siden sist @carolinebergeriksenno

Lørdag! I love you! Nå har hele familien sittet og sett på Prinsesse Sofia etter frokosten, og jeg tok meg selv i å sette det på pause da jeg gikk for å hente meg kaffe! Haha, er det muulig.. Flaks at vi har kaffe, for da vi våknet for et par-tre timer siden og jeg tuslet ned for å lage melk til Nelia og for å sette på kaffe, håpet jeg at det skyldtes mangel på linser som gjorde at jeg ikke fant noe kaffefilter. Men da jeg dobbeltsjekket etter å ha fått på meg linsene, så jeg at det stemte på en prikk. Du kan jo se for deg at alle kjøkkenskuffene plutselig fikk innholdet sitt på gulvet i løpet av minutter, men jeg fant ikke noe filter og jeg følte nesten at jeg klappet sammen på midten. Heldgivis har vi fantastiske naboer med massevis av kaffefilter, så det gikk bare en times tid før dagen var reddet – phew! Haha, kaffe er virkelig min lifesaver om morgen, jeg ser alltid frem til duften av nybrygget kaffe og smaken av den. Det er på mange måter min lille motivasjon for å stå opp samme hvor tidlig det er, så kall meg gjerne gal, men det hadde vært krise om jeg ikke fikk kaffe på en lørdag. Eller på en hvilken som helst dag. Hverdagsproblemer! Nå skal vi brette opp ermene og få litt orden i kottekaoset her hjemme.

Deler noen bilder fra instagram siden sist, og denne gangen får dere teksten under hvert fjerde bilde. Håper det er bedre sånn 🙂 Let me know! Jeg liker nemlig gamlemåten best 😉 

___________________________________________________________________________________________________________

@carolinebergeriksenno 

trene

1. treningsselfie mens jeg tøyer ut 2. vann med friske krydderurter og bær – nammis! 3. bilkjøresnacks – cavalier! mmmmm.. 4. treningsselfie nr. 2 etter ukens siste økt i forrige uke. Happy med innsatsen uken som var! 

neliacollage

1. lille har fått fotball! Denne er myk og finnes på IKEA. NB! Fare for at mannfolket i huset synes det er hakket gøyere enn barnet selv. 2. morgenkos for nøyaktig 1 uke siden 3. på lekeland forrige lørdag. Vi gleder oss til etterpå! 4. ny shorts til Nelia fra laura biagiotti, et salgskupp. 

diverse mat interiør

1. mmmm, gårsdagens ost, kjeks, baguetter, rødvinn og syltetøy 2. roser kjøpt inn i anledning forrige helg, de står fortsatt! Det er lykke! 3. endelig tid for tullipaner igjen. Jeg synes de er så vakre når de får henge litt utover vasen 4. romlemantisk middag for to forrige lørdag, laks på risottoseng med ansjospesto *sikle* 

diverse kopi

1. en typisk morgenstund før jobb og barnehage, så koselig! 2. Hugo vil opp i sofaen og drikke morgenkaffe han også! 3. selfie før sengetid 4. behind the scenes med ootd-fotografen min 🙂 

ymse

1. out and about – happyface 2. lager middag, asiatisk taco 🙂 3. elsker alt ved denne mønstermiksen! 4. jentekveld med meg selv, hart of dixie og rødvin

neliasantrekk

noen av Nelias antrekk, inkludert en supersøt tee som jeg kjøpte på lindex i går

___________________________________________________________________________________________________________

Håper dere får en nydelig lørdag 🙂 

84 kommentarer

  1. Må si meg enig med flere her! Mye bedre det oppsettet her, så man slipper å bla opp for hvert eneste bilde. 🙂

  2. Likte dette bedre. For det blir så mye tekst på en gang, og så mye opp-og-ned på den andre måten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *