1 år siden: barnedåpen

dåp kirke

caroline lars-krstian nelia caroline berg eriksen dåp

caroline lars-krstian nelia caroline berg eriksen dåp sko

Jeg kan virkelig ikke forstå at det allerede er 1 år siden den lille skatten vår ble døpt! Den dagen var så fin, og seremonien i kirken var nydelig og kanskje litt ekstra spesiell fordi hun var det eneste dåpsbarnet. Jeg la jo nesten like mye jobb ned i planleggingen av denne dagen som av bryllupet vårt. Nå skal det sies at jeg er i snittet opptatt av slike feiringer, og det er kun fordi jeg synes det er så gøy. Jeg liker å legge mye tid og planleggingen ned i en dag som skal huskes for alltid, og nå i ettertid sitter jeg igjen med så mange fine minner og bilder som jeg gleder meg til å vise Nelia når hun forstår litt mer. 

________________________________________________________________________________________________________

throwback to 06. 04 – 2014 

lokaler

bord dåp detaljer caroline berg eriksen

dåp

bord dåp

Jeg hadde så lyst til å gjøre noe annerledes for henne den dagen, noe jeg ikke hadde sett før, og selv om jeg hadde veldig lyst på elefanter, fugler eller ugle-tema, falt valget på karuseller fordi jeg synes den ene karusellen jeg hadde på rommet hennes var så fantastisk fin, og hun viste sånn interesse for den. Så da ble det sånn! Det ble jo bare ekstra stas da flinke Anne Brith fra Villa Perlesukker mekket kaken til meg som jeg aldri trodde jeg skulle se – karusellkaken! Jeg husker jeg fortalte henne ideen og var redd for hva hun ville svare, men i hennes hode er alt mulig, og det er så gøy når svaret du får er JAJAJA! I ettertid har jeg sett bilder fra mange som har valgt samme tema, og ettersom jeg tross alt skriver om alt dette for å inspirere, synes jeg det er kjempegøy å se 🙂 

________________________________________________________________________________________________________

the gorgeous cake 

kakebord

kake1

kaker

eliseognelia

detaljer dåp nelia caroline berg eriksen

caroline lars-krstian nelia caroline berg eriksen dåp lokaler villa fløyen

________________________________________________________________________________________________________

Tanken med dette innlegget var egentlig bare en liten throwback til nøykatig 1 år tilbake som kjennes som i går. Og forresten: jeg skal innrømme at jeg gleder meg til å ta på meg bunaden min på 17. mai og ikke tenke på når eller hvordan jeg skal ta den av meg fordi jeg må amme 😉 For det, det er virkelig et prosjekt i seg selv, både i dåpen, på 17. mai og i konfirmasjoner etterpå. Haha! Skulle virkelig blitt produsert en egen ammebunadsbluse, type «unibunadsskjorte» som passer alle bunader i det ganske land. Litt av en forretningsidé, synes jeg! 

Alle innleggene i forbindelse med dåpen kan dere forresten lese i kategorien «barnedåpen» som du finner her 🙂 

33 kommentarer

 1. Åh, så mange fine detaljer! Du er så flink med slike feiringer! Kommer nok til å finne frem inspirasjon fra deg den dagen det blir min tur til å planlegge barnedåp 🙂

 2. Hei, er det nordalandsbunad du har?? Den er så fiiiin 🙂 Ja det er rart d går så fort når ungene vokser opp.. Men men..

  1. Caroline

   Det er Løkenbunad 🙂

 3. Shit, den delen hadde jeg glemt. Det med bunaden og amming. Fine bilder forresten <3

 4. Den ammeskjorta hadde gått som varmt hvetebrød 🙂

  1. Caroline

   I know! Håper noen setter i gang og produsere 😉

 5. Kariann

  Åh. Nelia hadde slik en nydelig dåp! Du er kjempe flink til å se for deg, planlegge og gjennomføre til minste detalj. Her hadde vi barnevelsignelse for Thea i august. Og det å se tilbake på bildene. Alle gode følelser fra den fantastiske dagen kommer tilbake og jeg sitter bare og gliser.
  Jeg må si at jeg gleder meg til å endelig få bruke bunaden igjen. For du forstår det at Vest Agder bunaden er det ikke bare skjorta som gjør det til et prosjekt, men den snøringen i vesten. Så nå som jeg ikke har fått brukt bunaden på halvanne år skal det bli så godt å få den på igjen. Gleder meg så!!! 😀

  Stor klem fra meg. 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg kjenner følelsen! 🙂

   Å, herlighet :O Den snøringen er nok et kapittel for seg selv, ja :p Godt det snart er 17. mai 😉

   Klem til deg 🙂

 6. Jeanette

  Er midt i dette nå, lillemann skal døpes til søndag! Siste jeg tenker på før jeg legger meg, første jeg tenker på når jeg våkner og jaggu drømmer jeg ikke om det også! Det blir langt fra så flott som dåpen til Nelia, men håper det blir en dag vi kommer til å huske på som veldig fin uansett 🙂

  1. Caroline

   Det blir sikkert mer enn bra nok og en dag for minneboken 🙂 Masse lykke til!

 7. Kjersti

  Åh, så gøy å se tilbake på! 😀
  Hadde glemt hvor fine kaker du hadde i dåpen, for herregud så fantastisk.
  Og Nelia var like skjønn da, som det hun er nå.
  Du ser forresten superfin ut i bunad!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 8. Has it been a year already? I remember looking at the pictures from christening last year! Time flies! Soon Nelia will be getting married! 🙂

  http://www.allnnothing.com

 9. Nydelige bilder fra en dag man aldri vil glemme. Døpte selv vår lille sønn for under ett år siden. Synes det er kjempefint å se sånne innlegg, man forstår at det virkelig betyr noe helt spesielt for deg. Er så utrolig stolt mamma selv, forstår liksom så altfor godt! 🙂

 10. Utrolig at det er et år siden allerede! Nelia var nydelig og det samme med kakene og dekorasjonene 🙂

 11. Henriette

  Hei caroline 🙂
  Ville bare legge igjen en kommentar og si at jeg elsker bloggen din. Du er utrolig inspirerende og jeg henter så mye inspirasjon og gode tips av deg 🙂 liker også så godt at du er så flink til å oppdatere den ofte, har varierte innlegg og at helheten av bloggen din, bildene dine og det du legger ut er så gjennomført:) det gjør den veldig tiltrekkende om man kan si det slik hehe. Og for en utrolig fin dåp du hadde for Nelia, jeg er så enig med deg at det er så hyggelig å legge litt ekstra arbeid og planlegging i slike anledninger. Også må jeg bare si at Nelia virkelig er et av de vakreste barna jeg har sett. Herregud for en helt utrolig nydelig liten jente!
  Det har også vært veldig gøy å følge deg på snapchat for man får se litt andre sider av deg og hvordan hverdagslivet deres er:) Men, det er en ting jeg bare må si, og jeg vil ikke være en av disse leserne som skal pirke og kommentere på alt, men hva i all verden er det dere driver med på denne ene snapchat videoen? Filmer og ler mens Nelia går rundt med en plastpose tredd langt ned over hodet? Jeg forstår at dere står og passer på akkurat der og da, men dette er heller noe dere burde lære henne at man IKKE skal gjøre fordi det kan være kjempe farlig. Istedet gjør dere det til en morsom lek og da vil hun jo tro det motsatte. Jeg har ikke barn selv så det er ikke meningen å prøve å fortelle dere hvordan man skal oppdra et barn, mulig det er jeg som kanskje overreagerer, men i mine øyne så ihvertfall dette veldig skummelt og ubehagelig ut..:(

 12. Skal ha konfirmasjon om ikke altfor lenge, og du har virkelig inspirert 🙂 Så viktig planlegging er allerede i boks! Tusen takk for all inspirasjon i hverdagen!!

 13. Har søsteren din Telemarksbunad? 🙂

  1. Caroline

   Hun lånte den for anledningen 🙂

 14. Utrolig nydelig og inspirerende dåp dere hadde for Nelia! Er ikke spesielt flink til å legge igjen en kommentar, selv om jeg ofte tar en titt innom. Ville egentlig bare si at du er en utrolig stor inspirasjon spesielt når det kommer til trening, noe jeg synes du fortjener å høre. Derfor håper jeg du leser dette. Har lenge slitt med kyssesyken (ca 1 år), og endelig er jeg på bedringens vei (!!!). Tenkte bare å svippe innom før jeg legger meg, og med en gang jeg åpner bloggen din ser jeg flere inspirerende innlegg når det kommer til trening. Dette får meg til å gleder meg til morgendagens økt! Elsker trening og aktivitet, og innleggene dine er inspirasjon til min hverdag. Er virkelig imponert over din positive energi, og evnen til å holde kroppen så trent spesielt etter en graviditet!! Takk for at du er den du er, og deler så flotte innlegg! Håper du får en fortsatt fin uke!

 15. Victoria

  Du er så pen Caroline! Og Nelia er så søt, hun er en perfekt blanding av deg og Lars-Kristian! 🙂

 16. nei jøss! Jeg har selv den karusellen der på det nederste bilde! Husker godt disse bildene, det var en av de første gangene dere delte bilder av Nelia hvor ikke ansiktet ble skjermet, og gud så nydelig hun både var da og er nå! De store kulerunde nysjerrige øynene kan man jo ikke gjøre annet enn å smile av!

 17. Jeg var helt vild med temaet allerede dengang og det er dejligt at se billederne igen!

 18. Dwightinha

  Wow, 1 år allerede!?! Nelia er jo bare et vakkert barn, og detaljene dere la i feiringen etterpå har jeg virkelig sansen for.

 19. Jurgita

  Dere er så flinke med Nelia! Hver gang jeg ser på bildene av dere og Nelia, så tenker jeg at hvis alle mødrene kunne vært og gjort en tiende-del av det du/dere gjør for Nelia, så hadde det neppe vært behov for antidepressiva eller psykologer 😀 hun ser bare så trygg og fornøyd ut!

 20. Åh, visste ikke at dere var (personlig evt) kristen 🙂

 21. Du har et usedvanlig vakkert og nydelig barn og bildene fra dåpen er flotte!

 22. Du har et usedvanlig vakkert og nydelig barn og bildene fra dåpen er flotte!

 23. Så mange flotte bilder 😀

 24. Monica M.

  Hvor er dåpsskoene til Nelia fra?

 25. anonym jente

  Hei.
  vil bare si at jeg beundrer deg veldig. Kjenner deg ikke, jeg har bare fulgt bloggen din.
  du står på hele tiden, du er mor, du er kone, du har en fulltidsjobb som blogger, du trener aktivt, ser bra ut +++ !
  Du er en inspirasjon 🙂
  TUSEN TAKK for at du er den du er, å at du inspirer meg (andre msk) med mat, trening, sminke, helse og skjønnhet.
  Ha en strålende dag 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 26. Kristine

  Lurer også på hvor dåpsskoene er fra! Nydelige

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *