påskefrokost hos bare grønt

God kveld til deg  Nå er vi klare for påskemiddag på hytta, og på menyen i dag står lammelår! Lam hører så absolutt påsken til for meg, så jeg gleder meg! Det er fyr på peisen og lukter så godt her, og nå begynner jeg endelig å bli sulten igjen også. Lars-Kristian og jeg kjørte Anette på jobb tidligere i dag, og bestemte oss like gjerne for å ta frokosten der. Vi ble så fristet av alt på menyen og endte opp med en 3-retter til frokost! Haha! Jeg har vært stappet helt til nå. Vi spiste  søtpotetsuppe med valnøtt- og daddelbrød til, kikertburger med gulrot- og kokossalat og til dessert ble det raw bounty samt raw bringebærkake. Bah! Så god og mektig mat! 

________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt detaljercaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt menycaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt espresso americanocaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grøntcaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt søtpotetsuppecaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt kikerburger

– her snappes det ivirig ved hver eneste anledning 😉 – 

caroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt snapchat snapcaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt bountycaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt lars-kristian eriksencaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt gitar miljøcaroline berg eriksen skjærtorsdag bare grønt bringebærkake

________________________________________________________________________________________________________

Etter etegildet, tok vi en tur ned på bryggen i Fredrikstad, det blir jo så fint der – selv om jeg som sarping helst ikke skal si det for høyt.. Her hjemme snakker vi patriotisme på høyt nivå hos mamma og pappa 😉 Så hadde jeg planlagt en løpetur, men så ble det treningsfri på meg, for da vi kom tilbake på hytta hadde mamma og pappa ordnet med en kjempesøt sklie til Nelia nede på plenen, og hun synes det var så gøy, så jeg kunne jo ikke gå glipp av et eneste sekund av den moroa. Nå har hun plutselig blitt en apekatt og klatrer overalt på absolutt alt. Litt skummelt for meg, for hun klapper og danser på toppen av hver eneste ting hun kommer opp på, og jeg er så redd hun skal falle! Kanskje vi ser på en fremtidig fjellklatrer her 😉 

Vel, nå er det mer mat på menyen! Ha en kjempefin kveld ♥ 

28 kommentarer

 1. Åå, er så gøy at du er fra Sarpsborg. Vi har samme bunad, hahah! Jeg er fra Fredrikstad selv, og synes jo det er finest der, da. Spesielt i byen er det finere, med brygge osv. Selvom det finnes flotte strøk i Sarpsborg også.
  Hihi! Ser ut som du har hatt en fin dag! Kos deg videre ikveld.

 2. Åååh, så godt alt ser ut 😀 Og ikke minst så er det så fint der!

 3. Hei! Så flotte bilder! Familien og jeg skal til Fredrikstad til sommeren, gleder meg veldig til å besøke Bare Grønt *klappeihenda* Jeg lurer egentlig på hvilket objektiv dere bruker på kamera på disse bildene? Fortsatt god påske til deg og familien!

  1. Caroline

   Det er det bare å glede seg til 😀

   Bildene her er tatt med Sigma 50mm Art f1,4 🙂

 4. Fredrikstad!!! <3 Er hytta deres her? Er så koselig på bryggepromenaden vår når det er vår eller sommer!!! Håper dere har kost/koser dere i verdens beste by! Hehe!
  God påske 🙂

  1. Caroline

   Hytta vår ligger i Ullerøy/Skjeberg 🙂 Vi koser oss masse, er så deilig å komme ut til sjøen 🙂

   God påske til deg også <3

 5. Hvor ligger kafèen hennes igjen? 🙂 Må få tatt meg en tur dit engang!

  1. Caroline

   Underhaugsgata 1 i Fredrikstad 🙂

 6. Marie-Emilie

  Hi, the food looks so good ! I try to eat raw and vegan most of the time but you made me realize that I should eat more protein only meals with veggies. So thank you for inspiration. Moreover, don’t feel criticism you are so beautiful but truly I think blond hair looked so much better and made your face look more delicate. As a blond who changed my hair before and still sometimes wonder about the colour, I feel you are also a blond girl at heart. I loved when your hair looked finer and curl only in the bottom like delicate beach wave. Continue on the good work, you are such a great inspiration and you bring sunshine to my days 🙂 xx

 7. Miriam Christine Hyldmo

  Den bringebær-kaka hørtes veldig spennende ut!! ☺ er det lov å spørre pent om oppskrift-innlegg på den?? ☺

  1. Caroline

   Den oppskriften tror jeg de enn så lenge vil holde internt 😉 Men kan høre med henne.

   1. um amina

    Google Vegan raspberry cheesecake så får du mye inspo.

 8. Dear Caroline! I have been following your blog quite a while now. You are such a lady so please do not put your bag on the floor any more. 😉 This I can not believe women does that. And go blonde again! 🙂 It is not your color makes you older and it takes you the energy that you have been shining. Just a suggestion. You know that this is not a bad criticism. Warm regards! <3

 9. Hei? Fantastisk flotte bilder. Dere er så flinke til å gjøre så mye ut av dagene og nyte tiden sammen som familie! Virkelig inspirerende! Og såå gøy å følge dere på snap! Lurer på en ting, hvordan får dere musikk til bildene/videoene deres?
  En siste ting: Nelia er verdens vakreste

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Det er bare å sette på Wimp eller spotify mens du filmer med snap chat 🙂

 10. Unnskyld at jeg spør, men ble du seriøst ikke sulten mellom frokost og middag? Spesielt siden middagen var så sent som kl 20? Bare lurer, da jeg er redd jeg blir unormalt fort sulten. Greit nok at det var en stor frokost, men for min egen del holder jeg bare 2 timer lenger enn normalt om jeg spiser et større måltid. Så du spiste kun to måltider igår? Frokosten og middag? Kan godt hende energi-innholdet har vært nok. Men jeg blir ofte så fort sulten.. noe som er irriterende!! Har du (eller noen andre) noen tips for ikke å bli fort sulten? Vi snakkes tre timer etter et måltid. Og det har lite å si om jeg spiser sunn mat. Spiser ofte rugbrød med sunt pålegg og grønnsaker, hjelper lite.

  1. Men det er jo normalt å bli sulten etter 3 timer?? Og jeg har forstått det sånn at det er bedre å spiste mange små måltider enn få og store måltider.. Bedre for forbrenningen også? Dessuten har jeg inntrykk av at du Caroline vanligvis spiser jevnlige måltider, og det er vel ikke et mål for deg at det skal være lenge mellom måltidene??

   1. Caroline

    Hva som er normalt kommer helt an på hvem du spør, og sult og sultfølelse er noe som kan påvirkes gjennom vaner. Noen trives med små og hyppige måltider, mens andre spiser få og store 🙂 Selv er jeg en racer til å småspise mellom måltidene, så jeg fikk nok i meg noe mellom frokost og middag.

    Det er ingenting som tilsier at det er bedre med små og hyppige måltider, her vil nok personlige preferanser spille en stor rolle. For forbrenningen sin del har det ingenting å si om du spiser få og store måltider, eller mange og små 🙂 Forbrenningen er avhengig av det totale inntaket og aktivitetsnivået.

    Det er på ingen måter noe mål for meg at det skal gå lang tid mellom måltidene, jeg spiser heller når jeg er sulten, ikke etter klokka 🙂

   2. Marita

    Jeg stilte spørsmålene fordi jeg syns det var litt bekymringsverdig hvis hun som spurte over her var ute etter å få det til å gå lengst mulig mellom måltidene. Mulig jeg misforstod henne. Ellers så tenker jeg at når du småspiser mellom større måltid, så spiser du jo ganske jevnlig, og det var egentlig det jeg ville fram til 😉 og så ville jeg også få fram at det ikke er unormalt å bli sulten etter 3 timer, det er jo individuelt som du også sier 🙂

   3. Viktoria

    Jeg og søsteren min bestilte kikertburgerne med gulrot – og kokossalat og vi klarte ikke spise opp mer enn halvparten, og gikk maaaange timer til vi orket neste måltid! Og det er ikke typisk meg, jeg som er «avhengig» av mange småmåltider, så maten hos Bare Grønt er VELDIG mettende! : ) (gjelder også annen type mat vi har bestilt der) Men den er fantastisk god! : ) : )

 11. Hvis jeg drar til fredrikstad noen gang skal jeg absolutt stikke innom kaffeen deres! 🙂 Alt ser jo heelt hærlig ut! Lagde gulrotkaken og HALLELUJA! Så utrolig god den var! Kan du ikke deler flere oppskrifter derfra? 🙂

 12. Skal definitivt besøke dem hvis jeg noen gang reiser til Fredrikstad. Er det noen muligheter for at Annette kunne skrevet gjesteinnlegg om vegetarisk/vegansk kosthold? Hadde vært spennende å lese 🙂

 13. Så koselig! Må bare si jeg elsker å titte innom, for uansett hva du skiver om blir det interessant. Skal til NY i morgen, og da var bloggen din en av de første plassene jeg søkte inspirasjon. Falt pladask for genseren og er litt over gjennomsnittet nysgjerrig på hvor den er fra? God påske videre 🙂

  1. Caroline

   Så koselig! Tusen takk, snille du! 🙂 Genseren er fra Gina Tricot 🙂 Good tur!

   God påskeklem 🙂

 14. Kristine

  Ser utrooolig godt ut! Men jeg lurer på hvordan er prisene der? 🙂
  Gjerne lag et kort avsnitt i et innlegg om hvordan prisene på maten er i restauranten til søsteren din, da det er lettere å finne igjen enn å lete etter svar på kommentaren her.

  1. Caroline

   De er rimelige 🙂

 15. shiit ungen er jo bare lik faren

 16. Uff kjenner den. Vi har en liten klatrer her hjemme også og han har falt ned fra endel ting ja… Mammahjertet stopper jo helt opp… Heldigvis er de ganske robuste de små ☺

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *