påskefrokost

nelia mamma morgenstund kaffe

God morgen til deg Vi skal avgårde til barnehagen sammen med Nelia hvert øyeblikk, for i dag er det felles påskefrokost for de som vil! Jeg gleder meg, det blir så koselig. Jeg vet hvor fint Nelia har det med de andre barna, og det var en fryd å være med i innkjøringsperioden for et par måneder siden. Nå ryktes det at hun har fått seg en ny kjæreste, så da må jeg jo hilse ordentlig på han også 😉 Haha! 

nelia mamma morgenstund kaffe 2

________________________________________________________________________________________________________

Etter påskefrokosten skal jeg mest sannsynlig en tur til Oslo for en avtale, og etter det er jeg bare nødt til å komme meg hjem for å lese. Gårsdagen gikk med til jobb, så da ble det dårlig med lesing. Jeg er jo livredd for å glemme ting, selv om jeg faktisk har god tid enda. Men god tid er relativt, jeg er jo generelt stresset og har hatt mareritt om eksamen siden før jeg meldte meg på utdannelsen *gulp* Nå har jeg teipet opp muskelmenn litt rundt omkring i huset, det var mitt triks da jeg skulle ha eksamen før: henge relevant informasjon og de viktigste tingene på for eksempel døren til toalettet, ved siden av speilet, på kjøleskapet også videre. Det er rett og slett genialt! 

Vel, nå venter påskefrokost med barn og foreldre! Vi sees senere, ha en nydelig dag i snøstormen ♥ 

127 kommentarer

 1. Yessenia

  Ha en riktig god dag Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Takk det samme <3

 2. Hvor er kaffekoppen fra? Trenger nye og de der så passe store ut 🙂 kos dere på påskefrokost 🙂

  1. Caroline

   Takk 🙂 Denne er fra en interiørbutikk i Sarpsborg, husker ikke hva den heter :/ Det var en bursdagsgave fra en venninne 🙂

 3. Therese

  Jeg ville revurdert den turen til Oslo…

 4. God morgen Caroline

  Du klarer eksamen med glans, det vet jeg for du er jo så flink!

  Anbefaler deg å lese boken Aldri mer stress, er også en stressa person og denne boken hjalp meg veldig, skulle bare ønske jeg hadde lest den mens jeg studerte på høgskolen i Oslo, men da hadde jeg ikke hørt om den engang så litt vanskelig.

  Takk for herlige snappe øyeblikk, aldri slutt å snapp for det er så koselig å følge dere 😉

  Her våkna jeg idag med innsydd dyne kl 05, brrr ikke akkurat den Beste måten å våkne på kan du se. Flere jeg følger på Instagram våkne med at det hadde lagt seg godt med snø innenfor vinduet? Hvordan var din morgen?

 5. Haha innsydd, skulle stå innsnødd dyne

 6. Ha en fin dag! 🙂

 7. Hei.
  Kommer med et godt tips fra Oslo i dag.
  Vist du har møte her burde du enten beregne utrolig god tid eller avlyse møte.
  Det er fullstendig Kaos på veiene.
  Ha en fin dag og kos dere med Påske frokosten 🙂

  1. Caroline

   Takk! Jeg fikk avlyst og holdt meg hjemme 🙂 Veldig glad for det 🙂

 8. Hvis ikke du MÅ til Oslo i dag vil jeg råde deg til å la være akkurat i dag! Det er fullstendig kaos overalt og trafikken står bom stille :/ Kommer til å bli lange køer mye av dagen

 9. Så koselig. Det virker som at dere og Nelia har det så godt sammen (selvfølgelig). Det varmer. Kos dere masse idag, og kjør forsiktig. Det er helt kaos her i Oslo. Jeg selv sitter inne, opererte foten min på fredag, så hadde tenkt meg på cafe idag. Men tror kanskje ingen vil kjøre meg dit! Hehe
  Klem fra anja

 10. De fleste bloggere slik jeg har forstått lager innlegg mange dager i forveien slik at de kan ha endel fri , eks setter seg på en søndag å skriver for uken , du derimot er aktuell hele tiden. Du er utrolig flink som klarer å sjonglere alt du driver med å at du i tilegg klarer å oppdatere bloggen så tidlig om morgenen . Super menneske ! Du å din nydelige datter ser så fine ut også . Ha en strålende dag !

  1. Caroline

   Jeg lager sjeldent innlegg på forhånd, men noen ganger har jeg ikke noe valg :/ Men jeg syntes absolutt at man skal prøver å levere så mye ferskvare som mulig 🙂

   1. Det merkes hvor mye tid du legger i bloggen! Alltid en fryd å titte innom 😀

   2. Caroline

    Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂

 11. Så koselig! Elsker å hente tantebarnet mitt i bhg, for da får jeg se hvordan hun er med andre barn. Kjempegøy å se samspillet mellom dem 🙂 Lykke til i dag da! Og kos dere masse på frokost <3

  Klem fra meg <3
  https://sofiemortensen.com

 12. katrine

  Den metoden der er genial for å lære seg språk også, henge opp lapper med navn på ting, på selve tingen:) Tipper du kommer til å være godt forberedt til eksamen når den tid kommer, selv om man aldri føler seg godt nok forberedt.
  Lurer på en ting, dere spiser lavkarbo og minimalt med sukker. Tilsatt sukker har jo ingen bruk for, og jeg tipper dere merket en del helseforskjeller ved å kutte ut sukkeret. Du har nok skrevet en del om dette før, men jeg kunne gjerne tenkt meg å lese om dette igjen. For min del blir jeg dårlig i magen av for mye sukker, forsåvidt annen søppelmat også, er ikke så mye som skal til. En skulle jo tro at dette i seg selv var motivasjon nok til å slutte helt eller delvis med det, men innimellom sprekker jeg. Det kommer av at jeg har levd så mange år nå med mageproblemer at jeg har på sett og vis blitt vant med det, derfor klarer jeg liksom med de mageproblemene som kommer av søtsakene og usunn mat. Prøver å ikke spise brød, samt flere andre ting for å se hva som kan være årsak, men det som jeg VET er at usunn mat og spesielt sukker gir meg vond og dårlig mage, selv i små mengder. Også kommer det ergerlige – frukt og grønt gir meg også vond og dårlig mage, selv i normale mengder, så det er ikke bare å bytte det ut heller. Mye å tenke på, og nå ble det mye prat her. Men du kunne ikke skrevet om hvordan dere kuttet ut dette, fordelene ved det, og metodene dere brukte. Tror det kunne vært til motivasjon for å stå imot suget de dagene det kommer:)
  Ha en fin dag du også! Kunne gjerne tatt den snøstormen opp hit istedet, her er det strålende vær men må sitte inne å lese exphil, det er demotiverende det! Men må man så må man:)

  1. Vil anbefale å sjekke ut FODMAP-dietten, den kan være effektiv mot mageplager 🙂

 13. Elisabeth L

  Må bare si at det er utrolig gøy og underholdende å følge dere på snapchat! så mye fra kvelden og morgenkvisten:D dere er jo bare så skjønne alle tre, haha! elsker å lese små funfacts om Nelia i barnehagen, først sussekø, også ny kjæreste? smelt<3

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det 🙂

   1. Henny88

    Finner deg ikke på Snap. Hva er brukernavnet ditt der? 🙂

   2. Caroline

    Mitt er carobergeriksen og Lars-Kristian sitt er lkeriksen23 🙂

   3. Henny88

    Awwww, nå har også jeg lagt deg til på Snap and I love it. Takk for at vi får lov til å følge deg der. <3

 14. Åå, så koselig! Fellesfrokoster er jo bare noe av det koseligste! Og så herlig at lille N har fått seg så gode venner! Det er esktra godt å tenke på de dagene når mamma og pappa sliter litt med å levere i barnehagen <3

  Kjør fint i snøføyka!

  Stor klem

 15. Lykke til i snøstormen! 🙂

 16. Så koselig med frokost! 🙂
  Får jeg spørre om noe utenom innlegget? ..hvilken størrelse har du i dine Asics gel-noosa tri 10? Jeg ligger selv normalt mellom 38 og 39 🙂

  1. Caroline

   Gå for 39! De er litt små 🙂

 17. Ilaria :-)

  Eh.. Du får sikkert denne typen melding her av flere enn meg – men vil bare anbefale å IKKE sette deg i bilen mot Oslo idag!!
  Trafikk-kaos uten sidestykke her, så den turen ville jeg spart meg for!

  1. Caroline

   Har avlyst turen 😉

 18. God morgen Caroline!
  Du er så flink til å kle opp Nelia og deg selv 🙂 Dere er så søte!
  Skulle ønske jeg var like flink som deg til sånt. Jeg har null peiling- klarer ikke shoppe..jeg handler alltid masse jeg ikke bruker som bare bli hengende i skapet, og jeg har aldri noe å ha på meg.
  Takk for lowcarb kaken i går- fin inspirasjon, og den skal jeg bake til påske!
  Klem

 19. Kler du virkelig datteren din slik i barnehagen? Sånn ville jeg kledd min datter i en bursdag/selskap.. Skiller hun seg ikke veldig ut? Jeg er takknemlig for at det ikke et slike pyntedukker i vår barnehage. Der går det i ull og myke klær som tåler å bli tilgriset… Utrolig søt, det er hun!

  1. Caroline

   Jeg tenker ikke over om hun skiller seg ut, men kler henne opp i det jeg/vi syntes er fint og praktisk 🙂 Om noe blir skittent så vasker vi det, ikke verre enn det. Det er ikke bare ull som er mykt, bomull er mykt det også. Hun har ull liggende i barnehagen om det skulle bli aktuelt 🙂

   Du er takknemlig for at det ikke er slike pyntedukker i din barnehage? Vel, jeg er sjeleglad for at Nelia ikke går i «din» barnehage, men i stedet er i en barnehage som ser barna for det de er, ikke for hva de har på seg…

   1. Jannicke

    Jeg har jobbet i barnehage i mange år, og det er ikke uvanlig at barna kommer «pyntet» til barnehagen, og hvorfor skal de ikke det? Vet at mange foreldre, tanter, besteforeldre etc eeelsker å kjøpe slike søte, fine plagg og skal de rekke å få brukt noe før de vokser ut av det må det jo nesten bli i barnehagen, hvor de tilbringer store deler av dagene sine. Flere ganger når jeg har snakket med foreldre/barn hvor barna selv har valgt dagens outfit har de valgt kjole/shorts og tights/strømpebukse for det er veldig deilig å bevege seg i.
    Og bruke klemme/hårbånd er også genialt for å slippe maling, plasterlin, pålegg osv i håret.
    Bare fordi de er fine trenger de ikke å bety at de ikke er komfortable eller egner seg til leking, ei heller at de ikke tåler å bli tilgriset.
    Og når foreldre har lagt ull o.l. i hyllen til barnet skifter jo såklart personalet på barna om det er nødvendig ved for eksempel utelek 🙂

   2. Martine

    Helt enig med deg Caroline! Man skal ikke dømme etter hva man har på seg. Man må få kle ungene sine sånn som man vil. Blir ting skittent, så er det jo bare å vaske det! Unger griser jo seg til ofte, så hvorfor skal det være noe i veien med å grise til et skjørt i stedet for en joggebukse?

   3. Caroline

    En annen ting er jo at ull er fryktelig vanskelig å få rent om det er vanskelige matflekker. Da er det bedre med bomull som tåler hardere vask og ikke koster mer enn halvparten 🙂

   4. Christine

    Et tips til flekkfjerning på ulltøy er flytende gallesåpe, selges på Clas Ohlson. Helt uunnværlig med små barn i huset, anbefales 🙂

   5. arsunola@hotmail.com

    Jenta mi hadde shorts og strømpis på påskefrokost idag. Hylla er full av fleece og ull.
    Skjønner ikke hva som er upraktisk. De tar av shortsen og tar på fleece…
    For varmt inne med ull og fleece uansett.
    Jeg jobber som ped.leder i bhg og hadde bøyd meg i støvet for utstyr og klær som Nelia har.
    Det er ikke hverdags kost for oss…heller å leite etter votter og finne kun en vante i sekken midt på vinteren.
    At barna er fine i tøyet har null å si for vår oppfatning av barnet, de sees for den de er med sin personlighet.

   6. Er enig med deg Caroline. Barn er barn, og det burde ikke ha noe å si hva de har på seg, så lenge det er varmt nok og praktisk! Klespress kommer dessverre senere, og jeg klarer ikke å se for meg at folk tenker at barn skiller seg ut i barnehagen!
    Ha en fin dag!

   7. Jeg er helt enig i at barn er barn, og skal møtes som den de er. I vår barnehage kommenterer ikke de ansatte antrekkene til de små, men sier heller «Så fint å se deg!» om morgenen.

    Mine unger går i pysj, med truse på hodet, mismatch og mye annet rart. De har sin egen estetikk, og får velge selv. Den eneste regelen vi har er at det skal være ull innerst. Det blir fort mye jobb å bytte klær på 25 små mennesker som skal ut å leke!

   8. Syns det blir feil å dømme unger etter klærene de har på seg. «Pyntedukker»? Man behøver ikke å være pyntedukke selv om man kler seg fint. Jeg kledde min datter i både pene klær og mindre pene klær i barnehagen, uten at noen av delene hemmet henne mer eller mindre i leik. Og min datter er ikke noen «pyntedukke» selv om hun liker å kle seg pent.
    Jeg tåler at «penklær» blir møkkete, da vasker jeg dem bare. Det samme når barnet mitt er kledd til selskap, 17.mai eller lignende; så klart hun får leke ute om hun ønsker det, og det gjør ingenting om hun søler noe på seg. De fleste klær tåler å bli tilgriset, som det virker som du beskymrer deg over Hanne. Og det gjør meg heller ingenting at penere klær blir slitt, for jeg syns det er mye bedre at klær brukes enn at de blir hengde i skap til ett par selskap før barna vokser ut av dem.
    Slutt å bry deg så mye om hva andre barn går kledd i, og bekymre deg over om de skiller seg ut, så lenge det ikke er helsefarlig for barna, og konsentrer deg heller mer om dine egne 🙂 Og en ting kan jeg berolige deg med, etter noen år som ansatt i barnehager, og det er at Nelia slett ikke skiller seg ut. I barnehager finner du barn i utkledningsklær, barn som helt tydelig har funnet frem klær og kledd på seg selv, barn med merkeklær, barn med arvetklær, barn med kjedebutikkklær og barn som ankommer barnehagen i nattøy osv.

   9. Anette

    Ull er supert for de små (og store…). Jeg kjøper gallesåpe (grønt såpestykke) på helsekost, den er veldig bra på flekker.

   10. Caroline

    Takk for tips 🙂

   11. I vår barnehage får de ikke bruke bomull på vinterstid. Skal være ull. Det er jo det beste for dem å ha på, men jammen dyrt i lengden. Som du sier er det utrolig vanskelig å få bort flekker så blir mye bruk og kast desverre.

   12. Caroline

    Meg bekjent er det ingen slike regler der hvor Nelia går, men det mest praktiske er jo å ta på noe som gjør at de som jobber der slipper å kle de om hver gang de skal ut 🙂

   13. Elisabeth

    Og noen barn tåler ikke ull. Jeg har et som ikke gjør det. Men det har gått fint med bomull gjennom hele vinteren. Er jeg liksom en grusom mamma da?

   14. En bruker jo ull innerst på body og strømpebukse, og bomull utenpå i form av bukse/genser/kjole, så matsølet kommer jo på bomullstøyet.

   15. Caroline

    Om Nelia hadde hatt på seg så mye inne hadde hun rent vekk, men om hun har flere lag så gjør jo vi det også slik 🙂 Men det er jo uansett ikke poenget, ull kan jo være pyntet det også, akkurat som bomull.

   16. Ull har jo blitt veldig billig, så det er et dårlig argument. Pierre robert, janus, helly hansen osv kjører 40% og andre kampanjer igjennom hele vinteren. Forøvrig er jeg enig at man skal da kunne kle barna i hva man vil. Jeg vet som tidligere bhg ansatt at vi helst setter pris på ullundertøy når det er vinter og kaldt. Jeg har selv en datter som kan gå i ullundertøy en dag, prinsessekjole neste dag og skjørt og pen bluse tredje dagen. På vinteren passer jeg på å ikke bruke så mye tøy som blir mye ekstra jobb for de ansatte å bytte/skifte om når de skal ut og inn i bhg.

   17. Caroline… Det var utrolig godt svart! Helt sant det du sier «Ser barna for det de ER, ikke for hva de har på seg».
    klem <3

   18. Nesten ingen av barna i barnehagen vår går med ull inne. Blir ikke det fryktelig varmt? Vi har jo vanlig innetemperatur i bhg, man går vel ikke med ull inne hele vinteren hjemme heller? Klart vi bytter klær på barna dersom det er behov. De kan jo ikke komme i bobledress og gå med det hele dagen bare fordi det tar lang tid å bytte på alle barna, det er faktisk en del av jobben vår og sørge for at de ikke er for varm/kald, så sørger foreldrene for utvalg i hylla.

   19. Maria H

    Det er jo det som er så fint med ull – den er temperaturregulerende. Dessuten transporterer den fukt og holder deg varm selv om den er våt/fuktig. Her bruker vi ull på lillemor fra topp til tå hele høsten og vinteren. Jeg bruker selv ulltrøye og ullsokker hele vinteren, selv om jeg er inne. Smak og behag sikkert, men det er jo ganske basic at skal man være litt ute vinterstid og holde varmen bruker man ull innerst mot huden 🙂

  2. Charlotte

   Jeg er egentlig ikke en som kommenterer så mye men fikk frysninger på ryggen av og lese dette. : Syns virkelig synd på deg Hanne som i det hele tatt kan tenke sånn.Å kalle et lite uskyldig barn en pyntedukke?! Stakkars datteren din som må ha en slik mor! Netttroll!!

   1. Tina A

    Vel var ikke Hanne sin kommentar noe hyggelig, men «stakkars datteren din som må ha en slik mor» er virkelig en ufin ting å skrive, Charlotte. Det at Hanne skrev noe som ikke var fint synes jeg ikke gir andre rett til å skrive noe ufint.. Ellers er jeg enig med Caroline 🙂

   2. marlene

    Jeg anbefaler Troll sitronsåpe som flekkfjerner

  3. Helt utrolig hva enkelte folk klarer å lire ut av seg. Nå må folk begynne å skjønne at folk er forskjellige, og hva andre velger og gjøre er helt og holdent opp til dem selv. Hvem er du til å irettesette Caroline om hvordan hun skal kle datteren sin? Og sist men ikke minst: har du ikke noe fint å si, trenger du ikke å si noe i det hele tatt. Det er ingen som tvinger deg til å lese bloggen til Caroline, så om du ikke liker det hun legger ut, er det fullt mulig å lukke siden. Er det mulig altså.

  4. Janteloven lenge leve 😉 her skal man ikke stikke seg ut nei… Kle for guds skyld ungen din i noe så nøytralt som mulig så ingen blir fornærmet….

   Helt nydelig morgenbilder! For en vakker liten skapning

  5. Janteloven lenge leve 😉 her skal man ikke stikke seg ut nei… Kle for guds skyld ungen din i noe så nøytralt som mulig så ingen blir fornærmet….

   Helt nydelig morgenbilder! For en vakker liten skapning

  6. Pleier å prøve å unngå å kommentere andres kommentarer, men synes setningen «Jeg er takknemlig for at det ikke et slike pyntedukker i vår barnehage» ble fryktelig lei og unødvendig. Tenker at det skal vel være plass til alle barn, uavhengig av bekledning? Det er vel ikke det som betyr noe? Tenk om andre foreldre kommenterte ditt barn på samme måte?
   Jeg håper og tror du ikke mente det så bokstavelig, men det kan være greit å tenke seg om, da slike kommentarer kan bidra til utestenging, erting og mobbing, spesielt om de ytres foran barn. (jeg er selvfølgelig klar over at du ikke gjorde det nå).

  7. Hanne Tobin

   i recommend you teach your daughter to be confident in whatever she wears and not judge others… But children learn by example so maybe you should work on your manners too

  8. Haha! Må bare si å bruke et skjørt over en tykk strømpebukse er et vanlig hverdags plagg og det er et vanlig syn å se i barnehager den dag i dag. Har selv jobbet ferier i barnehage ved siden av skolen og der kan man alltid se unger springe rundt i skjørt (og det også helt uavhengig om hvilket hjem ungen kommer fra)

   Kanskje neste gang kan man fokusere på å bry seg om barn som ikke eier et plagg,og gjøre en forskjell der enn å bry seg om hvordan andre velger å kle opp ungen sin
   🙂

  9. Sånne mennesker som deg Hanne, er grunnen til at barn blir mobbet. Jeg håper jeg og mine fremtidige barn aldri trenger å møte deg!

  10. tror du virkelig barn på den alderen fryser hverandre ut basert på hvordan de går kledd? for det gjør de ikke, i så tilfelle er det de voksne som skaper det, og da er det sannelig ikke en barnehage jeg ville hatt mitt barn i. Jeg gikk i prinsesse kjoler og til tider kostymer i barnehagen da jeg var liten, nettopp fordi jeg elsket å gå i kjoler.. tok ikke skade av det og det ble aldri noe negativt oppstyr av det heller

  11. Kan ikke helt skjønne hva som var galt med det antrekket? Hvit genser,strømpebukse og skjørt.. Tror du barn i en alder mellom 1 og 5 år tenker på at noen skiller seg ut? Det er jo ikke ballkjole hun har på seg. Kle på vesla det dere vil selv,ingen andre har noe med det å gjøre. Det er vel vi voksne som tenker slikt,ikke barna.

  12. Kjære Hanne, det er trist at du som mor dømmer små barnehagebarn ut fra hva de har på seg. Det virker som du prøver å framstille Caroline i et dårlig/overfladisk lys pga hvordan hun kler datteren sin. Men i bunn og grunn så er det du som sitter og dømmer folk ut fra utseende, ikke Caroline. Jeg håper for guds skyld at du ikke overfører disse holdningene til dine barn, men lærer dem at det er innsiden som teller.

   Jeg kan ikke forstå hvordan det er mulig å bli provosert over at et lite barn blir pyntet. Jeg synes det er synd at det finnes mennesker som skal kritisere andre for hva de har på seg. Det er nemlig sånne kommentarer/holdninger som dine som gjør at folk ikke tørr å være seg selv. Kommentaren din var rett og slett unødvendig og skammelig, spesielt med tanke på at du dro et lite barn med i saken. Det er ikke greit på noen måte! Hvorfor er det så galt når noen pynter seg, men helt ok når de ikke «bryr» seg like mye? Det er bare klær.. Bruk dette som en mulighet til å bli mer ydmyk og åpen, er mitt forslag, fordi holdninger som dette er ikke sunt.

   1. Vibeke

    For en fin kommentar, Nina! Er så enig i alt du skriver.

  13. Mina Fossum

   Å kjære… Så mye teite kommentarer du må lese og forsvare deg for, Caroline!!
   Kle Nelia i det DERE ser er best for Nelia, dere!
   Ingen vet bedre eller kjenner barnet bedre enn foreldrene selv!

   Ønsker dere en flott påske!! 🙂

   1. Caroline

    En flott påske til deg også, Mina 🙂

 20. Camilla

  Er det noen grunn til at du gjør til stemmen din på snapchat? Høres bare så rart/komisk ut. Har jo hørt deg snakke på tv, og da har du jo ikke denne skjærende skrike stemmen.

  1. Er det noen grunn til at hun ikke kan gjøre det? Jeg gjør meg alltid til når jeg sender snaps til kjente, kanskje man er mer komfortabel med litt humor når man filmer seg selv. Alt folk får seg til å lure på også.

  2. Caroline

   Jeg har ikke gjort meg til på snap :/ Skal vel godt gjøres å gjøre seg til så ofte. Kanskje jeg bare er pubertal for tiden, haha :p

   1. Syns stemmen din er den samme jeg 🙂 alle skjønner jo at lyden kan bli forskjellig på tlf og tv.. Men man hører jo at det er samme stemme! Søt, og absolutt ikke skjærende spør du meg 🙂 veldig gøy å følge deg på snap, og btw, Nelia har jo skikkelig rytme hvertfall 😀

  3. Er jo bare å slutte å følge henne på snap om det er så forferdelig for deg. Er en frivilig sak…

 21. Åh, Nelia er like vakker som mamman sin! Skikkelig nydelig er hun. <3

 22. Åå, så koselig med påskefrokost! Smelter av dette bildet av dere 😀

  1. Caroline

   Tuusen takk 🙂 <3

 23. For et genialt studietips! Det må jeg bare prøve! Ha en fin dag 🙂

 24. What a lovely photo of you and princess Nelia!!!You both have fun today!

 25. Hei vakre Caroline! Nå som du utdanner deg innen trening, lurte jeg på om jeg kunne spørre deg om noe? Jeg trener ekstremt mye, i håp om å få bort magefett. Jeg er ganske høy og slank, og har ikke store fedmeproblemer, men vil gjerne bli kvitt det unødvendige fettet rundt magen… Har du noen tips her? Eventuelt til hvordan jeg da bør trene, og matvarer jeg bør kutte ut? Blir kjempe glad for svar, på forhånd tusen takk! <3

 26. Martine Alestad

  Hei! Hvor har du kjøpt stolen du har på hjemme kontoret ditt ?
  Ha en fin dag! 😀

  1. Caroline

   tm design 🙂

 27. Herlighet… «Jeg er takknemlig for at det ikke et slike pyntedukker i vår barnehage»… At det går an å lire fra seg noe slikt, Hanne!! Er det feil å ta på dattera en shorts, strømper og en hvit body? Man vasker klærna om de blir skitne! Jeeeez…. Det er da opp til hver enkelt hvordan de kler barna sine… Nelia går kledd akkurat slik jeg kler min datter… Helt nydelig <3 …

  …husk å gjøre mot andre slik du vil andre skal gjøre mot deg, Hanne – og jeg tror ikke du kommer lenger "ned" enn når du begynner å kritisere foreldre gjennom barna…. Lavmål.

 28. Åh takk for studietips! Tror jeg må begynne med det nå frem til eksamen. Så søt Nelia var! 🙂
  Ha en fin dag videre!

 29. Må bare si at jeg dævvær a dere på snap! Herregud så gøye dere er

  1. Caroline

   Haha 😀

 30. Hei Caroline:)
  Tenkte bare å tipse om at de selger GHD produkter hos Bøllen og Blondinen i Skien.
  Jeg har kjøpt min curl-hold spray der.
  Ha en fortsatt fin (hvit) dag
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk for tips! Da blir det en tur dit i morgen, avhengig :O

   Klem tilbake!

 31. Det er så koselig med arrangementer i barnehagen! 🙂 Lykke til med lesingen 🙂

 32. Førskolelærer

  Man kjører inn en bil. Et barn tilvenner man;)

 33. Jeg følger deg og Lasse på snap, dere gjør meg så himla glad! På vei til Herkules gikk jeg å lo, eneste glade på den strekningen idag :p

  1. Caroline

   Haha 😀

 34. Herregud så gooood 😀 Hun er så søt. Håper dere har hatt en super påskefrokost 🙂 Det ser ut som dere har det så fint sammen alle tre, utrolig koselig 🙂

 35. Haha Jeg elsker å følge dere på snap! Så morsomt når LK sender «behind the scenes» når du har sendt en snap først! Haha. Og til det klesmonsteret over her; jeg jobber i barnehage og det er flere barn som kler seg sånn. Det er også barn som kommer i bhg i ull, men river det av seg så fort de kommer for å ha på en turndrakt med tyllskjørt som ligger i barnehagen. Og har det på hele dagen. Tenker det går helt fint at Nelia går i pene klær jeg..

  1. Caroline

   Haha, han altså :p Tusen takk, så gøy at du følger med 🙂

 36. Hva med å lage et innlegg med studieteknikk-tips? 🙂

 37. Kristin

  Hei! Kan du lage et innlegg med smoothie-oppskrifter? Da tenker jeg mettende, sunne og gode smoothies til frokost, men også søte og gode smoothies som kan nytes med den beste samvittighet når sutsøget eventuelt skulle melde! God påske 🙂

  1. Caroline

   Det kommer en oppskrift snart 😀 Søk gjerne etter smoothie i søkefeltet på bloggen også, har laget en del opp gjennom 🙂

 38. Hei vakre Caroline! Jeg kommenterer så og si aldri på noen blogger, men nå måtte jeg bare slenge meg rundt og gjøre det, siden du fortjener veldig å høre det. Du gjør en helt fantastisk bra jobb med bloggen din, og Nelia er bare supersøt. I tillegg ville jeg bare si et jeg ELSKER at jeg kan følge med på både deg og mannen din på snapchat. Det er så mye morsomt dere legger ut. Dere er min garanti for latter på en ellers grå og trøtt morgen. Liker å se at deres hverdag utenfor bloggen også.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

 39. Jeg var også på påskefrukost med mine små i barnehagen i dag 🙂 Veldig koselig! 🙂 Fin tradisjon! 🙂

 40. Hei Caroline! Dette har sånn ca ingenting å gjøre med dette innlegget, men jeg trenger å takke deg. Jeg har fulgt bloggen din fra starten av, og jeg har alltid vært så imponert over treningsgleden din! Jeg har selv ligget i sengen med ME i 5 år og ikke hatt lov til å bevege meg. Det var først da jeg leste innlegget ditt nå nylig om dine favoritt øvelser for magen at jeg bestemte meg for å prøve. Jeg greier selvfølgelig ikke like mye som «friske» folk, men jeg ville bare takke deg for å gi meg mot. Jeg er lei av å ligge i ro, og jeg kjenner meg så mye bedre allerede. Tusen Takk for at du er du!:)))

  1. Caroline

   Kjære deg! Så fantastisk å høre! Tusen takk for at jeg får være til inspirasjon, det er jeg veldig glad for! Og ikke minst, du skal være veldig stolt av deg selv for at du har tatt et steg i riktig retning, veldig bra 🙂

   Stor klem til deg!

 41. where did u get ur boots?

  1. Caroline

   Bianco by Camilla Pihl 🙂

 42. Sara Katrin

  Du får ta dere en helgeferie til Ålesund. Her er det nemlig overskya, men snøfritt. Var meldt dårlig vær i helga, men så tenker jeg at vårværet er tilbake igjen til uka som kommer. Det må det gjøre, for i helga og kanskje til uken, så skal jeg treffe en kjekkas som jeg smålig har begynt å «date» 😀
  Hiihii 😀

  Det er også spådd tropevær her på Sunnmøre til sommeren, så om det blir tilfelle, så må dere ta dere en tur oppover 😀 Krysser virkelig fingrene for at været blir like bra som ifjor sommer altså..

  1. Caroline

   Håper det blir en tur 🙂 Ålesund er kjempefint, spesielt når været spiller på lag!

 43. Det er så koselig med slike påskefrokoster i barnehagen 🙂 Mine er ferdig med den tiden, men de har påskelunsj på skolen istedet – riktignok uten oss foreldre.

  Har stor glede av å se dere på Snap, både deg og LK 🙂 Jeg vet jo at dere er vanlig mennesker, som alle andre, men likevel ble dere mer «folkelig» (høres ut som jeg beskriver gamle kongen – hehe). Fortsett det gode arbeidet med bloggen, du er knallflink Caroline!

 44. Så flotte bilder av to flotte jenter 🙂 Herlige stemningsbilder 🙂 Si meg, genseren du har på på bildet, hvor er den fra? Likte den godt 🙂 Du kunne ikke tenke deg å lage et innlegg med tips på hverdagsligfinslige gensere? Hadde satt pris på, liker smaken din 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, søte deg 🙂 <3 Den er fra h&m trend 🙂 Det skal jeg notere meg!

   Klemmer!

 45. Utrolig artig å følge dere på snapchat og få litt humoristiske og unpolished innblikk i deres liv, som man ikke nødvendigvis får igjennom bloggen da den har en viss mal og en viss «pakke» den skal presentere!

  1. Caroline

   Morsomt at så mange liker den 🙂

 46. Jeg prøver å finne deg på snapchat, men navnet bare «loader». LK sin fant jeg med en gang.. Vet du om det er en maxgrense for hvor mange som kan følge deg?

  Det hadde vært kjekt å følge dere begge 🙂

  Håper dere har en fin dag i snøværet 🙂

  1. Caroline

   Helt sikkert bare å prøve igjen 🙂 Det skjer noen ganger med meg også, men så funker det når jeg prøver litt senere.

   1. Bare jeg som var utålmodig 🙂

    Nå sitter jeg å smiler selv, dere virker som en fantastisk familie! Nelia er heldig som har dere som foreldre! 🙂

   2. Caroline

    😀

 47. christin

  Så koselig!

 48. Mathilde

  Hvor er den fine koppen fra? 🙂 ha en fin dag!

 49. Så koselig! 🙂 Vi skal avgårde på påskefrokost i barnehagen i morgen, litt tidlig syns jeg, men ungene gleder seg veldig!

  Håper dere har hatt en fin dag <3

 50. Hva heter den sangen du synger til på snap?:D

  1. Caroline

   Madcon – Don’t worry 🙂

 51. Vær glad for at du avlyste Oslo i dag. Lillestrøm – Oslo – Lillestrøm tok sånn seks timer! Haha:)

  1. Caroline

   Oi :O Uff, ja, da var det veldig greit! Har fått gjort masse idag 🙂

 52. Iuliana

  Hei Caroline, havnet på bloggen din litt tilfeldig i November ifjor, har sjekket den nesten hver dag siden. jeg var også litt nysgjerrig pga alt media omtale om deg og bloggen din. Jeg har nå sjekket flere bloggere bare for å forstå hvorfor folk leser blogg 🙂 og synes at din blogg er mest proff, du oppdaterer den oftere, du tar tiden til å svare til alle. Muligens at den er en slags hobby, men jeg ser at du legger mye tid å ressurser i den :). skal følge med videre :).

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂

   Bloggen er nok laaangt mer enn en hobby, og det går med mangfoldige timer med den :O

 53. Hei igjen. Så vakkert bilde av mor og datter 🙂 Og her ser jeg Daniel Wellings klokken som jeg tidligere har sett på deg. Hvilken størrelse er denne? Sort eller brun reim? På forhånd takk! 🙂 Mvh. Nina

 54. Den koppen!! 🙂 SÅ fin! Fått en i gave, men vil gjerne ha flere – hvor er de kjøpt? 🙂 Veldig koselig og gøy å følge dere begge på snapchat!! 🙂

 55. Hei.
  Nelia er nydelig!:-)
  Digger dere på snap, må bare smile av hvor søte og morsomme dere er:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *