active education: fysisk samling 1

annonse

klasserom active education

Som flere av dere helt sikkert fikk med dere i forrige uke, så var jeg på den første fysiske samlingen i regi av Active Education. I alt skal jeg delta på 2 samlinger, som jeg nevnte tidligere, og disse omfatter teknikktrening og instruksjon innen mange treningsformer som styrketrening, utholdenhetstrening, basistrening, slyngetrening, kettlebell, bevegelighetstrening, koordinasjonstrening og en hel rekke alternative treningsformer. Instruktører og trenerne er blant de beste innen sine fagfelt, og vi får tett oppfølging og personlig veiledning for å utvikle oss best mulig ferdighetsmessig og i rollen som PT. 

caroline berg eriksen active education personlig trener

________________________________________________________________________________________________________

– kettlebells – 

Denne samlingen gikk over 4 dager, hvor de fleste hadde eksamen den siste dagen. For meg som skal ha eksamen senere, ble det derfor undervisning over 3 dager, hvor vi satt på skolebenken fra klokken ni til fem hver dag. Det var en del teori, men vi var også fysisk aktive. Jeg lærte masse og det var så motiverende og utrolig gøy! På dag 1 fikk vi en innføring i kettlebells hvor vi ble undervist av Bjørnar Nesse. Det var også her vi hadde denne kettlebellskonkurransen jeg nevnte, jeg ble jo både gul og blå på armene i ettertid. Haha! Vi fikk også undervisning i teknikk på styrkeøvelser relatert til underkropp, og underveis i undervisningen lærte vi også å analysere øvelsene ut ifra hvilke muskelgrupper og hvilke ledd som jobbet mest eller minst. 

IMG_6631

IMG_6322

________________________________________________________________________________________________________

– slyngetrening – 

På dag 2 ble vi tatt gjennom enmet om styrketrening på underkropp, og Alexander Aalerud underviste oss i slyngetrening. Det er så utrolig gøy og effektivt, så dette vet jeg allerede at jeg gjerne vil lære mer om. Han viste oss veldig mange forskjellige øvelser med fokus på riktig teknikk, og gjennomførte også en 45 minutters ren slyngetreningsøkt. 

IMG_6523

IMG_6512

IMG_6515

________________________________________________________________________________________________________

– rollen som PT – 

Dag 3 handlet mer om selve rollen vi vil få som PT etter endt studie. Etter en forelesning om biomekanikk, introduksjonsmetodikk og korreksjon, fikk vi utdelt et case med nødvendig informasjon om en kunde. Med utgangspunkt i at kunden ønsket å bygge muskelmasse over en periode på 10 uker, skulle vi sette opp en langsiktig plan for disse ukene, samt en konkret plan for 1 økt. Denne ene økten skulle vi deretter utføre på en medstudent på SATS, og det var litt skummelt. Både fordi dette var helt nytt for de fleste, og fordi foreleserne gikk rundt for å observere oss. 

IMG_6675

caroline berg eriksen active education

Her lærte jeg veldig mye, og det er også dette vi skal jobbe mer med fremover til neste samling hvor det også er en praktisk eksamen 🙂 Det blir gøy! 

________________________________________________________________________________________________________

Jeg hadde noen kjempefine og lærerike dager i Oslo, møtte mange skjønne mennesker og ble bare enda mer sikker på at dette er helt riktig valg for meg. Dersom du går med en personlig trener-drøm i magen, eller om du bare vil lære mer om trening og kosthold, er absolutt PT1 noe for deg. Klikk deg inn HER for å leser mer 🙂 

20 kommentarer

 1. Hei,
  Jeg er på jakt etter god krølltang, hvilken bruker du?:)
  Takk!

 2. Bra innlegg! På det nederste bildet ser jeg stoore likheter mellom deg og Nelia! 😀

  1. Caroline

   <3 Nelia <3

 3. Du kommer til å bli en dyktig PT 🙂 ser at du brenner for det. Trenger PT som brenner for faget og vil utvikle seg.

  Får du utdannelsen din gratis mot at du skriver annonser ?

  1. Caroline

   Så hyggelig at du tror det 🙂 Jeg håper jo det selv også!

   Utdannelsen er en del av pakken de betaler for å annonsere, ja 🙂

 4. Hei Caroline! Jeg lurer på en ting, spiser du fortsatt lavkarbo? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 5. Litt utenom her nå, men kom akkurat over «typen til» episoden med deg. Og du er bare så hærlig 🙂 Ler meg ihjel, kålslang og to fiskebein i lammeretten din 😀 haha!

  Kjempe tøffe Nike sko du har, hva heter de? 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Morsomt program å være med på :p

   Jeg husker ikke hva modellen heter, men du finner de på Get Inspired sine sider.

 6. Høres utrolig spennende ut. Ble iallefall motivert til å gå og trene nå på morgenkvisten ☺

  1. Caroline

   Jeg setter i gang nå 😀

 7. Kristin

  Gamle skolen min jo… *sukk*, fikk sertifikatet mitt for to måneder siden og tok min eksamen i desember. Nyt tiden der mens du kan og øv deg på andre, spør masse. Ser dere er på Actic og trener. Du får hilse fra en «gammel» student til Hallvar Waage, Alexander Aalerud, Fredrik Lauritzen, Stian Walle Larsen og Bjørnar Nesse, spørs hvilke forelesere du har ^^

  1. Caroline

   Kjente navn på alle du nevner 🙂 Det skal jeg gjøre neste gang 🙂

 8. Hei

  Bare.lurer på.hvor lang.tid du bruker på utdanningen før du er ferdig?

  Når startet du og når har du avsluttende eksamen?

  Har man mange eksamner man leverer inn via.data?

  1. Caroline

   Jeg bruker ett år og har siste eksamen i november/desember 🙂 Det er tre eksamener mener jeg på, alle er stedlige.

 9. Så gøy å se! 🙂 Lykke til videre med studiene. Du er flink, Caroline 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Kristin

  Rart at du godkjenner alle kommentarer bortsett fra min. Syns det er litt lavmål, særlig fordi jeg er en fast leser av bloggen din…

  1. Caroline

   Hei Kristin 🙂

   Har bare ikke rukket å godkjenne alle 🙁 Skal ta resten nå! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *