not a blue monday

caroline berg eriksen morning glory pre easter

Mandag! Endelig er du her og denne uken startet du jammen mykt! Nelia sov helt til halv åtte, og dermed fikk foreldrene litt ekstra tid til en kaffekopp på sengekanten helt alene, jeg kan ikke huske forrige hverdag det var tilfellet. Hverdagslykke på sitt beste!

________________________________________________________________________________________________________

pink easter breakfast 

caroline berg eriksen morning glory pre easter treningsdagbok

I dag serverte jeg rosa egg til frokost, er de ikke skjønne? Det nærmer seg jo påske, og slike småting gjør denne høytiden litt ekstra søt, synes jeg. Jeg kan i hvert fall se for meg Nelia glede seg til frokosten når hun blir eldre og påsken nærmer seg, fordi hun lurer på hvilken farge egget skal ha denne gangen 😉 Det er kjempelett: du tilsetter bare litt konditorfarge i vannet hvor du koker eggene. Det kan være rødt, blått, gult, grønt – akkurat hva du vil. Fargen setter seg fort og vil ikke forsvinne selv om du legger egget i kaldt vann etterpå. Jo mindre farge – dess svakere farge, så om du vil ha lyse pastellegg, tilsetter du bare litt mindre og om du vil ha sterke farger, tilsetter du masse. 

caroline berg eriksen morning glory pre easter påskeegg eatser egg colour pink coffee

________________________________________________________________________________________________________

Jeg har planlagt treningsuken min, og er litt skuffet over innsatsen den som gikk. Kanskje ikke direkte skuffet, men jeg mangler en økt som var avgjørende for at jeg skulle løpe langt, langt, langt denne uken. Det er ikke alltid det går som planlagt lenger, og det er egentlig helt greit. Jeg har det jo ikke travelt med å oppnå verken det ene eller det andre, og vet at jeg har prioritert ting som jeg måtte 🙂 Det viktigste er at jeg er aktiv. Jeg starter i hvert fall denne uken med en lang langkjøring! Så håper jeg snøen forsvinner slik at jeg kan legge løpeturen ut igjen, det var så deilig da mamma og jeg powerwalket og småjogget i to timer med Nelia i vognen på lørdag! Vil ha tilbake vårværet! I mellomtiden får jeg nyte litt rosa påskeegg – det gir meg faktisk litt vårvibber 

caroline berg eriksen morning glory pre easter påskeegg eatser egg colour pink coffee - 2

Håper deres mandag blir fin ♥ 

71 kommentarer

 1. Hvor er egg -glasset fra og hjerteskjen?

  1. Caroline

   egg-glassene er noen år gamle nå, fra TM design 🙂 Hjerteskjeen var en bryllupsgave, men mener de er fra Alessi 🙂

 2. Elisabeth

  Så koslig:) god start på dagen gjør så godt! Jeg pleier å lage gule egg i påsken, men kjempe koselig med rosa å evt grønne også, takk for tipset!
  Jeg lurte på om du har noe hotell anbefaler stokholm og anbefale?? Jeg har ikke vært der før, så nå har jeg bestilt fly biletter, men må også få bestilt hotell:)

  Ha en strålende dag!

  1. Elisabeth

   Ble litt rot på slutten der;) men jeg mente om du kan anbefale noe hotell i Stokholm:)

  2. Caroline

   Jeg har bare vært der et par ganger, og husker faktisk ikke helt hvor vi har bodd :/ Men kanskje noen andre her har tips? 🙂

  3. Anbefaler Nordic C Hotel, ligger veldig sentralt med nærhet til alt:) Hotellet har også god standard og god pris(da jeg bodde der i hvertfall), ligger også rett ved siden av sentralbanestasjonen som er veldig kjekt til og fra Arlanda https://www.nordicchoicehotels.no/nordic-resort/nordic-c/

  4. Nobis er et kjempefint hotell 🙂 Ligger midt i sentrum!

 3. åh, det var utrolig fint! Sikkert kjempegøy for barn 🙂 Håper du får en herlig uke !

 4. The pink boiled egg is sooo funny!!Good day!

  1. Caroline

   Haha, I know 😀 Thank you 🙂

 5. Sofie M

  herlig herlig! Her starter vi uka og mandagen med en knallhard styrkeøkt. Samboeren har gått meg mer interessert i styrke og det er gøy å merke forbedringer. Tror jaggu rompa har fått seg ett løft gitt!

  Håper du får en fin mandag!
  Klem til deg <3
  http://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Å, så gøy 😀 Fantastisk jobba!

   Klem tilbake 🙂

 6. Er håret ditt sånn når du våkner? I så fall, hva er hemmeligheten? Mitt ser ut som et kråkereir 🙂

  1. Caroline

   Jeg krøller det jo ganske ofte, så det er fortsat krøller når jeg våkner, ja 🙂 Bare å gre gjennom det først 🙂

 7. Ahh, for et nydelig innlegg! Perfekt på en ellers så trøtt og grå mandag. Håper du får en fin uke 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det samme ti deg!

 8. Mariann

  Hei 🙂 Du kommer sikkert til å få mange spørsmål, men hvor har du kjøpt de nydelige eggeglassene? Ha en fin mandag!

 9. Hvor har du kjøpt eggholderen? Kjempe kult å gjøre noe annerledes med mat! 🙂

 10. God morgen! Hvor er det nydelige eggeglasset fra? 😀

 11. Kathrine

  Det er det kuleste egget jeg har sett! 🙂
  Er ikke noe fan av konditorfarge, men jeg antar at det ikke påvirker egget på noe annet vis enn fargen på skallet så tusen takk for et kult eggetips!

 12. Hei!
  For noen herlige mandag morgen-bilder 😀 Nå fikk iallefall jeg en fin start. Liker at du er så positiv til mandag og starten på nye uker – det smitter 😉 Du inspirerte meg nettopp til å invitere vennegjengen på frokost i påsken med fargerike egg 😀 Ha en riktig så fin dag og uke, Caroline <3

  Klem fra meg.

  1. Caroline

   Å, så gøy 😀 Det blir sikkert en veldig koselig event 🙂

   Klemmer tilbake – og good uke!

 13. Mia Elise

  Hei, vi har en nespresso kaffemaskin, og jeg lurer på om det er sukker i disse kapslene? vet du noe om det?

  1. Caroline

   Kaffekapslene er ren kaffe 🙂

 14. Hvor er eggeglassene dine fra? Mvh.

 15. Madelen

  Rosa egg lagde vi i helga. Alltid like stas! Kanskje det var oss du fikk inspirasjon fra på snap 🙂

  1. Caroline

   Jeg fikk inspirasjon fra pinterest 🙂

 16. God formiddag! Det sitatet som står i treningsdagboken din traff en smule lavt i dag idét jeg slikket i meg siste skjeen med sjokoladekake mens jeg leste innlegget ditt, he he. 😀

  Det jeg lurte på er når du tenker å løpe halvmaraton (for det er det du trener deg opp til om jeg har forstått riktig?)? Kom gjerne med en litt detaljert løpsplanlegger om du har dette, og ser syn på å dele. Jeg har nemlig planer om et halvmaraton senere i år, men har hatt en nokså lang løpspause av helsemessige årsaker og har nettopp startet å bygge meg opp igjen (d.v.s. <10 km går bra, om enn tregere enn normalt). Og enda en ting: Beste tips til tannbleking?

  Ha en fin dag!

 17. Wow for et artig lite triks! Har du prøvd å ha flere farger i på en gang? jeg lurer på om det vil resultere i en mindre fin brun..grønn..aktig et eller annet farge eller om det vil skape et egg med masse fine farger! Dette skal jeg sannelig prøve meg på selv!

 18. For en skjønn idè! Perfekt til påskefrokosten 🙂

 19. Snapchaten deres makes my day :’D Haha, men seriøst, du har den herligste og søteste familien!

  1. Caroline

   Haha, så koselig å høre 😀

   Klem!

 20. Å, håret ditt er så nydelig!! 🙂 <3 Det ser både fyldig, blankt og mykt ut 🙂 Er det den siste krølltangen du omtalte (for "myke krøller") du har brukt her og ellers på de siste bildene? Jeg har i det siste brukt rettetang for å lage krøller, da jeg synes det går raskere enn med krølltang, men jeg sprayer så mye med både varmebeskyttende spray og hårspray at jeg synes håret blir så stivt av det. Blir ikke håret ditt stivt av produktene du bruker ved krølling?Føler også håret mitt har blitt tørt og slitt i tuppene etter jeg har krøllet det litt oftere i det siste. Noen tips til amatøren meg? 🙂 Til opplysning bruker jeg varmebeskyttende spray Sebastian Shine Define (http://www.iglow.no/sebastian_shine_define_hairspray/) og avslutter med Elnett fuktbeskyttende hårspray. Håper på svar 🙂

  1. Caroline

   Det er kun den jeg har brukt siden jeg fikk den 🙂 #hekta

   Jeg synes ikke håret mitt blir stivt, men bruker gjerne litt hårolje innimellom for å unngå krusete hår 🙂

   1. Det er vel extensions du har, er det ikke? 🙂

   2. Caroline

    Jo, jeg har extensions fra balmain 🙂

 21. Vil konditorfargen dette seg i kjelen, eller skylles det lett av? 🙂

  1. Caroline

   Har ikke gjort det her i hvert fall 🙂

  2. Sette*

 22. Å, så søte de var! Morsomt med små ting som gir litt glede 😀

  Gleder meg mye til påske nå, i morgen skal jeg en tur til byen for å handle inn varer til å lage lavkarbogodis til påskeegget mitt 🙂 Skal bruke flere av oppskriftene fra boken din, som jeg virkelig har fått mye glede av! 🙂

  Ønsker deg en herlig dag, flotte Caroline! 🙂

 23. Åååå den mandagsgleden din er så herlig smittende!! 🙂 jeg har alltid hatt en litt lunken følelse for mandag, helga er over osv… Men nå har jeg fått et nytt syn på mandagen; ny start, nye muligheter! Så deilig positivt! Tusen takk! 🙂

 24. Så lurt! Jeg skal jammen prøve meg på noen rosa påskeegg ☺

 25. Meldingene mine forsvinner, lurer hvertfall bare på hvilke kategorier sminke du bruker til vanlig hverdag/ fin hverdag, feks solpudder og rouge, bruker du begge deler? Og hver dag?
  Eller bare ala som ut å gå i København.
  Bare lurer for synes du er så fint sminket 🙂

 26. hvis man har løkskall i vannet når man koker egg, så blir de gule. 🙂

  1. har ikkje prøvd med skall fra rødløk, men kanskje blir dei da rosa..?

   1. Anette

    Rødløk blir også gult, finere enn gul løk syns jeg.. Rødbeter blir rosa, brokkoli blir grønt.. Blåbær blå 🙂

 27. Så søtt med rosa egg 🙂 Lurt med konditorfarge. Har hørt man kan bruke naturlige ting også. Men ikke prøvd selv. Sånn som saften fra rødbeter og gult løkskall. Er jo ikke alltid man har konditorfarge lett tilgjengelig 🙂

  Ha en fin uke!

 28. For et fantastisk bra tips! Jeg skal hjem på påskeferie og da blir det egg i alle muligens farger til frokost! Det gledes!
  Du er en super inspirasjon i hverdagen og jeg måtte bare legge igjen en kommentar nå!
  Ha en flott uke, Caroline <3
  klem i fleng

 29. Man kan ha rødløk i vannet så blir egget rosa og gult ved vanlig løk – gir ikke smak på egget 🙂

 30. Morsom ide å farge eggene! Så stilig, der fikk jeg en super ide til påske frokosten 🙂 Som helt sikkert vil bli kommentert hehe Blir i så godt humør av å lese blogg innleggene dine og spes smittsomt er det på mandagene 🙂 Kommentarene tilbake er det så som så med noen ganger!!! Så skjønner deg veldig godt at du ble skuffa på noen tilbake meldinger ang dyrevern!! Halleluja… Ha en super fin mandag :-))) Pssst. I kveld er det, The biggest looser!

  1. Caroline

   SÅ koselig å høre, takk 😀

   Å, håper å få det med meg! Rakk jo aldri forrige uke :O

   Klem til deg 🙂

 31. Du er fin, men for tynn. Hadde vært finere med litt mer kjøtt på kroppen:)

 32. Jeg har en sånn eggehuller som jeg bruker før jeg legger egget i vannet for å være sikker på at det ikke skal sprekke. Det er kanskje greit å ikke bruke dette om man har konditorfarge i? For da siver vel kanskje fargen inn i egget, hehe…

 33. Det øverste bildet var nydelig 🙂 Classy og vakkert.

 34. Alle meldingene mine blir bare slettet? :/

 35. Så søtt! Skal definitivt prøve det en gang! 🙂 Også var du veldig fin på håret forresten – jeg skulle gjerne likt å våknet opp sånn 🙂

 36. Hvilken fargetilsetning (konditorfarge) har du brukt på egget? Bruker du den vanlige, flytende fra Idun som man får kjøpt på dagligvarebutikken, den kremete i tube fra dr.Oetker, eller en helt annen?

  1. Caroline

   Den flytende fra Idun 🙂

 37. Så gøy med eggene! Skal absolutt prøve selv:) Vet su om det spiller noen rolle om man bruker hvite eller brune egg? Ca. hvor mye konditorfarge bruker du? Jeg har liksom ikke peiling om det er noen dråper eller en halv flaske;)

  1. Caroline

   Brune tror jeg fungerer dårlig, jeg ville valgt hvite 🙂 Jeg målte ikke opp konditorfarge, bare tok masse opp i 😀

 38. Ååh, så morsomt 😀 Tror jammen jeg må bake rundstykker og invitere på familiefrokost med slike i påskeuka:-D

 39. Jacqueline

  Hi, nice post 🙂
  Where did you get the bedclothes ? Are lovely in that beige colors and pink flowers!

  1. Caroline

   KID or Princess 🙂

 40. Hello, can you write how to make pink eggs in english? please

  1. Caroline

   Just add some food coloring to the water while you boil the egg 🙂

 41. Katrine

  Hei 🙂
  Er det rosa konditorfarge du har brukt? Hvor får man tak i det?
  Har bare funnet rød jeg.

  1. Caroline

   Rød, du får det på alle dagligvarebutikker 🙂

 42. hello caroline 🙂
  i would realy like to know how to make pink eggs.
  unfurtunatly i dont understan a word..
  could you explain in english? please

  1. Caroline

   I just answered your first comment 🙂

 43. i didnt saw that my first comment was up.. thank you 🙂 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *