adams matkasse vol II: originalkassen

annonse 

adams matkasse originalkassen middagsrett


I løpet av uken som har gått, har vi nok en gang hatt en levering fra Adams Matkasse, og denne gangen mottok vi originalkassen. Denne er kåret som folkets favoritt, og skal utfordre smaksløkene med inspirerende og variert hverdagsmat. Det beste med å motta en slik matkasse, er uten tvil det å slippe planleggingen av en ny middagsuke. Det kan til tider bare være et ork, og ikke minst går det mye tid med på løping i butikker etter arbeidstid og henting i barnehagen, og noen ganger er det virkelig godt å slippe dette. Adams Matkasse var testvinner i VGs store matkassetest i 2014, med to femmere og en sekser – så her er det mye god mat å lage! 

adams matkasse originalkassen

Vi har snart kommet oss gjennom hele menyen, med unntak av en rett, og noe av det vi har laget hittil denne uker er calzone med kålsalat, laks med eple- og fennikelkrem, potetskiver og grønnkål, kyllingbryst med estragonduftende potetsalat og ovnsbakt jordskokk og svinekoteletter med sataysaus, haricots verts og eggnudler. Alle rettene skal ta mellom 25-45 minutter og lage, og dette stemmer ganske greit med unntak av noen avvik. Dette kan selvfølgelig ha med ulike stekeovner etc. å gjøre, og alt i alt gikk alle rettene kjapt å lage. Vi har hatt jo hatt mamma og pappa på besøk de siste dagene, og de ble så inspirert av Adams matkasse og måten rettene er satt sammen på, at de sterkt vurderer å prøve selv også 🙂 

adams matkasse originalkassen middager x 4


Denne gangen var det ikke noe vanskelig å få maten lavkarbovennlig for min del heller, ettersom det var så mye godt tilbehør. Det var mange gode og varierte salater på menyen, og så spiser jeg gjerne litt potet og kliner til med en klatt rømme eller om jeg lager en saus. En stor favoritt for min del ble laksen som stod på menyen i dag. Til den laget vi ovnsbakte potetskiver, grønnkål og en salat med rømme, eple og fennikel. Kjempegodt! En veldig positiv ting med Adams Matkasse er at de alltid har to fiskeretter i kassene som levere 5 middager, det er virkelig tommel opp! 

________________________________________________________________________________________________________

Denne gangen fikk vi også fruktkassen tilsendt, og dette er virkleig noe jeg anbefaler! Jeg prøver å være flink til å handle inn frukt når vi handler inn for en uke, men ofte glemmer jeg det, eller så blir det som regel bare epler og bær, og epler kan jeg bli fort lei av. I denne fruktkassen fikk vi tørket gojibær, appelsiner, epler, pærer og ikke minst: pasjonsfrukt. Kjent som kokkens favoritt, men også som min egen favoritt. Jeg ble så glad da jeg åpnet fruktkassen og oppdaget fire slike, nammis! Har laget fruktfat til oss flere enn to kvelder denne uken, og fortsatt er det en del igjen. Fruktkassen er samme størrelse uansett om dere er 2 eller 4 personer, og inneholder 4-5 kg. frisk frukt. Frukten varierer fra uke til uke, og i oppskriftsheftet kommer det 1-2 oppskrifter og tips om hva du kan bruke alt til 🙂 

adams matkasse fruktkasse

________________________________________________________________________________________________________

Adams tilbyr fire forskjellige matkasser, og du kan lese mer om disse og forskjellene på dem her. Du styrer leveransene dine helt selv, du kan ha levering hver uke, annenhver uke, en gang i måneden eller en gang i året. Det er ingen bindingstid på noen av matkassene, og de inneholder alltid alle råvarer dere trenger. Du kan velge om du ønsker å motta for 3 eller 5 middager og får med oppskrifter til alle middagene. Det er landslagskokk Adam Bjerck og hans menyteam bestående av kokker og ernæringsfysiologer som setter sammen de forskjellige kassene. Klikk deg inn her for å lese mer, eller for å bestille. Du kan bruke koden BLOGG_CAROLINE for å få benyttet deg av starttilbudet deres som består av den kassen du velger, i tillegg til en fruktkasse uten ekstra kostnad til første levering og 20 prosent rabatt på første bestilling  🙂 

27 kommentarer

 1. Everything looks delicious!Have a great week!Kisses

 2. Så godt alt ser ut! Jeg har testet Adams matkasse selv tidligere på bloggen min. Sjekk gjerne om du får tid! 🙂 http://supermamman.blogg.no/1421229977_supermamman_tester_ad.html

 3. Kristina

  Det høres veldig fint og flott ut men for oss hadde det blitt for dyrt. Vi handler en gang i uka og da handler vi ALT ( såper, dopapir, bleier osv ) fullverdige og sunne middager som vår ett åring kan spise. Handler inn ekstra godt til helgene som nachos, guaccemole, ol. Vi spiser ikke godterier, brus eller sjokolade (liker ikke). Lager hjemmelaget brød 2 ganger i uka. Vi bruker mellom 800 – 1300kr pr uke, gjennomsnittelig bruker vi 4000kr i mnd på 3 stk. Hadde vi skulle hatt adams matkasse er hver kasse 1095 kr pr uke, og det er bare for 5 middager. Så da har allerede de 5 middagene komt over vårt hele mnd forbruk ! Bruker kun 15-20 min på handlingen da alt er planlagt før jeg drar. Kunne sikkert brukt mer enn det vi gjør, men ser ikke poenget når vi har så godt og variert kosthold. Synes også det at argumentet med at man slipper og bruke tid på å handle middg selv på butikken er litt bak mål siden man likevel må på butikken å handle annen mat man trenger i hverdagen, man overlever ikke på bare 5 middager. Må også legge til at alle midaggene vi lager tar 30-60 minutter og lage. Så for meg er det oppskrytt. Men for de som ikke orker å planlegge i en hektisk hverdag og som ikke har et matbudsjett er dette kanskje en grei løsning.

  1. Ja! Sånn gjør vi det også 🙂 vi har to barn, handler en gang i uken med planlagt liste, og vi bruker ca 1000- 1500 kr i uka på mat. Så for oss blir det også dyrere hvis vi skulle ha matkasse. Men jeg ser absolutt fordelene med matkasse, feks det at man får prøve ut nye oppskrifter ol. Så det hadde vært spennende å prøve 😉

   1. Skjønner det er dyrt for mange med matkassene levert på døren. Men alle er jo forskjellige. Her har vi valgt matkassen som er til 3 dager, og vi er 3 stk i familien. Det er utrolig deilig å slippe å planlegge maten for da kan det fort bli det samme om og om igjen. Men vi handler egen mat til helgene uansett så 3 dager holder i haugevis. Og itillegg er dette sunn mat da alt lages fra bunnen av. Alt av sauser osv. Vi betaler gledelig litt ekstra for å få det såpass sunt. Alle råvarene er av beste sort som faktisk begynner bli dårlige etter en uke da de ikke er sprøytet med allverdens for å holde på «glansen» 😉

   2. Kristina

    Lager all mat fra bunnen av selv uten matkasse. For oss er det ingen problem med variasjon siden vi er veldig flink til å finne på nye ting og lage. Trenger ikke å betale ekstra for å få det sunt!:) kjøper kun økologiske grønnsaker og man får også råvarer fra butikken også av beste sort:p

 4. Ser du på 71 grader nord?
  kunne du tenke deg å delta hvis du ble spurt?

  1. Caroline

   Har ikke sett noe på det ennå, men det hadde absolutt vært interessant 🙂

 5. Hjelpes!!!
  Leste nettopp kommentarene fra innlegget om dyrevern og gikk fra å le høyt til å måpe i vantro. Vanvittig at det kommer sånne reaksjoner og tenker at det kan bare ikke stemme med hva folk flest mener?

  Husker at du skrev et innlegg (mener det var du som skrev det) om å ikke bruke produkter som er testet på dyr, det påvirket meg til å endre noen valg. Det du gjør, gjør en forskjell!
  Men om du slutter å spise kjøtt tror jeg ikke jeg blir noe særlig påvirket, lite kan hindre meg i å nyte en ordentlig god BIFF;-)

  Stå på Caroline, og ikke la noe(n) hindre deg i det du brenner for! Ellers er det mange som ikke hadde nådd langt. Stor respekt for det du står for og det du gjør.

 6. Kan man bare skrive inn koden du oppgir og få tilsendt gratis fruktkasse uten å måtte kjøpe noe mer? Eller er det slik at man må bestille noe i tillegg? Om man må bestille noe i tillegg og betale for det, så er vel ikke fruktkassen gratis..?

  1. Caroline

   Takk for at du sa i fra, har endret teksten nå 🙂

   1. Tina A

    Så bra! 🙂

 7. Så faktisk sykt godt ut 🙂 Må vurderes….. om noen år… når jeg har stabil økonomi :p
  nå blir det suppe, pizza og egg på repeat :’)

 8. 20% kan vel ikke stemme? Når koden ble lagt inn gikk prisen fra 795 til 719?? og jeg har ikke kjøpt derfra før…

  1. Caroline

   Sjekker!

  2. Rabatten er på ordinær pris og ikke prøvetilbudet, om det gir noe mer klarhet.

 9. Sara Katrin

  Dette har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men du bør sjekke ut denne videoen. Veldig imponerende gjort og kanskje noe du kunne ha tipset videre om på bloggen. Du er jo opptatt av å fremme god selvtillit og oppfordre andre til å tenke at dem er gode nok, så hvorfor ikke bruke dette som et eksempel? 🙂 Det krever jo vanvittig mye mot å gjøre noe sånt – spesielt når det har påvirket selvtilliten på en såpass lenge. Kanskje det kan være til hjelp for andre som er i samme eller lignende situasjon? Du bør iallefall ta en titt sjøl. Jeg blei hvertfall veldig rørt.

  http://www.side2.no/da-matt-%2822%29-la-ut-denne-videoen-tok-det-helt-av/8557892.html

 10. Vi får fra Godt Levert, og vi er fornøyde med det! De har fisk en gang i uka. Dessverre er det alltid en pastarett også, men da bare bytter jeg ut pastaen med squash-spagetti til meg, mens de andre spiser pastaen. Har du prøvd Godt Levert? Skulle gjerne visst hvem som var best?

 11. Kathrine

  Jeg er så nær å bestille matkasser! Veldig interessant å se hva de faktisk inneholder og hva du synes! Virket som det var super mat, minus den ferdige pizzabunnen da – de er jeg ikke noe fan av 🙂

 12. Karoline

  Hei Caroline 🙂
  Hvor lenge varer denne rabattkoden?
  Siden jeg så den nå får jeg ikke bestilt denne uken, neste uke er det påske osv.

  1. Caroline

   Det er et tilbud de har hele tiden 🙂

 13. Jeg bare lurer, Caroline, spiser dere fortsatt LHCF? Eller har dere gått bort fra det nå :)?

  1. Caroline

   Spiser fortsatt lavkarbo 🙂

   1. Sandra

    Ok, takk 🙂 bare lurte, siden disse rettene her ikke akkurat er lavkarbo, men det er vel bare snakk om mindre karbo i dette kostholdet, som jeg har forstått 🙂 det synes jeg er bra

   2. Sandra

    Åh, nå ble jeg flau! Hadde jo hoppet over der det stod at du gjorde maten lavkarbovennlig, haha! *littflaumendetgårbravel*

 14. Såååå gøy å se at du anbefaler matkassene til min gode venn 😀

  1. Caroline

   Den er jo så bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *