gorningen

IMG_9951

God solskinnsmorgen! Typisk at den skinner fra skyfri himmel i dag som vi ikke skal på tur alle sammen. Men det var likevel veldig koselig i går, selv om det ble veldig kaldt etter hvert – til tross for boblebukse! Her kommer et bildedryss fra Gorningen. For en fin plass! 

________________________________________________________________________________________________________

IMG_9871

IMG_9864

IMG_9859

IMG_9894

IMG_0026

IMG_0014

IMG_9962

IMG_0057

IMG_0053

IMG_9983

IMG_0078

IMG_9912

IMG_0038

Selv om ikke alle skal på tur i dag, skal jeg og mamma ta med oss Nelia på en lang rute i solskinnet, mens Lars-Kristian lader opp til kamp sammen med pappa. Det blir deilig med litt sol i ansiktet og masse frisk luft! I kveld står kick off på planen, og så krysser jeg alt jeg har for seier mot Lillestrøm. Heia ODD! Nå starter det snart 🙂 

Ha en kjempefin lørdag ♥ 

44 kommentarer

 1. Så koselig!

  Har ikke ord for hvor deilig det er å kjenne solvarme igjen! Her skal iallefall sola nytes fra hesteryggen i dag. 🙂

  Ønsker dere en fiin lørdag, nyt det fine vårværet 🙂

 2. Så fine billeder! rigtig god weekend til dig og din familie <3
  http://bycoba.com

 3. Ser veldig koselig ut tross litt dårlig vær! Ser ut som Nelia koser seg iallfall

 4. Jeanette

  herregud så utrolig skjønn Nelia er! Koselige bilder 😉

 5. Åh, Gorningen er ett utrolig fint sted, hvertfall når det er fint vær 🙂 Tar alltid bilder når jeg går over brua. Bor like ved!

  1. Caroline

   Jeg vet, kjempekoselig 🙂

 6. Hvilket kamera bruker du?
  Du tar så fantastiske bilder!!! :))

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 7. Marianne

  For en hyggelig utflukt, ser ut som Nelia storkoser seg:) Noen av mine beste minner fra barndommen er skogsturer med morfar<3

 8. Å, så fint det ser ut der! Kos dere masse 🙂

 9. Det så veldig fint ut. Sikkert helt fantastisk til sommeren ☺

 10. Stemningsfulle bilder! Nelia er skjønn 🙂
  Fikk sååå lyst til å dra på tur og grille. Gleder meg til påska altså. Da blir det adios Tromsø, hello Finnmark

 11. Skjedde noe med kommentaren, bare halve kom med. Jeg synes den lua til Nelia var så fin, er den fra Lanullva?

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, det var en gave :/

 12. så koselig å kunne være ute med familien!
  Kjenner jeg nyter følelsen av sol som varmer i ansiktet. Den har vært savnet. Bare å krysse fingrene for at det blir pent påskevær også

 13. Halve kommentaren min forsvant…
  Jaja, lurte bare på om dere har noen bestemte påskeplaner, eller om dere bare skal være hjemme?
  Klem fra meg<3
  http://sofiemortensen.com

 14. Love your life style. You rock it, lady !

 15. Kjempefine bilder 🙂

 16. Så deilig 🙂 Jeg skulle også ønske at jeg kunne vært ute på tur og grillet i dag, men jeg liggre nyoperert på sofaen med iskrem og saft! Er det eneste som går ned for tiden.

  Ønsker dere en flott lørdagskveld <3
  Klem fra Trine på Klisjéhjemmet

  1. Caroline

   Uff 🙁 Du får ha god bedring, hvert fall <3

 17. Solstråle

  Ser ut som dere storkoser dere på tur:) søte lille nelia;) begynner å bli bra lik deg nå ! Så kommer kanskje et lite frekt spørsmål ..har ikke noe med det å gjøre jeg men bare lurer på hvorfor dere må nyte alkahol så ofte jeg personlig nyter det ikke foran barna mine! Mener at det kanskje ikke passer inn på dagtid på kosetur ute med barna.. Men der er vi ikke like å det skjønner jeg bare lurer…

  1. Jeg syns ikke det virker som det er et usunt forhold til alkohol ute å går her. Jeg er helt enig i at man ikke skal drikke alkohol i ukedagene hvis man har barn rundt seg, men et glass øl på en fredag og et glass vin på en lørdag har jeg null tro på at skaper et usunt forhold til alkohol, så lenge man ikke blir brisen så ser jeg absolutt ikke problemet i «mengden» alkohol denne familien tilsynelatende inntar

  2. Du lurer jo ikke på noe, du vil jo bare kritisere. Søtt at du har sittet og gransket bildet av hva de har på bordet. Personlig så jeg ikke ølen engang før du nevnte det. Et sunt forhold til alkohol er bra for et barn å se, og skader ingen. En øl på tur har aldri skadet et barn. Det spiller ingen rolle for en unge om du drikker øl eller kaffe, så lenge det er 1-2 og ikke 10.

   1. Mange endrer adferd etter «bare ett glass eller én øl», og det som er uskyldig for voksne er skremmende for barn. Det at mamma og eller pappa snakker annerledes enn de pleier, har høyere stemme eller lukter rart, er god nok grunn for meg til at jeg ikke nyter alkohol foran barna. Til og med hunder tar avstand så fort de kjenner lukten av alkohol.
    Du sier det er greit så lenge man ikke blir brisen, men hvem bestemmer når du er brisen?
    Jeg har ingen tvil om at Caroline har et sunt forhold til alkohol, og jeg er enig i at det er viktig å vise at man kan ha sunne alkoholvaner, men personlig velger jeg å vente til barna er i seng.

  3. Det er vel ganske mye forskning som viser at barn som får det «sunne forholdet» til alkohol som så mange snakker om, vil ha et høyere konsum av alkohol på et tidligere tidspunkt i livet? Man kan lett tenke at en øl ikke skader og at man ikke endrer væremåte av det, men det kan likevel ha en påvirkning på små barn.

 18. Henny88

  Synes Nelia var veldig lik pappaen sin i starten, men nå ligner hun veldig på deg synes jeg, ut fra de bildene du har lagt ut i det siste. 🙂 Såååå fiiiiin! 😀

 19. Cecilia

  Hei.
  Der så det fint ut, kan du prøve å forklare hvor det er?
  Vi er ofte i Skien og trenger turtips.

  Mvh Cecilia

  1. Caroline

   Det ligger i Siljan på veien mot Kvelde, bare å google Gorningen 🙂

 20. Heldige oss som bor i et så vakkert land! Ha en fin helg:-)

 21. Jeg benytter anledningen til å komme med forslag om to retter: noe med søtpoteter!! Og fylt paprika, men den har du kanskje ett sted??

 22. Så koselige bilder. Spesielt det av nydelige Nelia og morfaren 🙂

 23. Hei:) husker for noen år siden hvor du lagde hjemmelaget og sunn påskegodt.kan ikke du lage ett innlegg om litt sunn hjemmelaget påske godt/snacks igjen? Jeg trenger litt inspirasjon, tenkt lage hjemmelaget sunn godis/snacks og putte i påskeegget til samboeren 🙂

  1. Caroline

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 24. Koselig 🙂

  Kunne du kanskje laget et innlegg med hva du tror blir «in» i vår/sommer? Kommer du feks til å gå for birkenstock sandalene i år også? Noen solbriller som er spesielt kule? Noen farger som kommer til å gå igjen? Osv. 🙂

 25. Hei Caroline!
  Så ut som en veldig hyggelig tur! Hvor er det?
  Jeg håper dere koste dere masse går. Du er et av mine største forbilder. Aldri slutt å blogge, og stå på!

  Hjertelig hilsen Lisa❤️

  1. Caroline

   Det ligger i Siljan, på vei mot Kvelde 🙂

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 26. Sitter dere en lørdagsformiddag å drikker øl ute på tur med små barn???
  Rimelig drøyt må jeg si.
  Vet du forresten at det er mot norsk lov å drikke alkohol i offentligheten, utenom om på regulerte arrangenent o.l?
  Og hvorfor svarer du aldri på kommentarer rundt alkoholforbruket deres?

  1. Hva er problemet med det egentlig?? Kjenner jeg blir så lei av dette alkoholpolitiet i kommentarfeltet her altså. Så vidt jeg kan se fra bildet er det faren til Caroline som drikker en enkel øl. HVA er det folk reagerer sånn på? HVA er det som er så farlig? Jeg skjønner det ikke??
   Jeg kan virkelig aldri huske at jeg noengang reagerte negativt i min barndom om noen av de voksne drakk alkohol inni mellom. Uansett om det var hjemme en fredagskveld, i solen til lunsj på dagtid eller på hyttetur sammen med andre.
   Dere lager jo ORKAN i et vannglass!!

  2. For en ufin og teit kommentar. Barn tar vel for all del ikke skade av at man tar seg ett glass øl på tur og har ett naturlig forhold til alkohol. Værre med folk som skal lete etter feil og kritisere andre til enhver tid!!

  3. Hva vil du at hun skal svare da? For du spør jo ikke om noe du ikke allerede vet svaret på? Jeg reagerer kraftigere på folk som røyker med denene hånda og triller babyen sin med den andre – det er faktisk direkte helseskadelig for barn. En øl er ikke det.

 27. Hei!
  Har prøvd en del oppskrifter på lavkarbobrød, men syns aldri de blir spesielt gode. Her om dagen fant jeg ett lavkarbobrød på bakeren med 6,7g karbohydrater pr 100g. Synes du karboinnholdet er lavt nok til at man kan spise det dersom man går på lavkarbo?

 28. MiniMe.

  Å, jøje meg…. Drikker dere alkohol…. Hvordan skal nå dette gå…. Her er det nok rett i fengsel og barnevernet neste…. 😉 (og for de som ikke skjønte det; dette var ironi…. )
  Tror nok at de som sitter og studerer disse bildene og faktisk klarer å lage ett problem ut av det, har ett større problem med alkohol enn det Caroline og venner har.
  Tror barn har godt av å se at man kan ta ett glass med øl eller vin i ny og ne uten at det blir galt. Så lenge det ikke dreier seg om fyll. Bedre det enn å drikke i »smug» sånn at barna begynner å lure på hva dette er, og gjøre det veldig spennende.
  Åpenhet har aldri skadet noen, men den sutrete kritikken som går på alt Caroline gjør den skader faktisk noen.
  Forøvrig veldig glad for at jeg ikke er feilfri. Det må være godt for dere som aldri gjør feil å få fortalt resten av verden hvor feilfrie dere er. 🙂

 29. Hei!
  Følger mye bloggen din pga alle de flotte bildene dere tar. Veldig imponert. Gir inspirasjon til å ta bilder selv.Bildet hvor LK hopper over grillen er bare så stilig.
  Leste igjennom kommentarene her litt og ble overrasket da jeg så at en kjempe hyggelig familie tur med besteforeldre klarte å bli et stort debatt emne om alkohol. Nå må få folk skjerpe seg. Kos dere og lev normalt som de fleste andre. Folk henger seg oppi alt når det gjelder deg. Ha en flott påske.

  1. Caroline

   Ha en flott påske du også, Lise 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *