stille øyeblikk

stille øyeblikk skjeberg morgensol soloppgangstille øyeblikk skjeberg morgensol soloppgang fiskerstille øyeblikk skjeberg morgensol soloppgang kaffekopp caroline berg eriksenstille øyeblikk skjeberg morgensol soloppgang caroline berg eriksen hugostille øyeblikk skjeberg morgensol soloppgang soloppgang morgensol

________________________________________________________________________________________________________

Å våkne opp til dette gir virkelig sjelefred  Da vi tok disse bildene var klokken rett før syv, og siden den tid har vi egentlig bare slappet av med kaffe i solen og lek i gresset med lille. Ekstra godt med kaffe i dag – varm drikke lindrer sår hals og jeg har blitt så sinnsykt forkjølet! Over natten har jeg så og si mistet stemmen, og det virker som alle i hele hytta følger etter, men jeg satser på at det gir seg fort. Det er i hvert fall ikke noe alvorlig og heller ikke noe som hindrer oss i å gå tur om noen timer når alle som må jobbe er ferdig med sitt 🙂 Tur og nistemat! 

Snart står en lett joggetur på planen sammen med mamma og søster, men innen den tid er det påskefrokost med masse godt! Nyt dagen, i morgen starter påsken for fullt! 

24 kommentarer

 1. Birgitte

  Wow, så vakkert! Ha en fin dag <3

 2. Herlighet, nå gleder jeg meg, om mulig, enda mer til å komme meg ned til hytta vår i Hankøsundet. Lengter virkelig etter slike morgenstunder nå, og ikke minst løpeøktene langs vannet!!!:-) Juhuuuu, for en fantastisk tid vi går i møte nå! Kos deg masse med familien på hytta, så skal jeg straks få pakket ned det siste, og komme oss avgårde med hele familien! God påske, skjønne du, og takk for at du også deler snap med oss:-) Dør av latter, dere har skikkelig bra humor:-D

 3. Wow! Så utrolig flotte bilder! Helt magisk 🙂

 4. Snakk om balsam for sjelen – så herlig det må være å ha en slik plass.
  Fortsatt god påske til dere alle!

  Stor klem

 5. Så utrolig fine bilder! Håper du koser deg masse, god påske! 🙂

 6. Annelie

  Väldigt vackert!
  Ha en helt underbar påsk med familjen. 🙂

 7. nyyydelige bilder!

 8. Så nydelig utsikt. Utrolig fint landskap. Elsker norsk natur på sitt beste =) hva gjør dere på kveldene av sosialt? Spiller spill og skravler? Dere er jo flinke til å gå turer sammen og spise god mat sammen også 🙂

 9. Åh – sjelefred. Hadde ikke sagt nei til å våkne til dette nei…

 10. Rett og slett helt magisk! God påske til deg og dine <3

 11. Så herlige bilder! 🙂

 12. Hehe, hører på snapchat at du er litt grov i stemmen 😉 Her var dagens treningsøkt unnagjort innen 08.30, våknet kl 04(!) i natt, og var så rastløs. Måtte vente til et akseptabelt tidspunkt, før jeg dro til treningssenteret ;P

  Ønsker deg masse god bedring, og god påske 🙂 Kos deg med familien!

 13. Så flotte bilder. Onsker deg og familien en riktig god påske 🙂

 14. Jennifer

  Stunning photos. So calm and peaceful.

 15. Ljuvligt rofyllda och vackra bilder!

 16. For noen fantastiske bilder, dette så ut som en liten bit av paradis. Nyt påskeferien

 17. Nydelige bilder! Savner Norge når jeg ser slike…

  1. * Norden!
   Norge også, for den saks skyld.. 😛

 18. Line Helen

  For en herlig start på dagen!
  Og for en fin joggedress! Husker du hvor den er fra/hvilket merke det er? 🙂
  Du må ha en riktig god påske videre! 🙂

  1. Caroline

   Den er fra BikBok 🙂

   Ha en fin påske du også 🙂

 19. Vakre bilder..

 20. nyyydelig!

  hvilket objektiv brukte du på disse bildene? 🙂

  1. Caroline

   Sigma 50 mm Art 1,4 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *