w.e.e.k.e.n.d

cheers to the weekend

Nå er det helg hos Villa Eriksen: koseklær, friske blomster på bordet, yoghurtnøtter, fantastisk sjokoladefritt nøttebrudd fra Skiens beste kaffebar Kremen, og litt rødvin i glasset til mor. Lars-Kristian feirer overlegen seier mot Strømsgodset med en pils, og det er vel fortjent! Nå kiler det i magen, jeg gleder meg så til serien starter! Bare litt over en måned til det braker løs! 

___________________________________________________________________________________________________________

cheers to the weekend3

cheers to the weekend2

I kveld skal vi kose oss med ost og kjeks, det er lenge siden, men det er jo skikkelig kosemat, og tacofredag fristet ikke helt hos noen av oss. Og så har vi  leid en container som fyller ca. hele gårdsplassen, så mange timer i morgen og på søndag går med til å kvitte oss med ting som bare tar opp plass i garasjen, på teknisk rom, på kottet også videre. Jeg gleder meg faktisk! Og så er det ganske umulig å prøve og utsette ryddingen, for ehe… det er ikke mulig å overse det grønne beistet på gårsdplassen. Så i morgen tidlig blir det å brette opp ermene før vi har en playdate på Eventyrfabrikken litt ut på dagen. Det blir så fint, lille koste seg fælt der i forrige uke! 

Jeg ville bare ønske dere en fin kveld og en god helg  Sees vi i morgen 🙂 

49 kommentarer

 1. Jeg liker mandlene best i yoghurtnøtteblandingen, så jeg pleier å pelle ut alle mandlene og ikke ta med de andre, hehe ;p

  1. Caroline

   Haha, jeg gjorde det samme med cashewnøttene før jeg også 😉 Men nå går det ikke lenger, de har fått en ny beholder på Kiwi, så det går ikke an å velge lenger :O

 2. Congrats to Lars-Kristian and his team, and goodluck in the future games!
  Wishing u & your family a great weekend!

 3. Ååh jeg også koser meg med yoghurtnøtter i kveld, det er så godt! God ryddedag i morgen og ha en ellers fin helg Caroline 🙂

 4. elisabeth

  Du har så nydelig hjem! Hvor er den glassvasen og glass lysestaken fra? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Det er fra TM Design.

 5. Kaster dere?
  Kan dere ikke gi bort da?

 6. Hei Caroline. Håper du har en god helg 🙂 Jeg lurte på om du hadde kjoletips til meg. Jeg trenger en kledelig og pen kjole da jeg er gravid, den skal være til en større begivenhet. Jeg syns det er så mange «kjærringkjoler» der ute. Og så hadde det vært greit å kunne bruke den igjen senere også.
  Evt. om du har noen gode nettbutikker til meg.
  Ha en fin helg videre.

  1. Caroline

   Å, så stas! Det er så vakker med kjoler og gravidmage 🙂 Jeg synes asos har mange fine, de har også kjolene av Isabella Oliver som jeg synes er helt nydelige!

   Link til alle her http://www.asos.com/women/maternity/cat/pgecategory.aspx?cid=5813&via=top#state=Rf900%3D1465&parentID=-1&pge=0&pgeSize=204&sort=-1

   Sjekke også ut henne http://www.tiffanyrose.com/maternity/clothes/dresses.html 🙂 SE DENNE DA http://www.tiffanyrose.com/no/maternity/clothing/ROSVL/Rosa-Maternity-Gown-Long-(Vintage-Blush).html 😀

   Håper du finner noe!

   Klemmer 🙂

   1. Takk for gode tips 🙂

 7. Åh så koselig! 🙂 Hygg dere med snacks, god mat, vin og pils 😀 og lykke til med opprydning i morgen! Godt å kvitte seg med litt rot og skrot 😉

  Fin kveld ønskes til deg og dine <3

 8. De skulle heller kjøre garasjesalg og gi pengene til noe veledighet. Men mye mer styr da… det har jeg tenkt på. Men om det blir… det får vi se

 9. Hei Caroline! Jeg ville bare stoppe innom og si at du er et forbilde for meg! Hjemmet ditt ser så perfekt ut 🙂 håper dere har en fin kveld! Hilsen Maiken 🙂

 10. Hei Caroline 🙂 Hvor er vinglasset fra?

  1. Caroline

   De er fra Hadeland Glassverk. Lars-Kristian fikk de i gave fra Lyn når har ble banens beste e.l 🙂

 11. Viktoria

  Kunne eg spurt kor den runde vasen er ifra? 🙂 Har leita så lenge etter en sann 🙂
  God helg <3

  1. Caroline

   Den er fra TM Design 🙂

   God helg til deg også <3

 12. Kathrine

  Så fine vinglass,hvor er de kjøpt?:-)

  1. Caroline

   De er fra Hadeland Glassverk. Lars-Kristian fikk de i gave fra Lyn når har ble banens beste e.l 🙂

 13. Fantastiske roser! Blekrosa er en klar favoritt hos meg! Så delikate og lekre! Tenk at man kan få en sånn lykkefølelse av en nydelig bukett? Kunsten å være lykkelig er å gjøre sine gleder enkle. En klisje, men likevel så sant. En riktig GOD helg til deg og familien din, Caroline!

  1. Caroline

   Friske blomster er et must 🙂 God helg til deg også, Astrid 🙂

 14. Therese

  Så koselig! Hvor har du kjøpt de fine rødvinsglassene?

  Her er det film og hjemmelaget pizza etter vindusvask, ommøblering og styrke. Så deilig å slappe skikkelig av når man har gjort noe fornuftig hehe.

  God natt til dere:)

 15. Hva er sjokoladefri nøttebrudd? Ser sååå godt ut. Har aldri hørt om dette. Hvor i Oslo kan dette kjøpes :), vet du?

  1. Caroline

   I Oslo vet jeg ikke, men her i Skien kjøper jeg det på Kremen kaffebar 🙂 Står ingenting om hvor det er fra, det er barer i løsvekt 🙂 Sukkerfri mørk eller lys sjokolade med puffet ris eller med hasselnøtter. Eller du kan få uten 🙂 NAM!

 16. Oh my. Friske blomster ja. Det var bra du sa.. Man går jo ikke på blomsterbutikken og sier «Hei. Ja du, jeg er på utkikk etter noen slitne, stygge blomster. De må gjerne være på vei til å dø også»!
  Er det ikke flott nok i ørene dine å KUN si BLOMSTER?

  1. Caroline

   Det er et poeng at blomstene er friske 🙂 Hadde de vært fra onsdag så hadde de ikke vært friske, og da hadde det ikke vært det samme.

   Håper du har hatt en fin kveld 🙂

   1. camiøla

    :)…. Hi hi….. Noen mennesker altså! 🙂 God helg.

  2. ?

  3. Ærlig talt, det må da kunne gå an å skrive at det er deilig med friske blomster? Hva hun mener med det hun skriver er helt opplagt for enhvert oppegående menneske med et fungerende, rasjonelt hode. Men ut ifra din kommentar er det lett å forstå at du ikke hører til i den gruppen mennesker!

  4. Haha, trynte du ut av sengen i dag Ida? Håper virkelig dagen din kom seg etter dette utbruddet, og at du fant folkeskikken din igjen i badehyllen 🙂 Klem til deg C, du er super 🙂

 17. Å, Caroline! Hvor kult hadde det ikke vært hvis du svarte Ida: «Nei vet du hva, det er ikke flott nok i mine ører. Ha en strålende dag!» Bare svar for deg mot slike dumme kommentarer! Klem

 18. Kjære vene Ida! Nå er du veldig pirkete og litt småspydig, synes jeg. Mulig du har en dårlig dag, men dette virker slemt! Og det er IKKE ok! Klart det må være friske blomster! Cred til Caroline som svarer så høflig på et spydig innlegg!

 19. Så deilig å kvitte seg med greier som bare flyter. Jeg har litt lyst til det, men mannen har litt samlertendenser og vil ikke kvitte seg med noe..

 20. Førts vil vi ønske jer en rigtig god weekend.
  Og det ser lækkert ud med nødder og chokolade.
  smuk vase og sikke et smukt billede af jeres guldklump på væggen 🙂
  Maria & Mary-Liz

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Håper du har en god helg du også <3

 21. Fine roser, favorittfargen her og. Har faktisk funnet ut at Rema sine roser holder mye bedre enn de kjipe blomsterbutikk-rosene. Noe annet, er det ok for fotballspillere å drikke alkohol i fotballsesongen? Trodde det var helt uakseptabelt. Er iallefall det på andre lag. Og, det er ukevis siden jeg spurte deg om et innlegg ang. valp/hund, og har sjekket hver dag siden det, da du sa du skulle skrive om det. Men her er det bare bling og stæsj, så nå tar jeg en pause igjen. Så om det skulle komme nå går jeg glipp av det. Sorry

  1. Caroline

   Odd har ingen regler for alkohol, de er voksne mennesker og da praktiseres frihet under ansvar 🙂 Rema får jo sine roser fra blomsterbutikker, så det skal jo egentlig ikke noen forskjell.

   1. Marita

    Jeg kjøper faktisk alltid roser på Rema. Har erfart at de holder seg mye lenger enn roser jeg har kjøpt både på blomsterbutikker og andre butikker. De står faktisk ofte i to uker før de begynner å skrante.

   2. Caroline

    Vi har kjøpt et par ganger på Meny, og har opplevd at de har stått veldig lenge sammenlignet med blomster fra blomsterbutikk. Men vi har også kjøpt på Kiwi og opplevd at de kun stod i to dager :/ Tror det er veldig individuelt 🙂

   3. Rema får ikke sine buketter fra blomsterbutikker. Alle butikker bruker forskjellige grossister. Da hadde bukettene kosta det femdobbelte 🙂 Roser kan stå i to uker fra dagligvare, eller to dager. Samme fra en faghandel. Roser er ferskvare og skal behandles deretter. Dessverre er det ikke alltid rosene er FRISKE når man kjøper de inn 😀 og da står de heller ikke så lenge.

 22. Hei, du er flink og står på, forstår ikke alltid hvordan du har nok timer i døgnet til alt. Men hvorfor en hel kontainer når du bare skal rydde? Selg det, gi bort og kjør resten på bosset med tilhenger. Kontainer er for folk som skal pusse opp eller bygge for hiving av byggematerialer. Har du virkelig så mye som må kastes?

  1. Caroline

   Vi gir bort masse til Fretex, men enkelte ting må kastes og da er dette det mest praktiske 🙂 Har invitert med noen naboer som også skal kaste ting.

  2. Konteiner er ikke nødvendigvis bare for folk som skal pusse opp, Silje. Det er helt vanlig hvis man har stor opprydning hjemme å bestille en stor kontainer! Jeg har bestilt det selv mange ganger, veldig praktisk.Dessuten bestemmer hun vel det selv? 🙂 og dessuten kan det hun skal kaste bare være «crap» som ingen andre har bruk for. Jises, mye folk skal legge seg opp i!

 23. God helg til dere!
  Forresten, sjokoladefritt nøttebrudd? mener du sukkerfritt? hvis ikke er jeg fryktelig nysgjerrig på hva det er laget av 🙂

  1. Caroline

   Sukkerfri mørk eller lys sjokolade med puffet ris eller med hasselnøtter 🙂

 24. Louise P

  Tycker ditt hår var väldigt fint och naturligt på bilderna. Du är alltid fin men jag gillar dig bäst med den lite naturligare looken! Tack för en inspirerande blogg!

  Louise

 25. Tar meg en titt på denne blogg en vakker lørdagskveld…. Så reflekteres over eget liv.

  Jeg ser meg til høyre… der ligger min halv-døde svenske/samboer på sofaen, så ser jeg meg til venstre f*** der glemte jeg og støvsuge gitt! Så tar jeg meg en titt i speilet, der gikk hele min ¨perfekte¨ lørdagskveld rett i dass:P Så tar jeg meg en titt i klesskapet – meget utdatt garderobe. Skuffende siden jeg tar en grad i moteindustri, men ikke har råd til en FAB garderobe. Noe grunnet min imbesile eks-kjæreste. Da han (tror) han kan ta ifra meg vårt felles barn 100% omsorg (uten mål å mening eller grunnlag).

  Ja, å da satt jeg her da….

  Bra noen har et mindre komplisert liv^^

 26. Anna Lena

  Du er verdens nydligste Caroline!
  Jeg er inspirert av deg…ja, he raser kiloene av i trening å sunn mat som du byr på

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *