smoothie: let’s make something green

grønn smoothie caroline berg eriksen 1

I dag mekket jeg sammen en grønn smoothie som bestod av bare grønne ting, og den ble så innmari god! Den var ment som en liten oppkvikker før trening, men så kom plutselig Lars-Kristian og Nelia hjem før de pleier, og hele treningen ble glemt og heller erstattet med dansing og middag. Haha, så dere videoen til Lars-Kristian på snap? Så nå, nå er jeg klar for en kveldsøkt! Jeg liker ikke å trene så sent, men det får gå i dag. Jeg tenkte å dele oppskriften med dere før jeg hiver meg på en kjapp oppvarming og litt styrke: let’s go! 

________________________________________________________________________________________________________ 

du trenger 

♥ 1/4 avocado ♥ saften av 1 lime ♥ 2 never bladspinat ♥ 3 ss. tyrkisk yoghurt ♥ en neve grønne druer ♥ 1 pære 

grønn smoothie caroline berg eriksen hva du trenger

________________________________________________________________________________________________________

slik gjør du 

Hiv alt i en blender og kjør til alt er most og massen er jevn, glatt og fin. Hell i glass og nyt iskald! 

grønn smoothie caroline berg eriksen 2

________________________________________________________________________________________________________

mmmmm… 

grønn smoothie caroline berg eriksen ferdig

Ha en deilig natt, så sees vi i morgen! 

43 kommentarer

 1. Sounds yummy! Thanks for the recipe 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hvor er drikke begret fra?

  1. Caroline

   Etsy 🙂 Husker ikke selgeren 🙁

   1. Elisabeth H

    Man får liknende i TGR-butikkene til 20 el 30 kr pr stk,kjempesøte m rutete lokk.TGR er hvertfall i Oslo,bare å google hvor de ellers er.I Danmark heter de TIGER og er typ overalt…

 3. Mathilde

  Hørtes godt ut 🙂

 4. Å grønn smoothie! nominom! Jeg lager som regel en grønn smoothie hver dag. Men i tillegg til grønsaker å frukt har jeg i chlorella, hvetegress og gjerne litt hamp frøn på toppen! Det sistnevnte er bare sykt godt! Anbefales sterkt! Litt Chia frøn også hvis jeg vil ha noe litt mer mettende. Druer har jeg ikke prøvd, men skal på min ukentlige grønsak/frukt handel imorgen så da skal jeg prøve det 🙂 oi, nå babler jeg på litt mye her. Ha en fin kveld 🙂 Herlige snaps dere legger ut 🙂

  1. Caroline

   Ha en fin kveld du også 🙂

 5. Hei Caroline! Ville bare si at jeg syns du er ei helt fantastisk jente og du inspirerer meg hver eneste dag! Og så er det kjempegøy og følge deg og Lars Kristian på snap! Stor klem til deg.

 6. Tusen takk for sunne tips☺️. Hvor er buksen frå?☺️

  1. Caroline

   Get Inspired 🙂

 7. God start på dagen <3

 8. Isabella

  hvis jeg spiste det der, ville jeg også vært tynn. du var veldig pen på ett av bildene dine 🙂

 9. Hva heter pulsklokken du bruker på bildene? 🙂

 10. Så fresh! I dag har jeg prøvd noen av opppskriftene dine på påskegodt! Du har inspirert meg til å lage mitt eget, sukkerfrie påskeegg og det er jeg virkelig så glad for! Takk! 🙂

  Skrev litt om resultatet og linket til bloggen din her: https://dagsvermer.no/?p=3037

  God natt og sov godt 🙂

  1. Caroline

   Så kult 🙂 Flink er du! Det så i hvert fall veldig godt ut 😀

 11. Hej Caroline 🙂

  Hvordan får du dine øjenvipper så store og fyldige? Er det Eye Lash Extentions? De er virkelig fine!

  Knus fra Danmark

 12. Kristine

  Hei! Hvordan oppvarming pleier du å gjøre før styrkeøkter? Trener selv en del styrke, men sliter med å finne variert oppvarming. Ender som regel opp med en kjapp gåtur, så hadde vært fint med noen tips:-))

  1. Caroline

   Jeg løper stort sett litt før styrketrening, eller så gjør jeg noen dynamiske øvelser for å aktivere leddene 🙂

 13. christin

  Hærlig!

 14. Bare meg

  Jeg har ikke snap og den slags. Skulle så ønske å se snappene deres. Går d å få sett d på nå vis, på en pc/ipad eller lignende?
  Tips?

  1. Caroline

   Snpa Chat fungerer vel på iPad? Har du ikke smarttelefon?

 15. Merethe

  Digga bilde av deg her med tanke på lys og «skygge» 🙂

  God helg til dere!

 16. Hei! Hvor er den freshe nike-toppen din fra?? 🙂

 17. Hei! Har selv ikke testet det, men synes det hørtes så godt ut og passende i forhold til deres kosthold at jeg bare må tipse! (Hvem vet, så flinke dere virker å være på kjøkkenet er det ikke usannsynlig at dere allerede har laget det flere ganger). Hvertfall – godt.no tipset om bakt avokado med egg til frokost. En klekker enkelt og greit et egg hvor stenen i avokadoen pleier å være, og baker det i ovnen til plommen har satt seg og egget er ferdig. Så kan en vel piffe det opp litt med ost, noe krydder eller annen god topping 🙂 Ha en fin helg!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 18. Hvor er toppen fra? Døds kul ❤️❤️

  1. Caroline

   Asos 🙂

 19. Hei. Hvilken blender bruker du? Er du fornøyd? 🙂

  1. Caroline

   Kitchen Aid 🙂 Ja, kjempefornøyd!

   1. Takk for svar! Nå har jeg fått den anbefalt av flere, så får se om jeg ikke går til innkjøp av en sånn til uken 🙂 Er jo sååå godt med smoothies nå som det blir varmere i været 🙂 God påske til deg og dine 🙂

 20. Hei Caroline

  Vil bare si at jeg digger snappene dine og idag da jeg gikk på vei til barnehagen som er ca 1,8 km med vogn og sønnen min ble litt lei seg og hullet fordi vi ikke så noen hester som kom ( bor rett ved bjerke travbane) satte jeg likegodt på en snapp fra deg og sa han så du rista på hodet til den sangen som gjør deg så glad smilte og lo han godt.

  Lurer på i den forbindelse på hva sangen heter. Pappa skal ut med jobben idag så jeg skal hente sønnen min i barnehagen og da tenkte jeg å overraske han med den sangen som gjør deg så glad. Skal hente han kl 16.45 så håper jeg rekker å få svar av deg innen da.

  Inntil da så må du fortsette å snappe for Du gjør meg og familien min så utrolig glad 😉

  Du er en kjempe artig og herlig Caroline akkurat slik du er;-)

  Kos deg

  1. Caroline

   Madcon – Don’t worry 🙂

 21. Silje O.J

  Hei, har du fargekoden til hårfagen du bruker nå? Jeg har vært på et mindre vellyket besøk hos frisøren. Er en stund siden, se an om det ble bedre med tiden. Hahhaa, ting blir sjeldent bedre med tiden 😉

  God påske!

  Klem Silje

  1. victoria

   Det ser ut som er ren nr 6.

 22. Kristina =]

  Wow! :O Må bare si det: det siste bildet der du drikker smoothien..Herlighet så vakker du var der! 😀 Så fresh, naturlig og rett og slett nydelig <3
  Ha en flott helg og god påske Caroline! Kos dere masse 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   God påske til deg også <3

 23. Syns bloggen din er så koselig for tiden! Virker som at du har full fokus på familien og hygge, og det er så hyggelig å lese om!

  1. Caroline

   SÅ hyggelig at du synes det 🙂

 24. Nam, den var god! Var fint energipåfyll før trening 🙂 prøvde cardio energy på elixia for første gang; hardt, men kjempegøy! Så da blir det fast fredagstrening. 🙂

 25. Hei Caroline, vet dette ikke er relevant for dette innlegget, men jeg lurte på om du kunne være så snill å svare meg angående en trenings-bh du har skrevet om tidligere. Det gjelder trenings-bhen Stay in Place (den nyere varianten). Jeg synes det var vanskelig å velge str, tror jeg vil trenge str. som er lik deg. Så jeg lurte på om du ville svare meg på hvilken str. du bruker i den trenings-bhen?
  Blir veldig glad for svar! 🙂 Klemmer fra Sara

 26. Måtte bare si det, utrolig fint hår og hårfarge du har!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 27. Hvor mange kalorier er det i den smoothien? ca liksom 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *