black and gold

Ååå, jeg vil ha dette været tilbake igjen! Disse bildene tok vi tidligere denne uken, og det var så deilig! Jeg kunne se for meg hvitvin på verandaen i solsteken umiddelbart. Tenk når tiden er inne for det! Det er faktisk ikke så lenge til 🙂 

black gold saint laurent caroline berg eriksen2

IMG_4546

black gold saint laurent caroline berg eriksen5

black gold saint laurent caroline berg eriksen7

black gold saint laurent caroline berg eriksen4

black gold saint laurent caroline berg eriksen6

boyfriend jeans maisoon scotch / sko zara / genser hunkydory / solbriller le specs / veske saint laurent 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg er tilbake fra Oslo, og veldig klar for middag med familien 🙂 I dag er det lasagne med mascarponeost som står på menyen, og det er både min og Nelia sin favoritt. Nam! Etter business i dag dro jeg en kjapp tur innom IKEA, dere som følger meg på facebook fikk sikker med dere det. Jeg skulle i utgangspunktet inn for en kommode, men kom ut med litt mer.. Men jeg brukte vel ikke mer enn en times tid tror jeg, kanskje under det også. Og for en befrielse det var å være der helt alene, uten noen som dro i meg og maste om at vi må komme oss ut, før vi i det hele tatt hadde gått inn. Jeg er egentlig ikke så fan av IKEA selv, stedet gjør meg egentlig lettere stresset, men det var nesten ingen mennesker der da jeg var der, og da tok jeg meg liksom tid til å se meg om. Fant tegnesett og litt nye leker til lille, og noen fine esker til skapet vårt. Søren! Apropos! Nå kom jeg nettopp på at jeg glemte en hylle. At det går an! Uansett: anbefaler å reise dit utenom helgerushen i hvert fall, og helst midt i arbeidstiden 😉 

Håper deres dag har vært fin! 

55 kommentarer

 1. Ikke mange som har en «jobb» som tillater at man kan dra til Ikea på handling midt i arbeidstiden.. ?;-)

  1. Caroline

   Jeg var ikke på IKEA i min arbeidstid 😉

   1. 😉 Bare morsom anbefaling du ga med et 😉

   2. Merkelig kommentar Vej! Mange som jobber skift og/eller har en fri dag i uken. Har du ikke IKEA i umiddelbar nærhet er det ett veldig godt tips å prøve å legge turen til en formiddag i ukene 🙂 Det gjør alltid vi, når det lar seg gjøre 🙂

   3. Nemmelig..Jobber skift / har fri en ukedag…da har man jo fri.?..Man kan ikke reise på handling i selve arbeidstiden ?Bare en bagatell og jeg tror faktisk Caroline forsto. Hva du legger i det er selvfølgelig opp til deg..

   4. Dette var vel bare en generell kommentar.. det handler vel ikke om DEG alltid! Må le når piggene dine kommer ut. Har inntrykk av at kommentarer som ikke inneholder ordene «pen, nyyyydelig, smashing osv», ikke kommer på trykk her. God helg!

   5. Caroline

    Du overså «;)»

    God helg til deg også 🙂

 2. For en utrolig flott kvinne du er ☺ Ønsker dere en fin torsdagskveld og en god helg når den tid kommer ❤

  1. Caroline

   Tusen takk :O Ha en fin torsdagskveld du også <3

 3. Knut Laurits

  You look gorgeous honey! <3 Herregud, du bare stråler og jeg elsker det! Jeg gleder meg utrolig til å gå våren i møte med lettere klær, lavere sko, vin i parken med gode venner og en liten vårflørt som lusker! Ha en strålende fin dag! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, kjekken! 😀

   Håper dagen din har vært fin <3

 4. hei! super fine bilder <3
  lurer på hvor le specs solbrillene dine er fra ? får jeg kjøpt dem i oslo? hvor ?

 5. Så enig i det med været og ikke minst hvitvinen! 😉 Jeg trodde nesten at vi skulle få skikkelig vår! Ser ut til at vi må vente litt til desverre…
  Forresten, ELSK på skoene dine, Caroline!
  Du ser flott ut som vanlig:)
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Nina 🙂

 6. Deilig vær, og fine bilder!
  Jeg synes det er så dumt at du hele tiden fokuserer så mye på alkohol. Jeg er ikke avholds selv, og jeg kan gjerne drikke ett glass med barna til stede. Men det er så mange der ute som ikke kan begrense seg! Du er et stort forbilde for mange, og jeg synes du skal gå forran som et godt eksempel.
  Man kan kose seg uten vin også. 🙂

  1. Ærlig talt, nå synes jeg det grenser til hysterisk. Det må være lov å uttrykke at man lengter etter hvitvin i solen uten å bli beskyldt for å overfokusere på alkohol. Jeg leser denne bloggen jevnlig, og du må jammen ha et spesielt øye hvis du ser et slikt fokus. Tvert i mot synes jeg Caroline fremholder evner til å kose seg med LITT vin i gode stunder. Synes du kan være raus nok til å la henne få lov til det.

  2. Karoline

   Hele tiden? Det er så stor forskjell på 1 glass og to, og en hel flaske for seg selv. Fokuset til Caroline ligger da hvertfall ikke på alkoholen! Da leser du noen andre innlegg enn meg hvertfall..

 7. bra jobb

  ahahah, så lættis at du photoshopper deg slev inn i bakgrunnen 😀 Bra jobb, trodde nesten på det!

  1. Caroline

   Om det var tilfellet så må jeg si at Lars-Kristian har gjort en fenomenal jobb 😉 Det er ikke så vanskelig å photoshoppe inn en person, men å få med skyggen på den måten han har gjort her, det er ikke lett 😀

   Selvsagt har jeg ikke photoshoppet meg inn på bildene…

   1. Helt ærlig trodde jeg nesten det selv, og jeg er ikke ei som har brydd meg en døyt om det som har vært av snakkiser. Du ser bare litt ut som en engel, omslynget av et hvitt lys på to av bildene. Det gjør at det nesten ser redigert ut, vet ikke hva greia er men jeg syntes bare det hele var litt morsomt :)) Kanskje bare lyset som ikke ble helt heldig, selv om DU ser ny-de-lig ut 🙂 Klem

   2. Caroline

    Tusen takk 🙂

    Hvilke to bilder? 🙂

   3. På siste bildet ser det ut som du «svever» over bakken, og har et hvitt lys rundt deg – ble sittende ogse litt på det jeg også. Kan se photoshoppa ut 🙂

   4. Caroline

    Det er jo redigert i photoshop 😀 Men det så litt sånn ut på originalen også, som jeg svevde 🙂

   5. Når jeg så etter, så ser jeg at bilde nr 2 og 6 blidfjeset over her refererer til. Men det er nok bare redigert lys for å få frem antrekket og deg bedre 🙂 du ser uansett fantastisk ut 🙂 du kler den laidbacke stilen 😀

   6. Caroline

    Lars-Kristian redigerer lyset for at fokuset skal være på meg, men av og til varierer det litt fra PC til PC, og da er det ikke alltid like lett å se om det blir gjort noen feil. Det synes f.eks ikke her på våre maskiner :/

    Tusen takk, Tina 🙂

   7. Katrine

    La merke til det jeg også, ser litt rart ut. På det siste bilde ser det ut som du flyr over bakken. La merke til at det er gjort det samme effekten på de forrige utebildene dine også.

   8. Caroline

    Det siste bildet ser slik ut på originalen også, så det har ingenting med redigeringen å gjøre 🙂 Men ofte kan lyset varierer litt fra PC til PC, og da er det greit at folk sier ifra 🙂

   9. Theresa

    Jeg tenkte det samme på det siste bildet – men tenkte dere sikkert bevisst hadde brukt en effekt som får deg til å «poppe» litt ut av bildet liksom. Bare stilig etter min mening 🙂 Ha en fin dag og snart god helg!

  2. Det var min første tanke også når jeg så bildet i fotgjengerfeltet! Men så tenkte jeg en tanke til! Hva ville være poenget med å photoshoppe seg inn i denne bakgrunnen..? Og så tenkte jeg i grunnen ikke mer på det;-)

   1. Caroline

    Trude: Haha 😀 Det er vel det de fleste tenker 😉

   2. Elisabeth

    Visste ikke helt hvor jeg skulle trykke reply her, syns kommentarfeltet er litt forvirrende nå – hvilke kommentarer som hører til hverandre osv. Men det jeg skulle si er at jeg er veldig interessert i foto, og når jeg leser om det, ser på folk sine bilder, tilbakemeldinger de har fått osv så lærer jeg jo en del og jeg ser ulike teknikker. Jeg har sett mange bilder der folk har et sånt lysere området helt tett inn til modellen i portretter o.l.. Da er det ikke veldig tydelig, men bare en måte å framheve personer i et bilde. Men jeg la ikke spesielt merke til det på disse bildene, så om det er med vilje er det ikke spesielt mye redigert vil jeg tro.

    Caroline, du er uansett nydelig. Jeg har ikke skrevet noe om alt som har skjedd, for etter min mening så er dette din blogg og du har kanskje ansvar, men du er også et menneske som kan gjøre feil, men som også kan gjøre det som er best for deg selv i noen situasjoner. Jeg bruker lite tid på å studere om du har redigert deg selv o.l. fordi det egentlig ikke påvirker hva jeg syns om bloggen din.

 8. Lovely outfit!The shoes are soooo gorgeous!!!!

  1. Caroline

   Thank you sweetie <3

 9. Cathrine

  https://www.pinterest.com/jocelynstuart/hair-color-cuts-styles-and-hair-products/ Dette hadde du kledd! Kul stil i dag, liker deg sånn casual chic:)

 10. Ragnhild

  Skjønner ikke at folk gidder å lese når de bare har negatIve ting å si…
  Skulle ønske jeg hadde din sans for klær, Caroline. Dette antrekket var råstilig, du er en inspirasjon!

  1. Caroline

   Tusen takk, Ragnhild 🙂

 11. Kristin

  Åh, må jeg bare få si at du er så ubeskrivelig vakker!

  Jeg har forstått det sånn at du har et lavkarbo-kosthold, og jeg kunne gjerne tenke meg å prøve ut dette selv. Jeg blir så fort oppblåst av havre, hvete, poteter, ris osv.. Jeg har allerede prøvd ut mange av oppskriftene dine fra frokostinnlegget, og må si flere av måltidene har blitt en fast del av kostholdet mitt. Allikevel sliter jeg med å finne retter å spise til lunsj (da jeg ofte må ha med lunsj på skolen osv.) og lurer derfor veldig på hva du spiser for det meste til lunsj? Kunne du laget et lavkarbo-vennlig lunsjtips-innlegg, eller bare gitt meg noen tips i kommentarfeltet?

  Jeg setter utrolig stor pris på svar, også får du ha en fantastisk helg! 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig skjønn du er! Tusen takk 🙂

   Jeg spiser gjerne omelett, en enkel salat med kylling og avocado, egg og fiberrik, hjemmelaget granola med tyrkisk yoghurt og bær, lavkarbobrød med pålegg, hjemmelaget kekkebrød med pålegg, osteterninger, oliven og aioli med litt ruccola ved siden av… Ja, det er vel slike ting det gjerne går i 🙂 Kanskje en mektig smoothie i ny og ne 🙂

   Klem til deg!

 12. Så utrolig fine sko! 🙂 Slike må jeg bare kjøpe. Godt å høre at det ikke er SÅ mange folk på IKEA en vanlig arbeidsdag. Jeg skal selv en tur på IKEA i morgen, så jeg håper det er rimelig rolig der 😉 Hehe!! Håper du får en kjempefin kveld, du er bare kjempeinspirerende. Et flott forbilde 🙂

 13. Absolutte et av de kuleste antrekkene du har postet, elsker skoene 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Jeanett

  Den lasagnen vil jeg gjerne ha oppskriften på!! 😀

 15. Hei.. Lurte på hva slags krølltang du har brukt på black and gold bildene? Utrolig fine store krøller…

   1. Tusen takk Caroline!

 16. Hei Caroline 🙂 Du er alltid så fin på håret, spesielt med krøller! Jeg syns det er fint at du deler mange tips på hår-fronten med oss. Jeg lurer på om du kan si hvor ofte du vasker håret? Frisører sier så mye forskjellig, og jeg vet ikke hva jeg skal høre på. Jeg syns det blir flokete om det går lenger enn et par dager, men hører samtidig at det er bra å vaske det sjeldenere.

  1. Caroline

   Jeg vasker det ca. 3 ganger i uken 🙂

 17. Herlig antrekk, og utrolig fine bilder for tiden! Dere er skikkelig flinke 🙂 (hehe, jeg får alltid kommentarer på at jeg er så flink til å ta bilder, men det er da ikke jeg som tar antrekksbilder av meg selv – de mennene fortjener litt creds!)
  Og jeg pleier alltid å legge ikeaturen til formiddag – perfekt å gå der uten noen folk !

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin 🙂

 18. Hei

  Idag har jeg skrevet om Stress ned med mindfullness på bloggen min- velkommen til å lese på http://www.linnhope.com

 19. Vakker!

 20. Hei Caroline! Du er nydelig som alltid! Jeg har et spørsmål, kan hvem som helst følge deg på Facebook? Så ingen «følger»-knapp da jeg søkte deg opp. Ha en fortsatt fin dag og god helg! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *