påskefrokost

nelia mamma morgenstund kaffe

God morgen til deg Vi skal avgårde til barnehagen sammen med Nelia hvert øyeblikk, for i dag er det felles påskefrokost for de som vil! Jeg gleder meg, det blir så koselig. Jeg vet hvor fint Nelia har det med de andre barna, og det var en fryd å være med i innkjøringsperioden for et par måneder siden. Nå ryktes det at hun har fått seg en ny kjæreste, så da må jeg jo hilse ordentlig på han også 😉 Haha! 

nelia mamma morgenstund kaffe 2

________________________________________________________________________________________________________

Etter påskefrokosten skal jeg mest sannsynlig en tur til Oslo for en avtale, og etter det er jeg bare nødt til å komme meg hjem for å lese. Gårsdagen gikk med til jobb, så da ble det dårlig med lesing. Jeg er jo livredd for å glemme ting, selv om jeg faktisk har god tid enda. Men god tid er relativt, jeg er jo generelt stresset og har hatt mareritt om eksamen siden før jeg meldte meg på utdannelsen *gulp* Nå har jeg teipet opp muskelmenn litt rundt omkring i huset, det var mitt triks da jeg skulle ha eksamen før: henge relevant informasjon og de viktigste tingene på for eksempel døren til toalettet, ved siden av speilet, på kjøleskapet også videre. Det er rett og slett genialt! 

Vel, nå venter påskefrokost med barn og foreldre! Vi sees senere, ha en nydelig dag i snøstormen ♥ 

127 kommentarer

 1. Vær glad for at du avlyste Oslo i dag. Lillestrøm – Oslo – Lillestrøm tok sånn seks timer! Haha:)

  1. Caroline

   Oi :O Uff, ja, da var det veldig greit! Har fått gjort masse idag 🙂

 2. Iuliana

  Hei Caroline, havnet på bloggen din litt tilfeldig i November ifjor, har sjekket den nesten hver dag siden. jeg var også litt nysgjerrig pga alt media omtale om deg og bloggen din. Jeg har nå sjekket flere bloggere bare for å forstå hvorfor folk leser blogg 🙂 og synes at din blogg er mest proff, du oppdaterer den oftere, du tar tiden til å svare til alle. Muligens at den er en slags hobby, men jeg ser at du legger mye tid å ressurser i den :). skal følge med videre :).

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂

   Bloggen er nok laaangt mer enn en hobby, og det går med mangfoldige timer med den :O

 3. Hei igjen. Så vakkert bilde av mor og datter 🙂 Og her ser jeg Daniel Wellings klokken som jeg tidligere har sett på deg. Hvilken størrelse er denne? Sort eller brun reim? På forhånd takk! 🙂 Mvh. Nina

 4. Den koppen!! 🙂 SÅ fin! Fått en i gave, men vil gjerne ha flere – hvor er de kjøpt? 🙂 Veldig koselig og gøy å følge dere begge på snapchat!! 🙂

 5. Hei.
  Nelia er nydelig!:-)
  Digger dere på snap, må bare smile av hvor søte og morsomme dere er:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *