blue notes

caroline berg eriksen blåtoner skjerf adax bag liten stor veldig

Ettermiddag allerede, hei hvor det går! Jeg skal til å komme i gang med ukens tredje treningsøkt, trenger påfyll av energi så jeg blir superklar for en lang, lang businessdag i Oslo i morgen. Allerede klokken syv skal jeg reise hjemmefra, så jeg tenker at i kveld er jeg bare nødt til å komme meg i seng tidlig. Jeg er jo så umennekselig trøtt etter i natt også. Lars-Kristian kom hjem fra Molde langt etter midnatt, og vi kveldet vel i to-tiden, så da Nelia våknet halv syv i dag, kan jeg sverge for at jeg nettopp hadde lagt meg. Jeg kviknet heldigvis til etter hvert, og har fått brukt store deler av dagen på å gjøre unna ting som jeg ikke får gjort i morgen siden jeg er på reisefot, og så har jeg snart fått kommet meg gjennom biomekanikk i studiene. Resten av uken håper jeg å få repetert så mye som mulig, så skal jeg endelig starte på emnet om personlig trening og fitnessinstruksjon neste uke – yey! Det gleder jeg meg til 🙂 

Tenkte å dele noen antrekksbilder fra tidligere denne uken, håper dere liker det! 

________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen blåtoner skjerf adax bagcaroline berg eriksen blåtoner skjerf adax bag side by sidecaroline berg eriksen blåtoner skjerf adax bag detaljercaroline berg eriksen blåtoner skjerf adax bag walkin'caroline berg eriksen blåtoner skjerf adax bag utsikt

skjørt bikbok / sko bianco by camilla pihl / veske adax (sponset) / jakke bodaskins / solbriller rayban / skjerf becksøndergaard (sponset) / ringer hasla / klokke daniel wellington / topp zoul (sponset) 

26 kommentarer

 1. fiine bilder! Må bare si at antrekksbildene (og bildene generelt) har blitt såå mye bedre i det siste! Har dere kjøpt nytt utstyr? De har alltid vært veldig bra altså, men har virkelig noe ekstra ved seg de siste månedene 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det 🙂 Nei, ikke noe nytt utstyr 🙂

 2. Hei, flott antrekk…hvilken størrelse i sko bruker du? Du er så smekker og liten, men skoene ser så store ut.

  1. Caroline

   Jeg bruker 39 🙂

 3. Kjempe fint antrekk! Blir så inspirert av deg:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. Utrolig spennende og varierende blogg.

  Et spørsmål ang. trening:
  Trener på Sats Elixia og varierer mellom
  spinning, styrketrening og løping på mølle.
  Hva tenker du om antall treningsøkter pr. uke? Hver dag er fristende å trene, men
  kroppen trenger hvile også?

  Ha en fortsatt fin onsdag.

 5. Elisabeth

  Hei Caroline

 6. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men lurer på hvordan du får musikk på snapchaten din? Ønsker deg en fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Det er bare å sette på musikk via Wimp eller Spotify, og så filme snappen 🙂

   Ha en fin kveld du også 🙂

 7. Viktoria

  Hei Caroline. Den veska di. Hvilken modell er det? Er det Adax Serini Shoulder Bag Denim?

  1. Caroline

   Ja, ganske sikker på at det er den 🙂

 8. Hei du 🙂

  Mener å ha sett den lyse Marlene B kåpen som du reklamerte for her om dagen tidligere på deg. Er det en annen eller er det samme?
  Tror den var fra Nelly 🙂

  1. Caroline

   Det er den samme 🙂

 9. Det skjerfet var såååå fint på deg! Utrolig fin farge til deg, og godt stylet opp!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Mathilde

  Digger skinnjakken din 🙂

  1. Caroline

   🙂

 11. Fina! Nydelig antrekk – som alltid!
  Huff, slike netter er tunge – får håpe det blir bedre i natt!

  klem

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, det er det, men det er vel noe vi alle må gjennom inn i mellom 🙂

 12. Kristin

  Hei! Elsker den skinnjakka!! Hvilken str har du?

  1. Caroline

   Uk 6, tilsvarer vel en xs 🙂

 13. Digger den skinnjakka di, den er helt rå! Fin / stilig outfit for årstiden og nyyydelig blå farger 🙂 Super stilige ankel boots fra Camilla Pihl, dette var ett innertier antrekk hos meg 🙂 God tur til Oslo i morgen 🙂 Håper du kommer deg litt tidlig i seng, så du er skikkelig opplagt til i morgen 🙂 Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig 🙂

   Klem!

 14. Katrine

  Så utrolig lekkert skjerf! Nå har jeg fulgt bloggen din i flere år og du er en inspirasjon Caroline. Du har selv makten til å definere deg selv, så ikke la noen andre gjøre det 🙂 Du er flott! Ta gjerne en titt på katrinil.blogg.no om du har tid 🙂

 15. Så fint antrekk! Jeg har de samme skoene, men sliter litt med at de gnager på ankelen, har du opplevd det, og eventuelt går det over når skoene har blitt brukt en del, akkurat nå greier jeg ikke å bruke de så mye fordi jeg får sånn gnagsår.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *