some snaps from copenhagen

copenhagen caroline berg eriksen

Her kommer noen flere bilder fra den kjempefine helgen vår – for et reisefølge og for noen deilige dager! Flere av dere har etterspurt en slags Københavnguide, og det lager jeg mer enn gjerne! Jeg begynner å bli litt kjent der nå, og faktisk skal jeg tilbake igjen om en måneds tid, så da kan jeg jo eventuelt få tatt noen flere bilder som kan egne seg til en guide. Det kommer i hvert fall før eller siden, det lover jeg! I mellomtiden vil jeg gjerne komme med noen tips hva gjelder spisesteder i akkurat dette innlegget 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

copenhagen caroline berg eriksen4

Lunsj på Victor. Kaotisk stemning som blir god nettopp på grunn av alle de glade menneskene. Veldig travle og distré servitører, med litt mer enn ok mat. 

caroline berg eriksen copenhagen victor

copenhagen caroline berg eriksen victor

copenhagen caroline berg eriksen2

_____________________________________________________________________________________________________________

Østers, kaviar og champagne på Balthazar Champagnebar var en opplevelse i seg selv. Helt nydelig! Balthazar Champagnebar ligger vegg i vegg med D’Anglterre og er en del av hotellet. 

copenhagen caroline berg eriksen østers

copenhagen caroline berg eriksen østers hele gjengen

copenhagen caroline berg eriksen østers kaviar

_____________________________________________________________________________________________________________

clou 

copenhagen caroline berg eriksen clou 4

clou 3

copenhagen caroline berg eriksen clou 2

copenhagen caroline berg eriksen clou

Vi spiste, som jeg nevnte, på Clou. En restaurant drevet av to brødre som har opprettholdt sin Michelinstjerne siden 2014. Dette var en av de merkeligste matopplevelsene jeg noensinne har hatt, og det var alle i reisefølget helt enige om. Lokalene var litt for kalde og lite intime for min smak, og vi valgte en 6-retter som ikke var beskrevet på detaljnivå i selve menyen. Dermed ble vi servert blant annet ål og hjerne, og for meg ble det bare for mye. Jeg mistet rett og slett apetitten helt. Men for spesielt interesserte, vær så god! De hadde selvfølgelig andre gode retter mellom dette merkelige, men det druknet liksom litt. Om jeg skulle velge om igjen, hadde jeg nok gått for a la carte og valgt retter selv. Men dyktige kelnere og nydelig vin var det uansett 🙂  

_____________________________________________________________________________________________________________

d’angleterre marchal

copenhagen caroline berg eriksen3

caroline berg eriksen copenhagen dangleterre

Ellers anbefaler jeg virkelig Umami for middag, og KiinKiin hvor vi dessverre ikke fikk plass. Som lunsjsted var Victor ganske bra, men min favoritt er Peder Okse som har helt amazing smørrebrød, samt Cocks and Cows som skal ha vanvittig digge burgere – i følge Katrine og Bård. Verdt å sjekke ut alle disse stedene 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

Nå er det familietid her! Ha en fin kveld ♥ 

58 kommentarer

 1. Jeanette

  du har så fin hud! Hva bruker du av pudder/foundation?

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg bruker luxe fra glominerals og akkurat nå et pudder fra bare minerals, ready touch up veil 🙂

   1. Lisa Andrea

    Hvilken farge har du i luxe? 🙂

   2. Caroline

    Almond 🙂

  2. Husk at bloggere legger filter på bildene.Jeg sier ikke at Caroline ikke har fin hud, det har hun så absolutt, men ikke så fin som på bildene her. Hvis du ser på for eks, tv opptakk o.l. – evt. uredigerte bilder fra aviser etc. så ser du at huden til Caroline på lik linje med oss andre har både ujevnheter og urenheter 🙂 Caroline er tross alt snart 30, og det er nok veldig sannsynlig at hun har både rynker og at elestisiteten er ikke så fantastisk som disse bildene her viser. Vær derfor forsiktig med å tro at produkter som nevnes kan gi deg dette resultatet du ser på bildene over. Disse bildene gjespeiler ikke sannheten 🙂

 2. Vel, siden vi bare har kommet til den 3. måneden av 2015, kan jeg ikke tro det må være et problem å holde på stjernen HELT fra 2014:P

  1. Marianne

   Vel, siden stjernene akkurat har blitt delt ut KAN det jo se ut til at du uttaler deg om noe du ikke kjenner til. Mange har mistet stjerner siden 2014. Andre har, som vi ser, mistet god tone og folkeskikk.

  2. Eneste du oppnådde med den småspydige kommentaren, Hanne, var å vise for alle at du ikke har skjønt hvordan og når man får og beholder Michelinstjerner…

 3. Hvor er skoene dine fra? 🙂 Du er så fin!

  1. Caroline

   Tusen takk, søte deg! De er fra h&m 🙂

 4. Prøv også Ravage, Geist og FIAT – de ligger alle på Kgs. Nytorv – med udsigt til D’Angleterre.

 5. Mathilde

  Tror jeg må besøke Danmark snart 🙂

 6. så fine bilder!!! kanskje du vil sjekke ut bloggen min? Ukas innlegg handler om ekteskap og skilsmisse, om hvorfor noen forblir gift og andre ikke http://www.sosialerom.no =) håper du synes det som står er interessant. klem stine

 7. Så bra dere fant igjen København bildene! Så fine bilder og tips 🙂 Skjønner deg veldig godt at apetitten ble borte når de serverte hjerne! Om du skal lage noe om sminke, kunne du tatt for deg, hvordan få fine øyenbryn og har du noen anbefalinger på rosa lipgloss ? Dine øyenbryn er utrolig tette og fine 🙂 Håper du har kost deg med Nelia i dag :-)))) Klem

  1. Caroline

   Så hyggelig at du liker de 🙂 Jeg skal legge en plan på sminkeinnlegg fremover, skal se om jeg får det på listen. Jeg har skrevet om det tidligere, her: https://carolinebergeriksen.no/2013/08/28/brynstyling-med-aria-dylan-og-coverbrands/ 🙂

 8. Ser jo veldig hyggelig ut men dere må jo bruke groteskt mye penger på ei sånn helg? Synes jo nesten synd i venneparet dere var sammen med som må punge ut med så mye penger på restauranter slik at du får noe å skrive om på bloggen..

  1. Caroline

   De velger jo selv hva de vil være med på, men i dette tilfellet var det faktisk Katrine som valgte restauranter. Vi hadde ingenting med det å gjøre, vi var bare kjempeglade for at hun ville være reiseleder 😉 Du vet jo heller ikke noe om deres økonomi, for alt du vet kan det jo hende at de har bedre enn vår 🙂

   Jeg er heller ikke på ferie på grunn av bloggen, men bloggen er, som du sikkert vet, et sted hvor jeg deler en del av hverdagen min, og da blir det naturlig for meg å dele øyeblikk fra en weekend som dette 🙂

   1. Camilla

    Jeg har lest bloggen din siden starten. Noe av det som har gjort meg til en trofast leser, er evnen din til å inspirere meg i hverdagen. I takt med økende lesertall og inntekter, har livsstilen din imidlertid blitt så ekstravagant at jeg ikke lenger kan relatere meg til deg og livet du lever. Stadig nye, dyre klær, vesker, ferier og restaurantbesøk. For meg er dette helt uoppnåelig, og jeg kjenner at jeg blir mer trist enn inspirert av å klikke meg inn her. Lykke til videre, og takk for meg.

   2. Bra svar Caroline! 🙂 Mye og mangt folk skal legge seg opp i 🙂

  2. For en merkelig kommentar.. Egentlig veldig fornærmende ovenfor venninnen til Caroline. Sist jeg sjekket var det ikke nødvendig å være toppblogger for å ha god økonomi? Og det er da ikke bare bloggere som vil ha gode matopplevelser? Selv foretrekker jeg å bruke en del ekstra når er ute og reiser, og det tror jg en mange er enige i.

   Forresten, såå vakre bilder av deg Caroline

 9. Du ser så strålende vakker ut om dagen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Så du en skaldet tjener rende rundt? Det er min lillebror 🙂

  1. Caroline

   Ja, det synes jeg faktisk at jeg husker det gjorde 🙂 Så koselig!

 11. Hi Caroline

  Im a danish follower of your blog and you are amazing ! Would you please tell me where your coat is from (link) ?
  I will be happy to hear from you

  xoxo
  Zahra

  1. Caroline

   Thank you so much 😀 It’s from by Malene Birger, danish design 😉

   Hugs!

 12. Glamorous lady….glamorous life!!!!Enjoy!

 13. Så kjekt! Håper du får litt tid til å shoppe litt også 😉 Det er jo masse vårnyheter ute i butikkene nå!

  Klem fra meg <3
  https://sofiemortensen.com

  1. Caroline

   Det ble ingen shopping denne gangen 😉 Men enig i at det er mye fint 🙂

   Klem tilbake!

 14. hvordan kjenner dere bård og kathrine?

  1. Caroline

   Lars-Kristian ble kjent med Bård i 2007 da Lars-Kristian spilte fotball med en felles kompis av dem. Jeg ble kjent med Katrine da vi flyttet til Skien, hun var negledesigneren min – og er det fortsatt 🙂 Etter hvert var de plutselig et par, og da var det jo perfekt for oss fire å henge sammen 🙂

 15. Karoline

  Hei! Jeg var også i København i helgen!

 16. Annamaia

  Kære Caroline 🙂 må virkelig anbefale dig at prøve Nimb i København næste gang. Det er både hotel, vinkælder, vidunderlig restaurant og skøn pejsestue i sindssygt lækker stil. Jeg er sikker på du vil elske det 🙂 kram fra glad dansk læser 🙂

  1. Caroline

   Å, det har jeg alltid hatt lyst til å sjekke ut! Takk for at du tipset meg om det 🙂

   Klem!

   1. Annamaia

    Velbekommen da 🙂 Det er utrolig rare, smukke og varme omgivelser. De har forøvrigt også et imponerende kagebord 🙂 det er muligt at benytte restaurant, bar, vinkælder og pejsestue uden at bo på hotellet 🙂

   2. NIMB er helt fantastisk! Vi var på hotelltur der med DFDS Seaways der, pakke med båt og hotell. Det var helt utrolig, luksus og avslappende! 🙂 helt perf! anbefales!

 17. Hei Caroline, nydelig som alltid, spm og ønske: hvor er pudder kjolen fra? Og om du snart skal kvitte deg med gamle klær gjennom bloppis? 😉

  1. Caroline

   Tusen takk! Den er fra by malene birger, tenkte å dele noen flere bilder av den ila. uken 🙂

 18. Elisabeth

  Hvor er den sorte buksen din fra, den såg kjempe fin ut:))

  1. Caroline

   Mango 🙂

 19. Du spurte ikke tilfeldigvis hvor de fiiiine glassene er fra, som de hadde på Clou? 🙂

  1. Caroline

   Nei, dessverre 🙁

 20. Åh, elsker København! Var der tre ganger på tre måneder i fjor vinter/vår og sitter nå med verdens fineste lille gutt som resultat av siste turen. Alle gode ting er tre hos Storkklinik;-) planen er å ta med lillemann tilbake for å gifte oss der, tror det blir en fin retur. Tar gjerne imot flere tips til hva vi kan gjøre, våre turer handlet i hovedsak om avtalene på klinikken og vi holdt oss stort sett i området rundt den;-)

  1. Caroline

   Å, så herlig! Gratulerer så mye 🙂

 21. Hei,
  Synes den sorte og hvite stripete genseren din er så fin!:) hvor har du kjøpt den? Lett lenge etter den perfekte stripete genseren..

  1. Caroline

   Cubus 🙂

 22. Så mange fine bilder og fristende mat! København er så fint, kan tenke meg å reise tilbake dit igjen snart 🙂

 23. Hei Caroline! Var også i København i helgen, og besøkte min gode venninne Rose som bor der. Hun tok meg med på en aldri så liten Paris-weekend i Køben denne gangen, på bloggen hennes finner du veldig gode tips som anbefales på det varmeste til neste tur: https://achichabit.dk/2015/03/15/petit-paris-en-copenhague/
  Klem, Marie

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 24. hvor er den stripete genseren fra? 🙂

  1. Caroline

   Cubus 🙂

 25. Til neste gang du skal på tur til København anbefaler jeg Madklubben!

 26. Jeanette

  Så utrolig flott du det første bildet var! Minner meg om sånn snapshot av modell off duty på fashionweek! 🙂 Klønete formulert, men du skjønner vel 😉

  1. Jeanette

   Hehe, hele kommentaren ble klønete ser jeg! Ikke lett med en vilter gutt på 5 måneder som prøver å ta mobilen på fanget! Skulle ikke være «du» i første setningen 😉

   1. Caroline

    Haha 😀 Kjenner til den 🙂

    Tusen takk 🙂

 27. Hej Caroline!
  Bliver helt glad over du har besøgt Danmark! Bliver nød til at anbefale dig KUL i kødbyen. Det er virkelig lækkert.
  Hilsen en dansker, dog fra Aarhus

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *