amazing space

IMG_8184

Amazing Space var selvfølgelig helt amazing! Jeg har aldri prøvd Laura Bonné sine produkter, men de duftet helt fantastisk og var toppen på alt da jeg fikk behandling. Jeg gikk for aromaterapi med detox-oljer, tenkte at det var veldig passende i dag, og en fin start på den kommende uken. Blanke ark! Hun som masserte meg var så behagelig og flink, og hadde et perfekt trykk mot øm nakke og skuldre. Vi var så heldige å få spa-aveldingen for oss selv i 15 minutter, så vi fikk badet og tatt noen bilder før vi møtte Katrine og Bård til en kaffe nede i hotellbaren. 

_____________________________________________________________________________________________________________

IMG_7949IMG_7976IMG_7953IMG_8166IMG_8043IMG_7960IMG_8047IMG_8178IMG_8176IMG_8129

– annonselenke / bikini herfra – 

_____________________________________________________________________________________________________________

Nå er koffertene våre pakket, og vi er klare for å forlate fantastiske D’Angleterre. Vi har hatt det så fint og batteriene er ladet for mange uker fremover 🙂 Gleder meg så ubeskrivelig mye til å klemme lille nå! Begynner jo å gråte av å bare tenke på henne ♥ 

Håper dere har en deilig avlsutning på uken, fineste lesere! 

36 kommentarer

 1. sava, for en flott mage du har

 2. Så fin du er! 🙂 Så kjempe herlig ut altså.

 3. Du ser fantastisk ut for tiden!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 4. Hei! Jeg legger merke til at overveldende mange av overskiftene dine er på engelsk, i tillegg til at du bruker weekend om helg. Tenker du som journalist over språkbruken din, og egentlig den trenden i samfunnet i dag der norsken blir mindre og mindre tydelig?

 5. For et sted!! Bassenget var jo helt fantastisk 😀

 6. Hadde du kunnet lage en København mini-guide i nærmeste fremtid? Skal selv dit om to uker og hadde satt pris på noen tips!

 7. Wow, Caroline, du så flott ut i den bikinien. Den kledde du veldig godt, og den fremhevet de fine kurvene dine.

  Det så helt fantastisk ut med spa, DET kunne jeg gjerne tenkt meg altså.
  Ha en fortsatt fin tur 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Wow det ser helt fantastiskt ut!!

  Missa INTE http://www.modevarlden.se om du vill ha massor av inspiration inom mode och inredning.

  Kram Johanna

 9. --ilaria--

  Ååååå du er så heldig!!!! Er så mange i fotballfrue-politiet som er opptatt av sjalusi og misunnelse, men jeg innrømmer det glatt- jeg ER misunnelig! :-/
  Ikke at jeg ikke unner deg det du har fått til selvsagt, Caroline. All ære til deg. Og jeg liker denne bloggen utrolig godt (og jeg liker ingen andre blogger!)
  Men dæven du har jo ALT!! Penger, rikdom, mann og barn ( som i tillegg virker å være langt over gjennomsnittet grei å ha med å gjøre også!), familie som hjelper dere med barnevakt, fritid og penger til å reise…uttømmelig garderobe….ah!
  Skulle sånn likt å vært i dine sko:-)

  1. Når du unner Caroline alt det hun har, så er du vel ikke misunnelig? 🙂 Eller er det jeg som har misforstått?
   Uansett, så synes jeg det var en hyggelig kommentar du kom med 🙂 Om du ikke har alt det som Caroline har, så virker du i hvert fall-om Caroline-som et hyggelig vesen 🙂

 10. Skjønner godt at dere har kost dere på tur 🙂 ser ut som et fantastisk hotell. Har enda mer forståelse for at du gleder deg til å se den skjønne gulljenten deres igjen. Husker godt når jeg å mannen min reiste bort fra sønnen vår første gangen å skulle hjem igjen. Oh boy den ventingen/ spenningen var ikke til å holde ut for verken meg eller min kjære 😉 det er godt å få lade batteriene som kjærester selv om vi er alt for dårlige til det selv. Har nesten alltid hatt med oss sønnen vår på reiser rundt i verden (han er 9 år) he he. Til gjengjeld har han fått opplevd mye på kort tid å vi har skapt mange felles minner <3

 11. Ikke rart dere har hatt fine dager – for en fantastisk plass! Og den balkongutsikten, sukk! Så hadde jeg bare et lite spørsmål; er så nysgjerrig på hva du ser som lykken i livet, hva den består i, om du mener lykke kan læres, ja – motiverende lykketips og triks, rett og slett 🙂 Hadde vært interessant lesning 🙂
  God hjemreise, det blir nok magisk å se lille igjen 🙂 Ha en frisk start på ny uke! 🙂

  1. Caroline

   Jeg skrev en gang et innlegg om akkurat dette, og selv om det begynner å bli en stund siden og jeg har vokst siden den gang da, er det fortsatt dette som er lykke for meg 🙂 https://carolinebergeriksen.no/2011/02/13/i-dag-er-jeg-lykkelig/

 12. Ønsker en større rumpe, smalere midje og litt større bein og lurer på om det går an å trene styrketrening hjemme uten utstyr? Har et ønske om å få synlige resultater til sommeren.

  1. Du kan jo prøve øvelser med egen kroppsvekt. Pilates f.eks.

 13. So beautiful .. Love your blog and so happy for you Kisses to Nelia. from Pakistan

  1. To **

 14. Heisann Caroline!
  Leter etter aktuelle feriesteder og gikk innom bloggen din for å finne inspirasjon, men fant ikke kategorien «ferie» (i den duren) du reiser jo en del så hadde vært supert med en slik kategori.. 🙂

  1. Caroline

   Skal se om jeg kan få lage en 🙂

 15. Åh, så flott du var i den bikinien! Du er nydelig!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 16. Silje Kristine

  Hei Caroline,

  Nydelig bikini. Hvilken størrelse har du overdel og underdel i? Alltid litt skummelt å kjøpe bikini på nett når man ikke kjenner størrelsene.

  Takk på forhånd for svar!

  Silje

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg har 34 i underdel og 36 i overdel 🙂

 17. Amazing place 🙂 Håper du får en fin velkomst klem av lille i morgen tidlig, kan ikke starte uka på en bedre måte, kos dere 🙂

 18. Åh, det så helt nydelig ut! Og så fin bikini 🙂 Ønsker deg en super uke!

 19. Så fint det så ut! Jeg vil også på spa! Haha 🙂

  Deilig å reise på voksenferie, men utrolig deilig å klemme de små når man kommer hjem også 🙂

 20. Mathilde

  Åå, jeg kunne virkelig trengt litt massasje nå :/

 21. Henny88

  Wow, kroppen din er bare så flott! Var selv veldig trent før men så begynte jeg på et medikament som fikk meg til å gå opp 10 kilo pga økt appetitt og vann i kroppen. Jeg er fortsatt slank men føler meg ikke vel. Er ferdig med tablettene nå. Har begynt å trene igjen og har redusert karbohydratene i kostholdet men går ikke ned i vekt. 🙁 Vet man heller skal måle og ikke veie seg men er helt desperat. Har du noen tips? Skjønner btw godt at du ikke har tid til å svare. Klem

  1. Henny88

   HVIS du ikke har tid, mente jeg å skrive :p

  2. Caroline

   Så leit å høre at du ikke føler deg vel, det er ingen god følelse. Høres ut som du er på god vei, og bare det at du er så motivert er helt supert 🙂 Mitt beste tips er å fortsette som du gjør nå, være aktiv og spise sunt, så er jeg helt sikker på at resultater vil komme etter hvert! Bare vær tålmodig, 10 kilo er mye, men vannvekten vil nok forsvinne ganske fort 🙂

   Klemmer!

   1. Henny88

    Tusen takk for den oppmuntrende tilbakemeldingen din. Den satt jeg utrolig pris paa. Faar bare fortsette som jeg har gjort. Hvis ikke det hjelper faar jeg ta meg en tur til legen og/eller en pesonlig trener. Klem 🙂

 22. Så flotte bilder av deg, og et nydelig sted! Bordet med det hvite og blå teserviset var kjempefint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *