hjemme

Da er jeg tilbake i Siljan etter 3 lange og intensive skoledager i Oslo, og jeg har hatt det så utrolig fint. I går var jeg PT for første gang! Det var kjempespennende og mye vanskeligere enn jeg har trodd. Forteller mer om det senere 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

IMG_6643IMG_6697IMG_6705

 _____________________________________________________________________________________________________________

Det er så deilig å være hjemme igjen! Svigermor fra Ålesund landet rett før jeg var ferdig på skolen, så da kjørte vi hjem sammen. Deilig å slippe den veien alene! Vi kom hjem etter at Nelia hadde langt seg, så det var jeg utrolig lei meg for, men da var det ekstra koselig å våkne til den skjønne stemmen hennes og små armer rundt halsen i dag tidlig  Selv om jeg gleder meg veldig til Danmark, er det trist å reise allerede nå som jeg endelig har kommet tilbake igjen, men noen ganger er ting litt vanskelig å planlegge og dette var jo en overraskelsestur 🙂 Jeg skal bruke dagen i dag på å pakke ut, pakke ned og på å bare være med lille vakre  Jeg har også utrolig mye jobb å ta igjen etter dagene i Oslo, så jeg må egentlig bare brette opp ermene å sette i gang! 

Glad for at solen skinner, det gir meg ekstra med energi! Ha en nydelig torsdag, så sees vi senere 🙂 

42 kommentarer

 1. Så spennende! Og jeg elsker den treningsjakken din ! Såå fin! Har tightsen i samme serien 🙂

 2. Så spennende! 🙂

 3. Hei. Tenkte jeg bare skulle si i fra at når jeg nå prøvde å gå inn på bloggen din så kom jeg direkte til innlegg fra 22 november. Måtte lukke og åpne nettleseren på nytt for å komme inn på vanlig. Ha en fin dag 🙂 🙂

 4. Hei! Tror du kommer til å gjøre det veldig bra som PT jeg. Bare vent, om noen år er du en ettertraktet PT landet rundt, og kanskje det er du som er en av trenerne i «The biggest Looser» 😉 hihi!

  Føler med deg i forhold til å være borte fra Nelia. Jeg har aldri vært borte fra mitt barn før (snart 2 år), og jeg gruer meg så sykt til den dagen jeg må gjøre det. Men, det er jo deilig også da, å ha barnefri…sikkert? 😛 hehe, Lykke til og god tur til Danmark!
  Klem 🙂

 5. Skjønner ikke at du orker/velger å være så mye borte fra Nelia, som fortsatt er så ung. Knapt hjemme og snur i døra før du reiser bort for flere dager igjen. Har selv barn på 2 år og har ikke hatt mange netter borte fra han hittil, spesielt ikke flere dager på rad og så to ganger på en uke i tillegg.
  Hadde aldri reist bort den helgen her om jeg var deg… reise gjør dere vel nok av og København har dere vel akkurat vært nesten.

  1. Jeg skjønner heller ikke det, men vi har vel alle ulike forhold til våre barn. Jeg har aldri vært borte mer enn en vanlig arbeidsdag fra min sønn på 17 mnd, og det kunne ikke falt meg inn å være borte fra ham ei hel natt på enda ei god stund. Tenk om det skulle skje noe, og jeg var langt unna?? Pluss at de utvikler seg så fort nå, jeg vil ikke gå glipp av noe 😉 Det er nok å være borte fra ham når han er i barnehagen, tenker jeg, det er nesten som vi krangler om hvem som skal hente ham 🙂

  2. Synes det er utrooolig flott av dem å reise litt bort, og la besteforeldrene til Nelia ta så stor del av oppveksten hennes 🙂 Det setter sikkert de også veldig stor pris på. Kjenner en del nybakte foreldre som aldri reiser fra barna sine, da «de vet best» hvordan å ta vare på barnet sitt.. og det er egentlig litt trist for oss rundt, som aldri får lov til å passe og bli skikkelig kjent med det nye familiemedlemmet.

  3. Viktig med litt alenetid også vet du, men kanskje litt enig. Hadde heller aldri valgt å være så mye vekk fra mitt barn da hun var 1-2 år. Som foreldre prioriterer vi ulikt. Noen foreldre reiser på ferie et par uker for å få fri fra barn, mens andre er ikke borte overhodet. Jeg hadde nok valgt å ta med meg mine barn på ferier, i hvert fall om jeg hadde sett de lite den siste tiden pga jobb.

  4. Men da kan jo du leve ditt liv, også kan Caroline leve sitt. Jeg er rimelig sikker på at besteforeldre er et fint tilskudd i Nelias liv. Slutt å døm andres liv ut i fra ditt eget, det blir så fordømmende og dermed kjedelig.

  5. Jeg tror svært mange foreldre hadde hatt godt av å være litt borte fra barna sine. Barna takler dette mye bedre enn foreldrene.

 6. Hvor er skoene fra? Kjempe fine!! 😀

  1. Caroline

   Fra nike / get inspired 🙂

 7. hei, hvor er tightsen fra? Så ut som man fikk en bra rumpe i den! 🙂

  1. Caroline

   Den er fra get inspired! Elsker den, den skal jo faktisk gi rumpe et «push up» :p Her er den https://www.getinspired.no/treningsklaer/bukser/rohnisch-shape-lynne-7-8-anti-shake-tights-12715.html

   1. Willie

    Grrrr! Nå har jeg holdt på i en halv time for å bestille denne tightsen. Kodebrikka mi har streika, så får ikke betalt med det norske kortet. Det franske kortet mitt (som jeg bruker overalt fordi det er dagligkortet mitt) aksepterer de av en eller annen grunn ikke, og ikke får jeg betale med faktura… Virker ikke som de har så veldig lyst på kunder..! Ikke din feil altså, måtte bare få ut frustrasjonen, og kundekontoret er stengt… 🙁

   2. Caroline

    Fryktelig 🙁

   3. Willie

    Fryktelig er vel kanskje å ta i.. Bare litt irriterende..

   4. Caroline

    Bare et uttrykk 😉

 8. Så bra du hadde det fint i Oslo! Blir spennende å høre mer om hvordan det gikk. Du får vel kjenne på den «borte bra, men hjemme best» følelsen da, når du reiser litt mye.. Det kan vel være fint, det og 🙂 Ha en flott torsdag, kos deg i sola!

 9. Så gøy at du har fått vært PT i dag! Tror du kommer til å passe godt inn i den rollen 🙂 Kul treningsjakke – skikkelig sommerlig og sprek! Vil gjerne få takke deg Caroline, for den treningsgleden og motivasjonen du har gitt meg. Jeg har lest bloggen din i flere år og har alltid beundret treningsrutinene og treningsgleden din. I februar i fjor endret jeg livvstilen min… Jeg begynte å trene, spiste sunt og være aktiv. Jeg har nå gått ned 32 kg. Og jeg har hver eneste dag lest bloggen din og fått inspirasjon og motivasjon til å holde treningen ved like. Takk!!

  1. Caroline

   Tusen takk! Jeg synes i hvert fall det er veldig gøy 🙂

   Så fantastisk å høre at jeg har inspirert deg! Tusen takk! Og du, fantastisk bra jobba!

   Stor klem 🙂

 10. Hei!

  Hvilket hotell bor dere på når dere er i Danmark? 🙂 Har du noen anbefalinger?

  1. Caroline

   Vi skal bo på D’angleterre! Ååå, gleder meg så til det! Fantastisk hotell! Ellers har vi bodd en del på Admiral, veldig fint det også, idyllisk med nydelig utsikt 🙂

   1. Elisabeth h

    Nå er jo d’angleterre i en klasse helt for seg selv,både pris-og standardmessig,men hvis man vil ha et utrolig koselig og stilig hotel i en grei prisklasse, og som også har en prisbelønnet SPA -avdeling, kan jeg anbefale hotel Kong Arthur. Jeg er veldig ofte i København,og dette er definitivt det beste hotellet jeg vet om av ‘vanlige’ hotell.Ligger mellom Nørreport stasjon (v bl a Torvhallerne) og Søerne. Bare et tips dersom D’Angleterre er for dyrt..

   2. Caroline

    Tusen takk for tips, Elisabeth 🙂

 11. Josefine

  Så spennende! De nike skoene du brukte, hvilken modell er det? Og hva passer de best til, og er de gode/i forhold til asics? 🙂

  1. Caroline

   Jeg synes asics er en bedre sko ift, trening / løping og saltrening 🙂 I hvert fall ift. denne modellen som er mer en fritidssko 🙂

 12. En aktiv leser!

  Du har en treningsplan som du ofte legger ut, hvor finner man sånne typer treningsplaner?

  1. Caroline

   Den lager jeg bare selv i picmonkey 🙂

 13. Det dær så bra ut 😛 En lizzm PT med null muskler i forhold

  1. Caroline

   Må man ha masse muskler for å være en PT? Merkelig, det stod ikke i opptakskravene :/

  2. Unnskyld meg, Tina, men har du sett rumpa til Caroline? For ikke å snakke om bein, mage og rygg? Syns du virkelig ikke at det er bra nok for en pt? Det er jo bare en prioriteringssak at hun ikke har trent armene like mye, og etter min smak og helt overfladisk sett, så ser hun best ut akkurat sånn.. 🙂

 14. Hanne Djupevåg

  Treningsjakken din var bare så fresh!! Hvilket merke er det og hvor kan man få kjøpt den? 🙂

 15. Det är så härligt att träna. Jag gör det jag med och mår så bra av det.

  Kolla gärna in min blogg https://annicaenglund.se

 16. Siden ingen, til nå, har kommentert det så må jeg bare si:

  Fy flate så sexy du er! Den rumpa da frøken strøken!

  Tror jeg dør litt på meg og fikk et aldri så lite jentecrush her nå!

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk 😉

 17. Kan du vise hvordan du lager en treningsplan på picmonkey? Et eget innlegg om det kanskje?

 18. Skoene! Har akkurat maken fra jimmy choo som jeg kjøpte i roma i 2013

 19. si ifra om du skal være pt her i telemark- vil melde meg på gjerne

 20. Madelen

  Hei! Skal du drive selvstendig som PT eller kommer du til å være ansatt ved treningssenter? (og blir det evnt i Skien, eller Oslo?)

  Og lykke til! Jeg synes det er så flott at en som du (som virkelig brenner for treningen) tar en slik utdannelse. Det er ikke bare givende å drive med noe man elsker, men også givende at man kan overføre den samme gleden til andre 🙂 Og særlig når en oppnår resultater!

  1. Caroline

   I starten vil jeg nok kun bruke det selvstendig, men man vet jo aldri på sikt 🙂 Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *