skalldyraften

God morgen til deg! Å, vi spiste helt fantastisk mat i går! Jeg er vanligvis ikke så fan av buffet, men denne skalldyrbuffeten var amazing! Så utrolig mye lekker mat, jeg skulle ønske jeg ikke hadde magemål. Det gikk så fint med Nelia, hun spiste sammen med oss og så gikk vi litt inn på lekerommet for å strekke på beina og få utløp for litt lekelyst, før vi gikk tilbake igjen for dessert. Flinke lille  Husket dere å stille klokken, forresten? 

kragerø resort del 2 caroline berg eriksenkragerø resort del 2 caroline berg eriksen2kragerø resort del 2 caroline berg eriksen3kragerø resort del 2 caroline berg eriksen4kragerø resort del 2 caroline berg eriksen5

 ________________________________________________________________________________________________________

I dag ble det kaffe på rommet med søster og lille, og felles frokost etterpå. Så var det duket for spa for mamma og Anette, mens pappa og jeg har vært sammen med Nelia. Jeg skulle egentlig trene da de tok spa, men så måtte jeg jobbe i stedet. Bah! Kan ikke rekke alt! Nå skal vi tre ut og trille tur, for nå er det dags før litt søvn for små jenter 🙂 Ha en nydelig søndag, dere ♥ 

kragerø resort del 2 caroline berg eriksen6kragerø resort del 2 caroline berg eriksen7

19 kommentarer

 1. Fantastiske bilder som alltid! Spesiell elsk på bildet av tallerknen med den lilla serviett og den diffuse bakgrunn. Vil du avsløre kamerainnstillinger her? 🙂

 2. Den skalldyrbuffeten så helt amazing ut! Blåskjell må være noe av det beste som finnes! Ha en strålende dag videre i vakre Kragerø 🙂

 3. Flott å se så fine bilder av vakre mennesker i vakre omgivelser 🙂 Synes det er bra dere har fokus på å inkludere barna i hverdagen – litt for mange er opptatt av barnefri og voksentid i disse dager, og mange steder føler man seg heller ikke velkommen med barn. I hovedstanden er flere restauranter klare på at de ikke ønsker barn ved bordet. Dette er trist! Jeg må imidlertid si at jeg reagerer litt på at dere ofte viser alkohol, og tydeligvis også drikker alkohol i samvær med barn – det gis i alle fall det inntrykket på bloggen. Jeg er ikke selv avholds, men kunne aldri tenke meg å nyte alkohol sammen med barna. Jeg mistenker dere ikke for å være beruset, men vil oppfordre dere til å ha et mer bevisst forhold til alkoholbruk rundt barna – og i det miste reflektere litt over det inntrykket bilder av vonflasker og glass gir på bloggen – kanskje spesielt oven for yngre lesere.

  1. Det kan også være alkoholfritt, da 🙂

 4. Ååå skulle ønske jeg ikke var så allergisk mot skalldyr for det så utrolig godt ut 🙂 Og du var jo så nydelig som vanlig 🙂

 5. Så bra at det ble en vellykket aften, for både liten og stor 🙂
  Elsker forresten detaljbildene dine! Du er så dyktig når det kommer til fotografering:)

  Klem til deg <3
  https://sofiemortensen.com

 6. Mmmmhhh! Mye god mat! 😀 Ha en fin søndag og påske! ;D

 7. Åh, så herlig ut! Her er det full avslapping i dag etter et superfint bryllup i går !

 8. Ser ut som dere har kost dere masse 🙂 Du og Lars-Kristian er helt hysteriske på snap, dagens høydepunkt! 😛

 9. Hva heter dere på snapchat? 🙂 finner ikke igjen innlegget og har så lyst å følge dere der også! Klem!

  1. Caroline

   carobergeriksen og lkeriksen23 🙂

 10. Så underbart söt Nelia är, hon har blivit så stor nu! Fantastiskt <3

 11. Blåskjell er faktisk ganske godt <3

 12. To blingvesker på en gang? Har dere med hundene til Sverige? Pass og markkur hver gang er litt av en utfordring synes vi. Og, skulle ikke du begynne å godkjenne alle kommentarer nå etter «skandalene»? Du gjør jo ikke det. Anyway, god påske.

  1. Caroline

   Det er kun den ene som er min 🙂

   Nei, har aldri sagt at vi skal godkjenne alt 🙂

   1. Jeg tror Millie mente at det var du som skulle begynne med godkjenning av kommentarer, og ikke LK, mtp det som skjedde!:)

   2. Caroline

    Lars-Kristian modererer alltid først, så godkjenner og svarer jeg 🙂 Sånn vil det alltid være.

 13. My dear, I must tell you something: your smile is your most beautiful device/accessory!!

  1. Caroline

   Thank you sweetie <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *