balcony view

caroline berg eriksne dangleterre københavn malene birger comosa

God kveld til deg  Bedre sent enn aldri, eller hva? I dag har jeg rett og slett bare jobbet i ett, så dagen har gått opp i røyk, og klokken var altfor mye da vi først kom hjem. Så var det middag og lek og nattatid, og nå sitter jeg her igjen 🙂 Aller helst skal jeg få til litt studetid, men hodet begynner å svikte. Dagene går så fort, jeg klarer snart ikke å skille tirsdag fra søndag eller uker fra måneder. Apropos: så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg om den fremtidige kettlebellsmester’n vår! Hun vokser så altfor fort, og blir så stor jente. Satt og kikket gjennom mobilarkivet mitt tidligere og kom over noen videoer fra tidlig i 2014, blant annet av da hun lo for første gang. Det virker som det var i går, men så er det blitt så lenge siden. Tiden går så fort, og jeg har jo blitt øm som en sviske om hjertet etter at jeg ble mamma, og da blir jeg så vemodig av tanken på svunnen tid. Akkurat som at ikke hjertet mitt var bløtt nok fra før av! Det gjelder i hvert fall å ta vare på hverdagene og de fine øyeblikkene, det er så fort gjort å glemme det midt oppi alt. Spesielt når klokken bare går. Vi har begynt med lesestund hver kveld nå, og det er så fint. En fryd for meg som elsker å lese eventyr at hun endelig vil lytte! 

Over til noe helt annet: disse bildene tok vi lørdagen før det noe spesielle måltidet på Clou. Jeg tenkte det var fint å benytte anledning København til å bære litt dansk design, så valget falt på denne kjolen fra By Malene Birger. 

________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksne dangleterre københavn by malene birger pumps saint laurent veske detaljer

caroline berg eriksne dangleterre københavn by malene birger bak

caroline berg eriksne dangleterre københavn by malene birger pumps detaljer

caroline berg eriksne dangleterre københavn by malene birger trapp hotell

(annonselenker) kjole by malene birger / pumps nly / veske saint laurent 

________________________________________________________________________________________________________

Håper deres tirsdag har vært fin, vi sees nok litt oftere i morgen 🙂 

38 kommentarer

 1. Lesestund er så koslig! Her er gullet 9mnd og allerede glad i bøker 🙂 så langt går det i korte historier, men gleder meg til han blir stor nok til å ha lyst til å bli lest eventyr for 🙂

 2. Benedikte

  Så flott å høre at du leser til Nelia. Skriver faktisk bacheloroppgave om hvor viktig det er å drive med høytlesing for barn. Det er den mest verdifulle metoden for å skape en god leser og interesse for tekst og litteratur! Har så utrolig mange fordeler for når barnet skal begynne med lesing og skriving. Kjekt å se at foreldre tar seg tid til slike viktige ting for barna 🙂

 3. Du har så nydelige legger og føtter! Bruker du noen spesielle fotpleieprodukter som du kan anbefale? Blir så fort tørr på hælene :/

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg har brukt fotkrem fra mama bee, den er kjempegod 🙂

 4. Nydelig antrekk og bilder! Du er så flott 🙂

 5. Hei.. Du er så nydelig på disse bildene:) har ett spørsmål. Er inne på KG og leser dette innlegget hvor det meste er om deg. Blir du ikke lei deg når du leser alt det vonde mange skriver om deg og familien? Nå er det blitt 400 sider og det meste er trist og lese. Nesten mobbing synes jeg. Klem

  1. Om det ikke kan kalles mobbing så vil jeg påstå at det er hetsing, flaut å lese at voksne folk kan sitte dag ut og dag inn å holde på slik. Må jo være misunnelse, at de skal ta Caroline for alt hva det er vært. Mye spekulasjoner ute på KG, underholdende å lese , det skal dem ha. Så sitter de og furter for at dem ikke får godkjent kommentarer på bloggen til Caroline. Sitter og sender forespørsler til Lindex for at de skal få tatt CBE på noe i den forbindelse.
   Men til caroline, flotte bilder fra flott hotell, bor alltid på samme hotellet når jeg er i København med døtrene mine.

   1. Kvinneguiden er det beste eksempelet på at janteloven fortsatt eksisterer i beste velgående. Utrolig synd at man hele tiden skal skape seg sånne scapegoats…. Du skiller deg ikke fra andre med unntak av at du er den bloggeren med desidert mest suksess, og da er du et åpenbart «bytte».

   2. Tina A

    Hvis du lurer på hva som er motivene til dem som skriver på KG, så foreslår jeg at du heller spør der enn å spekulere her, «In». Ellers er jeg enig med Mariann.

  2. Mariann

   Hei, er det ikke litt unødvendig å nevne dette her? Hvorfor gi dem oppmerksomhet?

   Du blir bare vakrere og vakrere, Caroline! Etter de siste oppdateringene dine står en tur til København øverst på listen min 🙂

   1. Caroline

    Tusen takk, Mariann 🙂

 6. charlie

  ah! det du har der..er bare killer legs! 🙂

  btw.. liker at du skiver litt mer:) du har så gode tanker.. man kjenner merkelig nok litt på tid når man plutselig er nærmere 30 enn 25.. er det selv og, så enig i det du sier om å benytte den ! 🙂 takk for påminnelsen. for egentlig bør man leve littegranne mer carpe diem !! :):)

 7. Hei Caroline,du har en spesiell stil og mye av det det bruker syns jeg ikke er så fint. Men dette var helt nydelig på deg,du ser ut som en filmstjerne. Kjempeflott var dette,både håret ditt og kjolen. Klem fra Karin

 8. charlie

  Tenkte også å si at det er fint at du uttrykker at det er de små tingene som det essensielle for deg, mht at du faktisk har nettopp hatt en sinnsyk købentur. så er det heller andre og de mer enkle, og helt gratis ting som faktisk får deg til å føle på lykken 🙂 i like 🙂

 9. Tiden går INSANE fort! Vanskelig å få med seg alt som skjer før det plutselig har gått evig lang tid. Fint antrekk btw.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Hei Caroline 🙂

  Så fin kjole 🙂

  Du virket litt gul i ansikter og en annen hudtone på bena? Skal det være sånn?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Det har bare med ulik hvitbalanse i de ulike delene av bildet pga. lyset.

 11. Silje B

  Nydelig kjole. Jeg elsker designene til By Malene Birger, har to selv som brukes ofte 🙂

  Hvordan er temperaturen i København nå forresten?

  Jeg har en «date» med en kjekk liten kar (sønnen min) i helga, og vi skal på shoppingtur til Køben 🙂 Les: Legobutikken, Disneystore, Hamley’s osv 😉 hehe. Ikke jeg som skal shoppe, med andre ord 😛

  1. Caroline

   Det var relativt kjølig, rundt 5-8 grader, men for vår del slapp vi unna den vanligvis så sure vinde 🙂

   Kos dere på tur, hørtes veldig hyggelig ut 🙂

   1. kristin

    Haha, ja da skjønner jeg godt at du slappa av på balkongen i en tynn kimono 😀
    Alt for bildene..skjønner at dere strekker dere langt for gode bilder, men syns at det fortsatt bør være realisme i settingene for at vi skal føle troverdighet.

 12. Camilla

  Veldig fint antrekk! Har sett du har brukt de skoene mye, de passer jo til alt!:) hvis jeg står mellom 38 og 39, hvilken str bør jeg gå for?:)

  1. Caroline

   39 🙂 Jeg hovner i hvert fall opp i føttene ila. en kveld på høye hæler, og da går jeg så og si alltid opp et nummer for at det ikke skal være ubehagelig 😉

  1. Caroline

   Takk for linken! 🙂

 13. Å for noen lekre sko og nydelig kjole:)
  Ja lesestund på kvelden er koselig, her er vi i mormor og de åtte ungene verden 😉 krise hvis ikke vi leser, synger og ber aftenbønn. Ja rutiner er viktig 😉 Ha en fin onsdag i dette ruskeværet!

  1. Caroline

   Gleder meg til flere lesestunder i fremtiden 🙂

 14. Hei 🙂 Jeg skal kjøpe et nytt objektiv som erstatning for kitobjektivet, hva slags objektiv vil du anbefale? Hvilket bruker dere mest? Jeg er mest glad i å ta bilder av mennesker/portretter (ønsker derfor et lyssterkt objektiv), men vil samtidig ha et litt allsidig objektiv som kan brukes i hverdagen og på ferier. Setter stor pris på svar! Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Vi bruker helt klart 50 mm. 1: 1.4 mest, fra Sigma. Veldig bra objektiv! 🙂

   1. Takk for svar! Jeg ser det er et 35 mm. objektiv som er grei på pris sol passer til mitt kamera. Er det stor forskjell i brusområde mellom 35 og 50 mm. objektiv? Vil det funke både til portrett og hverdagsfotografering, tror du?

   2. Caroline

    Om du er ute etter noe økonomisk, så ville jeg ikke valgt et fast objektiv, men heller et med zoom.Da trenger du jo kun ett, og ikke to 🙂 35 mm er mest allsidig om du driver med portrett og hverdagsfotografering, men passer kanskje best til sistnevnte. 50 mm er det objektivet som gir best gjengivelse av virkeligheten, men samtidig er det vanskelig å bruke inne eller nært objektet om du det er stort, da brennvidden ikke er så stor.

   3. Tusen takk for at du tar deg tid til å svare 🙂 Jeg er egentlig mer ute etter å slippe å bytte objektiv veldig ofte, men ønsker meg et godt og allsidig objektiv, som også gir veldig gode portrettbilder med bokeh. Jeg er mest glad i å ta bilder av datteren min, både portretter og ellers i hverdagen/på reiser. Kanskje ett objektiv rett og slett ikke duger til alt jeg ønsker det skal duge til. Hvor mange objektiv tror du jeg vil trenge og hvilke? Nå skal jeg slutte og mase altså 🙂 Har du forresten vurdert å gi opplysninger om mm, lukkertid, blender, iso under hvert bilde du legger ut? Det hadde jo bare vært helt supert! Ha en nydelig dag 🙂

 15. Kristin

  Hei! Så fin kjole ! Du er vakker 🙂 Vil også tipse deg om at bildet av barnevognen din blir brukt i en salgsannonse på finn! 🙂

 16. Caroline

  Hei Caroline. Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men ville spørre deg om du kunne ha skrevet et viktig innlegg som engasjerer MANGE om dagen, nemelig vaksine debatten. Jeg vet du vanligvis ikke skriver slike innlegg, men detter er en veldig viktig debatt, og som småbarnsmor er jeg ganske sikker på at dette noe som engasjerer deg. Jeg håper på det sterkeste at du kan i det minste vurdere det, for det er et veldig viktig tema som bør tas på alvor når man i 2015 får tilbake utdødde sykdommer som kan være livstruende. Er veldig kjekt å lese om mote, skjønnhet, shopping, mat osv, men en gang i blandt er det bra med et litt mer alvorlig innlegg om noe som er mye viktigere enn alt det andre «overfladiske» 🙂

  1. Ja, det hadde vært veldig nyttig, tror jeg. Du når jo ut til så mange!

 17. Kathrine

  Lekkert antrekk! 🙂 Og ja, det er klisjé, men tiden går så fort! De små utvikler seg så raskt og vokser så fort! Ikke lett for oss som i utgangspunktet er litt myke og følelsesladede å få barn, blir jo helt sviskemos!

 18. Woow du er nydelig 🙂 <3 Kjempe lekker antrekk 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *