essentials for the road

IMG_4758

God morgen til deg! Fy søren, jeg er så trøtt.. Vi snakker trynetrøtt hundre ganger, det er alt annet enn et fortreffelig syn. Og det til tross for at jeg forsov meg en hel time :O Takk til meg selv for forhåndsskrevet bloggpost!  Så med x-antall kaffekopper innabords allerede, bærer det avgårde til Oslo. Med meg i bilen har jeg et beger fylt til randen (som mimmi alltid sa) med mine favorittbilgodsaker. Så blir plutselig veien litt kortere. 

________________________________________________________________________________________________________

tørket tranebær, valnøtter, blåbær, bringebær, atkins melkesjokolade + en deilig kaffe forkledd som te

IMG_4738_1

Jeg rakk akkurat å kysse farvel til både Lars-Kristian og lille, hadde aldri klart å reise hvis ikke! Dagen blir lang, men jeg skal være hjemme rett før hun kryper til køys, så da blir det nattahistorie og nattasang. Gleder meg allerede  Uansett, jeg ville bare ønske dere en fin dag, og håper at du vil følge med på snapchat i løpet av dagen, sånn i tilfelle jeg ikke rekker å kikke innom her flere ganger – CaroBergEriksen 🙂 Ha en nydelig torsdag!

IMG_4743

 

62 kommentarer

 1. Jeanette

  Kan du gi meg noe av din motivasjon og personlighet 😉 ha en deilig dag! Lite ønske, kunne du henvist til hvor du skrev om trening u der graviditeten? Og ett lite ønske om innlegg og Hudpleie rutiner og produkter?

  Du gjør alltid dagen min litt bedre 😉

 2. Hei Caroline 🙂

  Jeg har akkurat blitt gravid, og så holder jeg på å sette meg litt inn i hva jeg kan gjøre og ikke. Jeg finner så mye motstridende informasjon på nettet, noen steder står det for eksempel at man ikke skal drikke kaffe, andre steder at man kan drikke 1-2 kopper for dag, og andre steder at det ikke gjør noen skade med mye heller. Jeg blir jo så forvirret av det her, og tenkte kanskje å spørre deg om noen råd? 🙂 Du har jo fått en frisk og nydelig jente, og det vil jo også si at det du har gjort i svangerskapet er helt etter boka. Så om du hadde hatt tid hadde jeg satt stor pris på dine erfaringer med dette:

  1. Kaffe. Hvor mye kan man drikke? Jeg er som deg, veldig glad i kaffe, spesielt om morgenen 😉
  2. Selvbruning. Jeg bruker dette hele året og føler meg grå og gusten uten. Men her er det også utrolig sprikende informasjon på nettet. Hva gjorde du når du gikk gravid?
  3. Folat. Jeg ser det står på nett at det anbefales at gravide tar tilskudd av folat i begynnelsen av svangerskapet. Nå spiser jeg veldig sunt, så jeg skulle tro jeg fikk i meg det jeg skulle likevel. Men har du noe erfaring med dette?

  Setter kjempestor pris på om du deler dine erfaringer med dette. Link gjerne til innlegg om du har skrevet om det før 🙂 Om du har mer informasjon enn de 3 spørsmålene over setter jeg stor pris på det også, gjerne erfaringer om hva du spiste og drakk som skal være bra for barnet, hva du holdt deg unna, osv 🙂 Dere har jo mye kunnskap om kropp og helse generelt, både du og LK, og derfor hadde det vært interessant å få lære litt fra dere om dette 🙂 Klem fra Maria

  1. Caroline

   Hei, og gratulerer! 😀 😀

   Jeg vet akkurat hva du snakker om, internett er fullt av råd til gravide. Råd som spriker i alle retninger og som ofte er helt gale :/

   Hvis jeg var deg ville jeg kun forholdt meg til de rådene som kom fra Helsedirektoratet, sjekk gjerne ut denne linken: https://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/article779.ece/BINARY/Lev+sunt+i+svangerskapet+%28PDF%29

   1. Det anbefales at man holder seg til maks 1-2 kopper kaffe, da et høyere inntak kan øke risikoen for spontanabort.

   2. Jeg spurte produsenten av det merket jeg bruker, og de kunne fortelle meg at det var helt trygt. Jeg bruker SunSpa 🙂

   3. Svært mange får i seg for lite Folat, jeg ville tatt tilskudd for å være på den trygge siden.

   Bare å spørre om det er noe mer du lurer på 🙂

  2. Svanhild

   Hei!
   Skjønner godt at du blir forvirret, det florerer der ute! Men matportalen og helsedirektoratet kan du lese på. Helsedirektoratet har noen fine brosjyrer:)
   Når det gjelder folat, er det anbefalt fra statens side at ALLE tar folat første trimester. Det holder ikke å «bare» spise sunt, fordi man trenger ekstra for normal utvikling av fosterets hjerne og ryggmarg.
   Lykke til med graviditeten, gjør som du pleier med et par justeringer bare, så går det kjempefint!

   Hilsen ei med SNART master i ernæring 😀

  3. Starseed

   Holder med Caroline, hold deg til rådene fra Helsedirektoratet! Og gjør deg selv en tjeneste med å IKKE lese så mye på nettet, det fins mye skrekk og gru der ute;-)

 3. Christine

  Vet så godt hvordan du har det i dag. Føler meg så trøtt i trynet i dag,at det ikke er morsomt en gang. Har vært syk siden mandag,og i natt har jeg våkna flere ganger av at jeg har hostet kraftig. Når jeg i tillegg da skulle opp senest kl.06.30,få meg selv og datter stelt,få henne i barnehagen,sommerdekk i bilen og så kjøre fra Sandefjord til Skien for legetime kl.09.00,så passer denne natta dårlig. Men nå rakk jeg det,selv om jeg føler meg som en zombie her jeg sitter.

 4. Uff! Det er alltid ekkelt å forsove seg og våkne av full skrekk med hjertet i halsen. Tyder kanskje på at fruen skulle hatt litt mer søvn for tiden? hehe 😉 God tur i dag! Kjekt med sunne småsnacks i bilen. Bruker ofte det selv. Og vannflaske. MÅ ha vannflaske!!

  Klem til deg <3
  https://sofiemortensen.com

 5. Hei jeg lurer på den Bodaskins jakken din er den sort eller koks? Er de små i størrelsen,og må vi betale moms hvis vi bestiller på nettbutikken?

  1. Caroline

   Den er sort 🙂 Du må nok betale mva om du bestiller fra bodaskins.com :/

  2. Anne:
   Tenkte bare jeg ville si at jeg syns de er veldig små i str… Jeg bruker nesten alltid 34/XS i de aller fleste merker, men i min bodaskin har jeg 38. Da har jeg plass til en genser under, men ikke en veldig tykk.
   Dersom du vil ha den veldig trang; gå opp en str. Dersom du vil ha plass til ullgenser; gå opp 2.

 6. Kristin

  Hei Caroline

  Det begeret der så kjempedigg ut! Veldig lurt å lage det så deilikat, så er det enda mer fristende for bilturen! 🙂
  Jeg har etterhvert blitt mye flinkere til å nyte sunnere godsaker, og vet også at det er lurt å gjøre de fristende i et beger som du har…hvor får man kjøpt slike «cafe» begere som du har snacksen din i? 🙂

  1. Ja, det lurar eg også på! 🙂

   1. Caroline

    Jeg bar efikk med meg et forrige gang jeg kjøpte smoothis hos kremen på herkules-senteret 🙂 så det er bare å spørre når du ser det 😉

 7. God tur 🙂

 8. Hei Caroline! Jeg har letet så lenge og så mange plasser etter sånn plastbeger du har her med godsakene dine oppi. Hvor har du kjøpt de?
  Og så hadde jeg lyst til å foreslå tema på et blogginnlegg; mat og drikke før og etter trening. Hva er bra å spise og drikke før og etter trening. Gjerne med konkrete tips (ikke bare hva det bør inneholde av proteiner osv.) Det hadde jeg satt stoor pris på. Og øvelser og tips for å minske midjemålet/magefettet samt oppstramming av overkropp. Jeg skal gifte meg om 2 mnd og trenger litt oppstramming! 🙂
  Takk for fin blogg med masse tips og inspirasjon ellers!! 🙂
  Klem June

  1. Caroline

   Jeg fikk det på en café i Skien, Klosterstua heter den 🙂

 9. Mathilde

  Ha en fin dag i Oslo 🙂

 10. gleder meg til litt updates på snapchat 🙂 ha en fin dag !

 11. Du er så flink, du! Ha en kjempefin dag! 🙂 Tipper Nelia gleder seg minst like mye som deg til du kommer hjem igjen 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 12. Så godt det så ut. Må lage meg noe sånn til flyreisen til Gran Canaria tidlig lørdags morgen… ☺

 13. Hei Caroline,

  Jeg forelsket meg spontant i den blå Adax-vesken på et tidligere innlegg, har søkt på nettet men finner den ikke.

  Vet du hvor du fikk din fra, jeg bare må ha den!!:)

  1. Caroline

   DNA selger Adax, det samme gjør Morris 🙂 Jeg har sett den der, hvert fall!

 14. Supertess

  Hei

  Hvor har du fått tak i beholderen til bilgodisen?

  Ha en fin dag videre

  1. Caroline

   Klosterstua kafé på Herkules i Skien 🙂

 15. Veronika

  Hei Caroline og takk for fin blogg som jeg har fulgt i lag tid!

  Jeg heier på deg og syns du er kjempeflink og et godt og sunt forbilde fior mange jenter.

  Når det er sagt, så vil jeg bare få kommentere en liten ting som jeg har reagert litt på, og tenker å bare lufte det litt her. Det er ikke vondt ment i det hele tatt, og det virker som alt du gjør er gjennomtenkt…men likevel så håper jeg dette evt nok en gang vil være til ettertanke…

  Du har verdens nydeligste datter og virker som en fantastisk god mor! Du, som mange andre bloggere, legger ut (nær)bilder av barnet ditt. Jeg får litt problemer med å følge bloggen noen ganger fordi jeg føler det blir helt feil ovenfor et barn – et barn som ikke kan velge selv om de vil bli frontet på en blogg – rett fra privatlivet.

  Du har så utrolig mange følgere, og du kjenner dem ikke egentlig. Det er sikkert snille og gode mennesker, men din datter har aldri bedt deg legge henne ut for show til alle disse ukjente menneskene.

  En dag er hun større og vil kanskje synes det har vært stas, men det kan også skape problemer for henne. Du har delt henne med leserne, fordi det er deres ønske ål ta del i oppveksten hennes (og du selvfølgelig vil vise henne frem, forståelig nok). Du har ikke gjort dette fordi hun vil ha dem med for å studere og «kjenne» henne uten at hun vet hvem de er en gang. Skjønner du hva jeg mener? Det kan bli ukomfortabelt for henne senere.

  Hun er så liten og søt og får liksom ikke noe stemmerett her. Hun blir profilert på en blogg for å tilfredstille leserne mammaen hennes ikke egentlig kjenner. På hennes bekostning. Og hvem vet – tipper det er mange som er misunnelig på deg og hvem vet hvem av disse som er kokkelikokk og får farlige ideer i hodet.

  Ønsket dere skjermet henne litt for dette – ønsket ALLE som blogger og profilerer barna sine slutte med det. Jeg vil alltid det beste for alle barn, og noen ganger gir jeg derfor lyd fra meg 😉

  Nok en gang – du er kjempeflink og virker som en fantastisk mor. Men jeg liker ikke å se at barn blir «brukt» for å tilfredstille leserne.

  Veronika

  1. Caroline

   Hei, her kan du lese litt om hvorfor vi gjør som vi gjør 🙂

   https://carolinebergeriksen.no/2014/03/15/var-nelia/

 16. Can u pls write the brandof the bag? Like it so much.
  Tak… God day. 🙂

  1. Caroline

   Adax 🙂

 17. Tuuuusen takk! 🙂 Setter veldig stor pris på at du tok deg tid til å svare i en hektisk hverdag! 🙂 Du er super! 😀

  1. Caroline

   Bare hyggelig 🙂

 18. Hoppas att du får en riktigt bra dag, trots att du är trött och försov dig… Ditt bilgodis ser i alla fall jättegott ut och jag skulle gärna åka bil med dig! 🙂 Må så gott fina du!

 19. Hvor har du kjøpt plast «boksen» du har puttet alt det gode oppi?:)

  1. Caroline

   Klosterstua kafé på Herkules i Skien 🙂

 20. Hei Maria! Jeg synes du skal ta disse spørsmålene opp med jordmor. Hun har en spesialutdanning innenfor svangerskap, fødsel og barseltid, og vil kunne svare deg på alt du lurer på iforbindelse med svangerskap og fødsel. Lykke til!
  Hilsen jordmor

 21. Marie-Emilie

  It’s so lovely to have a look at your precious pup 🙂 I just want one so much but here in Quebec, long haired chihuahua are really rare, no breeders.

  But what is your purse ? It is really nice !

  1. Caroline

   It’s from Adax 🙂

 22. Nå ramla jeg litt av.. Var dette innlegget ferdiglaget? Med bildene av bilgodsaker, te og tekst om at du er så trøtt?

  1. Caroline

   Bildene tok jeg i går, og teksten var delvis utfyllt 🙂 Gjorde noen endringer før publisering, men det måtte jeg uansett.

   1. Willie

    Ok 🙂

 23. Jeg forsov meg 1time også ,det er så kjipt

 24. Hvor er det gjennomsiktige begeret som du har fylt med bær og nøtter i fra? 🙂

  1. Caroline

   Fikk tak i det på Klosterstua kafé på Herkules i Skien 🙂

 25. Hva heter den sangen du skrev var «favorittkjørelåten» din på snapchat? 🙂

  1. Caroline

   Volare med gypsy kings 😀

 26. Elisabeth L

  Har fulgt deg på snap gjennom dagen, og så utrolig søt du er 😀 veldig fin erstatning når du ikke får oppdatert bloggen:-D syns du er virkelig dyktig med alt det du gjør!

  1. Caroline

   Tusen takk, Elisabeth! Veldig hyggelig at du synes det 🙂

   Stor klem og god helg til deg 🙂

 27. Henriette

  Hei. Jeg lurer på hvilken sang du synger på I snappen du la ut på historie I dag, torsdag? Syntes den er så fengende og jeg kan ikke finne den noen sted 🙂

  Hilsen Henriette

  1. Caroline

   Å, volare med gyspy kings, elsker den sangen 😀

 28. Christina

  Så morsomt å følge deg på snapchat.. Får liksom se behind the scenes.. Spesiellt når jeg følger LK i tillegg 🙂
  Ha en flott helg 🙂 🙂

  1. Caroline

   Så gøy å høre! God helg til deg, fine! 🙂

 29. magnhild

  Har du egentlig like kort hår som på den snapen der de to frisørene føner håret ditt? Synes du burde prøve å ha håret ditt eu naturale en gang 🙂

  1. Caroline

   Ja, men det så nok litt kortere ut pga. føningen 🙂 Her kan du se lengden på håret mitt: https://carolinebergeriksen.no/2014/09/19/gevir-make-my-hair-shine/ Det er litt lenger er det nå, da 🙂

   Gikk en periode uten extensions under perioden med skal vi danse bla. 🙂

 30. Hvor har du fått tak i det begeret til å ta med bær/nøtter i? De var jo dødskule!!

  1. Caroline

   Klosterstua kafé på Herkules i Skien 🙂

 31. Var hunden også m? Thi-hi 😉

 32. Hvor har du kjøpt Yogi Tea koppen på bildene?:)

  1. Caroline

   Sunkost 🙂

 33. I morges våknet jeg og tenkte at jeg ville si noe fint til noen. I livet mitt har jeg mange jeg ville sagt noe fint til for å glede, så det gjør jeg rett som det er. Men det er også mange andre som gir meg mye i hverdagen, som jeg kanskje glemmer å si det til. Sånn som du! Jeg begynte å lese bloggen din når du var gravid med Nelia, da var jeg selv gravid. I starten leste jeg nesten bare innleggene som hadde med graviditeten og Nelia og gjøre, men det gikk raskt over til at jeg leser alt. Nå leser jeg bloggen din hver eneste dag, og selv om jeg ikke har lagt igjen så mange kommentarer – hater å legge inn kommentarer fra mobil – så har jeg vært her hver eneste dag.

  Jeg blir trist når jeg ser all kritikken i media, og jeg blir trist når jeg leser alle stygge kommentarer du får. For du er ett stort forbilde for mange. For meg er du mer en inspirasjon til å være slik jeg ønsker å være. Jeg har fått masse inspirasjon til min egen blogg, og har gradvis fått ett bedre liv. Ja, det høres kanskje klisje ut å si, men det er faktisk helt sant. Man streber jo alltid etter å bli bedre, og det gjør jeg, litt med hjelp fra deg. Ellers elsker jeg å se på alle de fine bildene du legger ut, og følge med etterhvert som Nelia vokser opp.

  Det føles nesten som jeg kjenner deg, og det gjør jeg jo på sett og vis. Men du kjenner ikke meg. Hvis du noen gang lodder ut en lunsj med deg, vil jeg gjerne ha ett lodd! 😀 🙂 Håper dagen og helgen din blir super, Caroline! Keep up the good work, ta vare på deg selv og familien din – og hev deg over alle misunnelige, barnslige mennesker, som helt åpenlyst prøver å såre deg. Ikke la dem vinne!

  God klem fra nordnorge! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje 😀 Utrolig hyggelig å lese slike koselige og genuine tilbakemeldinger! 😀

   God klem til deg også! <3

 34. PS. Du var veldig fin på håret denne gangen! Elsker den litt mørke looken på deg 😀 – frisøren i meg titter frem innimellom;)

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *