god natt, min skatt

god natta skatt

God kveld til deg! I dag har det virkelig gått i ett siden forrige gang jeg kikket innom her, så det var deilig å komme hjem, få unna middagen og deretter innta den faste plassen i sofaen med Nelia i fanget og hennes utvalgte bok. Denne kvelden ble det nyeste tilskudd i samlingen, som er en Prinsesse Sofia-bok med masse lyder. Det er så stas og hun kan jo ikke få sagt «oi» nok ganger i løpet av en side. 

________________________________________________________________________________________________________

god natta skatt 2god natta skatt 3

Det er kjempegøy at såpass mange følger meg på snapchat allerede! Der får jeg liksom delt litt mer litt kjappere, og jeg synes det er så gøy selv også! Og Lars-Kristian, han har jo blitt helt hekta, men det er vel kanskje både morsomt og ikke alltid like morsomt for min del 😉 For ordens skyld: CaroBergEriksen og lkeriksen23.  

________________________________________________________________________________________________________

Jeg var, som jeg nevnte, i et møte i Sandefjord i dag, og der var jeg hos Komplettgruppen for å møte Blush.no-gjengen. For et fint knippe, og for et utrolig flott sted! De har blant annet et robotsystem som pakker alle pakkene deres, så dere på snap? Så kult! Vi skal starte å jobbe sammen, og det betyr nytt materiale til kategorien «skjønnhet» igjen ganske snart. Gleder meg!

Ellers begynner jeg å bli vanvittig sliten som følge av en nesten-våkenatt, men jeg skal ikke si det for høyt, ettersom Lars-Kristian tross alt er MYE trøttere enn meg 😉 Jeg tror vi ser på en tidlig kveld begge to, og så krysser jeg alt jeg har for at lille sover gjennom hele natten *krysseraltjeghar*  Så ja, det er vel på tide å runde av dette innlegget som allerede omhandler altfor mye diverse pjatt.. Sov godt, dere ♥ 

86 kommentarer

 1. Haha, det er kjempegøy å følge dere på snapchat. Ser ut som det går i 100 hjemme hos dere, haha! 😉 hva skjedde i trappen? Slo du tåen eller satt du fast? Klem

  1. Caroline

   Haha, så gøy at du synes det :p Jeg slo kneet borti den grinden til Nelia da jeg skulle gå opp :O Det var så vondt :/

   Klem tilbake til deg! 🙂

 2. Hej Caroline,
  Jeg ved ikke om du har set min besked – jeg spurgte hvilken type/merke pesto dere bruger? 🙂

  1. Caroline

   Vi bruker den fra barilla 🙂

 3. åååå! Det varmer et makeup artist-hjerte å se blushkosten i hånda til Nelia <3 Den er sikkert veldig myk og god å kose med 🙂 Har du noen favorittmerker innen sminkekoster? Jeg har akkurat bestilt meg et helt nytt kit fra Zoeva. Kommer sikkert et innlegg om det på bloggen etter hvert 🙂

  Legg deg tidlig med god samvittighet. Dere fortjener det begge to 🙂
  Klem til deg <3
  http://sofiemortensen.com

 4. Herrreeeeemin så skjønn Nelia er <3

 5. Jeanette

  Digger snapchattene deres 🙂 Veldig koselig å følge dere. Nelia er så skjønn og det virker som dere har et så godt og sunt forhold! Mye tulling pg det er jo kjempeviktig med humor i forholdet 🙂

 6. Har lyst til å lese mer om Nelia jeg! Selvsagt ikke altfor private ting, men gjerne om utstyr, klær, om hun trives i barnehagen etc. Har selv en jente som er etpar måneder eldre, og du verden hvor fantastisk denne alderen er! Hun lærer jo noe nytt hver dag, skjønner omtrent alt vi sier til henne, og ELSKER å være i barnehagen 🙂

  1. Caroline

   Det er notert, skal jeg se hva jeg får til fremover 🙂 Venter på siste rest av antrekket til 17.mai som jeg bestilte i forrige uke, så jeg tenkte i hvert fall å poste det når alt har kommet i hus 😀 Her er også barnehagen stor, stor stas 😉

   Klem!

   1. Huff nei, ikke mer om Nelia!! Ikke at du skriver for mye eller mye om henne nå, men jeg føler det blir mer og mer mammablogg om du skriver mer og da blir det kjedelig…. Nå finner du en fin balanse hvor hun blir dratt inn siden hun er en del av hverdagen din syns jeg, det jeg ikke ønsker å lese scroller jeg jo bare forbi, men håper ikke det kommer oftere «baby/barn»tilbehørinnlegg!!

   2. Helt enig med Beth. Styrer konsekvent unna mammablogger. Har selv to barn, og når jeg har egentid, som for eksempel når jeg leser blogger, vil jeg heller drømme meg bort i «voksenting» enn å forholde meg enda mer til barn. Dessuten kanskje greit for Nelia sin del også, å slippe å få alt hun gjør offentlig. Du har jo ingen garanti for at hun senere kommer til å like at du har gjort det.

   3. Jeg synes ikke det burde skrives mer om Nelia. Er det for barnets beste, eller ditt eget? Barn har også rett til personvern og barnets hensyn må går foran de voksnes. Man vet aldri hvor disse bildene havner på nettet.

   4. Nelia er en sentral del av livet ditt, så jeg vil veldig gjerne høre mer om henne jeg! 🙂 🙂 Har to barn selv, og synes det er kjekt med noen innlegg om henne, hva ho liker å leke med, personlighet osv 🙂 Pluss alt det andre du skriver om; mat, sminke, klær og ikke minst trening! 🙂 Digger bloggen din! 🙂

   5. Veldig enig.

   6. Jooo, mer Nelia 🙂 Hun er så skjønn!!

 7. Hvor mange våken netter har dere hatt totalt med Nemlig? Og hvor mange timer sover hun på dagen nå?

  1. Caroline

   Vi har vel ikke hatt en eneste våkenatt med Nelia, men i starten var jo noen netter hvor det bare ble 3-4 timer søvn 🙂 Har ikke tall på hvor mange :/ Hun sover 1-3 timer på dagen, varierer litt 🙂

 8. Skulle stå Nelia , haha. Skriver fra ny mobil og den er litt vanskelig å skrive fra enda

 9. Har lars kristian stengt snap chat ? Får ikke til å legge til ikeriksen23 :/

  1. Caroline

   lkeriksen23, ikke ikeriksen23 🙂

   1. Digger snappene til Lars Kristian.
    Ler meg ihjel, haha *thumbsUp
    Får sett en annen side av deg/dere gjennom snappen, har faktisk begynt å like deg 🙂 (misforstå meg ikke, det er ikke det at jg ikke likte deg før) hehe

 10. Hva med annonsemerking?:)

  1. Theresa

   For hva da?

   1. Blush.no-samarbeidet?

   2. Karoline

    For å leve, tydligvis…..

  2. Hvorfor skal hun annonsemerke? Hun forteller om et samarbeid ikke om et produkt, to forskjellige ting.

 11. Hei er ei godt voksen dame som sliter med mye fett på magen,kan du please fortelle hva slags mat og evt øvelser jeg kan gjøre for å få bort «litt» av den.Er ganske fortvilende og alltid se gravid ut.På forhånd takk

 12. Goodnight!Sweet dreams!

 13. Så mysigt!

 14. Dere er jo så søte på snapchat! Takk for at dere deler 🙂
  Jeg liker Blush kjempegodt!! Glad for å høre at du skal samarbeide med dem 🙂

 15. Koselig lesebilde av dere to

  1. Her kom bare litt av kommentaren min med.
   Kjempe gøy å følge deg og LK på snap!

 16. Åh, så koselige bilder 🙂 Supergøy å følge dere på snapchat!

 17. Ja hørte noe om at du var på blush i dag. Fikk telefon fra gubben som jobber på komplett lagret om at du var der. Han vet at jeg leser bloggen din så måte le litt når han ringte meg litt gira hehe.

  1. Caroline

   Haha 😀 Ja, var innom en tur for et møte 🙂

 18. hei:) hvor er kosedressen fra?:)

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 19. Det er så gøy og se dere på snap, dere er så søte 🙂
  Har vært fast leser i et par år nå og du er en stor inspirasjon!
  Tusen takk for at du er den du er og at du ikke gir opp!

 20. Jeg liker veldig godt de her «pjatte» innleggene dine. Det blir så verdagslig, og så genuint 🙂

 21. Så gøy å se dere på snap! 🙂 Gøyale mennesker alså! 🙂 Herlig par! 🙂

  1. Caroline

   🙂

 22. Herlighet, såå gøy det har vært å følge dere begge på snapchat de siste dagene! 😀 Helt hysterisk morsomt med Lars Kristian som har litt av disse «behind the scenes», så morsomt å se deg og den lille familien din i litt mer upyntede omstendigheter

  1. Caroline

   Haha 😀 Så morsomt at du synes det 🙂

 23. Nice picture of all of you! 🙂
  Your dogs seem to need some use of a comb to their hair.

 24. Hei Caroline!
  Så fantastisk søte bilder<3
  Lurte bare på hvor du får tak i alle de fine hårbåndene jeg? Stor klem!

  1. Caroline

   fra asos, becksøndergaard og bla. bikbok 🙂

 25. Madeleine

  Digger dere på snap! Hva er det du ler sånn av i trappa??

  1. Caroline

   Jeg ler ikke, jeg «gråter» 🙁 Slo tåa mi :O

   1. Tåa eller kneet? 😉
    Eller begge deler :0 au!

   2. Caroline

    Begge deler 😀

 26. Love love love that your snap chat is open 🙂 🙂

 27. Dere har det så vakkert hjemme. Hvor mye koster sofaen deres?

  1. Nå tenkte jeg på sofaen i andre etasje 😛

 28. Dere har vært heldig med tanke på nattesøvn etter dere fikk Nelia… Her har jeg ikke sovet EN HEL NATT PÅ TO ÅR…..Det lurer jeg på hvordan du hadde taklet når du klager over en natt i ny og ne…Godt det finnes sminke som dekker ringer under øynene:)

  1. Caroline

   Jeg vet vi har vært heldige 🙂 Og dersom det skulle vært eller skulle blitt annerledes, tror jeg at jeg hadde tilpasset meg det helt fint som noen andre 🙂

 29. Hei Caroline! Lurer på en ting kan ikke du begynne med en egen youtube kanal. hadde vart kjekkt. Lit sån at man kan følje med deg en dag i din vardag. alt i fra trening til møten….

  Ønsker deg en fin dag vidare.

  Hilsen Emma

 30. Ingvild

  Hei!
  Jeg skal selv studere Fitness Årsstudium ved Active Education (ett semester ernæring, og ett semester PT-utdannelse) fra og med høsten 2015, og håper du kan svare meg på noen spørsmål. Vet du går PT-utdannelse, og dette er den samme som jeg skal ta våren 2016 🙂

  Er pensum stort? Som jeg har forstått det, så bruker du to semester på det som egentlig er ment for ett semester? Det vil jo da si at jeg får dobbelt så mye pensum som deg. Tror du jeg får tid til å jobbe deltid ved siden av å studere på Active Education?
  Hvordan en omfanget av pensum sammenlignet med pensum på andre studier du har tatt?

  Hilsen Ingvild 🙂

  1. Caroline

   Det er mye pensum på kort tid, jeg har så utrolig mye å gjøre, så jeg hadde aldri hatt sjans til å komme gjennom på et halvt år. Da måtte jeg i så fall ha kuttet ned drastisk på bloggarbeid. Jeg tror derimot deltid ved siden av skal gå veldig fint! Har du barn? Hvis ikke, sparer du også litt tid 😉

   Masse lykke til! Det er veldig spennende 🙂

   Klem!

   1. Ingvild

    Tusen takk for svar! Nei, har ikke barn. Er 20 år, og føler meg som et barn selv enda… Haha 😀 Men lærer utrolig langsomt, bruker en haug med tid på å få ting til å sitte i hodet. Håper likevel jeg skal klare studiet fint, kombinert med deltidsjobb, familie, venner og kjæreste 🙂

 31. Det er gøy med lyder for han lille hos oss også. Han liker mer Thomas The tank engine og postman pat da. Men de to større jentene til mannen hadde nok ikke sagt nei til Sofia den første. Selv om lydbok kanskje ble litt barnslig for dem. Haha 🙂

 32. Er du sluttet å samarbeide med Coverbrands? 🙂

  1. Caroline

   Vi avsluttet samarbeidet med Cover Brands i fjor sommer rett før Skal vi Danse begynte 🙂

   1. Hvorfor? 🙂 syntes de er mer troverdig enn blush. Har egentlig ikke noe grunn, men bare et inntrykk jeg har 🙂

   2. Caroline

    Vi ble bare ikke enig om en ny avtale 🙂

   3. Blush er helt konge, og desidert billigst på nett i Norge. Bestiller alltid derfra og aldri hatt problemer, gjort det i flere år. Men, øker de prisene så ser jeg meg om etter noen andre 😉

    Hilde

 33. Hei,
  Koselig å lese om deg og hverdagslivet deres.. Som hjemmeværende mamma ser jeg at hjemmeantrekkene dine appelerer godt til meg 😉 hvor kjøper du og hva er det du knytter i håret?
  Vil også si st jeg er gått fra å være en meget stor skeptiker av deg til å bli hel hekta på bloggen din – stå på!

  1. Caroline

   Tusen takk, og takk igjen 🙂

   Dette er fra asos, men de har også på nelly og for eks. bikbok 🙂

 34. veroniqueZBT

  Bonjour Caroline, c’est super de faire la lecture avec les enfants. Moi, j’ai mis en carton ce week-end les tonnes de livres d’enfant de mes fils, snif ! Le temps passe si vite, il faut profiter de tous les petits moments ensemble. Je vous embrasse. De France

 35. Hei,

  Vil først og fremst si at jeg blir så glad av å lese bloggen din, syntes det er herlig og inspirerende at du alltid virker så positiv og fornøyd. Det er rett og slett veldig hyggelig å klikke seg inn på bloggen din.
  Så til det jeg egentlig lurer på, hvor er sjeselongen/stolen i innlegget kjøpt? Den er så fin!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Den er fra TM Design 🙂

 36. Så kooooseliiiig! 🙂 Har Nelia begynt å prate litt? Eller sagt sitt første skikkelige ord? For ei skjønn lita tøtte hun er 🙂

  Må slenge meg på kommentaren om Snap jeg også, så utrolig gøy det er å følge dere 😀 haha. Dere er en herlig gjeng!

  Ønsker deg en fin dag 🙂

 37. CAROLINE! Matte bare si at du ser sa utrolig godt ut! Jeg sa deg pa en gammel episode av fire stjerners middag og WOW du har virkelig vokst deg helt utrolig pen de siste arene! Du var nydelig pa fire stjerners middag men na er du bare enda penere! Du og angelina jolie har noe med a bare bli bedre for hvert aar som gar.. faen sa heldig du er 😛 Glad pa dine vegne! du fortjener alt godt 🙂

  Haper du har en kjempe fin dag med den vakre datteren din og mannen din!

  sender masse kjaerlighet din vei og takker for en kjempe lekker blogg!

  KLEM!

  1. Caroline

   Wow 😀 Tusen takk, så snill du er <3 😀

 38. åh, så herlig hun er ! Jeg blir snart tante og gleder meg skikkelig til en liten godklump å kose med 🙂

 39. Hei Caroline! Et lite tips 🙂 Slike barnebøker er masseprodusert og er laget kun for at produsentene skal tjene penger. Disse blir dermed lite pedagogiske og vil heller anbefale å gå til investering av pekebøker fra bokhandler og lignende. Innholdsmessig har disse bøkene mye bedre kvalitet, men samtidig like morsomme for barna 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

  2. Å pliiiiis. Jeg er så ufattelig lei av at ALT må være så pedagogisk korrekt til ALLE tider. Jeg er lærer, og jeg er opptatt av det pedagogiske jeg også altså, men ingen barn dør av å lese en upedagogisk bok kun for underholdningen heller. Det er på tide at folk begynner å roe ned, slappe av, og ha troen på at barnet mest sannsynlig lærer både farger, tall og får et godt ordforråd selv om de innimellom leser en «masseprodusert» bok som «er laget kun for at produsentene skal tjene penger». Caroline har helt sikkert pekebøker fra bokhandlere også. Ærlig talt.

   1. Neliane

    Enig med deg Tone. Disse pedagogene som alltid skal være så viktige og alt skal være så korrekt…..Får være måte på!

    Minner meg om filmen «Foreldre på livstid». Litt «gammel film» men den ene faren i filmen tar helt av i forsøket på at poden BARE skal ha det pedagogisk riktige til enhver tid :-). Latterlig 🙂

 40. Hei jeg får ikke opp Lars på snappchat

  1. Caroline

   lkeriksen23 🙂

 41. Trodde du samarbeidet med Bush.no hele tiden, har det ikke vært header reklame fra de på bloggen ganske lenge, eller tar jeg feil å blander med noen andre?

  1. *blush mente jeg

  2. Caroline

   De har hatt noen innlegg siden i fjor sommer og kjørt noen banners, men det har Makestyle også 🙂 Nå har vi endelig fått på plass en langsiktig avtale, som gjør at jeg kan planlegge innlegg frem i tid 🙂

 42. Lenejoh

  Følger dere begge på snapchat nå, kjempegøy å følge med på dere! 😀
  Liker dere veldig godt <3

  1. Caroline

   Så koselig! Takk for follow, veldig gøy med snap 🙂

 43. Hei! For en nydelig sjeselong/stor stol! Hvor fikk du kjøpt den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *