jeans jacket: spring wear

God morgen til deg! Ååå, på tirsdag fikk jeg endelig brukt jeansjakken min uten at det ble for kaldt, og det var så deilig! Når jeg kan gjøre det – da vet jeg virkelig at våren er på vei! Blir så glad! I går gikk det også opp for meg at mai bare er 2 måneder unna, og det betyr at nasjonaldagen nærmer seg! Jeg elsker 17.mai, så jeg må jo starte planleggingen for hva vi skal gjøre i år allerede nå 😉 Og skal Nelia ha barnebunad eller skal vi gå for matroskjole i år også? Oh, the problems. . 

________________________________________________________________________________________________________

casual look jeans jacket caroline berg eriksen 1casual look jeans jacket caroline berg eriksen 4casual look jeans jacket caroline berg eriksen detailscasual look jeans jacket caroline berg eriksen 3casual look jeans jacket caroline berg eriksen 2casual look jeans jacket caroline berg eriksenwhite sneakers caroline berg eriksen

jakke h&m / bukse h&m / singlet h&m / sneakers nly shoes / veske mulberry / klokke daniel wellington 

 ________________________________________________________________________________________________________

På planen min i dag står egentlig en tur til Oslo for et møte, og jeg skulle vært på veien allerede, men det ble avlyst tidligere på grunn av sykdom. Så da har jeg plutselig litt ekstra tid for hånden, og det gledes! Jeg har mye som skal gjøres på jobbfronten, og i kveld kommer mamma og pappa på besøk, så for at pappa ikke skal kveles av hundehår, må jeg vaske litt grundig her også. Gleder meg til besøk, de har vært på ferie siden sist og det begynner å bli altfor lenge siden vi har fått klemt hverandre. Men spørs om de ikke kommer til å omfavne Nelia før meg, altså 😉 

Vel, jeg er allerede fikset for dagen, men jeg heller mot å vrenge av meg klærne til fordel for treningstøy og ta meg en løpetur før jeg starter på pliktene. Vi sees senere, ha en kjempefin torsdag ♥ 

82 kommentarer

 1. What a wonderful spring look! And now I’m happy that today in my post I’m wearing also a jeans jacket 🙂 Happy Thursday <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much! Happy Thursday back to you 🙂

 2. Nydelig antrekk! Må bare få sagt det; når du kler deg på denne måte, casual og avslappet, så er du på ditt fineste! Du er alltid flink å kle deg og alt kler den smukke, men wow altså!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Elise 😀

 3. God morgen vakre! Må bare si at håret ditt ser fantastisk ut! Hvordan får du det til?! Har prøvd så mange ganger, men det blir verken volum eller noe særlig krøller…

  1. Caroline

   Good morgen, søte deg! Tusen takk 🙂 Jeg bruker GHD sin curve soft curl tong! Den er så bra! Har laget en guide her: https://carolinebergeriksen.no/2015/02/25/slik-far-du-myke-kroller/

   Klem 🙂

 4. Har du link til skoene? De var utrolig fine 🙂

  1. Caroline

   De er dessverre utsolgt :/

 5. Fin outfit! Hvordan er skoene i størrelsen? 🙂

  1. Caroline

   Normale 🙂

 6. Rebekka

  Så flott antrekk!
  Har du kjøpt buksen fra H&M på nettet eller i butikk?
  Ha ellers en strålende dag 🙂

  1. Caroline

   Kjøpte den på nett 🙂

   1. Hej fra Danmark! Hvor er det bare en fin jakke – det er jo den helt perfekte farve :). Jeg prøver at finde den på nettet. Er det den fra H&M Logg, som er lidt figursyet? God aften 🙂

 7. Rebekka

  Så flott antrekk!
  Har du kjøpt buksen fra H&M på nettet eller i butikk?
  Ha ellers en strålende dag 🙂

 8. Dear Caroline, I don’t know why but I love seeing you in sport style. It’s really yours! You look much younger and more fresh. Love it!

  1. Caroline

   Thank you so much 😀

 9. Kjempefin bukse, den kledde du! 🙂

 10. Cathrine

  Lett valg: bunad

 11. Hva slags kamera bruker du?

  1. Caroline

   canon eos 6d 🙂

 12. Veldig fint antrekk! Kan du være så snill å legge ut link til bukse og sko? 🙂

  1. Caroline

   skoene er dessverre utsolgt :/ her er buksen https://www.hm.com/no/product/42493?article=42493-A&cm_vc=SEARCH 🙂

 13. katrine

  Håret ditt er så nydelig! Du kler virkelig brunt hår:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Veldig fint antrekk! Kan du være så snill å legge ut link til bukse og sko? 🙂

 15. Åååh! Åssen solbriller er dette? De var utrolig stilige 😀 *me wants*

  1. Caroline

   rayban wayfarer 🙂

   1. Kjære deg!

    Er ikke det en Justin, og ikke en Wayfarer?

    Hilsen en lett solbrilleautistisk optiker (som skulle være helt sykt pirkete akkurat nå.)

   2. Caroline

    Jo, det er det 🙂 Bra du sa i fra! 🙂

 16. Nydelige bilder 🙂 Jeg liker denne avslappede looken. Og veldig fint at du også bruker klær som kan passe min lommebok 🙂

 17. Sunny day, beautiful outfit, lovely lady!
  Kisses!

 18. Barnebunad er jo kjempesøtt, så jeg tror jeg holder en knapp på den! Selv om hun helt sikkert vil bli nydelig uansett hva hun har på seg 🙂

  Klem fra meg <3
  https://sofiemortensen.com

 19. Så flott og kledelig antrekk:)
  Lurte på om du kunne svare meg på et spørsmål angående løpesko og variasjon. Jeg varierer mellom to par, ulike merker, men begge for overpronasjon. Merker at det hjelper mine knær mye, selv om det er ulike meninger om det egentlig har noe funksjon. Men lurer på om du har noe tips til når jeg skal variere sko om jeg også burde variere støtten? Altså om jeg burde ha noen som ikke er for overpronasjon, men normal? Eller er det lurt å bare variere sko, men samme støtte?

  Takk for svar:)

 20. Så nett og casual. Likte spesielt det fjerde bildet. Der er du så pen og virker så avslappet. Virkelig inspirerende bilder. Antrekket er helt topp og meget kledelig til deg.

 21. Heisann hoppsann 🙂

  Jeg må også bare få si det (igjen), at du ER virkelig på ditt flotteste med denne klesstilen. 🙂 Du ser så casual, men samtidig smashing ut, og det liker jeg! Fresh!! 😀 Dette er noe jeg også kunne brukt, og da blir jeg så inspirert! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 22. Fint og vårlig antrekk! Enig i at denimjakke er et vårtegn 😉 ha en flott dag da 🙂

 23. hvordan er jakken i størrelse?

  1. Caroline

   Den er litt liten i størrelse 🙂

 24. You are so beautiful)and it is the best spring outfit!thank you for your blog!

 25. Åh, de klærne så utrolig behagelige ut! Elsker løse og behagelige klær, som ikke strammer noen steder, og som samtidig ser flotte ut. Du ser som alltid fantastisk ut 🙂 Syns du er like vakker pyntet i kjole som i «hverdags-klær». Stå på Caroline – vi liker jobben du gjør! Inspirasjon! Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anna 🙂

 26. Planlegge 17. mai TO måneder før? Lite å drive med? 😀 haha

  1. Caroline

   Hviiis du leser teksten, så ser du vel at jeg skriver det med et glimt i øyet? Hvis ikke, så «kjenner» du meg ikke godt nok 😉 Jeg LEVER jo av å planlegge. Kunne planlagt 17. mai 2015 siden januar 2010!

   1. Helt normalt å planlegge så lang tid i forveien;) 17 mai antrekket til mine gutter er bestilt å har vært i klesskapet siden Januar;) ELSKER å planlegge:D

   2. Vi har planlagt 17 mai siden starten av mars vi fordi foreldrene mine skal komme å feire med meg i landet hvor jeg studerer.. det er da ikke noe galt med å begynne planlegging tidlig. Slik jeg «kjenner» Caroline gjennom bloggen liker hun å ha kontroll på ting, slik som meg, og da begynner man gjerne litt tidligere enn andre å planlegge slikt

 27. Har du jakken i 34 eller 36? 🙂

  1. Caroline

   36 🙂

 28. Hei! Hvorl lang tid bruker du om morgenen på å gjøre deg klar? Kul jakke:)

 29. Annamaia

  Elsker din humor Caroline 🙂 og flot flot hår på disse billeder 🙂

 30. Du er nydeleg. Legg ved eit dikt som eg fann på nettet – skrevet av Astrid. Dette var ein fin beskrivelse av deg.
  Ha ein strålande dag du og din fine familie.

  Dine øyne
  tegner lengsel

  ditt smil
  tegner håp

  din munn
  hvisker stille

  snart er det vår

  Klem frå Sogndal

  1. Caroline

   Tusen takk <3

 31. For et perfekt vårantrekk! Love it 🙂

 32. Jeg syns ikke du får nok «creds» for de gangene du har på deg klær fra «vanlige» klesbutikker som H&M. Det virker som om folk konstant skal gi deg pepper for hvordan DU velger å bruke DINE egne penger på! Det blir jo et heidundrandes rabalder i kommentarfeltet hver gang, som f. eks. da du hadde på deg det skjørtet fra Tibi til 8300,-. Jeg syns det var kjempefint, og selv om jeg ikke hadde brukt mine egne penger på et sånt skjørt av ulike grunner, betyr det da ikke at du ikke skal få lov? Nei, jeg syns du er kjempeflink til å matche både dyrt og billig! Hva man bruker sine egne penger på er en privatssak, og når du som også er veldig opptatt og glad i mote og fashion, syns jeg det absolutt ikke er «sjokkerende» at du investerer penger i det 🙂 Så her er en klapp på skulderen og et smil for et kjempefint outfit komponert av kjempefine plagg som resten av oss «dødelige» har råd til, hehe. Kanskje ikke Mulberry-vesken, men nå syns jeg faktisk at en del jenter har den på armen 😉 Klem til deg og dine, ha en strålende dag!

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk, Ann! Dette ble jeg så glad for å lese 🙂 Stor klem tilbake og god helg <3

 33. Så flott du er!! 🙂

 34. Nydelige deg, så fint antrekk 🙂 Casual og avslappet, men allikevel såååå fint 🙂 Det håret ditt er jo drømmehår, knall fin farge og passa så fint til solbrillene dine 🙂 Keep on the god work! Kos dere med foreldre besøk :-)))

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg 🙂

 35. Haha, du og den der planlegginga 😀
  Gleder oss også veldig til 17.mai! Her i Tromsø håper vi det blir bart!! 😉

 36. Hvilken størrelse har du i jakken? 34?:)

  1. Caroline

   36 🙂

 37. Herlighet for et fantastisk outfit! Vil kle meg sånn selv 😉

 38. Denim* jakke. Jeans er bukser laget av denim 🙂 veldig pirkete, men du bruker jo ikke bukser som jakke :p

 39. Flotte bilder! Så fint og casual antrekk, dette kler du så godt:-) dette var mitt i blinken for meg som hverdagsantrekk, så takk for inspirerende innlegg:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, hyggelig at du likte det 🙂

 40. Isabell M.

  Hei Caroline !
  Først; for et flott antrekk !

  Her kommer et spørsmål som ikke hører til denne bloggposten;
  Jeg har fulgt bloggen din i mange år nå, og vet du har besøkt både Paris og Nice gjennom tiden. Jeg og min samboer har lyst til å bestille oss en tur til en av disse byene i sommer, men vi klarer ikke bestemme oss for hvilken by vi ønsker å dra til. Har du noen anbefalinger eller for/imot? 🙂

  Blir superglad for svar ! 🙂

  Isabell

  1. Caroline

   Hmmm. Jeg er utrolig glad i Paris, men dersom det skal være en sommerferie og dere ønsker bademuligheter, ville jeg gått for Canes 🙂 Det er en helt nydelig by og utrolig sjarmerende 🙂 Her har du muligheten til både shopping, sol + bad og fantastisk mat i de sjarmerende trange bakgatene 🙂

   Dersomd ere velger Cannes, vil jeg anbefale hotellet vi bodde på da vi var der sist. Veldig bra beliggenhet, god frokost og fine rom til en ok pris for Cannes å være 😉 Bla deg gjerne herfra og noen innlegg fremover https://carolinebergeriksen.no/2013/07/15/cannes/ 🙂

   Klem!

   Håper dere finner ut av det 🙂

   1. Isabell M.

    Tusen takk for svar ! Setter utrolig stor pris på det.

    Ønsker deg en fin mandag videre ! 🙂

 41. Det er slik vi «planleggere»er.Vi liker å starte i god tid.Jeg har også begynt å tenke på 17.mai 🙂

 42. Så fin du er! Bunad er jo så søtt på barn da. Jeg skal definitivt ha til min lille i år igjen. Han var så fiiiin i bunaden 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 43. hva med å planlegge neste 17. mai heller, i form av en ekte barnebunad til Nelia? Ordentlige, autentiske barnebunader fås helt ned til str 2 år, og kan sys ut og legges ned mange ganger, slik at de faktisk holder gjennom store deler av barndommen. Koster noen tusen (men en brøkdel av prisen for en voksenbunad), men det sparer man faktisk inn på sikt, og så er det jo hyggelig å støtte lokalt håndverk. Pluss at man sitter igjen med et familieklenodium som kan brukes av andre små jenter senere. Har en venninne som hadde en skjønn liten telemarksbunad til toåringen sin. Min datter hadde samme bunad fra hun var 2 til ca åtte, og så har vi skiftet ut del for del over noen flere år, så totalt sett ble det to bunader i løpet av barndommen, før hun får voksenbunad til komfen.

 44. Ville bare si fra om at jeans jacket ikke er et uttrykk på engelsk, det blir som å si buksejakke. Det heter denim jacket 🙂 Fint antrekk! Du ser så mye yngre ut når du går kledd slik, liker det veldig godt 🙂 Ha en fin kveld!

 45. Superkult antrekk:) kan du legge ut link til jakken?

 46. Hei

  Hvor lang tid bruker du på å stelle og sminke deg hver morgen?

  Og hender det du noen gang gjør ting impulsivt. Jeg er også slikt som deg som liker å planlegge og vite hva som skal skje når, men noen ganger er det faktisk deilig å gjøre noe spontant.

  Det å hele tide ha planer som ikke gir noe rom for overhode gjøre noe impulsivt har jeg erfart blir svært slitsomt i lengden.

  F.eks i helger når jeg er hjemme med min 2 år gamle sønn, min kjære og vår hund er det deilig å ikke ha planlagt alt fra vi står opp 07 til vi legger oss om kvelden. Noen ganger er det jo slik at planer kan gå i vasken som følge av at ungen f.eks er syk, slår seg helt vrang, eller rett og slett ikke vil være med både hit og dit.

  I starten da jeg ble mor fartet jeg veldig mye hit og dit, ikke de første 6 mnd, men etter det og tenkte at jo flere ting jeg gjorde med sønnen min jo bedre, men det er virkelig ikke slik det fungerer for som helsesøster sa: barn må faktisk lære seg at det ikke skal skje noe hele tiden for hvis de blir vant med at det skjer noe hele tiden vil man skape et behov det er umulig å leve opp til når de blir eldre. Det er faktisk sunt for barn å kjede seg og vite at det faktisk ikke alltid må skje noe hele tiden.

  Barn kan også bli veldig rastløse om man venner dem til å hele tiden gjøre noe for så å bremse opp fordi man ikke klarer å følge dette opp senere. Det er viktig å slappe av og nyte og ikke bare rase fra oppgave til oppgave. Barn ser opp til oss voksne og dersom de hele tiden opplever at enten far eller mor må gjøre noe hele tiden for å være bra nok kan de også føle at de må gjøre noe hele tiden og få problemer senere i livet med å slappe av.

  Vi er rollemodeller for våre barn og vi har plikter og gjøre mål vi skal igjennom hver eneste dag, men stopp heller opp og spør deg selv når dagen er omme: hvor mye energi har jeg egentlig til min kjære og barn når jeg nesten er utslitt når dagen er omme.

  Jeg sier ikke at det er slik for alle, men i boken jeg leser som heter Mindfull ness for foreldre må vi foreldre lære oss å stresse mindre og faktisk lære oss og ta det mer med ro. Man er faktisk ikke en bedre person jo mere man får gjort i løpet av en dag. Det er ikke hvor mye du har gjort ila en dag som definerer en som person, men hvordan man er som person. Det er faktisk mye fornuftig i det når jeg tenker etter og mange jeg jobber med også er veldig enig i det. Vi må alle lære oss og bli flinkere til å ta vare på oss selv og det betyr noen ganger å faktisk ikke gjøre noe som helst.

  Det er ved å slappe av og noen ganger ikke ha alt planlagt at man faktisk er god mot seg selv og sin kropp. Det er helt greit å planlegge og organisere ting på forhånd så lenge det ikke setter en stopper for å noen ganger være litt spontan. Det er bare sunt å ikke ha alt planlagt til enhver tid.

  Har du noen gang tenkt på følgende når du er halvveis i løpet av dagen: Nå orker jeg virkelig ikke mer, memn jeg må gjøre mer for det står så så mye på lista mi og hvis jeg ikke får gjort alt på den, ja da er jeg totalt mislykka?

  Kjenner flere som føler det slikt og det synes jeg er veldig trist for når man føler seg sliten halvveis på dagen så er grunnen som regel at man har satt opp altfor mange oppgaver i forhold til dagens timer. Jeg brenner virkelig for å bevisstgjøre alle å ta bedre vare på seg selv, inklusive meg selv.

  Til slutt vil jeg si: Du og alle dere andre som leser bloggen til Caroline: Dere er bra nok som dere er og er dere sliten en dag og ikke har gjort alt på what to do lista så slapp av. Hva er egentlig det værste som kan skje?

  Flere og flere blir sykemeldte pga utbrenthet, vi skal være flinke på skolen, vi skal være slanke, vi skal være trente, vi skal ha mange likes på facebook og istagram, vi skal ha mange venner, vi skal gjøre det bra i arbeidslivet, vi skal være en super god mor, vi skal være en god kjæreste, vi skal være flinke til å holde orden i hjemmet, vi skal lage mat fra bunnen av hver dag. Ja jeg kan fortsette slik i en uendelig het, men jeg tror nok dere alle forstår hva jeg mener.

  Det er helt urealistisk og galskap og forvente at man skal være flink og perfekt på alle omårder for det er faktisk umulig og så om man føler man klarer seg bra på alt på tross av det så til hvilken pris?

  Sist jeg kjørte bil til halden ble det faktisk snakket mye om det at enkelte ungdommer og faktisk voksne føler seg totalt mislykka om det ikke får nok likes på facebook eller istagram, en jente som pratet på radion sa at hun følte at hun var en dårlig person og lite likt fordi hennes venninne fikk flere likes enn henne. Slik skal det jo virkelig ikke være. Det er ikke hvor perfekt du er i alt du gjør som avgjør hvem du er som menneske, men det er hvordan du tar vare på deg selv som menneske og de rundt deg.

  Det er lettere sagt enn gjort, men vi er nødt til å slutte å sammenligne oss med andre dersom vi opplever at de vi sammenligner oss med for oss til å føle oss dårlig. Vi er alle forskjellige og det er jo nettopp det som er så flott, du er deg og jeg er meg og det er mer enn bra nok!!

  Dersom du føler deg dårlig og bånn i bøtta en dag vil jeg du skal si til deg selv at du er mer enn bra nok selv om du ikke får til alt, ingen klarer alt, men vi klarer alle noe!!

  Det vil alltid være folk der ute som misliker en eller som har behov for å tråkke på andre for å heve seg selv, slik vil det alltid være, men det er hvordan du velger å forholde deg til dette som avgjør hvordan du har det med deg selv. Man kan ente bli kjempe lei seg og grave seg ned under dyna eller så kan man bite tenna sammen og si: Nei, de skal ikke få lov til å ødelegge for meg, jeg er min egen lykkessmed og de som prøver å knekke meg kan seile sin egen sjø for jeg nekter å la meg bli behandlet som en søpplebøtte, det godtar jeg bare ikke.

  Ønsker deg og alle andre en strålende helg og vil virkelig anbefale alle å lese boken mindfullness for foreldre. Der er det så mange gode tips og råd som jeg selv har dratt stpor nytte og som jeg vet alle andre også vil dra stor nytte av

 47. Nyyydelig antrekk og bildene er råfine!!
  Må nesten gi deg et til kompliment: håret ditt er sååå vakkert! Både stylingen og sist men ikke minst fargen. Du kler den vanvittig godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 48. Der Caroline,
  Just love, love, love your hair. Do you wear tape extensions, or what kind else.
  Lots of love
  Astrid

 49. Du har så bra stil!

 50. Jeg trodde også det var vår, men da jeg våknet i morges og så ut av vinduet lavet det ned med store snøflak og bakken var blitt hvit. Krysser fingrene for at påskesolen dukker opp igjen i morgen 🙂
  Veldig fin vårlook. Er på utkikk etter en jeansjakke selv, så får ta en tur innom h&m og se 🙂

 51. kjempe fint ! kan du legge ved link på buksene ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *