office with a view

hyttekontor2

God morgen og god mandag! Den siste mandagen før påske setter i gang for fullt! Jeg våknet til regn tidlig i dag og ble litt lei meg. Hadde jo forestilt meg at sommeren kom med en gang jeg våknet på hytta, men sånn er det vel bare i fantasien 😉 Det er jo litt greit at det regner også, selv om det gjorde at jeg droppet morgenløpeturen. I det minste forsvinner snøen, og det er rom for masse godvær utover i uka – hurra! Mamma overrasket meg med ny kontorkrok for anledningen, så det er her jeg blir sittende en stund i dag. Et digert pluss med påsken er at de fleste har fri, og på den måten kommer jeg alltid a jour med eposter. Tommel opp! 

________________________________________________________________________________________________________

office with a view 

hyttekontor utsikt 2hyttekontor3 kopihyttekontor utsikt 1

Senere i dag skal vi på svensketur alle mann! Husker det var litt tradisjon på skjærtorsdag da jeg var yngre, jeg og noen venninner dro inn for å se på alle rånerne 😉 Det var ville tilstander og superharry – noe som var supergøy for oss: volvo 240 med rosa terninger og leopardseter så langt øyet kunne se. Sååå, veldig greit å dra inn i dag i stedet, før galskapen starter 😉 

Uansett, ha en nydelig ukestart! 

13 kommentarer

 1. Ønsker deg en fin påske! 🙂
  Her blir det jobb store deler av uken, men på fredag drar jeg til Gran Canaria 🙂 Det blir herlig!

 2. Hvorfor løper du ikke når det regner? Det er nydelig – anbefales 🙂 Ut i naturen er fantastisk i allslags vær!

  Hilsen en som løper mye 🙂

 3. Treåringen min har det soffet (med et ekstra marineblå stofflag) som gardiner på soverommet sitt!

 4. Herlig med hyttetur i påsken uansett vær da 🙂 Jeg satser på å dra opp på hytta senere i uka, føler det hører med i påsken 🙂

 5. Flott utsikt fra ditt arbeidssted også får vi håpe været tar seg opp! Hehe så gøy med en harry tur, masse fine butikker på Nordy 🙂 God tur og ha en fin fin mandag :-)))

 6. Det ser så koselig ut med hytte! Jeg har så lyst på det 🙂 Hehe. Kos dere på svensketur 😉

 7. For en fin liten kontorkrok å jobbe i! Skulle gjerne likt å hatt en slik en på hytta selv. I stedet så gjør jeg meg heller ferdig med alt av gjøremål før hytteturen, slik at jeg får mest mulig fri 🙂

  Kos dere masse på hytta, selv om været kunne vært bedre!

  Klem fra meg <3
  http://sofiemortensen.com

 8. Så koselig av moren din 🙂

  Litt off topic, men hva synes du om den nye trenden at gjester bruker hvitt i bryllup? Kunne du ha brukt en hvit kjole selv om du var gjest? Selv føler jeg det blir litt feil altså..

 9. En nydelig uke til deg også og GOD PÅSKE!
  Dette må være et fantastisk sted å være. Heldig er du som
  fortsatt har dine foreldre.

  Her er det pakking for vi feirer påske i Budapest . . . JUHUUUU 🙂

  God påskeklem 🙂

 10. Så nydelig!!! 🙂

 11. elisabeth

  Hei!

  Jeg har de siste 2 årene vært opptatt av palmeolje, og det har jo tatt av i media den siste tiden! Men, jeg gikk over listen til regnskog.no på «bevisst forbruker» for å undersøke hvem som sitter igjen som verstingene og da kom jeg over yogurtnøtter til den lille nøttefabrikken – de scorer desverre veldig høyt på innhold av palmeolje! Ville bare gi en heads up, om du er interessert i slikt! http://www.regnskog.no/no/bevisst-forbruker/palmeoljeguide

  God påske!

 12. jeanette

  Åh, hyttelivet <3 Kos dere masse, ser så herlig ut! Jeg har også påskeferie, og nyter den hjemme hos foreldrene mine som bor på en øy, litt hytteaktig og veldig balsam for sjelen 🙂

  Selger masse fint på bloppisen min til de som er interesserte, blant annet en nydelig hvit playsuit med både blonder & frynser 😀 bloppis.no/shops/minlillebutikk/

 13. Monica M.

  Hei!

  Hvor er gardinene, kruset og putene kjøpt?
  Elsker den maritime stilen. :o) <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *