jeans jacket: spring wear

God morgen til deg! Ååå, på tirsdag fikk jeg endelig brukt jeansjakken min uten at det ble for kaldt, og det var så deilig! Når jeg kan gjøre det – da vet jeg virkelig at våren er på vei! Blir så glad! I går gikk det også opp for meg at mai bare er 2 måneder unna, og det betyr at nasjonaldagen nærmer seg! Jeg elsker 17.mai, så jeg må jo starte planleggingen for hva vi skal gjøre i år allerede nå 😉 Og skal Nelia ha barnebunad eller skal vi gå for matroskjole i år også? Oh, the problems. . 

________________________________________________________________________________________________________

casual look jeans jacket caroline berg eriksen 1casual look jeans jacket caroline berg eriksen 4casual look jeans jacket caroline berg eriksen detailscasual look jeans jacket caroline berg eriksen 3casual look jeans jacket caroline berg eriksen 2casual look jeans jacket caroline berg eriksenwhite sneakers caroline berg eriksen

jakke h&m / bukse h&m / singlet h&m / sneakers nly shoes / veske mulberry / klokke daniel wellington 

 ________________________________________________________________________________________________________

På planen min i dag står egentlig en tur til Oslo for et møte, og jeg skulle vært på veien allerede, men det ble avlyst tidligere på grunn av sykdom. Så da har jeg plutselig litt ekstra tid for hånden, og det gledes! Jeg har mye som skal gjøres på jobbfronten, og i kveld kommer mamma og pappa på besøk, så for at pappa ikke skal kveles av hundehår, må jeg vaske litt grundig her også. Gleder meg til besøk, de har vært på ferie siden sist og det begynner å bli altfor lenge siden vi har fått klemt hverandre. Men spørs om de ikke kommer til å omfavne Nelia før meg, altså 😉 

Vel, jeg er allerede fikset for dagen, men jeg heller mot å vrenge av meg klærne til fordel for treningstøy og ta meg en løpetur før jeg starter på pliktene. Vi sees senere, ha en kjempefin torsdag ♥ 

82 kommentarer

  1. kjempe fint ! kan du legge ved link på buksene ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *