breakfast in bed + workout

IMG_7923

God morgen fra København! Denne helgen har jeg falt for byen på nytt, jeg har vært her flere ganger og blir bare mer og mer forelsket. Paris har lenge vært min nummer 1, men nå er jammen ikke København langt unna. Og menneskene her! De er så skjønne! 

_____________________________________________________________________________________________________________

IMG_7906

Vi startet dagen med frokost på sengen og den var storslått som alt annet på D’Angleterre. Dette er kanskje det flotteste hotellet jeg noensinne har bodd på, og jeg gleder meg allerede til å komme tilbake. Det er en sjel her som ikke kan beskrives, og det står så fint på hjemmesiden at «hvis væggene kunne tale, vile de fortælle om eventyr. Om lidenskabelig kjærlighæd, hemmelighedsfulde selskaber og kompromisløs storhed.» Hotellet er et av verdens eldste, og i år feirer de 260-års jubileum med en stor fest i april. 

IMG_7930

Hotellet ble til etter en kjærlighetshistorie mellom Jean Marchel, en kongelig servitør, og Marie Coppy, datter til den kongelige sjefskokken. Sammen startet de et lite gjestgiveri som vokste seg så stort at det nå går for å være et av Nord Europas flotteste hoteller. Hvor romantisk er ikke det? Å, som jeg har kost meg! Takk til verdens beste for verdens fineste bursdagsgave 

_____________________________________________________________________________________________________________

Jeg avslutter helgen med denne ukens første kondisjonsøkt, jeg har ikke rukket noe annet enn å trene styrke relatert til skolen tidligere, og trening har blitt erstattet med alt annet disse deilige dagene. 

IMG_7300

IMG_7290

IMG_7294

Gleder meg til en ny start i morgen, og den kommende uken skal jeg løpe masse! Sånn helt bak i hodet har jeg en 15 kilometer på planen før jeg snart skal teste meg på en halvmaraton igjen, det er så lenge siden jeg har hatt tid til å løpe lange distanser, så det har jeg lyst til fremover. Ute også! Og så ble jeg minnet på strak markløft igjen da jeg trente med skolen, så den skal inn i programmet mitt fremover – med kettlebells. 

/annonselenke Skoene på bildet er forresten en perfekt løpesko med super demping! Jeg har blitt så glad i asics, og dette er nyeste tilskudd i samlingen. Og du, du får 500 kroner i avslag på akkurat disse kun i dag hos Get Inspired! Sjekk ut tilbudet HER 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________

Nå har vi en spatime! Det blir en fantastisk avslutning på denne helgen 🙂 Ha en nydelig søndag, så sees vi etterpå 

43 kommentarer

 1. Kommer det et innlegg om restauranten dere spiste på igår? 🙂

 2. Hei! Skjønner at dere koser dere:) København er fin by.

  Jeg tipper at det ikke er lenge du satt på balkongen for å nyte kaffe, tror ikke at det er så varmt der borte helt enda:) Er det for bildenes skyld ? Også er det litt interessant at du valgte å ikke vise ansiktet i noen av bildene i dette innlegget:)

  1. Hun klarer vell ikke å vise seg usminket… for det er jo ikke»perfekt» nok for bloggen..stakkars kvinne!

   1. For en idiotisk ting å si. En litt annen vinkling på bildene og de surmaga kommentarene kommer trillende.

   2. AndrineK

    Uansett bedre å være opptatt av å ville se fin ut på bilder, om så er tilfelle, enn å være ufin mot andre mennesker. Mer synd på deg, med andre ord:)

   3. Eller så er det enkelte mennesker som klarer å henge seg opp i alt mulig rart.. At dere gidder :p Kule og estetiske bilder.

   4. Caroline

    Tusen takk 🙂

   5. Stakkars dere, Anna og Maya…

    Hvorfor føler dere behov for å komme med slike spekulasjoner og uhyggelige kommentarer? Det syntes jeg er interessant.

   6. Sigrid

    Har du ikke noe fornuftig å kommentere, så la heller være å kommentere i det hele tatt. Caroline har da tidligere lagt ut bilder av seg selv usminket, og helt ærlig? Har det da noe å si om hadde valgt å ikke gjøre det?

    Og Caroline, det bilde av deg på balkongen! GOSH sier jeg bare! Ønsker deg en fortsatt fin dag 🙂

   7. Tina A

    Caroline har ved flere anledninger vist bilder her på bloggen hvor hun er usminket, så akkurat det tror jeg nok ikke er helt riktig, Maya.

 3. Så herlig 🙂 Kos dere på spa!

 4. Therese

  Hvor er den nydelige tunicaen du har på det fra?

  1. Caroline

   Lindex 🙂

 5. Så deilig! Vonar dåke har det heilt fantastisk og får lada opp energilagera!

  Her i Bergen har vore nydeleg vær i snart ei veka, og eg har vore sengeliggande med kraftig influensa og høg feber. Fekk bevegd meg litt ute i dag, «gamal dame på gåtur».

  Eg skal springe mitt 5 halvmarathon i april. Elsker å springe lange distanser, det gjer mec så fri og… Ja glad!

  Kor lang tid plar du bruke på 21km? Eller kva sprang du på sist?

  Kos dåke maks vidare!:)

 6. Er det anti Shake tights 7/8 du har på deg på bildene? Skulle vært 500 kr i avslag på de fargerike skoene også, de er helt rå 🙂 For en super fin og luxeriøs bursdags gave fra din mann 🙂 Må la min mann lese din helge blogg, sånn til gave ide og inspirasjon for han til gave tips hehe. Åhhhh SÅ SUPER FLOTT HELG DERE HAR HATT :-)))) Snill og omtenksom mann du har Caroline :-)))

  1. Caroline

   Det er skoene det er 500,- i avslag på 🙂 Ja, det er Shape anti Shake tights 7/8 🙂

   Håper helgen din også har vært fin 🙂

 7. Hei,
  Hvor har du kjøpt den lekre kimonoen? Har lett etter en lignende lenge 😉

  1. Caroline

   Lindex 🙂

   1. Den kommer ikke i butikk før 18.mars:)

   2. Caroline

    Jeg kjøpte den på Lindex på Herkules for to uker siden, eller. Ganske nøyaktig fredag 06. mars, da hadde de pakket den opp dagen i forveien. Så det kan ikke stemme :/

   3. Hvis det er fra den nye kolleksjonen, så kommer den ikke i salg før uke 12, eller den 18. mars da. Det står det på lindex. Kunne hvem som helst kjøpe den eller var det bare sånn for «kjendiser» hvis du skjønner hva jeg mener? Den var veldig fin i alle fall, ser like mye sommerlig ut som for våren. 🙂

   4. Caroline

    Den hang i butikken, så den var for alle 🙂 Men om du ser over her, så er det en som nevner at den ble trukket tilbake forid den visstnok ikke skal lanseres ennå likevel 🙂

   5. Det kan nok stemme at du fikk kjøpt den da:) Den ble tatt inn på lager igjen etter at den var pakket opp fordi den skal spares til vårkampanjen #superrolemodel til Lindex som slippes 18.mars. Og Caroline, det kommer SÅ mye fint fremover, spesielt i forbindelse med superrolemodel, så stay tuned 😀 Denne kampanjen skal forresten sette fokus på mangelen på rent vann verden rundt. 10% av inntektene doneres til nettopp dette formålet!

 8. Hvor er ponchoen kjøpt ?

  1. Caroline

   Lindex 🙂

 9. er turen sponset ??

  1. Caroline

   Nei, det er bursdagsgaven til meg fra Lars-Kristian 🙂

 10. Så romantisk <3 Ser ut som dere koser dere masse!

 11. Wow… Så kult det første bildet var 😀

 12. Håper dere har hatt noen fine dager! Ser hvert fall ut som hotellet har levd opp til forventningene 🙂

 13. Kos dere på Spa! 🙂 Ingenting som er bedre.

 14. Det hotellet såg kjempekoselig ut :))

 15. SÅ deilig det så ut. 🙂 Fantastisk hotell.

  Jeg har så lyst å utvide treningstøygarderoben min. Har hatt restitusjon i helga etter en skikkelig tung økt på fredag, og gleder meg SYYYYKT til i morgen og sette i gang igjen 🙂

 16. Fantastisk fine bilder! 🙂 Selv om vi ikke får se ansiktet ditt så var det noe mystisk og vakkert med de!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Hyggelig at du liker dem!

 17. Er den tunicaen fra Lindex nå eller er det en tidligere modell? Eller er den kanskje ikke kommet ut enda, vet du? Falt bare pladask, MÅ ha ;o)

  1. Caroline

   Jeg kjøpte den på Lindex på Herkules for et par uker siden 🙂

 18. Hei,
  Jeg finner ikke kimonoen noe sted på Lindex sine nettsider- please hjelp meg?:) eller er den gammel, slik at den ikke finnes lenger?
  Nydelige bilder av en vakker jente!:)

  1. Caroline

   Jeg kjøpte den på Lindex på Herkules for noen uker siden 🙂

   Tusen takk 🙂

 19. Mathilde

  For en fin historie om hotellet 🙂

 20. Jeg kjøpte den også på herkules for noen dager siden!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *