familiegjensyn

familiekveld gavedryss

God kveld til deg! Her har vi fått huset fylt med foreldre igjen, og det er så koselig! Jeg kjenner at jeg savner det å bo nærmere familien, men det er jo faktisk umulig å dele seg på midten og i vårt tilfelle er det jo i tillegg fotballen som bestemmer hvor vi skal bo. Men kanskje i fremtiden, enten nærmere her eller der 🙂 Nelia var veldig glad for å se igjen mormor og morfar, og her har vi hatt rene julaften før sengetid. Hun ble helt vill da hun skulle legge seg fordi hun ikke fikk lov til å ha med den nye ballen sin opp i sengen – kan dere i det hele tatt se for dere denne lille skapningen bli sinna? Vel. Det kan hun så absolutt bli. Som en ilder 😉 Men etter x antall runder med «jeg har en tulle» og «vem kan segla förutan vind» sovnet hun på brystet mitt. Det er de fineste stundene ♥ 

________________________________________________________________________________________________________

Pappa fikk bestemme hva vi skulle spise i dag og valgte selvfølgelig calzone fra menyen. Det har jeg ikke spist siden jeg var på sommerferie i en alder av 10 år tror jeg, så det var kjempegodt. 

familiekveld

– haha, lover at ingen fingre gikk tapt! – 

familiekveld mamma og meg

________________________________________________________________________________________________________

Vi har hatt en veldig hyggelig kveld, og nå er vi snart klare for natta. Sov godt, fine ♥ 

42 kommentarer

 1. Hva slags seng er det Nelia har? Den bittelille dere kjøpte før hun ble født må vel være for liten nå, eller? 🙂 Hun er jo så stor blitt <3

  1. Caroline

   Hun har en Stokke Sleepie 🙂

  2. Caroline

   Hun har en Stokke Sleepie 🙂

 2. Hvor er joggedressen fra?

  1. Caroline

   fra ralph lauren 🙂

 3. Kariann Berntsen

  Hehe, nei jeg kan faktisk ikke se for meg Nelia sinna. Men tulla mi er 10mnd nå og merker hvor bestemt ei krutt-tønne hun er, så jeg tror på deg. Ha ha.
  Bilde av du og din mamma er jo bare så fint! Ser likheten veldig godt. 🙂
  Håper dere hadde en fin familiegjenforrening også kan jeg jo ønske deg god helg. Er jo snart fredag. 😉
  Klem

 4. Nathalie

  Hei Caroline!
  Så hyggelig med litt familietid igjen, her gjelder det å ta vare på øyeblikkene, for tiden flyr! Merker selv tiden løper uten at jeg klarer å holde følge, men er nok bare å henge seg på etter beste evne. Håper du har en hyggelig kveld! 🙂
  Forresten så lurte jeg på om du hadde noen råd å gi, angående herre treningstøy? Jeg får så mye inspirasjon til meg selv og treningstøy her inne på bloggen og tenkte kanskje du hadde litt peil når det kom til gutter også? Har en bror som fyller år om en ukes tid og tenkte å shoppe litt fresht treningstøy til han i bursdagspresang, tips taes imot med stor takk 😀 Nettsteder feks? Og om du skulle gitt treningstøy til LK hva hadde du valgt? PS: Ikke sko :O (Som du sikkert skjønner er jeg helt grønn på dette området, haha :))

 5. Kristin

  Sint som en ilder, faktisk. Har 3 stk, og de er så absolutt ikke sinna. 🙂

  1. Laronja

   Samme her
   3 stykk og ingen av de har noen gang vært sinna :p

   Men uttrykket er vel kanskje sinna som en lemen eller noe 😉

 6. Kjersti

  Selvsagt kan jeg se for meg henne bli sint. Selv om hun er en søt tulle så betyr det heldigvis ikke at hun ikke kan bli sint og ha et normalt temperament.
  Kos deg med familien

 7. Så koselig med slike familiestunder <3 blir egentlig koseligere og koseligere for jo mer voksen man blir =) hehe, kan forresten se for meg nelia bli sint som en imder, de har som regel godt med temperament de småtrolla der 😉 Nyt kvelden…!

  1. «Imder» er selvfølgelig ilder :-p

 8. Mammaen din ser så uendelig snill ut!

  1. Ja det ligger i øynene hennes tror jeg! De ser alltid utrolig varme og smilende ut på bildene på bloggen, hun ser veldig god ut!

 9. Sint som en ilder til og med :’) Hoff, nei det tror jeg nesten ikke noe på 😉

 10. Det hørtes ut som en utrolig koselig kveld!

 11. Hei! Hvordan hårstrikk bruker du på Nelia? Sitter dem godt? 🙂

  1. Caroline

   Jeg kjøpte noen små på Illum i København, de sitter som støpt 🙂

 12. Så koselig med familie gjensyn 🙂 Godt å se dere i » kose klær» beste som er hjemme på kveldene 🙂 Hils moren din å si at hun holder seg veldig godt 🙂 Kjempe fint bilde av dere to i sofaen :-)) Dere er så søte… og hehe bra arbeidsfordeling, gutta boys lager mat mens jentene koser seg med vin og prat, tommel opp for flinke gutter :-)))

 13. 🙂
  Hvor er joggedressen fra? Så fin farge!!:)

  1. Caroline

   Ralph Lauren 🙂

 14. Anniken

  Hvor er joggedressen din fra?

  1. Caroline

   Ralph Lauren 🙂

 15. Sååå koselig med foreldrebesøk 🙂 Skikkelig hyggestunder! Mammaen din er så vakker og ser så ung ut 🙂 Herlighet! Ser godt hvor du har fått skjønnheten din fra 🙂 Ha en fantastisk dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Linda 🙂 Hyggelig å høre.

 16. Klarer faktisk ikke å se for meg at den lille solstrålen deres kan bli så sint. Men selvfølgelig, som de fleste barn, så har de nok det i seg 🙂
  Kos deg masse med familien!
  Klem fra meg <3
  http://sofiemortensen.com

 17. Så koselige bilder, Nelia er supernydelig <3

  Jeg lurer på en ting. Bruker du Obagi hudprodukter ennå? Eller bruker du noe annet?

  Ønsker dere alle en kjempefin helg!

  Stor klem!

 18. Du er min største inspirasjon, Caroline! Jeg håper du blogger til du er 90 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg at jeg IKKE blogger når jeg er 90, men ligger rett ut på stranden med en paraplydrink 😀 😀

 19. isabelle h

  Jeg kan faktisk se for meg at Hu kan bli sinna, fordi jeg gjorde den feilen og si til bestevenninnen min at sønnen hennes bare er så utrolig snill…Når vi var på cafe.. Satt der som en liten engel og spiste selv, smilte og lo.. Helt til han skulle ned og ut og gå, og måtte ha på sko… Dæven, da ska jrg si deg engelen forsvant.. Hehe.. Så ja. Jrg tror alle barn kan bli sinna som en ilder 🙂 hehe:)

 20. Skjønner at søte Neila ble sint&sur da hun ikke fikk legge seg med den nye ballen sin….hvorfor fikk hun ikke det :-O ?? Dere kunne jo bare ha fjernet ballen da hun hadde sovnet og sluppet å avslutte kvelden med sinne og frustrasjon…..

 21. Hvilken rød/hvit vin fortrekker du Caroline? 🙂

  1. Caroline

   Jeg er veldig glad i sancerre, chablis og chardonnay som hvite 🙂 Som rød foretrekker jeg zinfandel, valpolicella, doppio passo, barollo og for eks. barbera de alba 🙂

 22. At de små kan bli sinte ja… Helledussen han lille min kan skrike seg blå i fjeset om han ikke får det som han vil. Jeg synes det er flott at de er sterke i viljen, men den må bare justeres litt så det blir tatt ut i mer konstruktive situasjoner enn når du vet de er stuptrøtte men helst ikke vil legge seg. Haha 🙂

 23. Joggedressa

  Hei! Hvor er den nydelige joggedressen kjøpt?

  1. Caroline

   Den er fra Ralph Lauren 🙂

 24. Synnøve

  Hei!
  Lurer på hvor den staken i hjørne der din mor og du sitter er kjøpt jeg?
  Veldig fin:)

  Sykt som de vokser til disse små. Guttungen her nå blir 17mnd på søndag. wæwæs
  Skjønner godt hva du mener med familie langt unna. Vi bor i Bergen, mens jeg har all familie i Halden og Oslo.

  Må ha riktig god helg.

  Synnøve:)

  1. Caroline

   Den er fra Princess 🙂

 25. Hvor har du kjøpt den grønne kosedressen din? Den så veldig behagelig ut

  1. Caroline

   Ralph Lauren 🙂

 26. Hei Caroline!
  Takk for det du deler med oss.
  Jeg ser en lykkelig kvinne med familie og karriere, som ser stoltheten i arbeid med hjem og trening!
  Det du oppnår ved å være deg selv er det mange som misunner deg.

  Den lykken jeg ser, unner jeg deg.
  Spesielt i de tunge dager der noen ikke gjør det.

  Husk det når andre går mot deg med sine vel sterkt ytrede meninger og ubegrunnede hatytringer.

  Hilsen ei som arbeider for sine mål uten å hate de som oppnår sine og som ser sin egen lykke komme og fortsatt gleder meg over din.

 27. Karoline

  Hei. lurte på hvor du har kjøpt den sofa/stolen som er på første bilde? Elsker den

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *