cravings for spring summer 2015

Nå er det mye fint i butikkene, og jeg har satt sammen en liten ønskeliste for vår- og sommergarderoben min. Jeg gleder meg til blomsterprint, bohemkjoler med bare skuldre, lette kimonoer over bikinien på stranden, fargesterke detaljer og sporty sett! Høyest står kanskje oransje pumps og en rød veske, og jeg tror det er nettopp det jeg kommer til å prioritere. 

_____________________________________________________________________________________________________________

– wishlist spring summer – 

wanties spring summer

(annonselenker) 1. kjole nly blush 2. kjole john zack 3. joggekjole svea 4. kimono river island 5. kjole miss selfridge 6. kimono river island 7. bh for kjoler med dyp utrigning magic 8. bikini south beach 9. bikini river island 10. pumps prada 11. veske mulberry lily small 12. sandaler nly shoes 13. skjørt vila / topp vila 14. topp ginger fizz 

_____________________________________________________________________________________________________________

Hva likte du best? 🙂 

29 kommentarer

 1. https://imgfave-herokuapp-com.global.ssl.fastly.net/image_cache/1395941207372479.jpg

  (Linken over er et bilde av en jente som ligner utrolig mye på deg)

  Kom over Ashe Maree på facebook, å la merke til hvor utrolig mye hun ligner på deg, ville bare la deg vite det. Utrolig fasinerende.

 2. Hei!
  Har du marineblå eller sort tights fra Ronich i forrige innlegg?

 3. I love the pieces 🙂 especially the underwear 🙂

 4. Dette er vel annonse?

  1. hvem bryr seg?!

 5. Hvorfor er det annonselenker på alle produktene utenom de 2 du sier du ønsker deg mest? Vil du ikke at vi skal finne ut prisen på det? Man ser jo lett at så og si alt på den listen din er ganske rimelige ting, bortsett fra de 2 uten annonselenke

 6. Så mye fint. Kjolen fra John Zack var jo bare rålekker og pumpsene fra Prada var jo to die for! 🙂

 7. Cecilie

  Jeg har fulgt denne diskusjonen om merking som har pågått, og lurer på om du kan lage et «inntekt for bloggere for dummies». Hvordan tjener du penger når det gjelder produkter som du viser frem. Jeg har ikke tenkt så nøye over det, men når jeg leser dette innlegget med nye øyne, så lurer jeg såklart på om disse annonselenkene er noe som du tjener på, eller om dette bare er som du skriver ting som du har lyst på (cravings).

  1. Cecilie

   Aha! Så hvordan kommer en slik avtale i stand? Ser du varer som du har lyst til å på og kontakter nettstedet, eller er det nettstedet som kommer til deg og gir deg en avtale slik at du må plukke ut varer som du skal anbefale?

   1. Caroline

    Ingen av delene 🙂 De fleste nettbutikker har avtaler med ulike affiliatenettverk, så det eneste jeg trenger å gjøre er å finne det produktet jeg ønsker fra en av disse nettbutikkene, og så lage en lenke via affiliatenettverket.

  2. Flere som har spurt om du kan lage et blogginnlegg om dette med merking på grunn av mye forvirring om hva som egentlig er riktig. Jeg synes du virker litt motvillig til å lage et slikt innlegg, og lurer på hvorfor? Etter «skandalene» som har vært har du bl.a. sagt at du hører på leserne dine, og da synes jeg det er rart at du ikke vil oppklare i noe som det tydelig er ganske mange som lurer på. Tenker også at dette vil være fordelaktig for deg, som vil slippe mye unødvendig spekulasjon rundt dette 🙂

   1. Caroline

    Hva som er riktig er opp til Forbrukerombudet å bestemmme 🙂 Jeg synes det fremgår ganske så tydelig hva som er reklame og hva som ikke er det her på bloggen, og det er jo det som er poenget med markedsføringsloven 🙂

   2. Cecilie

    Det fremstår nok som jeg er noe naiv, men for meg så har ikke dette vært så åpenbart. Jeg har lest bloggen din siden du var gravid med Nelia, men egentlig ikke reflektert noe særlig over hva som er hva, før jeg leste innlegget til Mamsi i Aftenposten. Når jeg da leser dette innlegget så blir en jo i tvil. Før har jeg tenkt at dette er en EKTE ønskeliste, men nå så fremstår det jo som et innlegg som kun handler om å tjene penger. Kan du avklare for meg hvor du mener at grensen går mellom ærlig anbefaling/inspirasjon og inntektsbringende reklame?

   3. Caroline

    Som sagt så er utvalget av nettbutikker som har avtaler med affiliatenettverk temmelig stort, så jeg kan i praksis velge og vrake blant produkter og da er det jo lett å finne seg ting man ønsker seg 🙂 Jeg har jo ingenting å tjene på å vise frem ting jeg ikke ønsker, da velger jeg jo heller færre produkter.

    Jeg mener at disse innleggene her ikke står i spesielt stor fare for å bli påvirket av muligheten til å få betalt, men utenom det så bør jo alle betalte innlegg leses med en viss skepsis. Men det gjelder jo ikke bare meg, det gjelder jo alle bloggere som får betalt for å skrive om et produkt. Det er jo en svakhet med «systemet», men til gjengjeld er det også en styrke. Annonser i VG, DB og andre medier går ikke gjennom noen som helst «sikkerhetskontroll» før de havner på trykk.

 8. Så mye fint! Elsker den rosa kimonoen, og en rød veske er definitivt på min ønskeliste også 🙂

 9. Bikiniene (8 og 9) er byttet om, dvs lenken er til den motsatte bikini :p Kule begge to!

  1. Caroline

   Takk for at du sier fra 🙂

 10. Her var det MYE fint <3

  Nesten litt vemodig at det begynner å gå mot vinter her i Sydney nå … buhu, jeg vil ha sommer hele tiden 😉 Hihi. Men jeg skal ikke klage da. Tenker du/dere gleder dere masse masse til det blir varmere i været – bare det å kunne gå i mindre klær i seg selv er jo fantastisk!

  Jeg likte spesielt godt nr 3, men alt var superfint!

  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   «Gå mot vinter» 😀 Hvor mange grader er det i Sidney om vinteren? 😉

 11. Hvorfor står ikke innlegget merket som annonse øverst ? Det er jo reklame.

  1. Caroline

   Det er merket ved lenkene 🙂

   1. Hvorfor skal ikke innlegg som dette ha reklamemerking øverst i tillegg til linkene egentlig? Når f.eks innlegg med klær fra get inspired skal merkes øverst, (men da har du ikke afiliatelinker?) Er annonselinker det samme som afiliate?

  2. Innlegg skal merkes med annonse øverst hvis et nettsted/firma har betalt for en annonse. Altså at de betaler en blogger for å skrive om et produktet. På samme måte som at det må merkes med annonse/reklame i blader når noen kjøper en annonseside der.

   Caroline har merket med «annonselenker» – som viser at hun vil tjene litt per salg, som regel noen % av kjøpesummen.

   For meg fremstår det som godt merket. Om enkelte ikke vet hvordan en «annonselenke» fungerer, så burde de forstå utfra «annonse» at dette er noe Caroline tjener penger på.

 12. Tror du har surret litt med bikinilinkene, for den rosa og svarte linker til den gule.

 13. Jeg skal i bryllup i mai og sliter med å finne kjole! Kunne du ha vært så snill og lagt ut noen fine og billige kjoler som kan passe til dette? Du kler deg alltid så nydelig, så hadde vært gøy med litt inspirasjon fra deg! 🙂

 14. Bikiniene fra River Island er så fine, men hvordan er de i størrelsene?

 15. OMG!! Prada pumpsene <3 De MÅ investeres i! Fytti katta så lekre :O

 16. Åhh, mulberry vesken!! <3 den er så fresh, har sett den i gul/lysgrønn farge også – så fantastisk. Har et lite spørsmål til deg.

  Har du bestilt fra https://www.luisaviaroma.com før? og hvordan er prisene der, hvis du tenker ihht utlandet osv? og med frakt evnt toll osv?

  Klem, du er fantastisk.

  1. Caroline

   Ja, der har jeg bestilt tidligere 🙂 Husker ikke helt hva jeg betalte vedr. frakt :/ Men det var ingen dårlig opplevelse å handle der 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *