orietta coat

Tjohei, for en lang dag! Det var virkelig uvant å være så konsentrert over så mange timer, men jeg har lært masse nytt og samtidig fått bruk for en del jeg allerede har lært av min egen PT, så takk til Alexander! Vi har trent både kettlebells og bein i dag, hadde en konkurranse i førstnevnte, så armene mine er fortsatt helt ødelagte. Haha! Litt deilig også. Nå skal jeg snart ut på middagsjakt, men først skal jeg ha et møte her på hotellet. Senere skal jeg prøve å få lest litt, men det spørs virkelig om hodet mitt er opplagt nok til det. Frister heller å synke ned i den deilige hotellsengen med beina høyt og Heart of Dixie på skjermen. Hmmmm 🙂 Vi får se om heller fornuften tar overhånd – i mellomtiden deler jeg noen antrekksbilder fra forrige uke med dere. Elsker virkelig alt ved dette skjørtet! 

___________________________________________________________________________________________________________

caroline berg eriksen tibi polo2

caroline berg eriksen tibi polo benkcaroline berg eriksen tibi polo skien havet tullis bryggecaroline berg eriksen tibi polo brygge skien tullis arkadencaroline berg eriksen tibi polo veske boy bagcaroline berg eriksen tibi polo3

(annonselenker) sko bianco by camilla pihl / skjørt tibi / skjorte polo / trench by malene birger / veske nly / ring hasla / solbriller le specs 

67 kommentarer

 1. Kristin

  Klærne ok hver for seg – sammen; lite kledelig (i hvert fall på deg). Ser ti år eldre ut enn du er.

  1. Jajjaman

   10? Heller 20… eller 30 🙂
   Innimellom minner klesstilen meg om en 50 årig millionærfrue fra Paris.
   Ikke fra Norge i alle fall… og ikke en vakker jente i 20 årene.

   Men det er vel gjerne slik når man er i tjueårene, at man ønsker å se voksnere ut enn man er.
   Så passerer man 30 og vil gjerne se litt yngre ut. Jeg vet ikke…

 2. Kathleen

  Nydelige du! Må bare spørre deg, hvordan i all verden vasker du den skjorten? Jeg har den rosa – lik som du- men den er jo umulig å vaske ifh vaskeanvisnigen på plagget… 🙁

  1. Caroline

   Jeg har vasket min på finvask 🙂

 3. Beklager så mye men det skjørtet gjør ingenting for deg annet enn å slenge rundt og se altfor stort ut på deg. Maaaange andre antrekk du ser mye mer smashing ut i. 🙂

 4. Madeleine

  Syntes alltid du er flink til å blande rimlige og dyre klesplagg slik at det alltid er noe for en hver lommebok, men nå holdt jeg på å falle ut av sofaen her!! For en sinnsyk pris på det skjørtet ditt! :0 Skjønner at du har en god økonomi og unner deg ting du ønsker deg, men 8300kr for ett skjørt? Guri malla!! :p

 5. Hvem har tatt bildene`?

  1. La Belle Vie

   J’ai une quiestionnaire pour toi!
   Pourqoui tu a toujours………..

   eh, nei min fransk var ikke så stødig likevel hoho 🙂

   neida, men bare en kommentar.
   Legger merke til at du så og si alltid har hodet mot den ene siden, altså på bilder, så ser du mot venstre (speilvendt irl).
   Er det pga du tror det er godsiden din? Alle har jo en side de er mer fornøyd med enn andre…….
   Jeg syns du skal være stolt av sånn du er, alle vinkler. du er finest fra fremsiden og trenger absolutt ikke ha hodet på skakke og til siden.
   Du har en veldig markert hake, den vil se mindre fremtredende ut når du står rett fram med hodet.

 6. Å du som alltid kler deg så fint .synes du bommet litt nå . Men digget den kåpa

 7. Fine bilder!:) Caroline jeg lurer på hvilken ansiktsserie du bruker. Hvilken produkter? Elizabeth arden pro har du prøvd den? hvis jeg ikke husker feil har du nevnt det en gang. Jeg vil så gjerne høre. Kjøpte meg noe av de produktene Idag. Det var så dyrt!!! -,- men huff hva gjør ikke vi for huden da!:)

  1. Caroline

   Jeg bruker zo skin 🙂 Jeg bruker arden sin 8 hour cream også, på lepper og tørre partier 🙂

   1. Camilla

    Elisabeth Arden sine produkter er dyretestet. Vet du er imot dyretesting, så ville bare informere om det 🙂

 8. Hvor mange timer var skoledagen?

 9. Du asså, lik bluse som den fine rosa du også har 🙂 Så bra at du har hatt en fin skoledag og håper du får sove godt i natt 🙂 Slitsom natt du hadde i natt, men nå har sikkert spenningen roa seg etter i dag vil jeg tro 🙂 Nattinatt når den tid kommer :-)))
  Pssst, Trench coat’n er helt rå!

 10. Ida Helgerud

  Fin vasekjole. Du ligner akkurat på vasen min 🙂 Søt.

 11. lovely photos! you look great as always (:

  http://www.aboutacloset.com/

 12. Utrolig fin look! Farget kledde deg kjempe masse! Tror du det finnes et billig alternativ til det skjørtet der 🙁 Koster over 8000 kroner :/

 13. Har du farget håret igjen?

 14. Rådyrt telt! Ser litt stort ut!

  1. hahaha, fantastisk svar!

  2. Haha! Likte det svaret 😀 Tidenes 😀

   1. Millie

    T og Stine, ja ha-ha der tok hun meg gitt, med tidenes svar, eh… (herlig blogg-politi dere!) JEG synes det var et stort telt. Har tidligere kjøpt et skjørt etter visning her(ca 7600,- billigere) , så der fikk dere den! Ha-ha

  3. ENIG! Billigere å kjøpe vindpose fra Bergans. Hverken pent eller kledelig!

 15. Ingvild

  Jeg liker stilen! Du er heldig som kler det meste, tror ikke jeg hadde sett like fresh ut i de klærne 😉 men veldig kult på deg!
  Lykke til med studier, du er tøff som gjør det ved siden av blogg og barn 🙂

 16. Hei Karoline,

  først og fremst, tusen takk for en kjempe fin blogg du har. Jeg er innom nesten hver dag og du inspirerer alltid. Jeg lurte på en liten ting, og det er om du kunne (dette er bare et forslag, så jeg håper ikke du føler det er ubehagelig at jeg spør) skrive noen tips hvis man skal lage en matplan og treningsplan hvis man er student og lever på budsjett. Jeg ser jo at du har dyrt vs billig for klær, så derfor lurte jeg på om dette ville vært mulig også for trening og mat. Jeg er en jente som synes det er veldig gøy å lese bloggen din, da jeg ønsker å trene mer og å spise mer sunt, spesielt fordi sommeren nærmer seg, og får alltid lyst til å trene når jeg leser bloggen din, så tusen takk! Som sagt så er det helt ok hvis dette ikke blir noe av, jeg digger bloggen din uansett ! Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord! Og for tips 🙂 Jeg noterer meg det 😀

   Stor klem!

 17. Jeg elsker det skjørtet! Så sinnsykt fint 😀

 18. Du har blitt til en scapegoat! Ingen vits i å sensurere, tror alle på kg skjønner den hvis de bare får tenkt seg litt om, og starter med å leve sine egne liv fullt ut snart. Man må nesten begynne med seg selv 🙂 ha en fin natt!

  1. På en side blir jeg så sjokkert over at vanlige mennesker klarer å vrenge ut av seg den mengde dritt som slenges der borte… Samtidig så er jeg overhode ikke overrasket over at det sies. Herregud, tenk om noen av de brukte all den tiden og energien de bruker på å snakke dritt om mennesker som gjøre noe de ikke liker, på å… tja, forandre verden eller noe. Kanskje verden hadde vært ganske så fin. For igjen, man MÅ jo faktisk ikke logge seg på carolinebergeriksen.no og lese. Ingen tvang.

   Så man lurer virkelig på hva som gjør at man ender opp å gjemme seg bak brukernavn og truer, fantaserer, analyserer ett menneske som faktisk ikke har gjort de noe.

   Jeg skjønner virkelig ikke hvordan hverken Caroline eller Lars Kristian klarer å lese gjennom det, og jeg syns det er synd at man må herdes mot hat for å kunne lese sitt eget kommentarfelt på en blogg som ingen er tvunget til å lese. Gjelder for alle bloggere. Man kan være uenige i hvordan og hvorfor, det er alltid lov til å være kritisk eller sette spørsmålstegn (som når 18-19 åringer kjøper vesker for 100 000 på ett år, klær for nesten like mye og ikke betaler skatt av lønna si), men man skulle tro det fantes en etisk grense.

 19. That smile! 😀

 20. Regner med at du gjerne vil ha ærlige reaksjoner når du legger ut antrekksbilder… Det skjørtet var helt grusomt – om det koster 200,- eller 8000,- er helt uinteressant. Dette er vel unntaket som bekrefter regelen om «at alt kler den smukke»…men i dag var det skivebom, synes jeg da.

 21. Ingvill

  Jeg har fått helt hekta på Heart of Dixie etter at du anbefalte det. Ser også på Pretty Little Liar og Modern Family, men har sett alt som har kommet ut av det så må vente tolmodig på ny episode vær uke…

  Du minner meg foresten litt om Lemon i Heart of Dixie enkelte ganger (tenker på ansiktet) 🙂

 22. Skjørte var kjempe fint, men den prisen var vill. Kunne aldri tatt meg råd.. Finnes det en billig variant?

 23. Maria Sæther

  Hei Caroline 😉
  Takk for at du er en så stor inspirasjonskilde og sprer så mye hverdagsglede! 🙂

  Jeg og samboeren venter vårt første barn i juni, en gutt, har lyst til å begynne å lage album/bok til han. Lurte på hvor du har kjøpt den boken som du skrev i og lagde til Nelia? 🙂

  Klem! <3

  1. Caroline

   Å, så stas 😀 Nå har vi bestemt oss for å lage et album for hvert år over den samme perioden i stedet 🙂 Altså fra 1-5 år 🙂 Vi gjorde vår på Fotoknudsen, og jeg har allerede startet på den andre ved å laste opp bilder i bildebanken deres. Synes det er kjempekjekt å gjør det sånn, har en side helt bakerst hvor jeg har skrevet ned alle milepælene 🙂 Men boken jeg brukte opprinnelig er fra Ark-bokhandel 🙂 Usikker på mer enn det, men det står «barnet vårt» foran og er ment fra 1-5 år 🙂

   Her er forresten boken http://carolinebergeriksen.no/2014/11/17/gjor-noe-mer-med-fotominnene-dine/

   Klemmer!

 24. Du er bestandig så lekker! Syns det var knalltøft å blande inn den grønnfargen i ellers nøytrale farger, det gjorde virkelig antrekket. Skal prøve meg på noe lignende jeg også 🙂

 25. Alt kler den smukke 🙂
  Men syns ikke det skjørtet passet til deg, fikk ikke frem figuren din 🙂

  Ha en fin kveld videre, klem fra det stormfulle vestlandet 🙂

 26. Synes du er fin uansett hva du har på deg. Skjørtet er visstnok moteriktig, men jeg synes ikke det er fint på noen som helst måte. Jeg hsdde ikke gått med det om jeg fikk den gratis – tenke seg å da betale over 8000 for den!

 27. ELSKER den skjorta! Også er jeg litt misunnelig på det nydelige håret ditt!

 28. Likte skjorten 🙂

 29. 8299,- kr for det skjørtet!!?? Ohh my..!! Du kledde dette da, det skal sies 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Takk!

 30. Heidi Berg Hansen

  Hei kjære deg, hvor er den utrolig fine daybed`en deres fra? Fantastisk fin!

 31. Irenglede

  Kåpen var lekker, men er dessverre ikke særlig begeistret for resten. Det er på en måte skjørtet som kommer gående med deg, og ikke du som kommer gående med skjørtet. Veske og sko var kjempefine. Ønsker deg en fin dag. ;0)

 32. Av ren nysgjerrighet:
  Hadde du kjøpt det samme skjørtet hvis det kostet typ 400 og ikke var et «merkeplagg»?
  Har nemlig hatt en diskusjon med noen venniner, ikke om deg men dyre klær generelt. Jeg tror nemlig mange synes det er mer status å går med klær de har betalt mye for kontra billige klær, selv om klærne ser like ut..
  8000 kr er ganske mye for et skjørt.. Men vil Ikke rette noen kritikk mot deg pga det, da du velger hva du bruker dine penger på 🙂

  1. Koster skjørtet 8000 kroner?? *lermegskakkihel*

 33. Du er jo så fin! Men når kjem du til å bleke håret lys igjen? Må si at eg synes du kler det best… og er bare helt nydelig som blondine.

 34. Hei! Jeg lurer på en ting, er det slik at du har fått dette skjørtet gratis? I så fall, burde det ikke da vært merket som annonse eller burde det ikke komme fram på en eller annen måte i teksten? Jeg tenker at det er en vesentlig forskjell om du har fått klærne tilsendt gratis for så å vise dem fram, eller om du har kjøpt dem selv, og hadde satt pris på om dette kom fram i innleggene dine.

  1. Caroline

   Jeg har kjøpt det selv 🙂

   1. Elisabeth

    Har du virkelig betalt 8000 kr for den?
    For å vise den en gang også henge inn i skapet?
    Hadde skjønt det hvis du var Louise Angelica eller Victoria Beckham 🙂

  2. Så FLOTT at du passer på Ella!

 35. Du kler det meste, men dette skjørtet kledde du ikke….Det ser alt for stort ut på deg…Godt å se at du kan «bomme» på noen ganger du også….Du som er så tynn er absolutt finest i mer tettsittende klær…Ellers ser der alt for stort ut på deg….

 36. Du er en av de vakreste jeg vet om! alt klar den smukke! men det skjørtet var litt spesielt da.

  uansett,du er nydelig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Frida 🙂

 37. Utrolig kult skjørt! Elsker skjørt i den lengden, fine OG behagelige å ha på 🙂

 38. Syns du det antrekket er fint selv? Ække frekt ment, jeg lurer bare…

  1. Caroline

   Hadde ikke brukt det hvis ikke 🙂

 39. Benedicte

  Skjørtet er fint i seg selv, men jeg syntes ikke at lengden var flatterende på deg. Personlig synes jeg også du «svømmer» i kåpa nesten. Litt for lange klær her til din figur føler jeg. Men det var en fin grønnfarge på overdelen da. 🙂

 40. Caroline jeg har aldri sgt noe negativt hittil.. Men du pleier å da den fine stilen! Jeg har kjøpt flere klær etter inspirasjon av deg. Dette var liksom ikke helt deg! i dont like it -،-
  Dine antrekk pleier å være «wao «oftest.. Dette var sånn » oja.»..
  hadde du ikke vært så pen så hadde dette sett Heelt Gernt ut! Hahahah d vr slemt sagt!

 41. Hve som helst kan bomme, til og med deg. Ble veldig overrasket da jeg så hva du hadde på deg siden du skrev hvor mye du likte skjørtet. Synes som flere andre ar det ikke ser bra ut på deg i det hele tatt.. I tillegg så betalte jo du masse penger for det. Men tror at for deg å betale 8000 for noe er det samme som 800 for de fleste

 42. Hei Caroline! Synes bloggen din er utrolig fin. Elsker å kose meg med morgenkaffen mens jeg leser den. Alltid superfine bilder. Du er en vakker dame og vedder på at du er minst like vakker uten sminke! Hadde vært kult om du la ut noen bilder der du er helt naturlig. (Du har sikkert gjort det før uten at jeg har sett det) Tror det er mange unge jenter som hadde hatt godt at å se det også 🙂

 43. Hege...

  Eg skal være ærlig.
  Klærene var GRUSOMT stygg men du kledde de likevel! Du kler alt!
  Er sikker på at du kan ta på deg en søppelsekk og alikevel se bra ut!

 44. Susanne

  Først og fremst, DU er nydelig!
  Men.. Det antrekket var virkelig, virkelig, ikke heldig. Du kan bedre en dette! Jeg likte skjørtet på deg, og skjorta var kul. Men ikke sammen!!

 45. Hei! Hvilken størrelse har du denne kåpen i?

  1. Caroline

   strl. 34 🙂

   1. Takk for superraskt svar Caroline 🙂 Ha en fin dag!

   2. Caroline

    Bare hyggelig 😀 Takk, det samme!

    Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *