salg hos boozt.com starter i dag

annonse

I dag startet en bra kampanje hos boozt.com: du får 25 prosent rabatt på en rekke varer som faktisk er vårnyheter, så jeg tenkte at jeg ville tipse dere! Kanskje du finner noe til 17.mai her, dersom du ikke skal ha bunad? Du finner alt fra vero moda, selected femme, ralph lauren, ganni, vila og mye mer. Sjekk hele salget her – dette er mine favoritter! 

________________________________________________________________________________________________________

– favorites – 

boozt salg33

beige kåpe tara jarmon / grønn kåpe esprit collection / blårutet kåpe ganni / rosa kåpe vila / rosa kåpe ganni / scuba skirt / blondeshorts day birger et mikelsen / skjørt ichi / skjørt soaked in luxury / genser soaked in luxury / off white blondebh pieces / sort blondebh ganni / veske rebecca minkoff / sko ecco / body pieces / olaskjorte ralph lauren / skinnkjole esprit collection / stripete genser onlyveske ralph lauren 

________________________________________________________________________________________________________

Veldig gøy at så mange likte oppskriften i forrige innlegg! Er det noen som har fått laget den ennå, kanskje? Let me know! Her hjemme har den blitt veldig godt tatt imot, det eneste Lars-Kristian sa da han kom inn døren var KAKE, før han satte kursen mot kjøkkenet. Haha! Vi har spart litt plass til middag også, og det skal vi spise nå, både liten og stor. Jeg kikker innom senere i dag, vi sees på snap i mellomtiden! Håper deres dag har vært fin hittil ♥ 

20 kommentarer

 1. I’m really satisfied with my day so far, thanks for asking 🙂 And I like what you selected here from Boozt, especially the coats are a dream. I saw already some new pieces for my constantly growing coat collection 😉
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Kaka så superdigg ut – den tror jeg vi må prøve oss på her hjemme!

  Ha en nydelig onsdagskveld søta!

 3. Den svarte vesken er nydelig!

 4. Blir nok bunad på 17 mai, men skal i to konfirmasjoner i vår så da trenger jeg jo en kjole… kanskje jeg finner en her? 🙂

  1. Bunad brukes jo i konformasjon……

 5. Hei lurer på hvilken str./modell du har i Daniel Wellington klokken? Er så usikker på hvilken str. jeg skal kjøpe og håper du kan hjelpe

  1. Caroline

   Hvilken tenker du på? Jeg har 3 forskjellige modeller 🙂

 6. Dette er et spørsmål som er litt off topic, men lurer på om du kunne laget noen inspirasjonsinnlegg på barneklær også

 7. Dette er et spørsmål som er litt off topic, men lurer på om du kunne laget noen inspirasjonsinnlegg på barneklær også

 8. Interesting choices!

 9. Mycket fina plagg =)

  Om ni vill få riktigt bra tips till shopping för hemmet så kika in på http://www.modevarlden.se nu!!!

  Kram Johanna

 10. Kristine

  Kan du ha spørsmålsrunde snart?

 11. Skjorta fra Ralph Lauren har jeg, og jeg elsker den! Så lett å kle opp, eller ned.

 12. Synes du har hatt forferdelig mye reklame/innlegg som er sponset i det siste. Det virker som du er blitt mye mer opptatt av salg, og når du først skriver «vanlige» innlegg legger du jo såvidt ut 1 eller 2 innlegg om dagen, i forhold til reklame som kommer nesten hele tiden. Synes bloggen din hadde høyere kvalitet før og var mer fokusert på leserglede enn reklame/penger. Forstår at blogg er jobben din, men synes du har byttet veldig fokus.

  1. Caroline

   Hei Emilie 🙂

   Sammenlignet med i fjor så har vi nesten halvert antall rene reklameinnlegg. Dvs. at det nå er 50 prosent mindre rene reklameinnlegg. Det er en bevisst strategi vi har valgt. Så jeg er nok ikke helt enig i det du skriver :/

 13. Ingvild

  Kan du ikke lage en liknende post om vesker for jobb? Snart ferdig som siv.ing-student, og siden stilen din er så kul så hadde det vært gøy med tips til litt finere vesker til og fra kontoret!

 14. My kult!:) men den nederste kåpa helt til høyre ligna veldig på morgenkåpa mi… 😉

 15. Ooo- den som bare hadde penger.. 😀

 16. Johanne

  Har du link til bodyen? 🙂 Sliter med å finne frem på boozt..

 17. Linken til bodyen har falt bort..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *