konkurranse: Berlin + Kylie Minogue

annonse

I samarbeid med Sloggi vil jeg tipse dere om en konkurranse hvor du kan vinne en tur til Berlin og et spesialevent med Kylie Minogue! Har dere sett den nyeste kampanjen deres? Altså, wow! Det er ingen andre enn Kylie Minogue som fronter den, og hun ser jo bare så utrolig bra ut! 

sloggi kylie

Helt fra jeg gikk på ungdomsskolen, har Sloggi blitt stemplet som mammaundertøy og brukstruser kun passende i en viss syklusperiode, og dette har blitt litt hengende ved dem, uten at  jeg kan forstå hvorfor. I løpet av årene har Sloggi utviklet seg i en veldig bra retning, og jeg synes rett og slett at undertøyet deres ser råbra ut for tiden! Og hvem vil ikke ha unsynlig truse under jeansen? Noe av det mindre flatterende jeg ser, er i hvert fall dobbeltrumper i stramme bukser. 

________________________________________________________________________________________________________

om konkurransen 

I den nyeste kolleksjonen til Sloggi, finner du Kylies favoritter som heter Wow! Lace og Invisible Supreme Cotton.Wow! Lace er feminint, luksuriøst og helt nydelig undertøy, mens Invisible Supreme Cotton er laget i bomull som skal være helt usynlig under klærne, og komforten er helt super. Du kan lese mer HER.  

sloggi

________________________________________________________________________________________________________

Så til konkurransen: Hva ville du hatt på deg i de øyeblikkene i livet ditt når det er du som er i rampelyset?  Og hva ville du hatt på deg, bare for deg selv?  Sloggi inviterer deg til å vise dette i ditt eget moodboard, som du skal lage HER. Klikk deg inn og last opp plaggene du ikke klarer deg uten eller selv synes passer til undertøyet, og ta med dine yndlingsprodukter fra Sloggi via Polyvore i moodboardet. Det er veldig enkelt, og det finnes tusenvis av plagg, tekster og tilbehør på siden, så det tok meg vel ca. 20 min. å lage mitt 🙂 Dessuten er det så gøy å lage moodboard som dette! Nesten litt farlig, er så lett å drømme seg bort 😉

Tagg bildet med #mysloggi, og meld deg deretter på konkurransen om å vinne en tur til Berlin og et spesialevent med Kylie tilstede. Premien inkluderer fly og overnatting på et utvalgt hotell i sentrum for 2 personer fra torsdag 23.april til 24.april. 

Masse lykke til! Sloggi kårer vinner i uke 15 og tar kontakt 🙂 

9 kommentarer

 1. Det moodboardet du lagde var kjempelekkert! Og tilfeldigvis noe av det samme jeg har på meg i dag for en casual søndagslook 🙂 Jeg elsker boyfriend jeans. De har blitt mine nye kosebukser, og de ser jo så mye bedre ut!

  Bilder ligger på bloggen min hvis du vil se 🙂

  søndagsklem til deg <3
  https://sofiemortensen.com

 2. «Minogue»..!

 3. Hvor er buksen fra? 🙂

 4. Kul tävling, jag ska fundera lite och vara med =)

  Missa inte http://www.modevarlden.se om ni älskar mode och inredning. Idag visar jag helgens shopping!

  Kram Johanna

 5. Så fine plagg de har fått. Må virkelig få tak i noe av dette, for jeg er enig i at trusesømmer ikke er særlig pent 🙂

 6. Jennifer

  Love this! I have the same outfit, the boyfriend jeans 🙂 Love them and have bought several pairs.

 7. Hvor får man kjøpt dette? 😀

 8. Hvor er jeansen fra ?

  1. Caroline

   Jeg vet ikke 🙁 Søk etter boyfriend jeans på polyvore.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *