det er en hard arbeidsdag når du først sitter et par timer hos frisøren og så en koslig lunsj, før du har et par timer med møter på ettermiddagen?

  1. Caroline

   Jeg jobber nok mye mer enn 8 timer i snitt om dagen 🙂 Noen dager er harde, andre mindre harde. De fleste i arbeid har vel også ferier, jeg har «ferier». 🙂

 22. Den juicen så super god ut:)

 23. Du har så otroligt fint hår! 🙂

 24. Frokostfredag??? Nå er klokka middag… Noen som ikke har fått spist i dag sikkert da, spesielt de nesegruse? 😀

 25. Å du er vel alltid fjong vel 😉
  Følger både LK og deg på Snap. Ha ha… Ler av dere… Skøye er dere. Og får ett lite personlig innblikk i hverdagen deres.
  Men kjære deg, dere må da skaffe dere an annen bil. Dere lader jo mer enn dere kjører. Hva med heller å skaffe en hybridbil. Ser så tungvint ut å måtte lade hver gang en skal ut å kjøre mer enn en kvart.
  God helg fine deg. I morgen fyller minstemann hjemme 2, så her blir det kalas i helgen. Stas med barn og bursdag altså 🙂

 26. Hei Caroline 🙂 Jeg lurer bare på hva sangen som du spilte av i bilen på snapchat i går heter? Den du skrev du likte godt selv.. Har prøvd lenge å finne den, men finner den ikke, haha!
  Håper du får en fin helg! Klem 🙂

  1. Caroline

   Volare av Gipsy King 🙂

 27. Så fantastisk flott og inspirerende blogg, caroline! Stå på og god helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   God helg!

 28. Ivrig løper

  Hei! Jeg har nettopp kjøpt meg tredemølle og lurer fælt på om hvordan du får pc´en din til å holde seg på mølla. Er livredd for at den skal falle og bli i tusen knas nemlig 🙂 Min mølle har noen flate partier den også, men jeg er bare usikker på om det blir såpass mye risting i mølla at mac´en kan falle av? 🙂

  1. Caroline

   Tredemøllen vår er designet slik at den står helt fint foran meg 🙂

 29. Hei! Så utrolig fin du var på disse bildene!
  Virkelig er du en stor inspirasjon!:)
  Hvor er forresten kåpen/ jakka fra? Utrolig fin!

  Klem

 30. Godeste Caroline, jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting, du som er dronninga over løping på tredemøller? 😉
  Kan du forklare meg forskjellen på average pace og average speed? Blir litt forvirra over disse betegnelsene 🙂

  1. Caroline

   Det tror jeg er akkurat det samme 🙂

   1. Jeg tror «pace» er minutter per KM, mens «speed» er KM/t 🙂

    Altså: Hvis du løper på 10 km/t, så har du pace på 6.00 per KM.

 31. Vil forresten legge til at jeg følger like ivrig med på bloggen, selvom du oppdaterer snap hyppig 🙂 Så syns ikke du skal slutte med snapchat, men du gjør jo det du føler er best 🙂

 32. Fortsett å blogg, fortsett å snap. Er innom begge deler flere ganger om dagen. Digger deg

 33. Ang. kommentaren om Snapchat, må jeg bare si at jeg håper inderlig ikke at du kutter ned eller slutter med å snappe!! For jeg synes det er sååå koselig å se snapper fra deg og L.K, jeg elsker de innblikkene man får i deres hverdag, utenom blogg:) Jeg er innom bloggen flere ganger daglig i tillegg, så det at dere begynte å snappe ser jeg bare som positivt, og gjør at jeg besøker bloggen mer!:)

  1. Caroline

   Hyggelig å høre 🙂

 34. Karoline

  Hei Caroline!

  Kjempe inspirerende blogg, stå på 🙂

  Jeg lurer på hvor lenge du bruker tape extentionet ditt før du setter i helt nytt?

  1. Caroline

   Det går fint an å ha det ett år før du bytter, men da må du ta godt vare på det 🙂

 35. Carina Marie

  Henger meg på snapdiskusjonen! Fortsett å snappe 😀 …På bloggen ser vi den »ordentlige» siden av deg, mens på snapchat så ser vi den litt »fjasete» siden av deg, hvis du skjønner. Er litt throwback til når du begynte å blogge 🙂 Humoren din (og Lasse sin) er akkurat my cup of tea 😀

 36. Hei!
  Bare kort ang snap: Jeg merker at jeg, som ikke er på snap i det hele tatt, også søker mindre til bloggen enn før. Blir egentlig litt lei av alle som kommenterer om hvor hysterisk morsomt det er å følge C og LK, og føler noen ganger at kommentarfeltet mer blir brukt til snap-snakk en selve innlegget til Caroline. Følelsen av å være litt utenfor kanskje? Skulle ønske bloggen kunne være blogg, og snap snap liksom?!

  1. Enig med deg, Holly! 🙂

  2. Jeg er faktisk enig..blir litt som å hør epå noen som prater i telefonen og bare få med seg den ene siden av samtale :/

 37. Hei, nydelig hår!! Hvor mye extensions setter du på? Hvor mange pakker? 🙂
  Klem

 38. Hva heter denne juicen? Så god ut ☺

  1. Caroline

   Jeg vet ikke, det var Lars-Krisitan som kjøpte den og han legger selvsagt ikke merke til sånt :O Det var hvert fall ingefær, spinat og eple i den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *