bohemian dress

caroline berg eriksen bohem kjole hatt

Hei mandag, du kunne gjerne startet litt mildere! Fikk en anelse panikkangst da det viste seg at alle bildene vi tok i København plutselig var borte. Jeg har jo helst en plan jeg jobber etter, og i dag består den blant annet av en del bilder fra turen vår, og det hadde vært utrolig kjedelig om de ikke dukket opp igjen. Heldigvis løste det seg tilslutt da vi endte opp med å kjøpe et program som gikk grundig gjennom hele minnekortet og gjenopprettet tapte filer – eller noe i den duren. Det løste seg i hvert fall!  Tusen takk for hjelp til dere som kom med tips på facebook også 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen bohem kjole hatt4 nær

caroline berg eriksen bohem kjole hatt7

caroline berg eriksen bohem kjole hatt 5 nær 2

caroline berg eriksen bohem kjole hatt3

caroline berg eriksen bohem kjole hatt6

(annonselenke) kjole glamorous / sko bianco by camilla pihl / hatt h&m 

_____________________________________________________________________________________________________________

Både mann og svigers er sendt avgårde herfra, og jeg er klar for å fortsette min dag foran dataskjermen. Jeg er midt i epostrunden min og der er det mye å ta igjen, så jeg blir nok sittende en stund. Deretter skal jeg planlegge resten av uken, studere litt mens lærdommen fra forrige ukes samling fortsatt er friskt i minnet, og så blir det en løpetur etter det. Sikter på å ta den utendørs, det hadde vært så deilig 🙂 

Mandagen er med andre ord godt i gang, og det håper jeg den er hos deg også! Vi sees til et Københavnbildedryss senere 

63 kommentarer

 1. Urolig så bleik du er. Tror det hadde gjort seg å tatt litt solarium.

  1. Caroline

   Jeg trives godt med den hudtonen jeg har og tar ikke solarium 🙂

   1. Andrea

    Djises Christ for en kommentar, Marius.. Vil tro 90% av norges befolkning er blekere på denne tiden av året enn for eksempel i juli.
    Jeg syns forøverig du ser flott ut, Caroline. Og vil helt sikker se smashing ut i eldre dager der Marius mulighens vil se ut som ei sviske..
    God mandag! 😉

   2. Tina A

    Jeg synes du er lekker som du er! 🙂
    Og bilde nr 2 var særlig helt nydelig. Liker at fargen på neglelakken går igjen i kjolen.

  2. Så bra at du ikke tar solarium

  3. Så bra at du ikke tar solarium

  4. Urolig så frekk du er. Tror det hadde gjort seg å fått litt oppdragelse.
   (Skrivefeil kopiert)

  5. Hvis du synes Caroline er bleik så skulle du sett meg!! xD

 2. For et fint antrekk og noen fine bilder! Bilde nr 2 var utrolig flott 😀 Ha en super mandag!

 3. Nå er det lenge siden du har laget sminketips. Kan du gjøre det snart? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂 Er det noe spesielt du ser for deg?

 4. LOVE LOVE LOVE YOUR BLOG!But please please change your hair color,you look so much younger when you were blonde)

  1. Caroline

   Thank you so much 🙂 Haha, maybe I just look older because I am older 😉 But I think I may go blonder in june / july 😉

   1. You are not old at all!!!i meant that you look fresh with blonde hair)it fits you better

   2. Caroline

    😉

 5. Så søt kjole. Jeg er veldig glad i bohemstilen, men får det ikke helt til å funke på meg typisk…

 6. You look amazing!!! Love the dress! xx

  Curvybird.blogspot.nl

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie 🙂

 7. Du er så utrolig fin! 🙂 Kler absolutt alt du. Super kjipt når sånt skjer! Har selv faktisk mistet bilder fra jeg var yngre som jeg gjerne skulle hatt.

  1. Caroline

   Ja, det er veldig kjedelig. Er glad det ordnet seg 🙂

 8. Hei Caroline 🙂

  Så fin du er 🙂 Du stråler som alltid 🙂

  Lurte på hvor mye Restylane du tar i leppene og hvor lenge varer det? Er det en du kan anbefale?

  Håper du svarer:)

  1. Caroline

   Det varierer hvor mye jeg tar, jeg har gått til Petra Eckmann i flere år, og hun ser alltid hva jeg trenger, så jeg bare stoler på henne 🙂 Det holder en god stund, men jeg går gjerne ca. hver tredje måned, og noen ganger oftere hvis jeg ser at det slipper fort. Hos meg holder det ikke like lenge som hos mange andre fordi jeg er såpass aktiv og trener mye 🙂

   Klem!

   1. Anna B

    Visste ikke at Restylane forsvinner raskere når man trener 🙂 Lærer noe nytt hver dag. Kan jeg spørre hvor mye det koster ved påfylling? Sånn ca.? Har vurdert lenge å gjøre det selv, men vet ikke helt hvor jeg skal gå eller hva prisene ligger på. Har du Restylane i leppene nå? Pene lepper har du 🙂

   2. Caroline

    Ja, jeg har restylane nå 🙂 En ganske ny form for det, husker ikke hva det heter :/ Det er noen mnd. siden forrige gang nå, men skal snart en tur til Petra igjen 🙂 Tusen takk 🙂

   3. Smilla

    …hun ser hva du trenger..!?? Du TRENGER ikke falske lepper.
    Det gjør ingen andre heller.

   4. åh hjelpes da, det er en form for formulering. Dersom Caroline ønsker å ta restylane så ser Petra hvor mye hun bør ta eller trenger for å oppnå det resultatet hun ønsker… Slutt å pirk a….

   5. Syns du det gjør vondt å ta Restylane? For det er vel en sprøyte? 🙂

   6. Caroline

    Både og 🙂 Det er ikke vondt, men det er ikke spesielt godt heller 😀

 9. Kan du vær så snill å ikke bruke panikkangst over fille ting?Det er faktisk en alvorlig psykisk lidelse. Du må tenke på at folk kan ta seg nær av det.

 10. Det var en kjempesøt kjole, og hatten ble prikken over ien 🙂

 11. Utrolig stilig antrekk og sånn som du kler hatt 🙂 Stort pluss for at det er overkommelige priser på mange av klærne dine 🙂 De ankel bootsa fra Camilla Pihl er så gode og stilige, går til det meste! Måtte kjøpe meg de jeg også;-) Ble Nelia glad for å ha deg tilbake igjen da? Gleder meg til København bildedryss når du er klar…

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Åja! Vi koste oss så på morgen i dag, og nå gleder jeg meg til å være sammen med henne resten av dagen 🙂

   Klem!

 12. Kan forestille meg følelsen, så fint at det ordnet seg! Kvaliteten på bildene dine blir bare bedre og bedre. Bilde nr 2 er så flott! Ha en fin dag!

 13. Linn V Blomvik

  Går den tunikaen an å ha over skuldrene uten at det blir stygt? Har veldig lyst å klikke den hjem men litt usikker på størrelse å. Tips? Synes det var veldig fin outfit! Tommel opp!! 🙂 (ps : jeg synes både hudtone å håret ditt er nydlig slik det er nå! di blå øynene dine blir skikkelig fremhevet med mørkt hår ☺)

  1. Caroline

   Jeg synes den er romslig i størrelsen. Den farlig naturlig over skuldrene, bare fint og ikke stygt 🙂

 14. Cecilie!

  Her var du altså bare så utrolig flott! Ble nesten helt målløs her jeg satt. Det øverste bilde var utrolig stilfullt, et ordentlig fotografi som fint kunne passet inn i hvilket som helst magasin. Gav meg nesten litt sånn «Italy-feeling». Flott, flott, flott er du.

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det 🙂

 15. Tok meg nettopp en lang skogstur i småregn, helt fantastisk! Gikk og smilte for meg selv i regnet, det var så deilig å trekke inn frisk luft og høre fuglene kvitre. Mmmm, snart vår og sommer <3 hvordan var løpeturen din? Ps, et spørsmål til; brukte du noen gang selvbruning da du var gravid? Eller har du noe anbefaling av selvbruning til gravide? Eller bør man holde seg helt unna kanskje? Klem<3

  1. Caroline

   Å, så deilig! Flinke du 🙂 Jeg brukte sun spa i ny og ne, den er helt safe 🙂

   Klem din vei!

 16. Så fin du er! Har du med Nelia på joggetur eller har du barnepass mens du trener?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Nelia er i barnehagen.

 17. Hvilken leppestift bruker du på disse bilda?? Så fiiin!

  1. Caroline

   Love fra Deborah Lippman 🙂

 18. Victoria

  Bilde nr 2 var utrolig fint av deg! Nå ser du jo alltid flott ut da, men det var noe spesielt med det bildet 😀
  Ønsker deg en fin uke og takk for at du alltid inspirerer!

 19. utrolig flotte bilder av deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Lisa Maria

  Wow, dette var et fantastisk fint antrekk! Det likte jeg veldig godt! Ha en fin uke! 🙂 <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Du har fått så unaturlig farge på tennene :/

 22. Heissann

  Hva slags program brukte du for å gjenopprette bilder og hvor langt tilbake gikk det ? Jeg mistet bilder fra Dubai tur og bryllup til kusine .. Det var et år siden da, mistet håpet med å gjenopprette .. Tror du programmet kan gjenopprette fra et år tilbake ?

  Foresten , du kler brunt hår så godt . Gir deg glød !

  1. Caroline

   Vi brukte noe som heter Card Rescue 🙂 Se for deg en stor kinosal som fylles med personer, hvert sete tilhører én person. Det fungerer på samme måte med dette programmet. På minnekortet ditt er det «seter» til «bildene» du tar. Sletter du bilder forsvinner bildet fra det setet, og Card Rescue henter frem dette bildet. Har et annet bilde i mellomtiden satt seg ned på det setet, så kan det ikke hente frem det forrige bildet som «satt der».

   Så svaret på problemet ditt er at om du har brukt minnekortet ditt i ettertid, slik at nye bilder har tatt plassen til det gamle, så kan du ikke gjenopprette :/

   Tusen takk 🙂

   1. Marita

    Dette må jo prøves! Vi mistet nemlig bildene fra bryllupet vårt!! :-O

 23. Marthine

  Vakre Caroline <3

 24. Trude A

  For en utrolig skjønn kjole!!! Ser for meg den er like fin å bruke på sommeren, med bare ben!

 25. Mathilde

  Kjempe fin kjole 🙂 Kan du lage en video av festsminke? 🙂

 26. Benedicte

  «Litt» off topic, men det er en annonse øverst på bloggen; Caroline Berg Eriksen for getinspired.no Har du lagd noen kolleksjon i samarbeid med dem? Det hadde såfall vært utrolig kult!!! Men annonsen leder jo bare til Nike klær etc =

  1. Caroline

   Nei, har ikke laget noe, er bare Get Inspired sitt ansikt utad 🙂

 27. Love your pictures! Congrats to your husband. PS The model looks not so bad too 😉 un gros bisous à Nelia. I love your blog

 28. Syns du er et helt fantastisk at du viser frem klær i alle prisklasser!
  Denne likte jeg spesielt godt, og jeg tror jeg skal klikke den hjem i postkassen.
  Syns du viser deg fra din beste side, og jeg syns du ser helt fantastisk ut!
  Stå på, jeg digger deg!

  1. Caroline

   Så koselig, Guro! Tusen takk 😀

 29. Josephine

  Jeg har akkurat mistet alle mine billeder fra min mac. Hvad hedder det program du har købt for at genskabe dem?:)

  1. Caroline

   Det programmet fungerer bare på minnekort, om det er Mac’en din det gjelder så går det vel an å opprette gamle innstillinger?

 30. Det er ikke alltid stilen din er helt på linje med min stil men jeg må si at denne kjolen var utrolig fin. Perfekt for nå som våren er på vei.
  Må også bare gi en kommentar tilbake på hun ene som kommenterte om solarium. Du ser jo sunn og frisk ut, og ikke minst naturlig. Tenk så mange år med fin hud solarium stjeler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *