keeping up: girls night

girls night caroline berg eriksen elise charlotte jordbær salat friske blomster

Som alltid går det lang tid mellom hver gang, men åh! Som jeg elsker tiden vi har sammen når vi først er sammen! Det ble en minijentekveld hos Charlotte i går, med masse skravling og jeg kom meg alt for sent i seng, så i dag er jeg stuptrøtt. Igjen. Men Lars-Kristian og jeg reiser jo til København den kommende helgen, så da er planen å ta igjen litt tapt søvn 🙂 Det gleder jeg meg til! Både søvn og København. Men først: her er noen bilder fra i går kveld. 

_____________________________________________________________________________________________________________

girls night caroline berg eriksen elise charlotte salatgirls night caroline berg eriksen elise charlotte alle samletgirls night caroline berg eriksen elise charlotte pekebokengirls night caroline berg eriksen elise charlotte jordbær pekeboken

En fantastisk laksesalat med gojibær, avocado og pinjekjerner stod på menyen, og så hadde vi gaveoppakning. En liten sen / tidlig julefeiring rett og slett. Sånn går det når vi bor langt fra hverandre og er så opptatte på hver vår kant, da kommer gjerne jule- og bursdagsgaver litt sent og vel så det. Men bedre sent enn aldri! Julegaver er så koselig, og se på den skjønne pekeboken Nelia fikk. Jeg ler fortsatt 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

Ellers er status at jeg er støl som jeg ikke har vært på lange tider, og det henger nok igjen fra både kettlebellstreningen på mandag og fra slyngetrening i går. Men det er en god følelse, selv om jeg sliter med å bære kaffekoppen min… Ser frem til siste undervisningsdag i dag, og på planen står en del gruppearbeid, praktisk PT-jobbing og casearbeid. Spennende! Ha en kjempefin dag, og klikk gjerne innom for en veldig god oppskrift litt senere 

32 kommentarer

 1. Hvor er jogge dressen din fra? 🙂

 2. nathalie

  hei, kan du legge ut oppskrift av denne laksesalaten ? den så fantastisk god ut 🙂 ha en ellers strålende dag !

 3. Henny88

  Så fint bilde av dere 3!!!! Naturlige smil og vakre damer. 🙂

 4. Mathilde

  Ha en fin dag videre 🙂

 5. Hei Caroline!

  Det er så flott å se deg joggebuksa og sokker som ikke sitter perfekt!
  Har fulgt deg siden 2010 , og beundrer deg for all energien du utstråler.
  Du har fått mye kritikk i perider og slemme omtaler. Personlig orker jeg ikke bry meg om bildene er pyntet på eller ei, jeg synes bare det er gøy å følge med.
  Det ligger mye jobb bak bloggen og jeg ønsker deg lykke til videre med alt du foretar deg.

  Ha en fin dag.

 6. Kathrine

  Den pekeboken har jeg (eller datteren min da… hehe) også 🙂
  Digger den 🙂

 7. Haha, ser for meg DET rabalderet nå fra alle kvinner der ute som ikke tar spøken med den boken :-))

  Du lever farlig med tanke på alle løve-damene som bare sitter på gjerdet og venter på å angripe, Caroline – men jeg synes det er så kult at du driter i dem, så takk for en god latter 😀

  Klem H

 8. Så koselig:)

 9. Så koselig at du får tid til å treffe venninner også innimellom 🙂 Viktig å sette av tid til de også og som du sier i forhold til utdeling av gavene, bedre sent enn aldri!! Så » deilig» å være støl da, nå har du sikkert fått brukt muskler du vanligvis ikke bruker så ofte ? Hehe men vondt for å holde kaffe koppen, uff… Ha en strålende fin onsdag og siste skolesamling for denne gang 🙂

 10. Så koselig! Bedre sent enn aldri, det er sikkert og visst 🙂

 11. Haha! Rett inn på babystore og kjøpte den boken til vår lille. 🙂 Den var jo helt fantastisk. Haha!
  Jentekveld er jo så koselig! Jeg tror jeg må invitere til det snart 🙂

 12. Koselig å få presset inn litt venninne tid i en hektisk hverdag. Nå kommer jo våren for fullt, forhåpentligvis. Bra du hever deg over alt «hatet»som finnes der ute, KG gjengen som fin leser bloggen med lupe, alt du viser frem er det diskusjoner om. Alt hva du glemmer å merke, alt ifra Bianco sko til Lindex klær. De sitter og koker ihop. Den mest desperate av dem alle er mamsi, aldri opplevd makan til menneske, bruker sin egen blogg til å snakke din blogg ned . Kun ute etter å fremheve seg selv. vet hun er inne på din blogg og leser, og måten hun oppfører seg på får jeg håpe barna hennes ikke finner ut av. For et dårlig forbilde. Kopierer tekst du har i dine innlegg og legger ut på sin blogg i forbindelse med hva hun har oversendt til FO. De blir jo aldri ferdig med å diskutere firma CBE, og det må være ille for dem å se at bloggen din fortsatt er på toppen.

  1. Mamsi :D

   Mamsi ja, hvem er det egentlig som har oppnevnt henne til dommer OG jury? 😀 Synes hun fremstår som desperat…

  2. «Måten hun oppfører seg på får jeg håpe barna hennes ikke finner ut av. For et dårlig forbilde.» ?! Hva i alle dager er det du «In» sitter her og lirer av deg av ufine kommentarer selv? Du er selvsagt i din fulle rett til å kritisere Mamsi om du er uenig i hennes framgangsmåte, men jeg tror det er mer nyttig å holde en saklig tone. Den personkarakteristikken du kommer med synes jeg er malplassert. Hva som er Mamsis motiver vet hun nok best selv, og jeg synes det hadde vært mer redelig å holde en høflig tone og å heller kommentere på hennes blogg, så hun fikk mulighet til å forsvare seg. Det er også fullt mulig å støtte Caroline uten å måtte rakke ned på mennesker som kritiserer henne.

   1. Caroline

    Enig med Tina, man bør etterstrebe en saklig tone.

 13. åh, alltid koselig med skravling med venninner man ikke har sett på lenge 🙂 Var i Oslo i helgen på besøk hos fine jenter, og ble sene kvelder der også !

 14. Jeg tenkte bare jeg skulle si ifra om at jeg ved flere anledninger har fått opp innlegg som er flere måneder gamle når jeg har sjekket bloggen din. Ved å scrolle nedover kommer jeg bare til andre gamle innlegg. Ved å laste inn siden på nytt et par ganger, skjer det ingenting, men problemet løser seg selv etter noen minutter når jeg da laster siden igjen. Jeg vet ikke om flere har hatt problemet, men det er kanskje greit å sjekke opp 🙂 Jeg bruker Google Chrome. Sist gang problemet skjedde, fikk jeg opp innlegg fra november/desember 2014, og det var vel omtrent 3 uker siden.

  1. Kristine

   Skjedd mange ganger her å! Spes et innlegg fra før jul når du var i Oslo hos frisøren.

  2. Jeg har også fått det samme noen ganger. Bruker explorer. Kan være tilfeldig
   Men første gangen det skjedde var da det nye utseende dere jobber også dukket opp.

  3. Kristin

   Jeg har opplevd det samme flere ganger. Bruker en gammel verson av Internet Explorer (jobbpc).

  4. Det samme skjer hos meg. Jeg bruker Firefox. Det er et fast innlegg som kommer opp, og det er fra nov 2014 hvor du hadde vært og kjøpt hår, vært hos frisøren og blitt mørk.

  5. Christine

   Det samme skjer med meg også :-/ Bare når jeg prøver å gå inn på carolinebergeriksen.no direkte i Chrome (fra mobil), men når jeg trykker på direktelink fra facebook funker alt som det skal. Utrolig irriterende.

   1. Caroline

    Da trenger jeg å vite operativsystem og versjon av hvilken nettleser 🙂

    Tusen takk for at dere sier fra!

  6. ingeborg

   Samme med meg. Bruker Chrome både på androidmobil og mac med os x yosemite. Kommer opp en tvilsom reklame for «Sideafil for women» øverst i venstre hjørnet, så jeg tror det er noe spam! Har dog ikke prøvd å trykke inn på linken 😉

 15. At du greier å være så mye borte fra nelia

  1. Hmm, hvor mange barn har du, Pia, siden du kan sette deg inni hvordan det er å være borte fra de?
   Og når er det greit å være borte, og hvor lenge?
   Bare spør, siden jeg har to selv, og trenger både egentid og kjærestetid med mannen.
   Greit å vite om liksom, om man er innafor gerensen din…

  2. Que? Var det meningen å gi et stikk i morshjertet, hinte at hun er en dårlig mor fordi hun videreutdanner seg? Kom på noe bedre da, vær så snill. Dette var svært gjennomskuelig. Regner med du er mor, og ALDRI er borte fra dine barn? Det kan jo hende både de og du trenger akkurat det. Nå var jeg litt slem, men det var jammen meg du også!

  3. Hvorfor antar du at hun er mye borte fra Nelia?

 16. Kan jeg spørre hvor spisebordet er fra? 🙂

  1. Hei 🙂

   Kanskje det er fra Bohus.
   Jeg har samme spisesofa og stoler som på bildet og det kjøpte jeg hos dem.

 17. Annette

  For ett lekkert bord klarer du å finne ut hvor det er fra? Du stråler btw, vakker som alltid

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *