svensk kaos

hyttetur spekemat hugo caroline berg eriksen

Ååå, som jeg har savnet pelsdottene våre! Endelig er de tilbake så jeg kan klemme dem i stykker 🙂 Etter at Nelia begynte å si vove, tar hun helt fullstendig av hver eneste gang hun faktisk ser en vove, og hun har blitt så ekstremt glad i hundene at jeg ikke kan annet enn å le. Jeg tror ikke jeg har sett henne så glad før, som da hun så hundene igjen for noen timer siden. Hun stod og ristet av glede før hun løp fra den ene til den andre, susset og klemte. Haha! Skjønneste! 

________________________________________________________________________________________________________

Ellers: harryturen var et mareritt! Så mye folk, det var jo faktisk kø ved favorittdelen min av matbutikken som er nøttehyllene (selvsagt), så jeg er helt utslitt etter å ha kjempet om matvarer og parkeringsplasser store deler av dagen. Men jeg fikk en diiiger pose med alt det beste jeg vet til påsken. Det var uansett veldig godt å komme hjem til litt enkel spekemat og diverse, pluss deilig selskap. Her er Anette, Lars-Kristian, dyra og vi 🙂 

spekemat

Jeg er litt sent innom, men jeg tenkte at jeg ville si god natt ♥ 

17 kommentarer

 1. Åhh, jeg må bare få fortelle deg hvor mye jeg nyter å lese bloggen din om dagen! Du gir så utrolig mye av deg selv i hvert ENESTE innlegg, som for eksempel bare sånne små personlige setninger om Nelia, eller morsomme ting du opplever med en god dose selvironi gjør dagen min 🙂 Jeg har lest bloggen din siden bryllupsplanleggingen, men det er først de siste månedene jeg virkelig føler du har sluppet oss inn på en måte du ikke har gjort før, og det er SÅ hyggelig!!

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 😀

 2. Kan tenke meg at harrytur var et mareritt! Men så er det vel forhåpentligvis verdt det allikevel.. Enkel spekemat er et must etter Sverigetur her også, såå mye godt <3

 3. Håper du har hatt en fin dag selvom den har vært slitsomt! Ser ut som veldig god mat 🙂
  Jeg bare lurte på en ting. Jeg så du hadde på deg en svart bukse på snapchat i dag hvis jeg ikke tar helt feil og lurer på hvor den er fra? Den så så behagelig ut 🙂
  Ha en fin kveld <3

  1. Caroline

   Den er fra Mango 🙂

 4. Du må kose deg masse, og ha en kjempefin påske, Caroline! 🙂 Synes det er så koselig at Nelia og hundene har fått et så godt forhold! Det er skjønt å lese <3

 5. Så deg og Nelia på Nordby i dag! Må bare si at dattera di var helt nydelig!! Må også kommentere hvor fin du var på håret!!! 😀 føler meg litt creepy.. hehe! Jeg så hvor mange som stirra på deg, og det må være utrolig ubehagelig, og vil helst ikke være en av dem! Vil bare si at du og Nelia var nydelige, og stå på med bloggen! Du inspirerer! <3 Leser den så og si hver dag!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 La ikke merke til noen som stirret for mye, så ta det helt med ro 😉

 6. Så faktisk deg i dag på nordbysenteret med Nelia og foreldrene dine 🙂

 7. vad gott det ser ut, gillar den marinblå kudde

  http://www.vonlila.se

 8. Jeanette

  hehe,så skjønt av Nelia! God påske til dere,kos dere masse alle sammen

  1. Caroline

   God påske til deg også 🙂

 9. Sarperaz

  Jo takk, jeg var der selv i går. For oss som bor så nære så unngår vi jo disse dagene for enhver pris, men denne gang var det en mor som kom langveisfra og så gjerne skulle handlet litt. <3 Så vi ofret oss. Til tross for at vi reiste bort så sent som mulig var det fortsatt stor ståhei i alle hjørner. *grøss*
  Påske, romjul, rundt 17 mai og fellesferien? Big fat NO! 🙂

  Ha en fin 1 april da, og pass deg så ikke du blir lurt! 😉

 10. Nydelig hytte dere har.Sa fint og de flotte gule rosene.
  Det var så herlig å lese om hvor glad Nelia var da hun såg hundene igjen. Du beskrev det så godt, jeg kan nesten se for meg.
  Barn gir og sprer sa mye glede. Nyt det, tiden går så fort.
  Kos dere og ha en riktig god påske Caroline. Kose deg med familien.

 11. Jeg så deg på Nordby, vakre vesen! Nelia sto i vognen og skrek HEIHEIHEI til alle i butikken på Kicks da jeg var der for å handle hårprodukter. Herrefred så nydelig hun er!

  1. Caroline

   Haha 😀 Hun er så herlig <3

   Tusen takk 🙂

 12. Jeg var på Nordbysenteret samme dag som deg, og det var myyye folk. Blei helt sliten jeg og :p Kos deg videre i påsken 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *